Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Client existent

Client nou

Bine ati venit la PieseFord.ro. Prin inregistrarea pe site-ul nostru veti putea comanda piese pentru masina dumneavoastra Ford rapid si usor. Aditional veti beneficia si de:
Salvarea masinilor in cont pentru o cautare mai rapida a pieselor.
Primiti oferte speciale si promotii pentru masinile dumneavoastra.
Comanda rapida pe baza datelor salvate de plata si livrare.

Va rugam sa faceti click pe butonul urmator pentru crearea unui cont:

Piese auto originale la preturi bune

La PieseFord.ro veti gasi piese auto si accesorii auto originale la preturi mici pentru toate marcile auto populare. Beneficiati de avantajele calitative ale pieselor originale ale marilor producatori de vehicule Ford. Astfel, puteti fi intotdeauna sigur ca veti obtine piese de schimb noi de cea mai inalta calitate, cu o mare precizie de potrivire. Oferta noastra include cea mai mare gama de piese originale din comertul online pentru clientii finali.

Aici vei gasi piese de schimb originale, piese de reparatii si accesorii direct din gama de producatori de vehicule. In special pentru marca Ford oferim toate piesele de schimb importante. Majoritatea gamei noastre o avem direct la noi in stoc si, prin urmare, va putem garanta pentru majoritatea articolelor o livrare rapida..

La noi primesti piesele clasice de uzura din domeniile sistem de franare, filtru, schimb ulei si curatare parbriz precum si piese de schimb pentru accidente din categoriile faruri, stopuri si bare de protectie. De asemenea, puteti obtine accesorii auto potrivite de la noi, de inalta calitate.

Ca un serviciu special, am pregatit pachete individuale de produse pentru dvs., de exemplu pentru urmatoarea programare de inspectie sau pentru schimbarea franei. In pachete, veti gasi toate produsele relevante reunite in mod rational pentru vehiculul dvs. de care aveti nevoie pentru ocazia corespunzatoare.

Avantajele PieseFord dintr-o privire

De ce sa folositi piese originale in loc de piese de schimb aftermarket ?

Pentru majoritatea pieselor de automobile ale producatorilor exista si produse alternative mai ieftine. Acestea sunt o replica a pieselor de schimb originale, dar de multe ori fara a cunoaste specificatiile specifice ale producatorului in ceea ce priveste materialul, structura si alte proprietati. Din acest motiv, este posibil ca nu fiecare piesa de schimb de pe piata de schimb sa indeplineasca specificatiile..

Astfel, doar piesele auto originale garanteaza calitate previzibila si acuratete a potrivirii. Acestea, la randul lor, asigura ca piesele de schimb dureaza mult timp, reducand astfel costurile de intretinere pe termen lung. Mai presus de toate, in zonele sensibile care sunt responsabile de siguranta la conducere, precum franele sau directia, este indicat sa folositi piese originale. Deci tu si familia ta poti incepe intotdeauna cu o senzatie buna, chiar si calatoriile lungi..

Te poti baza pe PieseFord la calitate si o selectie larga de produse originale Ford !

Veti gasi piesele si accesoriile originale de inalta calitate potrivite pentru vehiculul dvs Ford. la un pret corect - de exemplu, pentru masina dvs. mica, masina de familie sau camioneta. De obicei va putem oferi un avantaj semnificativ de pret fata de preturile unui magazin auto sau in atelierul contractual..

Daca aveti nevoie de o piesa de schimb sau un accesoriu auto pe care nu il vedeti pe site-ul nostru, pur si simplu contactati expertii nostri de service sau utilizati formularul nostru de contact. Angajatii nostri PieseFord vor fi bucurosi sa gaseasca piesa originala potrivita pentru dvs. si sa creeze o oferta individuala fara obligatii !

PieseFord sunt expertii pentru piese Ford si Motorcraft originale de inalta calitate, cu scopul de a oferi un serviciu eficient, fiabil. Folosind cea mai recenta tehnologie si standarde din industrie, PieseFord ofera piese de inalta calitate, durabile si fiabile, originale marca Ford, care sunt rentabile si sunt livrate printr-un serviciu de incredere. PieseFord, care este detinuta 100% de companie Romaneasca, sunt expertii in furnizarea de piese Ford autentice de inalta calitate la preturi competitive pentru vehicule Ford, piese Motorcraft pentru Ford mai vechi, accesorii Ford, piese Omnicraft. Gama cuprinzatoare disponibila de la PieseFord include piese Ford originale care sunt proiectate dupa aceleasi specificatii ca si cele montate pe linia de productie a vehiculelor, garantand linistea sufleteasca si o montare pentru prima data pentru fiecare piesa.

Ford Motorcraft ofera piese de inalta calitate, testate riguros pentru vehiculele Ford mai vechi, la preturi avantajoase. Omnicraft ofera piese de intretinere si reparatii usoare la preturi competitive, uleiuri si consumabile pentru vehicule non-Ford produse de producatori lideri in industrie.

Acoperire la nivel national

Echipe dedicate de specialisti in Piese sunt disponibili pentru a identifica Piesa potrivita pentru prima data, de fiecare data. Pe baza cunostintelor de afaceri locale si a gradului de constientizare extins al industriei, Clientii se pot astepta la sfaturi prietenoase si utile si pot profita de promotiile si ofertele personalizate in curs. Cand aveti nevoie de Piese auto si un furnizor de incredere, contactati intotdeauna PieseFord pentru produse de inalta calitate, un stoc cuprinzator, preturi competitive si un serviciu exceptional.

Contul Meu PieseFORD.ro | Catalogul de Piese originale Ford Romania