Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Despre site-ul Piese Ford

Povestea noastra.
Am inceput in anul 2018 cu idea de a vinde piese originale Ford, online. Am inceput sa dezvoltam o platforma online de piese, un catalog dezvoltat dupa idea programului de piese Ford Microcat si am adaugat functii de magazin online, poze HD reale, baza de date, poze reale ale produselor. Pe parcusul drumului ni sau alaturat si alti oameni valorosi care au definitivat idea noastra intiala. Oportunitatea nu este noua dar am crezut in ea, am dezvoltat idea si am perfectionat in timp programul, catalogul nostru online de piese originale Ford. De la cateva modele de Ford-uri am ajuns la peste 83 de modele Ford, si 800 de motorizari diferite. Am invatat din greseli si am remediat incercand sa fim din ce in ce mai buni. Am dezvoltat de asemeni si depozitul de piese rafturi, locatie, importul de piese si livrarea acestora. Am adus in tara exclusiv brandurile de piese aftermarket DP Spare Parts si HMPX Spare Parts for Ford. Am adus un plus prin Ford Life Style Collection, Scule Ford. Incercam sa oferim si piese echivalente sub licenta pentru anumite piese Ford. De la cateva zeci de repere pe stoc la inceput, am ajuns sa avem cateva mii de piese diferite pe stoc. Si continuam zi de zi, an de an sa crestem. Sa fim mai buni si sa oferim servicii si piese de calitate.
 

Ce oferim ?

Scurtam timpul pe care ar trebui sa il consumi atunci cand cauti solutii pentru masina ta Ford. Te informam atunci cand aducem o piesa de care ai nevoie si cat costa. Iti dam idei ingenioase si sfaturi utile, discutam cu mecanicii, ca sa iti facem o imagine cat mai realista asupra lucrarii pentru masina ta Ford si de ce piese ai nevoie. Punem accent pe comunicare, suntem atenti la tine si muncim cu pasiune ca sa iti faca placere sa revii la noi , pe catalogul nostru de piese auto, Ford.
 
PieseFord.ro, experții în furnizarea de piese Ford originale la prețuri competitive pentru vehicule Ford, piese Motorcraft pentru Ford mai vechi, accesorii Ford, OmnicraftPlus și Omnicraft non-Ford, oferind in toată Romania cu un serviciu eficient și fiabil.
 

O gamă cuprinzătoare

Gama completă disponibilă de la PieseFord.ro include piese Ford originale care sunt proiectate la aceleași specificații ca cele montate pe linia de producție a vehiculului, garantând liniște sufletească și o potrivire pentru prima dată pentru fiecare piesă. Ford Motorcraft oferă piese de înaltă calitate, testate riguros pentru vehiculele Ford mai vechi, la prețuri avantajoase. OmnicraftPlus și Omnicraft oferă întreținere la prețuri competitive și reparații ușoare, uleiuri și consumabile pentru vehicule care nu sunt Ford produse de producători de top din industrie.
 

Primul și original

Piesele originale pentru vehiculele Ford sunt piese de schimb noi, complet testate, care ajută la restabilirea și menținerea performanței și fiabilității, oferind o calitate optimă și produse special pentru a se potrivi pentru prima dată. Concepute conform specificațiilor exacte, toate piesele originale pentru vehiculele Ford sunt protejate de garanția noastră pan-europeană completă de piese și accesorii, ajutând la protejarea siguranței dvs. și la o soluție de reparații de durată.
 

Cunoaște Motorcraft

Recomandate de Ford Motor Company, produsele Ford Motorcraft oferă aplicații de înaltă calitate, specifice vehiculelor, pentru vehicule Ford mai vechi, la prețuri competitive. Gama Motorcraft include produse de franare, precum și produse electrice recondiționate, cum ar fi alternatoare. Gama include, de asemenea, lamele de ștergătoare, baterii și seturi de curele pentru vehiculele Ford de peste patru ani. Piesele Motorcraft sunt produse special pentru a se potrivi pentru prima dată, contribuind la reducerea timpului de reparații și la menținerea fiabilității.
 

Cunoașteți Omnicraft

Ford Omnicraft este o gamă de piese la prețuri competitive, întreținere și reparații ușoare pentru vehicule care nu sunt Ford, susținute de Ford. Gama Omnicraft include filtre de ulei, aer, combustibil și polen, plăcuțe de frână și discuri, precum și startere șau alternatoare. Alte produse disponibile la prețuri competitive sunt ștergătoarele fata și spate, bateriile, AdBlue și solutie spalat parbrize. Avand in vedere ca piesele Ford se potrivesc si pe alte masini Mazda , Volvo , am creat echivalente Omnicraft si Ford Original direct in aplicatia noastra online. Piese cum ar fi filtre ulei, aer, polen, discuri frana, placute frana, becuri. Diferenta este in unele cazuri factuta de preturi mai competitive decat piesele Ford original.

 

Misiunea noastra

Motto-ul nostru: "Piesa potrivita. Pretul corect" si facem ceea ce spunem. Mai simplu, mai inteligent, mai bine!

 
Pasiunea noastra
In fiecare zi ne intrebam ce vom face maine pentru a face serviciile noastre mai bune. Pentru ca aceasta este pasiunea noastra - sa avem grija intotdeauna, nu doar o data.
De ce sa ne alegeti pe noi ?
Retur in 30 de zile gratuit facut din contul de client PieseFord.ro
Livrare in 48 ore prin curier rapid
Piese originale Ford la comanda exclusiva, rapiditate in aprovizionare si livrare catre client
Garantie la piese originale este de 24 luni 
Posibilitatea de plata in rate fara dobanda pana la 6 rate
Garantia Ford Protect by PieseFord.ro consta in returnarea inclusiv a costului manopera in limita 850 ron la produsele semnalate
 

Acoperire la nivel național

Cu depozit situat in Romania, echipe dedicate de specialiști în piese sunt la îndemână pentru a identifica piesa potrivită pentru dvs. prima dată, de fiecare dată. Pe baza cunoștințelor și a conștientizării extinse a industriei, clienții se pot aștepta la sfaturi prietenoase și utile și pot profita de promoții și oferte personalizate continue. Când aveți nevoie de piese auto și de un furnizor de încredere, contactați întotdeauna PieseFord.ro pentru produse de înaltă calitate, un stoc cuprinzător, prețuri competitive și un serviciu excepțional.
 

Disponibilitate excelentă a pieselor

Centrul PieseFord.ro deține un stoc extins de piese originale Ford, Motorcraft și Omnicraft pentru a vă asigura că piesa de care aveți nevoie este disponibilă atunci când aveți nevoie de ea. Gama noastră de produse Omnicraft, în continuă expansiune, pentru vehicule care nu sunt Ford oferă alternative de înaltă calitate pentru vehiculul la care lucrați, indiferent de marcă și model.
 

Profesioniști prietenoși

Experții de la PieseFord.ro sunt instruiți pentru a identifica cu exactitate produsele de care aveți nevoie, precum și pentru a oferi sfaturi cu privire la produsele care s-ar potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Cunoștințele lor din industrie și conștientizarea celor mai bune practici le permit să vă susțină cerințele, oferind în același timp un serviciu clienților exemplar.
 

Serviciu de livrare fiabil și de încredere

Cu livrările făcute in urmartoarea zi lucratoare pentru piesele din stoc, ne organizăm capacitatea de livrare pentru a ne asigura că clienții noștri au acces la piese originale, Ford, Motorcraft și Omnicraft de înaltă calitate în orice moment al zilei de lucru.
 
Returnează piese gratuit
Nu este produsul de care ai nevoie? Suntem dedicați susținerii afacerii dvs., așa că returnați Piesa în termen de 28 zile de la data colectării într-o stare revânzătoare și veți fi creditat pentru Piesa returnată.
 
 
Gama de produse comercializate:
Gama LifeStyle Collection prezenta pe site-ul oficial Ford, ceasuri, haine, obiecte promotionale
Dp spare parts for Ford, Hmpx, Veka, Fase, BSG, ca piese pe licenta Ford aftermarket import Turcia ca si tara de provenienta
Aceste produse sunt de buna calitate , garantam pentru ele .
Ford Tools scule de mana ford, scule 
Piesele sunt importate direct de firma noastra, avem depozit, logistica necesara pentru a face fata, stocuri suficiente pentru marea majoritate de produse Ford.
Experienta noastra este de 14 ani de zile specializati in importul de piese originale Ford din anul 2008.
Comenziile pe acest site se fac exclusiv online, telefonul este doar pentru consultanta tehnica de specialitate.
 

Piese originale Ford

- sunt usor de montat si economisesc timp si bani
- ofera o aplicatie vasta pentru toata gama de masini Ford 
- sunt alegerea omologata pentru a mentine siguranta autovehiculului
- uneori, piesele originale au un pret de achizitie mai ridicat decat in cazul pieselor de calitate echivalenta. 
dar raportul pret calitate inclina balanta in favoarea pieselor originale.
- sunt testate intotdeauna pentru a asigura performanta acestora asa cum este indicat in specificatiile Ford
- se potrivesc calitatii, masuratorilor si tolerantelor pieselor montate din fabrica
- restaureaza autovehiculul la conditia sa tehnica de dinainte de accident
mentin garantia pieselor Ford, garantia Ford la perforare prin coroziune pentru intregul autovehicul.
 
Nu faceti economie de siguranta, calitate si garantie. Prin urmare, nu te lasa inselat ! Alege piese auto Ford, pentru siguranta si pentru a mentine calitatea vehiculului Ford la 100%. 
 
Ford Motor Company este marca inregistrata .Toate numele, imaginile, siglele care identifica Ford reprezinta marci ale Ford. NU suntem dealer Ford
 

Despre noi | Povestea noastra | PieseFord.ro #DB9E03F6BA


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Despre noi | Povestea noastra | PieseFord.ro #DB9E03F6BA

Despre site-ul Piese Ford

Povestea noastra.
Am inceput in anul 2018 cu idea de a vinde piese originale Ford, online. Am inceput sa dezvoltam o platforma online de piese, un catalog dezvoltat dupa idea programului de piese Ford Microcat si am adaugat functii de magazin online, poze HD reale, baza de date, poze reale ale produselor. Pe parcusul drumului ni sau alaturat si alti oameni valorosi care au definitivat idea noastra intiala. Oportunitatea nu este noua dar am crezut in ea, am dezvoltat idea si am perfectionat in timp programul, catalogul nostru online de piese originale Ford. De la cateva modele de Ford-uri am ajuns la peste 83 de modele Ford, si 800 de motorizari diferite. Am invatat din greseli si am remediat incercand sa fim din ce in ce mai buni. Am dezvoltat de asemeni si depozitul de piese rafturi, locatie, importul de piese si livrarea acestora. Am adus in tara exclusiv brandurile de piese aftermarket DP Spare Parts si HMPX Spare Parts for Ford. Am adus un plus prin Ford Life Style Collection, Scule Ford. Incercam sa oferim si piese echivalente sub licenta pentru anumite piese Ford. De la cateva zeci de repere pe stoc la inceput, am ajuns sa avem cateva mii de piese diferite pe stoc. Si continuam zi de zi, an de an sa crestem. Sa fim mai buni si sa oferim servicii si piese de calitate.
 

Ce oferim ?

Scurtam timpul pe care ar trebui sa il consumi atunci cand cauti solutii pentru masina ta Ford. Te informam atunci cand aducem o piesa de care ai nevoie si cat costa. Iti dam idei ingenioase si sfaturi utile, discutam cu mecanicii, ca sa iti facem o imagine cat mai realista asupra lucrarii pentru masina ta Ford si de ce piese ai nevoie. Punem accent pe comunicare, suntem atenti la tine si muncim cu pasiune ca sa iti faca placere sa revii la noi , pe catalogul nostru de piese auto, Ford.
 
PieseFord.ro, experții în furnizarea de piese Ford originale la prețuri competitive pentru vehicule Ford, piese Motorcraft pentru Ford mai vechi, accesorii Ford, OmnicraftPlus și Omnicraft non-Ford, oferind in toată Romania cu un serviciu eficient și fiabil.
 

O gamă cuprinzătoare

Gama completă disponibilă de la PieseFord.ro include piese Ford originale care sunt proiectate la aceleași specificații ca cele montate pe linia de producție a vehiculului, garantând liniște sufletească și o potrivire pentru prima dată pentru fiecare piesă. Ford Motorcraft oferă piese de înaltă calitate, testate riguros pentru vehiculele Ford mai vechi, la prețuri avantajoase. OmnicraftPlus și Omnicraft oferă întreținere la prețuri competitive și reparații ușoare, uleiuri și consumabile pentru vehicule care nu sunt Ford produse de producători de top din industrie.
 

Primul și original

Piesele originale pentru vehiculele Ford sunt piese de schimb noi, complet testate, care ajută la restabilirea și menținerea performanței și fiabilității, oferind o calitate optimă și produse special pentru a se potrivi pentru prima dată. Concepute conform specificațiilor exacte, toate piesele originale pentru vehiculele Ford sunt protejate de garanția noastră pan-europeană completă de piese și accesorii, ajutând la protejarea siguranței dvs. și la o soluție de reparații de durată.
 

Cunoaște Motorcraft

Recomandate de Ford Motor Company, produsele Ford Motorcraft oferă aplicații de înaltă calitate, specifice vehiculelor, pentru vehicule Ford mai vechi, la prețuri competitive. Gama Motorcraft include produse de franare, precum și produse electrice recondiționate, cum ar fi alternatoare. Gama include, de asemenea, lamele de ștergătoare, baterii și seturi de curele pentru vehiculele Ford de peste patru ani. Piesele Motorcraft sunt produse special pentru a se potrivi pentru prima dată, contribuind la reducerea timpului de reparații și la menținerea fiabilității.
 

Cunoașteți Omnicraft

Ford Omnicraft este o gamă de piese la prețuri competitive, întreținere și reparații ușoare pentru vehicule care nu sunt Ford, susținute de Ford. Gama Omnicraft include filtre de ulei, aer, combustibil și polen, plăcuțe de frână și discuri, precum și startere șau alternatoare. Alte produse disponibile la prețuri competitive sunt ștergătoarele fata și spate, bateriile, AdBlue și solutie spalat parbrize. Avand in vedere ca piesele Ford se potrivesc si pe alte masini Mazda , Volvo , am creat echivalente Omnicraft si Ford Original direct in aplicatia noastra online. Piese cum ar fi filtre ulei, aer, polen, discuri frana, placute frana, becuri. Diferenta este in unele cazuri factuta de preturi mai competitive decat piesele Ford original.

 

Misiunea noastra

Motto-ul nostru: "Piesa potrivita. Pretul corect" si facem ceea ce spunem. Mai simplu, mai inteligent, mai bine!

 
Pasiunea noastra
In fiecare zi ne intrebam ce vom face maine pentru a face serviciile noastre mai bune. Pentru ca aceasta este pasiunea noastra - sa avem grija intotdeauna, nu doar o data.
De ce sa ne alegeti pe noi ?
Retur in 30 de zile gratuit facut din contul de client PieseFord.ro
Livrare in 48 ore prin curier rapid
Piese originale Ford la comanda exclusiva, rapiditate in aprovizionare si livrare catre client
Garantie la piese originale este de 24 luni 
Posibilitatea de plata in rate fara dobanda pana la 6 rate
Garantia Ford Protect by PieseFord.ro consta in returnarea inclusiv a costului manopera in limita 850 ron la produsele semnalate
 

Acoperire la nivel național

Cu depozit situat in Romania, echipe dedicate de specialiști în piese sunt la îndemână pentru a identifica piesa potrivită pentru dvs. prima dată, de fiecare dată. Pe baza cunoștințelor și a conștientizării extinse a industriei, clienții se pot aștepta la sfaturi prietenoase și utile și pot profita de promoții și oferte personalizate continue. Când aveți nevoie de piese auto și de un furnizor de încredere, contactați întotdeauna PieseFord.ro pentru produse de înaltă calitate, un stoc cuprinzător, prețuri competitive și un serviciu excepțional.
 

Disponibilitate excelentă a pieselor

Centrul PieseFord.ro deține un stoc extins de piese originale Ford, Motorcraft și Omnicraft pentru a vă asigura că piesa de care aveți nevoie este disponibilă atunci când aveți nevoie de ea. Gama noastră de produse Omnicraft, în continuă expansiune, pentru vehicule care nu sunt Ford oferă alternative de înaltă calitate pentru vehiculul la care lucrați, indiferent de marcă și model.
 

Profesioniști prietenoși

Experții de la PieseFord.ro sunt instruiți pentru a identifica cu exactitate produsele de care aveți nevoie, precum și pentru a oferi sfaturi cu privire la produsele care s-ar potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Cunoștințele lor din industrie și conștientizarea celor mai bune practici le permit să vă susțină cerințele, oferind în același timp un serviciu clienților exemplar.
 

Serviciu de livrare fiabil și de încredere

Cu livrările făcute in urmartoarea zi lucratoare pentru piesele din stoc, ne organizăm capacitatea de livrare pentru a ne asigura că clienții noștri au acces la piese originale, Ford, Motorcraft și Omnicraft de înaltă calitate în orice moment al zilei de lucru.
 
Returnează piese gratuit
Nu este produsul de care ai nevoie? Suntem dedicați susținerii afacerii dvs., așa că returnați Piesa în termen de 28 zile de la data colectării într-o stare revânzătoare și veți fi creditat pentru Piesa returnată.
 
 
Gama de produse comercializate:
Gama LifeStyle Collection prezenta pe site-ul oficial Ford, ceasuri, haine, obiecte promotionale
Dp spare parts for Ford, Hmpx, Veka, Fase, BSG, ca piese pe licenta Ford aftermarket import Turcia ca si tara de provenienta
Aceste produse sunt de buna calitate , garantam pentru ele .
Ford Tools scule de mana ford, scule 
Piesele sunt importate direct de firma noastra, avem depozit, logistica necesara pentru a face fata, stocuri suficiente pentru marea majoritate de produse Ford.
Experienta noastra este de 14 ani de zile specializati in importul de piese originale Ford din anul 2008.
Comenziile pe acest site se fac exclusiv online, telefonul este doar pentru consultanta tehnica de specialitate.
 

Piese originale Ford

- sunt usor de montat si economisesc timp si bani
- ofera o aplicatie vasta pentru toata gama de masini Ford 
- sunt alegerea omologata pentru a mentine siguranta autovehiculului
- uneori, piesele originale au un pret de achizitie mai ridicat decat in cazul pieselor de calitate echivalenta. 
dar raportul pret calitate inclina balanta in favoarea pieselor originale.
- sunt testate intotdeauna pentru a asigura performanta acestora asa cum este indicat in specificatiile Ford
- se potrivesc calitatii, masuratorilor si tolerantelor pieselor montate din fabrica
- restaureaza autovehiculul la conditia sa tehnica de dinainte de accident
mentin garantia pieselor Ford, garantia Ford la perforare prin coroziune pentru intregul autovehicul.
 
Nu faceti economie de siguranta, calitate si garantie. Prin urmare, nu te lasa inselat ! Alege piese auto Ford, pentru siguranta si pentru a mentine calitatea vehiculului Ford la 100%. 
 
Ford Motor Company este marca inregistrata .Toate numele, imaginile, siglele care identifica Ford reprezinta marci ale Ford. NU suntem dealer Ford
 
2024