Piese auto Ford Fiesta Mk4

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Fiesta Mk4
Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Fiesta 1996-2001

Fiesta 1996-2001: Descoperă O Nouă Eră a Superminilor

Fiesta a fost mult timp un favorit al familiei, iar când a fost lansată cea de-a patra generație, Fiesta MK4, în octombrie 1995, a continuat să își mențină popularitatea. Cu toate acestea, popularitatea nu întotdeauna înseamnă și competitivitate în clasa sa. Având în vedere că mulți competitori ofereau un stil mai contemporan, Fiesta a trebuit să lupte pentru a-și menține cota de piață. Cu toate acestea, Ford a adus în continuare tradiția sa de prețuri competitive, o rețea largă de dealeri și valori reziduale de încredere. Mai mult decât atât, Fiesta MK4 s-a remarcat prin manevrabilitatea sa excepțională. Ca achiziție de zi cu zi, acesta încă are sens, mai ales dacă nu căutați același nivel de spațiu interior pe care îl oferă supermini-urile moderne.

Modele Acoperite și Istoria Ford Fiesta MK4

Fiesta MK4 a fost lansată în octombrie 1995 și a devenit cea mai vândută mașină din Marea Britanie din 1996 până în 1998. A fost înlocuirea pentru Ford Escort și a adus cu sine o serie de motoare noi Zetec SE, disponibile în versiuni de 1.25L și 1.4L. Motorul diesel de 1.8 litri a fost ușor modificat pentru MK4 și a fost comercializat sub numele de "Endura DE". Modelele cu specificații mai scăzute au rămas disponibile cu motorul Kent 1.3L OHV, acum cunoscut sub numele de "Endura-E". Pe lângă modificările majore ale șasiului, MK4 a primit și un nou aspect interior și exterior, inclusiv un panou de bord moale la atingere pentru primul an de producție. Cu toate că dimensiunile sale au rămas asemănătoare cu ale predecesorului MK3, MK4 a păstrat aceeași platformă și structură de bază a caroseriei.

În Brazilia, a fost disponibilă o versiune de 1.0 litri (motor Endura) pentru piața de masă. De asemenea, au fost disponibile un motor de 1.3 litri (Endura) și un motor de 1.4 litri 16V (Zetec-SE) la specificația CLX; aceasta a fost vândută și în Argentina și Chile. Alineamentul de specificații din Marea Britanie a înregistrat relativ puține schimbări de-a lungul anilor. În 1997, MK4 a fost introdusă în Africa de Sud, unde a câștigat ulterior premiul "South African Car of the Year".

Ford Puma, construit în Germania, s-a bazat pe MK4, împărțind multe dintre elementele de bază ale acestuia. Din acest motiv, motorul de 1.7 VCT de la Ford Puma a devenit o opțiune populară de înlocuire pentru MK4 și MK4 facelift, oferind hatchback-ului popular un impuls de 100 de cmc în plus față de cel mai mare motor disponibil anterior și o cutie de viteze îmbunătățită, păstrând în același timp finisajul de fabrică.

Fiesta MK4 și Evoluția Sa

Fiesta a fost inițial concepută pentru a rivaliza cu Mini BMC, dar criza petrolului din 1973 a determinat o creștere semnificativă a cererii pentru mașini mici. Cu Fiesta MK4, Ford a reușit să ofere o mașină mică care a fost accesibilă și a prins atenția publicului.

Astăzi, Fiesta MK4 poate părea o mașină veche, dar în timpul său, acest model a adus un plus de distracție la volan. Cu motoare Zetec avansate, MK4 a oferit o experiență de conducere captivantă, depășind așteptările pentru un hatchback mic. Cu acest motor Zetec de 1242 cmc, 16 supape, Fiesta a avut suficientă putere pentru a face din condusul în oraș o experiență distractivă și pentru a vă permite să aruncați mașina în viraje strânse. Iar pe autostradă, putea croaziere cu ușurință la 103 km/h. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la servodirecția, care, deși ușoară în oraș, poate necesita mai multă atenție la viteze mai mari pentru a menține direcția corectă.

În concluzie, Ford Fiesta MK4 a fost un model care a reușit să se impună în clasa sa și să aducă o notă de distracție în categoria superminilor. Cu motoarele sale avansate și designul său inteligent, acesta a fost un automobil care a reușit să îmbine utilitatea cu plăcerea de a conduce.

Dacă sunteți în căutarea de piese auto pentru Fiesta MK4 sau pentru alte generații, vă invităm să explorați gama noastră diversificată de produse disponibile pe PieseFord.ro. Cu o livrare rapidă și consultanță specializată, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți piesele de care aveți nevoie pentru mașina dvs. Ford Fiesta. Alegând PieseFord.ro, beneficiați de avantajul de a avea acces la piese originale Ford, garantând astfel calitatea și compatibilitatea cu mașina dvs.

Cu o experiență lungă în furnizarea de piese auto, suntem partenerul de încredere al șoferilor Ford. Găsiți acum piesele de care aveți nevoie pentru Ford Fiesta MK4 și alte modele Ford pe PieseFord.ro!

Ford Fiesta MK4: Un Superminim Icoană

Dacă sunteți în căutarea unei mașini supermini cu o istorie bogată și un farmec clasic, Ford Fiesta MK4 este alegerea perfectă. Descoperiți de ce această generație este încă iubită și apreciată de mulți șoferi.

Motorizări Avansate Zetec SE

Una dintre caracteristicile distinctive ale Ford Fiesta MK4 sunt motoarele sale Zetec SE. Disponibile în versiuni de 1.25L și 1.4L, aceste motoare au oferit performanță și eficiență. Cu 16 supape și 1242 cmc, motorul Zetec SE a dus experiența de condus la un alt nivel. De la manevrabilitatea sa excelentă în oraș până la puterea sa pe autostradă, Fiesta MK4 a fost o mașină versatilă.

Design Clasic și Modern

Ford Fiesta MK4 a păstrat o estetică clasică, dar a adus și elemente moderne. Grila frontală ovală mare și luneta posterioară mai mare au adus un aspect nou, fără a sacrifica farmecul său distinctiv. Panoul de bord moale la atingere pentru primul an de producție a fost un detaliu de design apreciat.

Piese Auto Pentru Ford Fiesta MK4

Dacă sunteți mândrul proprietar al unui Ford Fiesta MK4 și aveți nevoie de piese auto de înaltă calitate, suntem aici pentru dvs. La PieseFord.ro, găsiți o gamă variată de piese originale Ford, garantând astfel compatibilitatea și durabilitatea. Caută acum piesele de care ai nevoie pentru a-ți menține Fiesta MK4 în cea mai bună formă posibilă.

Rețea de Dealeri Ford

Un alt avantaj al posesiei unui Ford Fiesta MK4 este rețeaua extinsă de dealeri Ford. Cu servicii de calitate și asistență specializată, vă puteți baza întotdeauna pe ajutorul profesioniștilor din rețeaua Ford.

Conducerea Distractivă și Eficientă

Fiesta MK4 a oferit o experiență de conducere distractivă și eficientă. Cu manevrabilitatea sa agilă și motorizările avansate, această mașină a fost ideală pentru drumurile orașului și ale autostrăzilor. Cu Fiesta MK4, fiecare călătorie devine o aventură plină de distracție.

Descoperiți Ford Fiesta MK4 pe PieseFord.ro

Suntem mândri să vă oferim o selecție vastă de piese auto pentru Ford Fiesta MK4 și alte modele Ford. Cu livrare rapidă și consultanță specializată, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți piesele de care aveți nevoie. Cu noi, puteți avea încredere că mașina dvs. va rămâne în cea mai bună stare posibilă.

Explorați acum gama noastră de piese auto pentru Ford Fiesta MK4 pe PieseFord.ro și bucurați-vă de experiența unei conduceri plăcute și fără griji 

Motorizari Ford Fiesta Mk4

Piese Ford Fiesta Mk4