Piese auto Ford Edge Facelift #A0PP2645K

Magazinul oficial pentru Ford Edge - PieseFord.ro oferă piese de schimb și accesorii de calitate superioară. Păstrați-vă vehiculul în cea mai bună formă cu noi #A0PP2645K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Edge Facelift

Magazinul oficial pentru Ford Edge - PieseFord.ro oferă piese de schimb și accesorii de calitate superioară. Păstrați-vă vehiculul în cea mai bună formă cu noi #A0PP2645K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Edge 2019-2022


Ford Edge 2019 - 2022 | Piese și accesorii de performanță #A0PP2645K

Magazinul oficial pentru Ford Edge - PieseFord.ro oferă piese de schimb și accesorii de calitate superioară. Păstrați-vă vehiculul în cea mai bună formă cu noi #A0PP2645K

Ford Edge 2019-2022 - O Revenire În Forță în Clasa Mare SUV

Ford Edge 2020 a marcat revenirea Blue Oval în clasa mare SUV, după o absență considerabilă de pe piață. Dacă vă simțiți neîncrezător în privința acestei reveniri, este important să știți că ultimul SUV Ford de acest gen vândut în Marea Britanie a fost Explorer, în 2001.

Așa cum se află în vârful gamei SUV Ford, Edge se situează deasupra modelelor Kuga și Ecosport și concurează acum într-o piață extrem de competitivă. Printre rivali se numără Mazda CX-5, care, asemenea lui Edge, este un SUV cu cinci locuri, și opțiuni cu șapte locuri, cum ar fi popularul nostru SUV mare Peugeot 5008.

În 2019, Edge a primit un facelift pentru a-și crește atractivitatea și pentru a concura cu rivalii premium, precum Audi Q5. Acest facelift a redus gama de modele disponibile, menținând doar cele mai bune variante și a adus o actualizare subtilă a designului, precum și un nou motor diesel mai puternic.

Există, de asemenea, o opțiune cu mai puțină putere, dar pentru cei care preferă benzină sau propulsie hibridă, trebuie să caute altundeva, deoarece aceste opțiuni nu sunt disponibile în prezent pentru Edge.

Indiferent de puterea aleasă, toate variantele vin echipate standard cu o transmisie automată cu opt trepte. Modelul de bază cu 148 CP, denumit Titanium, are tracțiune față, în timp ce variantele de 235 CP ST-Line și Vignale beneficiază de tracțiune integrală. Cu toate diferențele de putere, fiecare variantă poate remorca o remorcă frânată cu o greutate de până la 2000 kg.

Continuând să citiți pentru informații detaliate despre modelele Edge și pentru a afla ce nivel de echipare și motorizare ar putea fi potrivite pentru dvs. Nu uitați să verificați și ultimele oferte disponibile pentru a economisi la achiziția dvs.

Cumpără Piese Auto de Încredere pentru Ford Edge de la PieseFord.ro

Dacă dețineți un Ford Edge 2019-2022 și aveți nevoie de piese de schimb de încredere, nu căutați mai departe decât PieseFord.ro. Cu o gamă variată de piese auto de înaltă calitate pentru Ford Edge, acest magazin online este locul potrivit pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în cea mai bună formă posibilă.

PieseFord.ro nu numai că oferă o gamă largă de piese auto pentru Ford Edge, dar și o echipă de experți gata să vă ajute să găsiți piesele de care aveți nevoie și să vă ofere sfaturi și asistență personalizată. Aveți încredere în PieseFord.ro pentru că au o reputație excelentă în domeniul pieselor auto și pentru că vă oferă produse de calitate.

Indiferent dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru întreținere regulată sau pentru repararea unei defecțiuni, PieseFord.ro este partenerul dvs. de încredere. Așa că nu ezitați să vă bazați pe ei pentru a vă asigura că Ford Edge rămâne în condiții optime și vă servește bine.

Cu PieseFord.ro, puteți avea încredere că veți găsi piesele de schimb de înaltă calitate de care aveți nevoie pentru a menține Ford Edge în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de fiecare călătorie.

Interiorul Ford Edge 2019-2022 - Confort și Spațiu

Ford Edge 2020 oferă o poziție de șezut înaltă, un aspect apreciat de cumpărătorii de SUV-uri. Cu toate acestea, vizibilitatea nu este la nivelul cel mai bun, din cauza stâlpilor groși ai parbrizului și stâlpilor masivi din spate care limitează câmpul vizual din spate. Din fericire, pentru a compensa aceste neajunsuri, toate modelele din gamă vin echipate standard cu senzori de parcare față și spate și o cameră cu vedere retrovizoare. Farurile LED sunt, de asemenea, standard, iar pe varianta Vignale sunt oferite faruri adaptive.

Cu o gamă generoasă de opțiuni de reglaj, este greu de crezut că cineva ar putea fi nemulțumit de poziția de conducere a lui Edge. Volanul oferă o gamă largă de mișcare pentru reglaj în înălțime și în adâncime, iar scaunul șoferului are reglare electrică pe 10 căi, inclusiv suport lombar reglabil în patru direcții.

Butonarea de pe consola centrală este ușor accesibilă, dar unele butoane sunt destul de mici și pot necesita o privire mai atentă pentru a le identifica, ceea ce poate distragă atenția în timpul condusului. De asemenea, volanul multifuncțional standard dispune de o serie de controale care pot fi copleșitoare la început, iar afișajul instrumentului digital de 12,3 inch oferit nu este la fel de ușor de configurat sau de citit ca Cockpitul Virtual Audi, disponibil pe Q5.

Sistemul de infotainment standard nu se numără printre cele mai simple de utilizat. Ecranul tactil de 8,0 inch afișează informațiile destul de clar, dar unele pictograme sunt mici, iar unele meniuri pot părea complicate. Chiar dacă nu este la fel de rău ca sistemul de infotainment al Peugeot 5008, totuși nu se compară cu cele mai bune sisteme, precum iDrive de la BMW X3 sau MMI de la Audi Q5. Cu toate acestea, beneficiind de sat-nav, Apple CarPlay și Android Auto, oglindirea smartphone-urilor este disponibilă pe toate versiunile, iar variantele ST-Line și Vignale oferă un sistem audio B&O cu 12 difuzoare și o putere de 1000 de wați.

Spațiul Interior și Depozitarea Ford Edge

Spațiul din față a lui Edge este suficient, iar înălțimea și spațiul pentru cap sunt în regulă, cu excepția cazului în care optați pentru trapa panoramică din sticlă, care poate reduce puțin spațiul pentru cap. Cu toate acestea, pentru a compensa această limitare, spațiul pentru picioare din față este generos, iar tunelul de transmisie foarte scăzut facilitează intrarea și ieșirea pentru pasagerii din centru.

În scaunele din spate, spațiul pentru picioare și pentru cap este bun, cu excepția cazului în care ați ales trapa panoramică din sticlă, care poate limita spațiul pentru cap în zona centrală. Pasagerii din centru vor aprecia cu siguranță tunelul de transmisie foarte scăzut, care face mai ușoară intrarea și ieșirea.

Edge nu se poate mândri cu flexibilitatea scaunelor din spate; acestea se pot rabata în raport de 60/40 și pot fi împărțite, dar nu dispun de sistemul de glisare pentru a mări spațiul pentru bagaje sau pentru a oferi mai mult spațiu pentru picioare, așa cum se întâmplă la unele modele concurente. Majoritatea rivalilor oferă divizii de scaune 40/20/40, în timp ce modelele Peugeot 5008 și Citroën C5 Aircross vin cu trei scaune spate de dimensiuni egale, care pot fi rabatate independent.

Portbagajul lui Edge are o dimensiune decentă și poate înghesui cu ușurință o căruță de cumpărături sau câteva valize mari înainte de a fi nevoie să renunțați la bancheta din spate. Cu toate acestea, portbagajul Edge nu este la fel de generos ca cel al Peugeot 5008 și cu mult în urma SUV-urilor cu adevărat mari, cum ar fi Kia Sorento.

Concluzii pentru Ford Edge 2019-2022

Ford Edge 2019-2022 oferă spațiu și dotări bogate. Acestea sunt puncte forte importante, dar în alte aspecte, poate că nu se ridică la nivelul unora dintre concurenții săi. Cu toate că Ford vrea să vă convingă că este un produs premium, performanța la condus, confortul și rafinamentul său sunt sub nivelul unor modele precum Peugeot 5008, cu atât mai puțin Audi Q5 și Volvo XC60. Mai mult, valorile sale de revânzare nu sunt la fel de bune ca ale multor rivali. Calitatea interioară ascuțită și lipsa flexibilității pe șapte locuri îl clasează ferm în categoria SUV-urilor mari de mijloc.

Ford Edge este unul dintre cele mai apreciate modele SUV din gama Ford, iar dacă sunteți mândru proprietar al acestui vehicul sau aveți în plan să achiziționați unul, atunci magazinul PieseFord.ro este locul ideal pentru a vă satisface nevoile de piese auto și accesorii. Cu o gamă largă de produse destinate exclusiv vehiculelor Ford, PieseFord.ro este magazinul oficial pentru toți iubitorii și șoferii de Ford Edge. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă, de la piese de schimb la accesorii de calitate superioară.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor piese de motor de înaltă calitate sau a unor accesorii care să vă personalizeze Ford Edge, PieseFord.ro vă oferă o gamă variată de produse care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Cu servicii de livrare rapidă și experiența de încredere a unei surse oficiale Ford, puteți avea încredere că magazinul PieseFord.ro vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maxim de experiența dumneavoastră cu Ford Edge.

Deci, fie că sunteți în căutarea unor piese de schimb de înaltă calitate pentru Ford Edge-ul dumneavoastră sau doriți să adăugați accesorii pentru a vă personaliza vehiculul, magazinul PieseFord.ro este partenerul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește întreținerea și îmbunătățirea Ford Edge-ului dumneavoastră

Ford Edge 2019 - 2022 | Piese și accesorii de performanță #A0PP2645K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Ford Edge 2019 - 2022 | Piese și accesorii de performanță #A0PP2645K
Piese auto Ford Edge Facelift #A0PP2645K
Ford Edge 2019-2022 - O Revenire În Forță în Clasa Mare SUV Ford Edge 2020 a marcat revenirea Blue Oval în clasa mare SUV, după o absență considerabilă de pe piață. Dacă vă simțiți neîncrezător în privința acestei reveniri, este important să știți că ultimul SUV Ford de acest gen vândut în Marea Britanie a fost Explorer, în 2001. Așa cum se află în vârful gamei SUV Ford, Edge se situează deasupra modelelor Kuga și Ecosport și concurează acum într-o piață extrem de competitivă. Printre rivali se numără Mazda CX-5, care, asemenea lui Edge, este un SUV cu cinci locuri, și opțiuni cu șapte locuri, cum ar fi popularul nostru SUV mare Peugeot 5008. În 2019, Edge a primit un facelift pentru a-și crește atractivitatea și pentru a concura cu rivalii premium, precum Audi Q5. Acest facelift a redus gama de modele disponibile, menținând doar cele mai bune variante și a adus o actualizare subtilă a designului, precum și un nou motor diesel mai puternic. Există, de asemenea, o opțiune cu mai puțină putere, dar pentru cei care preferă benzină sau propulsie hibridă, trebuie să caute altundeva, deoarece aceste opțiuni nu sunt disponibile în prezent pentru Edge. Indiferent de puterea aleasă, toate variantele vin echipate standard cu o transmisie automată cu opt trepte. Modelul de bază cu 148 CP, denumit Titanium, are tracțiune față, în timp ce variantele de 235 CP ST-Line și Vignale beneficiază de tracțiune integrală. Cu toate diferențele de putere, fiecare variantă poate remorca o remorcă frânată cu o greutate de până la 2000 kg. Continuând să citiți pentru informații detaliate despre modelele Edge și pentru a afla ce nivel de echipare și motorizare ar putea fi potrivite pentru dvs. Nu uitați să verificați și ultimele oferte disponibile pentru a economisi la achiziția dvs. Cumpără Piese Auto de Încredere pentru Ford Edge de la PieseFord.ro Dacă dețineți un Ford Edge 2019-2022 și aveți nevoie de piese de schimb de încredere, nu căutați mai departe decât PieseFord.ro. Cu o gamă variată de piese auto de înaltă calitate pentru Ford Edge, acest magazin online este locul potrivit pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în cea mai bună formă posibilă. PieseFord.ro nu numai că oferă o gamă largă de piese auto pentru Ford Edge, dar și o echipă de experți gata să vă ajute să găsiți piesele de care aveți nevoie și să vă ofere sfaturi și asistență personalizată. Aveți încredere în PieseFord.ro pentru că au o reputație excelentă în domeniul pieselor auto și pentru că vă oferă produse de calitate. Indiferent dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru întreținere regulată sau pentru repararea unei defecțiuni, PieseFord.ro este partenerul dvs. de încredere. Așa că nu ezitați să vă bazați pe ei pentru a vă asigura că Ford Edge rămâne în condiții optime și vă servește bine. Cu PieseFord.ro, puteți avea încredere că veți găsi piesele de schimb de înaltă calitate de care aveți nevoie pentru a menține Ford Edge în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de fiecare călătorie. Interiorul Ford Edge 2019-2022 - Confort și Spațiu Ford Edge 2020 oferă o poziție de șezut înaltă, un aspect apreciat de cumpărătorii de SUV-uri. Cu toate acestea, vizibilitatea nu este la nivelul cel mai bun, din cauza stâlpilor groși ai parbrizului și stâlpilor masivi din spate care limitează câmpul vizual din spate. Din fericire, pentru a compensa aceste neajunsuri, toate modelele din gamă vin echipate standard cu senzori de parcare față și spate și o cameră cu vedere retrovizoare. Farurile LED sunt, de asemenea, standard, iar pe varianta Vignale sunt oferite faruri adaptive. Cu o gamă generoasă de opțiuni de reglaj, este greu de crezut că cineva ar putea fi nemulțumit de poziția de conducere a lui Edge. Volanul oferă o gamă largă de mișcare pentru reglaj în înălțime și în adâncime, iar scaunul șoferului are reglare electrică pe 10 căi, inclusiv suport lombar reglabil în patru direcții. Butonarea de pe consola centrală este ușor accesibilă, dar unele butoane sunt destul de mici și pot necesita o privire mai atentă pentru a le identifica, ceea ce poate distragă atenția în timpul condusului. De asemenea, volanul multifuncțional standard dispune de o serie de controale care pot fi copleșitoare la început, iar afișajul instrumentului digital de 12,3 inch oferit nu este la fel de ușor de configurat sau de citit ca Cockpitul Virtual Audi, disponibil pe Q5. Sistemul de infotainment standard nu se numără printre cele mai simple de utilizat. Ecranul tactil de 8,0 inch afișează informațiile destul de clar, dar unele pictograme sunt mici, iar unele meniuri pot părea complicate. Chiar dacă nu este la fel de rău ca sistemul de infotainment al Peugeot 5008, totuși nu se compară cu cele mai bune sisteme, precum iDrive de la BMW X3 sau MMI de la Audi Q5. Cu toate acestea, beneficiind de sat-nav, Apple CarPlay și Android Auto, oglindirea smartphone-urilor este disponibilă pe toate versiunile, iar variantele ST-Line și Vignale oferă un sistem audio B&O cu 12 difuzoare și o putere de 1000 de wați. Spațiul Interior și Depozitarea Ford Edge Spațiul din față a lui Edge este suficient, iar înălțimea și spațiul pentru cap sunt în regulă, cu excepția cazului în care optați pentru trapa panoramică din sticlă, care poate reduce puțin spațiul pentru cap. Cu toate acestea, pentru a compensa această limitare, spațiul pentru picioare din față este generos, iar tunelul de transmisie foarte scăzut facilitează intrarea și ieșirea pentru pasagerii din centru. În scaunele din spate, spațiul pentru picioare și pentru cap este bun, cu excepția cazului în care ați ales trapa panoramică din sticlă, care poate limita spațiul pentru cap în zona centrală. Pasagerii din centru vor aprecia cu siguranță tunelul de transmisie foarte scăzut, care face mai ușoară intrarea și ieșirea. Edge nu se poate mândri cu flexibilitatea scaunelor din spate; acestea se pot rabata în raport de 60/40 și pot fi împărțite, dar nu dispun de sistemul de glisare pentru a mări spațiul pentru bagaje sau pentru a oferi mai mult spațiu pentru picioare, așa cum se întâmplă la unele modele concurente. Majoritatea rivalilor oferă divizii de scaune 40/20/40, în timp ce modelele Peugeot 5008 și Citroën C5 Aircross vin cu trei scaune spate de dimensiuni egale, care pot fi rabatate independent. Portbagajul lui Edge are o dimensiune decentă și poate înghesui cu ușurință o căruță de cumpărături sau câteva valize mari înainte de a fi nevoie să renunțați la bancheta din spate. Cu toate acestea, portbagajul Edge nu este la fel de generos ca cel al Peugeot 5008 și cu mult în urma SUV-urilor cu adevărat mari, cum ar fi Kia Sorento. Concluzii pentru Ford Edge 2019-2022 Ford Edge 2019-2022 oferă spațiu și dotări bogate. Acestea sunt puncte forte importante, dar în alte aspecte, poate că nu se ridică la nivelul unora dintre concurenții săi. Cu toate că Ford vrea să vă convingă că este un produs premium, performanța la condus, confortul și rafinamentul său sunt sub nivelul unor modele precum Peugeot 5008, cu atât mai puțin Audi Q5 și Volvo XC60. Mai mult, valorile sale de revânzare nu sunt la fel de bune ca ale multor rivali. Calitatea interioară ascuțită și lipsa flexibilității pe șapte locuri îl clasează ferm în categoria SUV-urilor mari de mijloc. Ford Edge este unul dintre cele mai apreciate modele SUV din gama Ford, iar dacă sunteți mândru proprietar al acestui vehicul sau aveți în plan să achiziționați unul, atunci magazinul PieseFord.ro este locul ideal pentru a vă satisface nevoile de piese auto și accesorii. Cu o gamă largă de produse destinate exclusiv vehiculelor Ford, PieseFord.ro este magazinul oficial pentru toți iubitorii și șoferii de Ford Edge. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă, de la piese de schimb la accesorii de calitate superioară. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor piese de motor de înaltă calitate sau a unor accesorii care să vă personalizeze Ford Edge, PieseFord.ro vă oferă o gamă variată de produse care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Cu servicii de livrare rapidă și experiența de încredere a unei surse oficiale Ford, puteți avea încredere că magazinul PieseFord.ro vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maxim de experiența dumneavoastră cu Ford Edge. Deci, fie că sunteți în căutarea unor piese de schimb de înaltă calitate pentru Ford Edge-ul dumneavoastră sau doriți să adăugați accesorii pentru a vă personaliza vehiculul, magazinul PieseFord.ro este partenerul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește întreținerea și îmbunătățirea Ford Edge-ului dumneavoastră
2024

Motorizari Ford Edge Facelift

Piese Ford Edge Facelift