Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

SSL inseamna Secure Sockets Layer | Plati online securizate

Este standardul industriei atunci cand vine vorba de tranzactii online sigure si securizate intre site-uri web si utilizatori. Mai simplu spus, tehnologia SSL permite o conexiune criptata sa aiba loc intre browserul web al unui utilizator si serverul web al site-ului web pe care il navigheaza clientul. SSL asigura ca orice date sau informatii pe care un utilizator le trimite pe site, cum ar fi informatiile despre cardul de credit pentru a efectua o achizitie, vor fi protejate si private.

Utilizatorii magazinului nostru de comert electronic pot spune rapid si usor daca sunteti in siguranta, verificand daca exista o pictograma de lacat mica in bara de adrese a browserului. Facand clic pe acea pictograma de lacat, veti oferi mai multe informatii despre certificatul utilizat de fiecare site web. 

Certificatul SSL (Secure Sockets Layer) este un protocol de securitate pentru magazinul nostru online, care cripteaza comunicatiile dintre server si client. Aceasta criptare protejeaza tranzactiile cu cardul bancar, transferul de date, datele personale, datele de identificare ca utilizator si asigura transmiterea in siguranta a documentelor private prin intermediul Internetului. Pentru a recunoaste website-urile care functioneaza pe protocol HTTPS si care au deja acest certificat de securitate instalat, poti verifica URL-ul daca incepe cu http:// sau https://, precum si padlock-ul de securitate afisat de majoritatea browserelor in bara de navigare.

Ofera incredere sporita pentru vizitatorii website-ului PieseFord.ro

Prezenta unui certificat SSL, implicit afisarea iconului de securizare din dreptul adresei URL a magazinului nostru, ofera un grad ridicat de incredere pentru utilizatori. Conform unor studii, un procent semnificativ dintre vizitatorii care vad mesajul ca website-ul nu este securizat (browserul afiseaza mesajul de "Not secure") decid sa nu mai acceseze website-ul respectiv.

Permite evitarea sanctiunilor care pot aparea in urma unor brese de securitate

Regulamentul General privind Protectia Datelor, intrat in vigoare in 25 mai 2018, prevede ca fiecare comerciant sa depuna toate eforturile pentru ca datele personale oferite de catre utilizatorii / clientii sai sa fie securizate.

Suntem mandrii sa spunem ca avem acest certificat atat de necesar

Deținerea unui certificat SSL crește semnificativ siguranța și securitatea datelor despre utilizatori. Includerea informațiilor despre practicile noastre de securitate în Politica de confidențialitate poate ajuta, de asemenea, Clinetii nostri se vor simti în siguranță, informând cum sunt de fapt protejate datele lor. 

Plati sigure online | PieseFord.ro