Piese auto Ford Edge #8AKK26K5K

Descoperiți o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru Ford Edge la PieseFord.ro. Asigurăm performanță și durabilitate pentru vehiculul dvs. #8AKK26K5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Edge

Descoperiți o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru Ford Edge la PieseFord.ro. Asigurăm performanță și durabilitate pentru vehiculul dvs. #8AKK26K5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Edge 2016-2018


Piese Ford EDGE 2016 - Catalog Piese Auto | PieseFord.ro #8AKK26K5K

Descoperiți o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru Ford Edge la PieseFord.ro. Asigurăm performanță și durabilitate pentru vehiculul dvs. #8AKK26K5K

Ford Edge 2016 are tot ceea ce îți dorești într-un crossover elegant și axat pe tehnologie - atât timp cât nu ai nevoie de locuri pe al treilea rând sau de o insignă de lux.

Ford și-a propus să-și diversifice într-adevăr gama de vehicule utilitare în ultimii câțiva ani, iar Edge 2016 reprezintă un complement frumos la Escape, Explorer și Flex. Edge, așa cum stă după o reproiectare completă anul trecut, este mai bine ca niciodată să atragă cei care nu au nevoie de cele trei rânduri ale Explorer sau Flex și pentru cei care doresc mai multă sofisticare și fler și mai puțini faux-rugged. indică versatilitatea, comoditatea și poziția ridicată a scaunului.

Edge, aflat acum în cea de-a doua generație, este mai mult o aventură globală decât a fost înainte. Deși începe cu bazele de top ale actualului sedan Ford Fusion, Edge privește spre alte piețe și are programări rafinate în cabină și o gamă mai puternică de motoare pentru a susține aceste planuri.

Ford numește noul Edge mai atletic și, indiferent dacă îți dorești stilul sau performanța, aceasta nu este o exagerare. În ansamblu, este un aspect care îmbunătățește silueta SUV-ului Edge, împingând designul mai aproape de un aspect premium, fără a-și atrage atenția pentru sex. Edge are câteva suprafețe și detalii grozave care nu ar fi în loc de un BMW; iar Edge Sport, cu detalii înnegrite, optimizează noul atletism al Edge-ului, cu unele vagoane sport-vagon și lucrări ale corpului inferior. Iar pe interior, Edge nu mai necesită scuze și calificări; noul model are acum unele dintre cele mai bune învelișuri și materiale din clasa sa și o formă de liniuță care se bazează pe unele dintre celelalte modele ale Ford, cum ar fi Focus și Escape.

Cu transmisii automate cu 6 trepte pe întreaga linie și o alegere între tracțiunile frontale și toate roțile, Edge oferă o mulțime de combinații de propulsoare pentru a se potrivi tehnologiei și tradiționalistilor. Motorul de bază pentru Edge este acum EcoBoost de 2,0 litri Ford; reabilitat anul trecut cu o tehnologie nouă, incluzând un turbocompresor cu două defilări, este bun pentru 245 cai putere și 270 de lire-metri de cuplu; are, de asemenea, mare capacitate de reacție acum, poate fi echipat cu tracțiune integrală și este bine pentru tractarea a 3.500 de kilograme. 2.0T va fi perfect adecvat pentru majoritatea nevoilor, dar pentru cei care trebuie să aibă un V-6, motorul de 280 CP, 3,5 litri a fost preluat ca opțiune cu costuri minore. Dar este Edge Sport, cu cel V-6 de 2,7 litri injectat direct cu două turbocompresoare, injectat direct, acesta este cel mai interesant. Face un cuplu de 315 CP și 375 lb-ft și este puternic și încrezător, cu o performanță subestimată care funcționează bine cu întregul pachet.

Deasupra liniei, există o claritate dezactivată a experienței de conducere; Edge nu este corect în niciun fel din punct de vedere al unității, dar este precis și receptiv. Un nou sistem de direcție oferă într-adevăr o senzație precisă și liniștitoare, urmărind bine înainte și luând un set în colțuri fără tam-tam. Modelul Sport obține propriile amortizoare și rate de arc, precum și amortizoarele din spate monotub și roțile standard de 21 inch, cu opțiunea de 20 de ani, iar pentru 2016 adaugă direcție adaptivă, care ar trebui să ajute la o manevrabilitate la viteze reduse, menținând în același timp mare stabilitatea vitezei. Anularea activă a zgomotului lasă efectiv Edge Sport unul dintre cele mai liniștite, printre modele, lăsându-vă să auziți declinul mai mare al motorului EcoBoost.

În absența unor trucuri inteligente de depozitare a încărcăturii, Edge se simte foarte mult ca un vehicul conceput mai mult pentru oameni decât ca uneltele. Poziția în scaun în față este destul de ridicată, totuși oferă suficientă cameră de sus și oferă o vedere bună asupra hotei. Și în spate, chiar și cu acele scaune din față, în spate există suficient spațiu pentru picioare pentru adulții cu picioare lungi. Singurul lucru pe care am dori să-l schimbăm în legătură cu Edge este scaunul său; atât în ​​față, cât și în spate, sunt prea scurte și plate. Elementele de bază ale unui vagon crossover excelent și versatil sunt totuși aici, cu un depozit de articole mici din abundență și mai ales bine proiectat, cu o trecere prin consolă centrală și chiar cu un sertar de depozitare din stânga volanului.

Edge s-a arătat bine în testele de siguranță, cu rezultate de top la toate testele Institutului de Siguranță a Asigurătorilor pentru Siguranță a Șoselelor și a unei liste complete de sisteme de siguranță care ar trebui să ajute la prevenirea accidentelor; aceasta include asistență pentru menținerea în banda de circulație, ajutor la parcare, monitorizarea punctelor moarte și avertismente pre-craștere. Edge oferă de asemenea, un sistem de aer curat, iar calitatea aerului interior este întotdeauna monitorizată și, dacă este necesar, filtrată.

Ford Edge 2016 este un vehicul excepțional, iar proprietarii acestui crossover elegant și tehnologic vor fi bucuroși să știe că PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru acest model. Indiferent dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru întreținerea regulată sau pentru repararea vehiculului dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să vă păstrați Ford Edge în cea mai bună formă posibilă.

Catalogul nostru de piese auto include tot ceea ce puteți avea nevoie, de la filtre de aer și ulei, până la discuri de frână și lamele ștergătoarelor. Toate piesele noastre sunt de înaltă calitate, astfel încât să puteți avea încredere că veți obține performanță și durabilitate.

În plus față de piese, oferim și servicii profesionale pentru a vă ajuta să instalați sau să reparați piesele auto. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi sfaturi și asistență tehnică pentru a vă asigura că efectuați corect orice lucrare necesară.

Pentru a vă asigura că vehiculul dvs. Ford Edge 2016 rămâne în cea mai bună formă posibilă, nu ezitați să explorați catalogul nostru de piese auto și să ne contactați pentru orice nevoie specifică pe care o aveți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de experiența dvs. cu Ford Edge!

Bine ați venit la PieseFord.ro - locul perfect pentru a vă îngriji de Ford-ul dvs. iubit! Suntem încântați să vă aducem cele mai bune piese auto și servicii pentru vehiculul dumneavoastră Ford, pentru a vă asigura că rămâneți pe drumuri pentru mult timp.

Catalogul nostru bogat de piese auto vă oferă acces la tot ceea ce aveți nevoie pentru a menține sau a repara Ford-ul dvs. Ecosport sau oricare alt model Ford. De la filtre de aer și ulei până la discuri de frână și bucșe, avem totul pentru a vă ajuta să mențineți performanța și fiabilitatea vehiculului dumneavoastră. Suntem dedicați calității, așa că puteți avea încredere că veți găsi doar produse de înaltă calitate în catalogul nostru.

Serviciile noastre profesionale sunt aici pentru a vă ajuta să faceți față cu ușurință oricăror probleme sau întreținere. De la livrarea rapidă a pieselor la asistența tehnică, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar pentru a vă păstra vehiculul în cea mai bună formă posibilă. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și soluții personalizate.

Suntem bucuroși că ne-ați ales pentru toate nevoile dumneavoastră legate de piese auto Ford. Cu PieseFord.ro, puteți fi siguri că vehiculul dumneavoastră este întotdeauna în mâini bune și că veți beneficia de cea mai bună experiență în întreținerea și repararea Ford-ului dvs. Așadar, navigați cu încredere prin catalogul nostru și contactați-ne pentru orice nevoie specifică pe care o aveți. Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de experiența dumneavoastră Ford! 

Recenzie pentru Ford Edge și PieseFord.ro

Am achiziționat recent un Ford Edge 2016 și am fost extrem de impresionat de performanța și calitatea sa. Cu un design elegant și tehnologie avansată, acest crossover este cu siguranță unul dintre cele mai bune vehicule pe care le-am condus vreodată.

Ceea ce adaugă și mai mult la experiența mea pozitivă cu Ford Edge este PieseFord.ro. După ce am căutat piese de schimb de înaltă calitate pentru vehiculul meu, am dat peste acest site și nu am fost dezamăgit. Catalogul lor cuprinzător de piese auto pentru Ford Edge 2016 m-a impresionat, iar prețurile lor sunt competitive. Am găsit ușor piesele de care aveam nevoie și am fost încântat să văd că oferă produse de calitate pentru întreținerea vehiculului meu.

Echipa de experți de la PieseFord.ro mi-a oferit asistență promptă și utilă pentru a alege cele mai potrivite piese pentru nevoile mele. Acest nivel de serviciu clienți m-a făcut să mă simt încrezător în a face achiziția de la ei. De asemenea, au o reputație excelentă în domeniu, ceea ce m-a convins să cumpăr de la ei.

În concluzie, Ford Edge 2016 este un crossover uimitor, iar PieseFord.ro este destinația mea preferată pentru piesele de schimb de înaltă calitate de care am nevoie pentru a-l menține în cea mai bună formă posibilă. Recomand cu încredere acest site tuturor posesorilor de vehicule Ford Edge în căutarea pieselor potrivite.

 

Piese Ford EDGE 2016 - Catalog Piese Auto | PieseFord.ro #8AKK26K5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Ford EDGE 2016 - Catalog Piese Auto | PieseFord.ro #8AKK26K5K
Piese auto Ford Edge #8AKK26K5K
Ford Edge 2016 are tot ceea ce îți dorești într-un crossover elegant și axat pe tehnologie - atât timp cât nu ai nevoie de locuri pe al treilea rând sau de o insignă de lux. Ford și-a propus să-și diversifice într-adevăr gama de vehicule utilitare în ultimii câțiva ani, iar Edge 2016 reprezintă un complement frumos la Escape, Explorer și Flex. Edge, așa cum stă după o reproiectare completă anul trecut, este mai bine ca niciodată să atragă cei care nu au nevoie de cele trei rânduri ale Explorer sau Flex și pentru cei care doresc mai multă sofisticare și fler și mai puțini faux-rugged. indică versatilitatea, comoditatea și poziția ridicată a scaunului. Edge, aflat acum în cea de-a doua generație, este mai mult o aventură globală decât a fost înainte. Deși începe cu bazele de top ale actualului sedan Ford Fusion, Edge privește spre alte piețe și are programări rafinate în cabină și o gamă mai puternică de motoare pentru a susține aceste planuri. Ford numește noul Edge mai atletic și, indiferent dacă îți dorești stilul sau performanța, aceasta nu este o exagerare. În ansamblu, este un aspect care îmbunătățește silueta SUV-ului Edge, împingând designul mai aproape de un aspect premium, fără a-și atrage atenția pentru sex. Edge are câteva suprafețe și detalii grozave care nu ar fi în loc de un BMW; iar Edge Sport, cu detalii înnegrite, optimizează noul atletism al Edge-ului, cu unele vagoane sport-vagon și lucrări ale corpului inferior. Iar pe interior, Edge nu mai necesită scuze și calificări; noul model are acum unele dintre cele mai bune învelișuri și materiale din clasa sa și o formă de liniuță care se bazează pe unele dintre celelalte modele ale Ford, cum ar fi Focus și Escape. Cu transmisii automate cu 6 trepte pe întreaga linie și o alegere între tracțiunile frontale și toate roțile, Edge oferă o mulțime de combinații de propulsoare pentru a se potrivi tehnologiei și tradiționalistilor. Motorul de bază pentru Edge este acum EcoBoost de 2,0 litri Ford; reabilitat anul trecut cu o tehnologie nouă, incluzând un turbocompresor cu două defilări, este bun pentru 245 cai putere și 270 de lire-metri de cuplu; are, de asemenea, mare capacitate de reacție acum, poate fi echipat cu tracțiune integrală și este bine pentru tractarea a 3.500 de kilograme. 2.0T va fi perfect adecvat pentru majoritatea nevoilor, dar pentru cei care trebuie să aibă un V-6, motorul de 280 CP, 3,5 litri a fost preluat ca opțiune cu costuri minore. Dar este Edge Sport, cu cel V-6 de 2,7 litri injectat direct cu două turbocompresoare, injectat direct, acesta este cel mai interesant. Face un cuplu de 315 CP și 375 lb-ft și este puternic și încrezător, cu o performanță subestimată care funcționează bine cu întregul pachet. Deasupra liniei, există o claritate dezactivată a experienței de conducere; Edge nu este corect în niciun fel din punct de vedere al unității, dar este precis și receptiv. Un nou sistem de direcție oferă într-adevăr o senzație precisă și liniștitoare, urmărind bine înainte și luând un set în colțuri fără tam-tam. Modelul Sport obține propriile amortizoare și rate de arc, precum și amortizoarele din spate monotub și roțile standard de 21 inch, cu opțiunea de 20 de ani, iar pentru 2016 adaugă direcție adaptivă, care ar trebui să ajute la o manevrabilitate la viteze reduse, menținând în același timp mare stabilitatea vitezei. Anularea activă a zgomotului lasă efectiv Edge Sport unul dintre cele mai liniștite, printre modele, lăsându-vă să auziți declinul mai mare al motorului EcoBoost. În absența unor trucuri inteligente de depozitare a încărcăturii, Edge se simte foarte mult ca un vehicul conceput mai mult pentru oameni decât ca uneltele. Poziția în scaun în față este destul de ridicată, totuși oferă suficientă cameră de sus și oferă o vedere bună asupra hotei. Și în spate, chiar și cu acele scaune din față, în spate există suficient spațiu pentru picioare pentru adulții cu picioare lungi. Singurul lucru pe care am dori să-l schimbăm în legătură cu Edge este scaunul său; atât în ​​față, cât și în spate, sunt prea scurte și plate. Elementele de bază ale unui vagon crossover excelent și versatil sunt totuși aici, cu un depozit de articole mici din abundență și mai ales bine proiectat, cu o trecere prin consolă centrală și chiar cu un sertar de depozitare din stânga volanului. Edge s-a arătat bine în testele de siguranță, cu rezultate de top la toate testele Institutului de Siguranță a Asigurătorilor pentru Siguranță a Șoselelor și a unei liste complete de sisteme de siguranță care ar trebui să ajute la prevenirea accidentelor; aceasta include asistență pentru menținerea în banda de circulație, ajutor la parcare, monitorizarea punctelor moarte și avertismente pre-craștere. Edge oferă de asemenea, un sistem de aer curat, iar calitatea aerului interior este întotdeauna monitorizată și, dacă este necesar, filtrată. Ford Edge 2016 este un vehicul excepțional, iar proprietarii acestui crossover elegant și tehnologic vor fi bucuroși să știe că PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru acest model. Indiferent dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru întreținerea regulată sau pentru repararea vehiculului dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să vă păstrați Ford Edge în cea mai bună formă posibilă. Catalogul nostru de piese auto include tot ceea ce puteți avea nevoie, de la filtre de aer și ulei, până la discuri de frână și lamele ștergătoarelor. Toate piesele noastre sunt de înaltă calitate, astfel încât să puteți avea încredere că veți obține performanță și durabilitate. În plus față de piese, oferim și servicii profesionale pentru a vă ajuta să instalați sau să reparați piesele auto. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi sfaturi și asistență tehnică pentru a vă asigura că efectuați corect orice lucrare necesară. Pentru a vă asigura că vehiculul dvs. Ford Edge 2016 rămâne în cea mai bună formă posibilă, nu ezitați să explorați catalogul nostru de piese auto și să ne contactați pentru orice nevoie specifică pe care o aveți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de experiența dvs. cu Ford Edge! Bine ați venit la PieseFord.ro - locul perfect pentru a vă îngriji de Ford-ul dvs. iubit! Suntem încântați să vă aducem cele mai bune piese auto și servicii pentru vehiculul dumneavoastră Ford, pentru a vă asigura că rămâneți pe drumuri pentru mult timp. Catalogul nostru bogat de piese auto vă oferă acces la tot ceea ce aveți nevoie pentru a menține sau a repara Ford-ul dvs. Ecosport sau oricare alt model Ford. De la filtre de aer și ulei până la discuri de frână și bucșe, avem totul pentru a vă ajuta să mențineți performanța și fiabilitatea vehiculului dumneavoastră. Suntem dedicați calității, așa că puteți avea încredere că veți găsi doar produse de înaltă calitate în catalogul nostru. Serviciile noastre profesionale sunt aici pentru a vă ajuta să faceți față cu ușurință oricăror probleme sau întreținere. De la livrarea rapidă a pieselor la asistența tehnică, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar pentru a vă păstra vehiculul în cea mai bună formă posibilă. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și soluții personalizate. Suntem bucuroși că ne-ați ales pentru toate nevoile dumneavoastră legate de piese auto Ford. Cu PieseFord.ro, puteți fi siguri că vehiculul dumneavoastră este întotdeauna în mâini bune și că veți beneficia de cea mai bună experiență în întreținerea și repararea Ford-ului dvs. Așadar, navigați cu încredere prin catalogul nostru și contactați-ne pentru orice nevoie specifică pe care o aveți. Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de experiența dumneavoastră Ford!  Recenzie pentru Ford Edge și PieseFord.ro Am achiziționat recent un Ford Edge 2016 și am fost extrem de impresionat de performanța și calitatea sa. Cu un design elegant și tehnologie avansată, acest crossover este cu siguranță unul dintre cele mai bune vehicule pe care le-am condus vreodată. Ceea ce adaugă și mai mult la experiența mea pozitivă cu Ford Edge este PieseFord.ro. După ce am căutat piese de schimb de înaltă calitate pentru vehiculul meu, am dat peste acest site și nu am fost dezamăgit. Catalogul lor cuprinzător de piese auto pentru Ford Edge 2016 m-a impresionat, iar prețurile lor sunt competitive. Am găsit ușor piesele de care aveam nevoie și am fost încântat să văd că oferă produse de calitate pentru întreținerea vehiculului meu. Echipa de experți de la PieseFord.ro mi-a oferit asistență promptă și utilă pentru a alege cele mai potrivite piese pentru nevoile mele. Acest nivel de serviciu clienți m-a făcut să mă simt încrezător în a face achiziția de la ei. De asemenea, au o reputație excelentă în domeniu, ceea ce m-a convins să cumpăr de la ei. În concluzie, Ford Edge 2016 este un crossover uimitor, iar PieseFord.ro este destinația mea preferată pentru piesele de schimb de înaltă calitate de care am nevoie pentru a-l menține în cea mai bună formă posibilă. Recomand cu încredere acest site tuturor posesorilor de vehicule Ford Edge în căutarea pieselor potrivite.  
2024

Motorizari Ford Edge

Piese Ford Edge