Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
PieseFord.ro

De ce sa folositi piese auto Ford originale?

Achizitionarea de piese Ford autentice pentru vehiculul dumneavoastra nu a fost niciodata mai usoara, scutindu-va de stresul de obicei supus furnizarii de piese auto care nu se potrivesc corect, pentru a va asigura ca vehiculul este la mainile capabile furnizorului de încredere Ford Parts, PieseFord.ro

Prin gama completa de servicii de mai jos, puteti fi sigur ca vetii gasii piesele de schimb exacte pentru orice lucrare de intretinere sau reparatii care se poate prezenta pe parcursul vietiii masinii dumneavoastra.
Piesele Ford se potrivesc si functioneaza.

Piesele Ford sunt aceleasi cu piesele care au venit cu vehiculul dumneavoastra. Ca si originalul, sunt concepute special pentru a satisface specificatiile Ford pentru orice, de la montare si finisare la protectie la coroziune si durabilitate. Dincolo de a arata corect, de a se potrivi corect si de a functiona corect, piesele Ford sunt, de asemenea, singurele piese de reparatie care sunt sprijinite de Ford.
Piesele Ford mentin integritatea vehiculului.

Pastrarea integritatii Ford-ului dvs este un lucru pe care puteti conta atunci cand se fac reparatii cu piese originale de la Ford. Acestea sunt piesele care au aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford in spatele lor, piesele care va asigura ca Ford-ul dvs. respecta din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuit. Pur si simplu nu exista un inlocuitor pentru siguranta si increderea care vine cu ea.

Promisiunea originalului.
Piesele originale Ford sunt proiectate si proiectate pentru vehiculul dvs. specific. Fiecare parte este construita pentru a mentine calitatea, siguranta si integritatea pe care le asteptati ca proprietar Ford. Ca piese Ford, acestea sunt testate riguros pentru a lucra cu vehiculul dvs. ca sistem si garanteaza ca respecta cele mai inalte standarde guvernamentale de siguranta si calitate. Ai cumparat un Ford, iar atunci cand alegi piese Ford, il pastrezi un Ford. Luati in considerare ca o promisiune.


Piese de schimb pentru echipamente originale FordConcepute cu specificatie exacta, piesele Ford Original Equipment (OE) respecta toate legislatiiile europene referitoare la standardele de siguranta si mediu, asigurând în acelasi timp o valoare excelenta pentru bani sii o potrivire exacta cu cea cu a masinii atunci cand ati cumparat-o

Piesele Ford OE sunt singurele modalitatii prin care poti fi sigur ca ceea ce vei primi va fi un înlocuitor complet nou-testat, fabricat din fabrica, acoperit de garantia noastra completa pentru piese si accesorii pan-europene, ajutând la protejarea sigurantei dvs.
Piesele Ford sunt echipamentele originale pentru vehiculele Ford si ajuta la restabilirea performantei si fiabilitatii vehiculului. Toate piesele Ford sunt sustinute de Ford Motor Company si construite cu expertiza in inginerie, care pot proveni doar de la un producator cu peste 100 de ani de experienta
 
Piese auto originale Ford OEM | PieseFord.ro

Piese Ford

  1.  Echipamente originale pentru vehicule Ford
  2.  Construit in conformitate cu specificatiile originale
  3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati

Piese auto Ford Motorcraft I Piese aftermarket Ford I PieseFord.ro
 

Piese auto Ford Motorcraft®Piesele Motorcraft ® sunt recomandate de Ford Motor Company si ofera aplicatii specifice de inalta calitate pentru vehicule pentru Ford vehicule. Linia extinsa de piee inseamna ca veti gasi prima parte cu potrivirea corecta pentru prima data, contribuind la reducerea timpului de oprire a vehiculului.
Motorcraft
  1.  Piese de schimb aftermarket pentru vehicule Ford
  2.  Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
  3.  Garantie nelimitata de doi ani si kilometri nelimitati


Piese auto Omnicraft | Noua gama de piese de schimb de la Ford Motor Company

Linia Omnicraft de piese premium include startere, frane, filtre, mufe si multe altele pentru a deservi majoritatea vehiculelor non-Ford. Sustinut de Ford Motor Company, Omnicraft va oferi in cele din urma peste 8.000 de piese diferite.
 
Piese auto Omnicraft noua gama Ford | PieseFord.ro
Omnicraft 
  1. Piese de schimb aftermarke pentru vehicule Ford si nu numai aplicatii Opel VW Audi Seat Skoda
  2. Testat pentru a oferi performanta si fiabilitate pe viata lunga
  3. Garantie nelimitata de doi ani si fara limita kilometri

 

Marcile noastre