Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
PieseFord.ro

30 de zile drept de retur pentru piesele comandate online pe PieseFord.ro

Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100%, il poti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii prin curier, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de PieseFord.ro. Fie trimiti formularul de retur pâna cel tarziu în a 30-a zi calendaristica de la data livrarii sau ridicarii. Serviciul Retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta. Transportul este suportat de client

Detalii despre dreptul la retragere:
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs cumparat , in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o
singura comanda produse multiple care vor fi livrate separate
– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese –
în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.
Atentie : Unele produse au o politica de retur specifica,

Iti recomandam sa citesti conditiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de
PieseFord.ro :
1 Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Returul se face cu ambalajul initial intact, certificatul de garantie în original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
2 Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat si însotit de accesoriile si sau cadourile (bonusuri) cu care a fost livrat.
3 Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat.
Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
4 Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri,socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
5 Nu se accepta returul daca ai instalat piesele pe masina acesta facand cazul unei probleme de garantie nu a dreptului de retragere.
6 Produsele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.
7 Produse din categoria Life Style Collection Ford :
Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

In formular ai posibilitatea sa alegi ca returul sa fie preluat de catre curier sau sa il predai chiar tu curierului. Apoi, selectezi una dintre optiunile de returnare a banilor: ramburs, plata prin card daca asa ai platit initial sau efectuezi o noua comanda. Dupa inregistrarea cererii, daca ai selectat predarea prin curier, vom trimite curierul sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat de Urgent Cargus: iti recomandam o cutie solida. Trebuie completat un formular de retur produsele pe care doresti sa le returnezi.
 
Bine de stiut daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare:
    Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, daca ai platit online;
    Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tau în maximum 14 zile calendaristice;

Produse de tip comanda speciala indiferent de categorie nu pot fi returnate. Aceste produse sunt cele care au venit la comanda
speciala prin plata unui avans de catre tine.

Limitarea dreptului la retur in 30 de zile
Compania RS piese import isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur in 30 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect. Accesul la informatia si aplicatia 
PieseFord.ro va fi restrictionat sau comenziile nu vor mai fi onorate Dupa aprobarea cererii, PieseFord.ro va trimite curierul sa ridice produsul pe care vrei sa îl returnezi. In cazul in care consideri ca produsele pe care le-ai cumparat  nu sunt conforme sau nu corespund asteptarilor tale, te rugam sa completezi formularul de aici.

Cerere de retur anulata
Daca cererea ta de retur a fost anulata, atunci e posibil sa fi avut loc una dintre situatiile:
Te-ai razgandit si nu ai mai predat coletul curierului. Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reusit sa dea de tine.

Marcile noastre