Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

De ce sa folositi piese auto Ford originale?

Achizitionarea de piese Ford autentice pentru vehiculul dumneavoastra nu a fost niciodata mai usoara, scutindu-va de stresul de obicei supus furnizarii de piese auto care nu se potrivesc corect, pentru a va asigura ca vehiculul este la mainile capabile furnizorului de încredere Ford Parts, PieseFord.ro

Prin gama completa de servicii de mai jos, puteti fi sigur ca vetii gasii piesele de schimb exacte pentru orice lucrare de intretinere sau reparatii care se poate prezenta pe parcursul vietiii masinii dumneavoastra. Piesele originale Ford sunt o garanție a calității, eficienței și siguranței. Acestea sunt proiectate, fabricate și testate la cele mai înalte standarde, cum ar fi pentru piesele montate pe vehiculele Ford noi pe liniile de producție. Avem mulți ani de experiență în service-ul autoturismelor Ford și oferim clienților noștri asistență tehnică și de vânzări specializată. Deci, nu este nimic mai ușor - cunoașteți oferta noastră astăzi și cumpărați piese  originale pentru a vă face Ford sută la sută Ford. Dacă nu sunteți sigur dacă o anumită piesă se potrivește mașinii dvs., vă rugăm să trimiteți numărul VIN al mașinii înainte de cumpărare și o vom verifica. Căutați o piesă diferită pentru Fordul dvs., dar nu ați găsit-o? Avem o gamă completă de piese de schimb 
 

Piesele Ford se potrivesc si functioneaza !

Piesele pentru Ford sunt aceleasi cu piesele care au venit cu vehiculul dumneavoastra. Ca si originalul, sunt concepute special pentru a satisface specificatiile Ford pentru orice, de la montare si finisare la protectie la coroziune si durabilitate. Dincolo de a arata corect, de a se potrivi corect si de a functiona corect, piesele Ford sunt, de asemenea, singurele piese de reparatie care sunt sprijinite de Ford.
Piesele Ford mentin integritatea vehiculului.

Pastrarea integritatii Ford-ului dvs este un lucru pe care puteti conta atunci cand se fac reparatii cu piese originale de la Ford. Acestea sunt piesele care au aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford in spatele lor, piesele care va asigura ca Ford-ul dvs. respecta din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuit. Pur si simplu nu exista un inlocuitor pentru siguranta si increderea care vine cu ea.
 

Promisiunea originalului !

Piesele originale Ford sunt proiectate si proiectate pentru vehiculul dvs. specific. Fiecare parte este construita pentru a mentine calitatea, siguranta si integritatea pe care le asteptati ca proprietar Ford. Ca piese Ford, acestea sunt testate riguros pentru a lucra cu vehiculul dvs. ca sistem si garanteaza ca respecta cele mai inalte standarde guvernamentale de siguranta si calitate. Ai cumparat un Ford, iar atunci cand alegi piese Ford, il pastrezi un Ford. Luati in considerare ca o promisiune
 
Concepute cu specificatie exacta, piesele Ford Original Equipment (OE) respecta toate legislatiiile europene referitoare la standardele de siguranta si mediu, asigurând în acelasi timp o valoare excelenta pentru bani sii o potrivire exacta cu cea cu a masinii atunci cand ati cumparat-o

Piesele Ford OE sunt singurele modalitatii prin care poti fi sigur ca ceea ce vei primi va fi un înlocuitor complet nou-testat, fabricat din fabrica, acoperit de garantia noastra completa pentru piese si accesorii pan-europene, ajutând la protejarea sigurantei dvs.
Piesele Ford sunt echipamentele originale pentru vehiculele Ford si ajuta la restabilirea performantei si fiabilitatii vehiculului. Toate piesele Ford sunt sustinute de Ford Motor Company si construite cu expertiza in inginerie, care pot proveni doar de la un producator cu peste 100 de ani de experienta . Piesele originale pentru vehiculele Ford sunt piese de schimb noi, complet testate, care ajută la restabilirea și menținerea performanței și fiabilității, oferind o calitate optimă și produse special pentru a se potrivi pentru prima dată. Concepute conform specificațiilor exacte, toate piesele originale pentru vehiculele Ford sunt protejate de garanția noastră pan-europeană completă de piese și accesorii, ajutând la protejarea siguranței clienților dvs. și la o soluție de reparații de durată
 
Piese auto originale Ford OEM | PieseFord.ro

Care sunt avantajele pieselor auto originale Ford OEM? 

V-ati intrebat: „Care sunt avantajele pieselor originale Ford OEM?” Cand aduceti vehiculul dvs. Ford la centrul de service pentru intretinere sau reparatii de rutina, probabil ca ati auzit tehnicienii discutand ce piese originale OEM Ford sa utilizati pentru vehiculul dumneavoastra. A merge la un garaj de colt sau la un mecanic independent, pe de alta parte, inseamna ca tehnicienii vor folosi piese aftermarket. Care este diferenta? 

Despre piesele OEM Ford

OE, sau producatorul de echipamente originale, indica faptul ca partile de aceasta natura sunt produse de Ford special pentru vehiculele Ford. Intre timp, piesele aftermarket provin de la o companie de piese si sunt adesea optimizate pentru a fi compatibile cu cat mai multe marci si modele posibil. Avand in vedere acest lucru, este clar ca piesele aftermarket nu pot garanta potrivirea perfecta, asa cum pot face piesele OEM autentice. Acest lucru este valabil mai ales pentru partile vizibile.

Avantajele pieselor OEM

Piesele aftermarket sunt adesea considerate a fi mai putin costisitoare decat piesele OEM. Nu este intotdeauna cazul, dar daca da, mai putin costisitor inseamna si mai ieftin in alte moduri, cum ar fi calitatea si performanta. Bucurati-va de urmatoarele avantaje ale pieselor OEM Ford !

Calitate : Dupa cum am spus, piesele de schimb mai ieftine inseamna, de obicei, ca au fost fabricate cu materiale de calitate scazuta, ceea ce, la randul sau, le poate face sa se uzeze mai repede sau sa se defecteze complet.

Performanta : piesele OEM Ford au fost concepute numai pentru vehiculele Ford si numai pentru vehiculele Ford, ceea ce inseamna ca se vor potrivi perfect la locul lor si vor functiona exact asa cum sunt menite sa functioneze. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la functionarea defectuoasa a pieselor in timp ce vizitati cele mai bune restaurante. 

Selectie : varietatea de piese de schimb poate fi coplesitoare si confuza pentru unii soferi, in timp ce o vizita la departamentul nostru de piese Ford online nu va lasa ghicituri. Veti obtine exact ceea ce aveti nevoie pentru nevoile dvs. specifice de reparatii sau intretinere Ford.

Garantia pieselor : Toate piesele originale Ford OEM sunt sustinute de o garantie de 2 ani/kilometraj nelimitat, in cazul in care apar alte probleme pe viitor. Nu acelasi lucru se poate spune despre toate piesele aftermarket.

Garantia vehiculului : Utilizarea pieselor de schimb este riscanta, mai ales daca conduceti un Ford nou care este inca in garantie. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest lucru poate anula acoperirea garantiei daca ceva nu merge bine.

Piese originale explicate

Piesele originale Ford au fost fabricate de Ford si respecta regulile stricte de calitate si siguranta. Toate piesele originale sunt, de asemenea, testate temeinic pentru a se asigura ca sunt adecvate pentru utilizare. Sunt durabile si au o durata de viata mai lunga decat piesele generice, neaprobate, deoarece sunt proiectate sa functioneze corect cu celelalte componente ale vehiculului dumneavoastra, ceea ce duce la o uzura mai lenta. Aceasta inseamna ca repararea masinii dumneavoastra la unul dintre atelierele service Ford,  va veti bucura de mai multi kilometri de conducere fara defecte sau avarii. De asemenea, este mult mai probabil ca masina dvs. sa treaca testele ITP ulterioare daca a fost reparata cu piese Ford originale. Proiectate conform specificatiilor exacte, piese de echipament original Ford (OE) respecta toata legislatia europeana referitoare la standardele de siguranta si de mediu, asigurand in acelasi timp un raport calitate-pret excelent si o potrivire pentru prima data garantata atunci cand sunt montate de service sau dealer local. Piesele OE Ford sunt singura modalitate prin care poate fi sigur ca ceea ce primeste va fi un inlocuitor nou-nout, testat temeinic, fabricat din fabrica, acoperit de garantia FORD paneuropeana cuprinzatoare pentru piese si accesorii, ajutand la protejarea sigurantei tale si pasagerii tai.

 1.  Echipamente originale pentru vehicule Ford
 2.  Construit in conformitate cu specificatiile originale
 3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati

Piese auto Ford Motorcraft I Piese aftermarket Ford I PieseFord.ro
 
Piesele Motorcraft ® sunt recomandate de Ford Motor Company si ofera aplicatii specifice de inalta calitate pentru vehicule pentru Ford vehicule. Linia extinsa de piee inseamna ca veti gasi prima parte cu potrivirea corecta pentru prima data, contribuind la reducerea timpului de oprire a vehiculului. Recomandate de Ford Motor Company, produsele Ford Motorcraft oferă aplicații de înaltă calitate, specifice vehiculelor, pentru vehicule Ford mai vechi de patru ani , la prețuri competitive. Gama Motorcraft include produse de franare, precum și produse electrice recondiționate, cum ar fi alternatoare. Gama include, de asemenea, lamele de ștergătoare, baterii și seturi de curele pentru vehiculele Ford de peste patru ani. Piesele Motorcraft sunt produse special pentru a se potrivi pentru prima dată, contribuind la reducerea timpului de reparații și la menținerea fiabilității.
 
Motorcraft
 1.  Piese de schimb aftermarket pentru vehicule Ford
 2.  Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
 3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati
Linia Omnicraft de piese premium include startere, frane, filtre, mufe si multe altele pentru a deservi majoritatea vehiculelor non-Ford. Sustinut de Ford Motor Company, Omnicraft va oferi in cele din urma peste 8.000 de piese diferite.
Omnicraft - Acesta este noul brand de piese de schimb Ford pentru vehicule care nu sunt Ford!
 
Beneficii cheie:
 
• Montare - Piesele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect în timpul asamblării - în orice vehicul non-Ford în care vor fi utilizate.
• Calitate - Fabricat la standarde înalte pentru utilizare în piața secundară cu rotație rapidă provenită de la producătorii Ford OE.
• Competitivitate - piesele Omnicraft sunt oferite la prețuri atractive comparabile cu alte mărci de piese premium dedicate pieței secundare
• Confort Distribuitorul dvs. de piese devine un singur loc pentru a cumpăra piese pentru toate mărcile,
• Sortiment bogate .
Ford oferă o gamă largă de piese de schimb pentru vehiculele producătorilor concurenți, acoperind 90% din toate vehiculele utilizate astăzi. Portofoliul de produse Omnicraft include:
 
• Plăcuțe de frână
• Discuri de frână
• Alternatoare
• Startere
• Filtre de ulei
• Filtre de combustibil
• Filtre de aer
• Filtre de cabină
• Lichid de spălare parbriz
• AdBlue®
• Amortizoare
• Baterii
• Ștergătoare
 
Piese auto Omnicraft noua gama Ford | PieseFord.ro
 1. Piese de schimb aftermarke pentru vehicule Ford si nu numai aplicatii Opel VW Audi Seat Skoda
 2. Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
 3. Garantie nelimitata de doi ani si fara limita kilometri

De ce sa folositi piese auto Ford originale ? | PieseFORD.ro #260A8E61C8


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
De ce sa folositi piese auto Ford originale ? | PieseFORD.ro #260A8E61C8

De ce sa folositi piese auto Ford originale?

Achizitionarea de piese Ford autentice pentru vehiculul dumneavoastra nu a fost niciodata mai usoara, scutindu-va de stresul de obicei supus furnizarii de piese auto care nu se potrivesc corect, pentru a va asigura ca vehiculul este la mainile capabile furnizorului de încredere Ford Parts, PieseFord.ro

Prin gama completa de servicii de mai jos, puteti fi sigur ca vetii gasii piesele de schimb exacte pentru orice lucrare de intretinere sau reparatii care se poate prezenta pe parcursul vietiii masinii dumneavoastra. Piesele originale Ford sunt o garanție a calității, eficienței și siguranței. Acestea sunt proiectate, fabricate și testate la cele mai înalte standarde, cum ar fi pentru piesele montate pe vehiculele Ford noi pe liniile de producție. Avem mulți ani de experiență în service-ul autoturismelor Ford și oferim clienților noștri asistență tehnică și de vânzări specializată. Deci, nu este nimic mai ușor - cunoașteți oferta noastră astăzi și cumpărați piese  originale pentru a vă face Ford sută la sută Ford. Dacă nu sunteți sigur dacă o anumită piesă se potrivește mașinii dvs., vă rugăm să trimiteți numărul VIN al mașinii înainte de cumpărare și o vom verifica. Căutați o piesă diferită pentru Fordul dvs., dar nu ați găsit-o? Avem o gamă completă de piese de schimb 
 

Piesele Ford se potrivesc si functioneaza !

Piesele pentru Ford sunt aceleasi cu piesele care au venit cu vehiculul dumneavoastra. Ca si originalul, sunt concepute special pentru a satisface specificatiile Ford pentru orice, de la montare si finisare la protectie la coroziune si durabilitate. Dincolo de a arata corect, de a se potrivi corect si de a functiona corect, piesele Ford sunt, de asemenea, singurele piese de reparatie care sunt sprijinite de Ford.
Piesele Ford mentin integritatea vehiculului.

Pastrarea integritatii Ford-ului dvs este un lucru pe care puteti conta atunci cand se fac reparatii cu piese originale de la Ford. Acestea sunt piesele care au aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford in spatele lor, piesele care va asigura ca Ford-ul dvs. respecta din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuit. Pur si simplu nu exista un inlocuitor pentru siguranta si increderea care vine cu ea.
 

Promisiunea originalului !

Piesele originale Ford sunt proiectate si proiectate pentru vehiculul dvs. specific. Fiecare parte este construita pentru a mentine calitatea, siguranta si integritatea pe care le asteptati ca proprietar Ford. Ca piese Ford, acestea sunt testate riguros pentru a lucra cu vehiculul dvs. ca sistem si garanteaza ca respecta cele mai inalte standarde guvernamentale de siguranta si calitate. Ai cumparat un Ford, iar atunci cand alegi piese Ford, il pastrezi un Ford. Luati in considerare ca o promisiune
 
Concepute cu specificatie exacta, piesele Ford Original Equipment (OE) respecta toate legislatiiile europene referitoare la standardele de siguranta si mediu, asigurând în acelasi timp o valoare excelenta pentru bani sii o potrivire exacta cu cea cu a masinii atunci cand ati cumparat-o

Piesele Ford OE sunt singurele modalitatii prin care poti fi sigur ca ceea ce vei primi va fi un înlocuitor complet nou-testat, fabricat din fabrica, acoperit de garantia noastra completa pentru piese si accesorii pan-europene, ajutând la protejarea sigurantei dvs.
Piesele Ford sunt echipamentele originale pentru vehiculele Ford si ajuta la restabilirea performantei si fiabilitatii vehiculului. Toate piesele Ford sunt sustinute de Ford Motor Company si construite cu expertiza in inginerie, care pot proveni doar de la un producator cu peste 100 de ani de experienta . Piesele originale pentru vehiculele Ford sunt piese de schimb noi, complet testate, care ajută la restabilirea și menținerea performanței și fiabilității, oferind o calitate optimă și produse special pentru a se potrivi pentru prima dată. Concepute conform specificațiilor exacte, toate piesele originale pentru vehiculele Ford sunt protejate de garanția noastră pan-europeană completă de piese și accesorii, ajutând la protejarea siguranței clienților dvs. și la o soluție de reparații de durată
 
Piese auto originale Ford OEM | PieseFord.ro

Care sunt avantajele pieselor auto originale Ford OEM? 

V-ati intrebat: „Care sunt avantajele pieselor originale Ford OEM?” Cand aduceti vehiculul dvs. Ford la centrul de service pentru intretinere sau reparatii de rutina, probabil ca ati auzit tehnicienii discutand ce piese originale OEM Ford sa utilizati pentru vehiculul dumneavoastra. A merge la un garaj de colt sau la un mecanic independent, pe de alta parte, inseamna ca tehnicienii vor folosi piese aftermarket. Care este diferenta? 

Despre piesele OEM Ford

OE, sau producatorul de echipamente originale, indica faptul ca partile de aceasta natura sunt produse de Ford special pentru vehiculele Ford. Intre timp, piesele aftermarket provin de la o companie de piese si sunt adesea optimizate pentru a fi compatibile cu cat mai multe marci si modele posibil. Avand in vedere acest lucru, este clar ca piesele aftermarket nu pot garanta potrivirea perfecta, asa cum pot face piesele OEM autentice. Acest lucru este valabil mai ales pentru partile vizibile.

Avantajele pieselor OEM

Piesele aftermarket sunt adesea considerate a fi mai putin costisitoare decat piesele OEM. Nu este intotdeauna cazul, dar daca da, mai putin costisitor inseamna si mai ieftin in alte moduri, cum ar fi calitatea si performanta. Bucurati-va de urmatoarele avantaje ale pieselor OEM Ford !

Calitate : Dupa cum am spus, piesele de schimb mai ieftine inseamna, de obicei, ca au fost fabricate cu materiale de calitate scazuta, ceea ce, la randul sau, le poate face sa se uzeze mai repede sau sa se defecteze complet.

Performanta : piesele OEM Ford au fost concepute numai pentru vehiculele Ford si numai pentru vehiculele Ford, ceea ce inseamna ca se vor potrivi perfect la locul lor si vor functiona exact asa cum sunt menite sa functioneze. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la functionarea defectuoasa a pieselor in timp ce vizitati cele mai bune restaurante. 

Selectie : varietatea de piese de schimb poate fi coplesitoare si confuza pentru unii soferi, in timp ce o vizita la departamentul nostru de piese Ford online nu va lasa ghicituri. Veti obtine exact ceea ce aveti nevoie pentru nevoile dvs. specifice de reparatii sau intretinere Ford.

Garantia pieselor : Toate piesele originale Ford OEM sunt sustinute de o garantie de 2 ani/kilometraj nelimitat, in cazul in care apar alte probleme pe viitor. Nu acelasi lucru se poate spune despre toate piesele aftermarket.

Garantia vehiculului : Utilizarea pieselor de schimb este riscanta, mai ales daca conduceti un Ford nou care este inca in garantie. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest lucru poate anula acoperirea garantiei daca ceva nu merge bine.

Piese originale explicate

Piesele originale Ford au fost fabricate de Ford si respecta regulile stricte de calitate si siguranta. Toate piesele originale sunt, de asemenea, testate temeinic pentru a se asigura ca sunt adecvate pentru utilizare. Sunt durabile si au o durata de viata mai lunga decat piesele generice, neaprobate, deoarece sunt proiectate sa functioneze corect cu celelalte componente ale vehiculului dumneavoastra, ceea ce duce la o uzura mai lenta. Aceasta inseamna ca repararea masinii dumneavoastra la unul dintre atelierele service Ford,  va veti bucura de mai multi kilometri de conducere fara defecte sau avarii. De asemenea, este mult mai probabil ca masina dvs. sa treaca testele ITP ulterioare daca a fost reparata cu piese Ford originale. Proiectate conform specificatiilor exacte, piese de echipament original Ford (OE) respecta toata legislatia europeana referitoare la standardele de siguranta si de mediu, asigurand in acelasi timp un raport calitate-pret excelent si o potrivire pentru prima data garantata atunci cand sunt montate de service sau dealer local. Piesele OE Ford sunt singura modalitate prin care poate fi sigur ca ceea ce primeste va fi un inlocuitor nou-nout, testat temeinic, fabricat din fabrica, acoperit de garantia FORD paneuropeana cuprinzatoare pentru piese si accesorii, ajutand la protejarea sigurantei tale si pasagerii tai.

 1.  Echipamente originale pentru vehicule Ford
 2.  Construit in conformitate cu specificatiile originale
 3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati

Piese auto Ford Motorcraft I Piese aftermarket Ford I PieseFord.ro
 
Piesele Motorcraft ® sunt recomandate de Ford Motor Company si ofera aplicatii specifice de inalta calitate pentru vehicule pentru Ford vehicule. Linia extinsa de piee inseamna ca veti gasi prima parte cu potrivirea corecta pentru prima data, contribuind la reducerea timpului de oprire a vehiculului. Recomandate de Ford Motor Company, produsele Ford Motorcraft oferă aplicații de înaltă calitate, specifice vehiculelor, pentru vehicule Ford mai vechi de patru ani , la prețuri competitive. Gama Motorcraft include produse de franare, precum și produse electrice recondiționate, cum ar fi alternatoare. Gama include, de asemenea, lamele de ștergătoare, baterii și seturi de curele pentru vehiculele Ford de peste patru ani. Piesele Motorcraft sunt produse special pentru a se potrivi pentru prima dată, contribuind la reducerea timpului de reparații și la menținerea fiabilității.
 
Motorcraft
 1.  Piese de schimb aftermarket pentru vehicule Ford
 2.  Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
 3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati
Linia Omnicraft de piese premium include startere, frane, filtre, mufe si multe altele pentru a deservi majoritatea vehiculelor non-Ford. Sustinut de Ford Motor Company, Omnicraft va oferi in cele din urma peste 8.000 de piese diferite.
Omnicraft - Acesta este noul brand de piese de schimb Ford pentru vehicule care nu sunt Ford!
 
Beneficii cheie:
 
• Montare - Piesele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect în timpul asamblării - în orice vehicul non-Ford în care vor fi utilizate.
• Calitate - Fabricat la standarde înalte pentru utilizare în piața secundară cu rotație rapidă provenită de la producătorii Ford OE.
• Competitivitate - piesele Omnicraft sunt oferite la prețuri atractive comparabile cu alte mărci de piese premium dedicate pieței secundare
• Confort Distribuitorul dvs. de piese devine un singur loc pentru a cumpăra piese pentru toate mărcile,
• Sortiment bogate .
Ford oferă o gamă largă de piese de schimb pentru vehiculele producătorilor concurenți, acoperind 90% din toate vehiculele utilizate astăzi. Portofoliul de produse Omnicraft include:
 
• Plăcuțe de frână
• Discuri de frână
• Alternatoare
• Startere
• Filtre de ulei
• Filtre de combustibil
• Filtre de aer
• Filtre de cabină
• Lichid de spălare parbriz
• AdBlue®
• Amortizoare
• Baterii
• Ștergătoare
 
Piese auto Omnicraft noua gama Ford | PieseFord.ro
 1. Piese de schimb aftermarke pentru vehicule Ford si nu numai aplicatii Opel VW Audi Seat Skoda
 2. Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
 3. Garantie nelimitata de doi ani si fara limita kilometri
2024