Piese auto Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi 90 cp #C4F8A2D

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi 90 cp

Explorează istoria emblematicului Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP între 2008-2011, revoluția facelift-ului și gama variată de piese auto de calitate pentru întreținerea optimă a mașinii tale #C4F8A2D


Piese Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi GPDA, GPDB, GPDC, HHDA, HHDB 66 KW #C4F8A2D

Piese Ford Focus 2 Facelift 1.6 TDCi 90 cp, diesel #C4F8A2D

My Account
Intră în contul PieseFord pentru control total al ofertelor!

Pentru masina ta iti recomandam
Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP (2008-2011): Istorie, Facelift și Piese Auto de Calitate #497A9A2FAC

Explorează istoria emblematicului Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP între 2008-2011, revoluția facelift-ului și gama variată de piese auto de calitate pentru întreținerea optimă a mașinii tale #497A9A2FAC

Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi 90 CP

Istoria Ford Focus între 2008 și 2011

În perioada până în 2008, un nume a dominat străzile din Europa - Ford Focus. Acest model, purtând emblematicul oval albastru, a vândut 1,1 milioane de unități din primele două generații, devenind preferatul britanicilor și câștigând peste 80 de premii internaționale, inclusiv titlurile de Mașina Anului în Europa și America de Nord. Cu toate acestea, Ford era hotărât să ducă Ford Focus mai departe. În acest scop, au fost făcute numeroase modificări pentru a păstra modelul proaspăt, iar aici ne concentrăm asupra facelift-ului din acei ani. Este această mașină, care a fost premiată și bine primită, o alegere potrivită pentru un proprietar de mașină uzată?

Competiția Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP

Când ești în frunte, toată lumea vrea să te detroneze. Acesta este un lucru, dar a rămâne acolo este cu totul altă provocare. Cu toate dificultățile implicate, Ford Focus și-a menținut dominația asupra segmentului hatchback-urilor familiale începând cu lansarea sa inițială în 1998 și continuând odată cu sosirea celei de-a doua generații în 2005. Până atunci, rivalii se luptau să prindă ritmul, astfel încât Ford a decis să introducă un model facelifted pentru a-și menține poziția de lider.

Designul și Aspectul Exterior al Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

Una dintre cele mai mari schimbări a fost introducerea designului kinetic al lui Ford, care a adus un val de prospețime în gama de modele, de la Mondeo până la Focus. Elementul central al acestui design era grila trapezoidală dublă, care domina partea frontală a mașinii. Farurile sculptate și jantele profilate au contribuit, de asemenea, la un aspect modern și dinamic. Această schimbare a designului a fost un succes, deoarece până în 2010, fiecare model de pasageri Ford vândut în Europa a preluat aceste caracteristici într-o formă sau alta. În plus, au fost adăugate materiale plastice soft-touch, țesături de înaltă calitate și controalele au fost reproiectate pentru a face Focus să se simtă mai premium.

Interiorul și Comoditatea Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

Interiorul a fost îmbunătățit semnificativ, cu o atenție sporită acordată calității, izolației fonoizolante și designului general. În continuare, Ford Focus oferea mult spațiu pentru patru adulți, iar aranjarea butoanelor și comenzilor făcea utilizarea mașinii ușoară și intuitivă. ESP (Controlul Electronic al Stabilității) a devenit standard pe toate modelele Ford Focus din 2008, oferind un nivel suplimentar de siguranță.

Eficiența și Variantele de Motoare ale Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

În afară de modelele de performanță Focus RS și Focus ST, modelul Focus ECOnetic 90 CP a devenit cunoscut pentru eficiența sa remarcabilă. Dotat cu tehnologie Start-Stop, acest model a impresionat cu economia sa de combustibil de 74,2 mpg și emisiile reduse de CO2 de 99g/km, ceea ce însemna că se califica pentru VED (Impozit pe Vehicul) anual gratuit.

Piesele de Schimb pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

Atunci când dețineți un Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011, aveți nevoie de piese de înaltă calitate pentru a vă menține mașina în cea mai bună formă. Pe PieseFord.ro, suntem aici pentru a vă furniza piesele auto de care aveți nevoie. Avem o gamă variată de piese auto, inclusiv:

Filtre de Aer și Ulei

Pentru a asigura performanța optimă a motorului dvs., este esențial să schimbați regulat filtrele de aer și ulei. La PieseFord.ro, vă punem la dispoziție filtre de înaltă calitate pentru a vă ajuta să mențineți motorul în cea mai bună formă posibilă.

Plăcuțe de Frână și Discuri de Frână

Siguranța este prioritară atunci când vine vorba de mașina dvs. Puteți găsi plăcuțe de frână și discuri de frână de înaltă calitate pe site-ul nostru pentru a vă asigura că sistemul de frânare funcționează eficient.

Bujii

Bujile sunt componente esențiale pentru aprinderea motorului. Avem bujii de înaltă calitate care vă vor ajuta să mențineți motorul în cea mai bună formă.

Ulei de Motor

Schimbarea regulată a uleiului de motor este crucială pentru menținerea funcționării optime a motorului. La PieseFord.ro, găsiți ulei de motor de înaltă calitate pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP.

Lichid de Frână și Antigel

Asigurați-vă că lichidul de frână și antigelul sunt la nivelurile corecte pentru a menține performanța sistemelor. Găsiți aceste produse esențiale pe site-ul nostru.

Acestea sunt doar câteva exemple din gama noastră variată de piese auto pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011. La PieseFord.ro, ne străduim să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate pentru a vă ajuta să mențineți mașina în cea mai bună formă posibilă.

Pentru a vă asigura că găsiți piesele potrivite pentru mașina dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP, utilizați motorul de căutare de pe site-ul nostru sau contactați echipa noastră de asistență pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie.

Piesele Originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

În cazul în care doriți să vă asigurați că mașina dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP primește piesele de înlocuire de cea mai înaltă calitate, puteți opta pentru Piesele Originale Ford, cunoscute și sub denumirea de piese FOMOCO. Aceste piese sunt fabricate direct de Ford și sunt identice cu cele utilizate în procesul de fabricație a vehiculului dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011. Aceste piese oferă cea mai înaltă calitate și vin cu garanție.

Gama de piese originale Ford pentru acest model include:

Componente de Motor

Piese originale Ford pentru motor, cum ar fi curele de distribuție, garnituri, arbore cotit, chiuloase și multe altele, sunt disponibile pentru a vă ajuta să mențineți motorul în stare optimă.

Componente de Transmisie

Piese pentru cutia de viteze, ambreiaj și alte componente ale transmisiei sunt disponibile pentru înlocuire.

Sisteme de Suspensie și Direcție

Gama de piese originale Ford include componente pentru suspensie, amortizoare, brațe de control, componente ale direcției și multe altele.

Sisteme de Frânare

Plăcuțe de frână și discuri de frână, etriere, furtune de frână, lichid de frână și alte piese sunt disponibile pentru a menține sistemul de frânare în stare optimă.

Sisteme Electronice

Senzori, module electronice, cabluri și componente ale sistemelor electronice pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP pot fi achiziționate sub formă de piese originale Ford pentru a menține toate funcțiile electronice ale mașinii în stare de funcționare optimă.

Caroserie și Elemente de Întreținere

Ford oferă, de asemenea, piese originale pentru caroserie, cum ar fi panouri de caroserie, oglinzi, faruri, stopuri, elemente de interior și multe altele. Aceste piese sunt proiectate pentru a se potrivi perfect vehiculului dvs.

Beneficiile Pieselor Originale Ford (FOMOCO)

Alegerea pieselor originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 vine cu numeroase avantaje:

1. Calitate Superioară

Piesele originale Ford sunt fabricate la standarde stricte de calitate și sunt identice cu cele utilizate la fabricarea mașinii dvs. Aceasta asigură o potrivire perfectă și funcționarea optimă a pieselor.

2. Garanție

Majoritatea pieselor originale Ford vin cu o garanție, astfel încât să vă puteți bucura de liniște atunci când efectuați înlocuiri sau reparații.

3. Fiabilitate

Piesele originale Ford sunt proiectate să ofere fiabilitate și durabilitate pe termen lung, contribuind la menținerea performanțelor și siguranței mașinii dvs.

4. Potrivire Perfectă

Aceste piese au fost create pentru a se potrivi perfect modelului dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011, asigurându-vă că totul se potrivește în mod corespunzător.

5. Siguranță

Siguranța dvs. și a pasagerilor dvs. este prioritară. Piesele originale Ford sunt create pentru a menține standardele stricte de siguranță ale mărcii.

6. Valoare pe Termen Lung

Investiția în piese originale Ford poate aduce valoare pe termen lung, deoarece acestea oferă performanțe și durabilitate superioare.

Alegerea între Piese Auto Aftermarket și Piese Originale Ford pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

Când decideți între piesele auto aftermarket și piesele originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011, este important să luați în considerare cerințele dvs. specifice și bugetul disponibil.

Piesele auto aftermarket pot fi o opțiune mai economică și sunt disponibile într-o gamă variată de branduri. Cu toate acestea, calitatea și potrivirea pot varia, iar asigurarea calității poate fi mai dificilă.

Pe de altă parte, piesele originale Ford (FOMOCO) sunt create special pentru mașina dvs. și sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. De asemenea, acestea vin de obicei cu o garanție care vă oferă liniște sufletească.

Decizia finală depinde de prioritățile dvs. personale și de bugetul disponibil. Indiferent de alegerea dvs., asigurați-vă că efectuați întreținerea și reparațiile necesare pentru a vă menține Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP în cea mai bună formă posibilă.

Probleme Comune ale Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011

În timpul utilizării, unele probleme comune pot apărea în cazul Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011. Acestea pot include:

1. Probleme cu Sistemul de Frânare

Uneori, proprietarii pot întâmpina probleme cu sistemul de frânare, cum ar fi uzura plăcuțelor și a discurilor de frână. Este important să mențineți sistemul de frânare în stare bună pentru siguranța dvs. și a celor din jur.

2. Probleme la Motor și Transmisie

Motorul sau transmisia pot prezenta probleme cum ar fi pierderea puterii, zgomote ciudate sau scurgeri de ulei. Este esențial să efectuați întreținerea corespunzătoare pentru a evita astfel de probleme.

3. Probleme Electrice și Electronice

Problemele electrice sau electronice pot afecta funcționarea sistemelor de iluminare, climatizare sau navigație. Înlocuirea componentelor electrice poate fi necesară în aceste cazuri.

4. Probleme la Suspensie și Direcție

Sistemul de suspensie sau direcție poate suferi uzură sau daune în timp. Aceasta poate duce la manevrabilitate slabă sau zgomote ciudate în timpul conducerii.

5. Probleme cu Sistemul de Alimentare cu Combustibil

Sistemul de alimentare cu combustibil poate dezvolta probleme cum ar fi scurgeri de combustibil sau probleme cu pompa de combustibil. Asigurați-vă că acest sistem funcționează corespunzător pentru a evita problemele de alimentare cu combustibil.

Concluzie

Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011 a fost un model popular și apreciat, dar a avut și câteva probleme comune. Cu întreținere regulată și utilizarea pieselor auto de înaltă calitate, puteți menține mașina în cea mai bună formă posibilă. Alegerea dintre piesele auto aftermarket și cele originale Ford (FOMOCO) depinde de preferințele și bugetul dvs. personale, dar ambele opțiuni pot ajuta la menținerea performanței și siguranței mașinii dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP.

Service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP (2008-2011)

Un program regulat de întreținere și service este esențial pentru menținerea mașinii Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP în cea mai bună formă posibilă și pentru a prelungi viața utilă a vehiculului. Iată câteva aspecte importante legate de service-ul pentru această motorizare:

Intervale de Service Recomandate

Intervalele de service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP pot varia în funcție de recomandările producătorului și de condițiile de utilizare ale vehiculului. Cu toate acestea, în mod general, se recomandă următoarele intervale de service:

 1. Schimb de Ulei și Filtru de Ulei: Această operațiune ar trebui efectuată la fiecare 15.000 - 20.000 de kilometri sau la fiecare an, în funcție de care dintre acestea survine mai întâi. Uleiul și filtrul de ulei trebuie înlocuite pentru a menține lubrifierea corectă a motorului.

 2. Revizuirea Anuală sau la Fiecare 20.000 de Kilometri: O revizuire anuală sau la fiecare 20.000 de kilometri este importantă pentru verificarea stării generale a vehiculului. Acesta poate include verificarea sistemului de frânare, a suspensiei, a direcției și a altor componente critice.

 3. Schimb de Filtru de Aer: Filtrul de aer ar trebui înlocuit în mod regulat pentru a asigura o calitate optimă a aerului care intră în motor. Acest lucru poate fi făcut la fiecare 20.000 - 30.000 de kilometri.

 4. Schimb de Filtru de Carburant: Filtrul de carburant trebuie înlocuit la intervale regulate, de obicei la fiecare 40.000 - 60.000 de kilometri, pentru a menține un flux de carburant curat către motor.

 5. Verificarea și Înlocuirea Curelei de Distribuție: Dacă Ford Focus 1.6 TDCi are o curea de distribuție (nu toate modelele au această configurație), aceasta trebuie verificată și, eventual, înlocuită la intervale specifice, de obicei la fiecare 80.000 - 160.000 de kilometri, în funcție de recomandările producătorului.

 6. Verificarea Sistemului de Frânare: Sistemul de frânare trebuie verificat la fiecare revizuire pentru a asigura o funcționare corectă și pentru a înlocui plăcuțele de frână și discurile atunci când este necesar.

 7. Verificarea și Înlocuirea Lichidelor: Lichidele, cum ar fi lichidul de răcire, lichidul de frână și uleiul de cutie, trebuie verificate și înlocuite conform specificațiilor producătorului.

 8. Verificarea Sistemului de Suspensie și Direcție: Sistemul de suspensie și direcție trebuie verificat periodic pentru a evita uzura excesivă sau probleme de manevrare.

Ce Piese Auto se Schimbă în Mod Obișnuit în Timpul Serviciului

În timpul intervalelor de service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP, se pot schimba sau verifica mai multe piese auto, inclusiv:

 1. Ulei de Motor și Filtru de Ulei: Acestea trebuie schimbate la fiecare interval de service pentru a menține motorul bine lubrifiat.

 2. Filtru de Aer: Pentru a menține calitatea aerului care intră în motor.

 3. Filtru de Carburant: Pentru a menține un flux de carburant curat către motor.

 4. Plăcuțe de Frână și Discuri: Atunci când sunt uzate sau deteriorate, acestea trebuie înlocuite pentru a menține eficacitatea sistemului de frânare.

 5. Curea de Distribuție : Verificați recomandările producătorului pentru a determina dacă este necesar să înlocuiți curea de distribuție și elementele asociate.

 6. Lichide Auto: Verificați și înlocuiți lichidele auto, inclusiv lichidul de răcire, lichidul de frână și uleiul de cutie.

 7. Componente de Suspensie și Direcție: Verificați și înlocuiți componente cum ar fi bucșele, amortizoarele și articulațiile pentru o manevrabilitate corectă.

 8. Bujii de Aprindere: Dacă mașina dvs. are bujii de aprindere, acestea ar trebui înlocuite la intervale specifice.

Este important să consultați manualul proprietarului vehiculului și să urmați recomandările producătorului pentru a menține mașina dvs. în cea mai bună formă și pentru a preveni problemele costisitoare pe termen lung. De asemenea, asigurați-vă că utilizați piese auto de înaltă calitate pentru orice înlocuiri sau reparații.

Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP (2008-2011): Istorie, Facelift și Piese Auto de Calitate #497A9A2FAC


ro
2024-02-22T00:36:15+00:00
Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP (2008-2011): Istorie, Facelift și Piese Auto de Calitate #497A9A2FAC
Piese auto Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi 90 cp #497A9A2FAC
Ford Focus 2008-2011 1.6 TDCi 90 CP Istoria Ford Focus între 2008 și 2011 În perioada până în 2008, un nume a dominat străzile din Europa - Ford Focus. Acest model, purtând emblematicul oval albastru, a vândut 1,1 milioane de unități din primele două generații, devenind preferatul britanicilor și câștigând peste 80 de premii internaționale, inclusiv titlurile de Mașina Anului în Europa și America de Nord. Cu toate acestea, Ford era hotărât să ducă Ford Focus mai departe. În acest scop, au fost făcute numeroase modificări pentru a păstra modelul proaspăt, iar aici ne concentrăm asupra facelift-ului din acei ani. Este această mașină, care a fost premiată și bine primită, o alegere potrivită pentru un proprietar de mașină uzată? Competiția Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP Când ești în frunte, toată lumea vrea să te detroneze. Acesta este un lucru, dar a rămâne acolo este cu totul altă provocare. Cu toate dificultățile implicate, Ford Focus și-a menținut dominația asupra segmentului hatchback-urilor familiale începând cu lansarea sa inițială în 1998 și continuând odată cu sosirea celei de-a doua generații în 2005. Până atunci, rivalii se luptau să prindă ritmul, astfel încât Ford a decis să introducă un model facelifted pentru a-și menține poziția de lider. Designul și Aspectul Exterior al Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 Una dintre cele mai mari schimbări a fost introducerea designului kinetic al lui Ford, care a adus un val de prospețime în gama de modele, de la Mondeo până la Focus. Elementul central al acestui design era grila trapezoidală dublă, care domina partea frontală a mașinii. Farurile sculptate și jantele profilate au contribuit, de asemenea, la un aspect modern și dinamic. Această schimbare a designului a fost un succes, deoarece până în 2010, fiecare model de pasageri Ford vândut în Europa a preluat aceste caracteristici într-o formă sau alta. În plus, au fost adăugate materiale plastice soft-touch, țesături de înaltă calitate și controalele au fost reproiectate pentru a face Focus să se simtă mai premium. Interiorul și Comoditatea Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 Interiorul a fost îmbunătățit semnificativ, cu o atenție sporită acordată calității, izolației fonoizolante și designului general. În continuare, Ford Focus oferea mult spațiu pentru patru adulți, iar aranjarea butoanelor și comenzilor făcea utilizarea mașinii ușoară și intuitivă. ESP (Controlul Electronic al Stabilității) a devenit standard pe toate modelele Ford Focus din 2008, oferind un nivel suplimentar de siguranță. Eficiența și Variantele de Motoare ale Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 În afară de modelele de performanță Focus RS și Focus ST, modelul Focus ECOnetic 90 CP a devenit cunoscut pentru eficiența sa remarcabilă. Dotat cu tehnologie Start-Stop, acest model a impresionat cu economia sa de combustibil de 74,2 mpg și emisiile reduse de CO2 de 99g/km, ceea ce însemna că se califica pentru VED (Impozit pe Vehicul) anual gratuit. Piesele de Schimb pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 Atunci când dețineți un Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011, aveți nevoie de piese de înaltă calitate pentru a vă menține mașina în cea mai bună formă. Pe PieseFord.ro, suntem aici pentru a vă furniza piesele auto de care aveți nevoie. Avem o gamă variată de piese auto, inclusiv: Filtre de Aer și Ulei Pentru a asigura performanța optimă a motorului dvs., este esențial să schimbați regulat filtrele de aer și ulei. La PieseFord.ro, vă punem la dispoziție filtre de înaltă calitate pentru a vă ajuta să mențineți motorul în cea mai bună formă posibilă. Plăcuțe de Frână și Discuri de Frână Siguranța este prioritară atunci când vine vorba de mașina dvs. Puteți găsi plăcuțe de frână și discuri de frână de înaltă calitate pe site-ul nostru pentru a vă asigura că sistemul de frânare funcționează eficient. Bujii Bujile sunt componente esențiale pentru aprinderea motorului. Avem bujii de înaltă calitate care vă vor ajuta să mențineți motorul în cea mai bună formă. Ulei de Motor Schimbarea regulată a uleiului de motor este crucială pentru menținerea funcționării optime a motorului. La PieseFord.ro, găsiți ulei de motor de înaltă calitate pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP. Lichid de Frână și Antigel Asigurați-vă că lichidul de frână și antigelul sunt la nivelurile corecte pentru a menține performanța sistemelor. Găsiți aceste produse esențiale pe site-ul nostru. Acestea sunt doar câteva exemple din gama noastră variată de piese auto pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011. La PieseFord.ro, ne străduim să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate pentru a vă ajuta să mențineți mașina în cea mai bună formă posibilă. Pentru a vă asigura că găsiți piesele potrivite pentru mașina dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP, utilizați motorul de căutare de pe site-ul nostru sau contactați echipa noastră de asistență pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie. Piesele Originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 În cazul în care doriți să vă asigurați că mașina dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP primește piesele de înlocuire de cea mai înaltă calitate, puteți opta pentru Piesele Originale Ford, cunoscute și sub denumirea de piese FOMOCO. Aceste piese sunt fabricate direct de Ford și sunt identice cu cele utilizate în procesul de fabricație a vehiculului dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011. Aceste piese oferă cea mai înaltă calitate și vin cu garanție. Gama de piese originale Ford pentru acest model include: Componente de Motor Piese originale Ford pentru motor, cum ar fi curele de distribuție, garnituri, arbore cotit, chiuloase și multe altele, sunt disponibile pentru a vă ajuta să mențineți motorul în stare optimă. Componente de Transmisie Piese pentru cutia de viteze, ambreiaj și alte componente ale transmisiei sunt disponibile pentru înlocuire. Sisteme de Suspensie și Direcție Gama de piese originale Ford include componente pentru suspensie, amortizoare, brațe de control, componente ale direcției și multe altele. Sisteme de Frânare Plăcuțe de frână și discuri de frână, etriere, furtune de frână, lichid de frână și alte piese sunt disponibile pentru a menține sistemul de frânare în stare optimă. Sisteme Electronice Senzori, module electronice, cabluri și componente ale sistemelor electronice pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP pot fi achiziționate sub formă de piese originale Ford pentru a menține toate funcțiile electronice ale mașinii în stare de funcționare optimă. Caroserie și Elemente de Întreținere Ford oferă, de asemenea, piese originale pentru caroserie, cum ar fi panouri de caroserie, oglinzi, faruri, stopuri, elemente de interior și multe altele. Aceste piese sunt proiectate pentru a se potrivi perfect vehiculului dvs. Beneficiile Pieselor Originale Ford (FOMOCO) Alegerea pieselor originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 vine cu numeroase avantaje: 1. Calitate Superioară Piesele originale Ford sunt fabricate la standarde stricte de calitate și sunt identice cu cele utilizate la fabricarea mașinii dvs. Aceasta asigură o potrivire perfectă și funcționarea optimă a pieselor. 2. Garanție Majoritatea pieselor originale Ford vin cu o garanție, astfel încât să vă puteți bucura de liniște atunci când efectuați înlocuiri sau reparații. 3. Fiabilitate Piesele originale Ford sunt proiectate să ofere fiabilitate și durabilitate pe termen lung, contribuind la menținerea performanțelor și siguranței mașinii dvs. 4. Potrivire Perfectă Aceste piese au fost create pentru a se potrivi perfect modelului dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011, asigurându-vă că totul se potrivește în mod corespunzător. 5. Siguranță Siguranța dvs. și a pasagerilor dvs. este prioritară. Piesele originale Ford sunt create pentru a menține standardele stricte de siguranță ale mărcii. 6. Valoare pe Termen Lung Investiția în piese originale Ford poate aduce valoare pe termen lung, deoarece acestea oferă performanțe și durabilitate superioare. Alegerea între Piese Auto Aftermarket și Piese Originale Ford pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 Când decideți între piesele auto aftermarket și piesele originale Ford (FOMOCO) pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011, este important să luați în considerare cerințele dvs. specifice și bugetul disponibil. Piesele auto aftermarket pot fi o opțiune mai economică și sunt disponibile într-o gamă variată de branduri. Cu toate acestea, calitatea și potrivirea pot varia, iar asigurarea calității poate fi mai dificilă. Pe de altă parte, piesele originale Ford (FOMOCO) sunt create special pentru mașina dvs. și sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. De asemenea, acestea vin de obicei cu o garanție care vă oferă liniște sufletească. Decizia finală depinde de prioritățile dvs. personale și de bugetul disponibil. Indiferent de alegerea dvs., asigurați-vă că efectuați întreținerea și reparațiile necesare pentru a vă menține Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP în cea mai bună formă posibilă. Probleme Comune ale Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din 2008-2011 În timpul utilizării, unele probleme comune pot apărea în cazul Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011. Acestea pot include: 1. Probleme cu Sistemul de Frânare Uneori, proprietarii pot întâmpina probleme cu sistemul de frânare, cum ar fi uzura plăcuțelor și a discurilor de frână. Este important să mențineți sistemul de frânare în stare bună pentru siguranța dvs. și a celor din jur. 2. Probleme la Motor și Transmisie Motorul sau transmisia pot prezenta probleme cum ar fi pierderea puterii, zgomote ciudate sau scurgeri de ulei. Este esențial să efectuați întreținerea corespunzătoare pentru a evita astfel de probleme. 3. Probleme Electrice și Electronice Problemele electrice sau electronice pot afecta funcționarea sistemelor de iluminare, climatizare sau navigație. Înlocuirea componentelor electrice poate fi necesară în aceste cazuri. 4. Probleme la Suspensie și Direcție Sistemul de suspensie sau direcție poate suferi uzură sau daune în timp. Aceasta poate duce la manevrabilitate slabă sau zgomote ciudate în timpul conducerii. 5. Probleme cu Sistemul de Alimentare cu Combustibil Sistemul de alimentare cu combustibil poate dezvolta probleme cum ar fi scurgeri de combustibil sau probleme cu pompa de combustibil. Asigurați-vă că acest sistem funcționează corespunzător pentru a evita problemele de alimentare cu combustibil. Concluzie Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP din perioada 2008-2011 a fost un model popular și apreciat, dar a avut și câteva probleme comune. Cu întreținere regulată și utilizarea pieselor auto de înaltă calitate, puteți menține mașina în cea mai bună formă posibilă. Alegerea dintre piesele auto aftermarket și cele originale Ford (FOMOCO) depinde de preferințele și bugetul dvs. personale, dar ambele opțiuni pot ajuta la menținerea performanței și siguranței mașinii dvs. Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP. Service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP (2008-2011) Un program regulat de întreținere și service este esențial pentru menținerea mașinii Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP în cea mai bună formă posibilă și pentru a prelungi viața utilă a vehiculului. Iată câteva aspecte importante legate de service-ul pentru această motorizare: Intervale de Service Recomandate Intervalele de service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP pot varia în funcție de recomandările producătorului și de condițiile de utilizare ale vehiculului. Cu toate acestea, în mod general, se recomandă următoarele intervale de service: Schimb de Ulei și Filtru de Ulei: Această operațiune ar trebui efectuată la fiecare 15.000 - 20.000 de kilometri sau la fiecare an, în funcție de care dintre acestea survine mai întâi. Uleiul și filtrul de ulei trebuie înlocuite pentru a menține lubrifierea corectă a motorului. Revizuirea Anuală sau la Fiecare 20.000 de Kilometri: O revizuire anuală sau la fiecare 20.000 de kilometri este importantă pentru verificarea stării generale a vehiculului. Acesta poate include verificarea sistemului de frânare, a suspensiei, a direcției și a altor componente critice. Schimb de Filtru de Aer: Filtrul de aer ar trebui înlocuit în mod regulat pentru a asigura o calitate optimă a aerului care intră în motor. Acest lucru poate fi făcut la fiecare 20.000 - 30.000 de kilometri. Schimb de Filtru de Carburant: Filtrul de carburant trebuie înlocuit la intervale regulate, de obicei la fiecare 40.000 - 60.000 de kilometri, pentru a menține un flux de carburant curat către motor. Verificarea și Înlocuirea Curelei de Distribuție: Dacă Ford Focus 1.6 TDCi are o curea de distribuție (nu toate modelele au această configurație), aceasta trebuie verificată și, eventual, înlocuită la intervale specifice, de obicei la fiecare 80.000 - 160.000 de kilometri, în funcție de recomandările producătorului. Verificarea Sistemului de Frânare: Sistemul de frânare trebuie verificat la fiecare revizuire pentru a asigura o funcționare corectă și pentru a înlocui plăcuțele de frână și discurile atunci când este necesar. Verificarea și Înlocuirea Lichidelor: Lichidele, cum ar fi lichidul de răcire, lichidul de frână și uleiul de cutie, trebuie verificate și înlocuite conform specificațiilor producătorului. Verificarea Sistemului de Suspensie și Direcție: Sistemul de suspensie și direcție trebuie verificat periodic pentru a evita uzura excesivă sau probleme de manevrare. Ce Piese Auto se Schimbă în Mod Obișnuit în Timpul Serviciului În timpul intervalelor de service pentru Ford Focus 1.6 TDCi 90 CP, se pot schimba sau verifica mai multe piese auto, inclusiv: Ulei de Motor și Filtru de Ulei: Acestea trebuie schimbate la fiecare interval de service pentru a menține motorul bine lubrifiat. Filtru de Aer: Pentru a menține calitatea aerului care intră în motor. Filtru de Carburant: Pentru a menține un flux de carburant curat către motor. Plăcuțe de Frână și Discuri: Atunci când sunt uzate sau deteriorate, acestea trebuie înlocuite pentru a menține eficacitatea sistemului de frânare. Curea de Distribuție : Verificați recomandările producătorului pentru a determina dacă este necesar să înlocuiți curea de distribuție și elementele asociate. Lichide Auto: Verificați și înlocuiți lichidele auto, inclusiv lichidul de răcire, lichidul de frână și uleiul de cutie. Componente de Suspensie și Direcție: Verificați și înlocuiți componente cum ar fi bucșele, amortizoarele și articulațiile pentru o manevrabilitate corectă. Bujii de Aprindere: Dacă mașina dvs. are bujii de aprindere, acestea ar trebui înlocuite la intervale specifice. Este important să consultați manualul proprietarului vehiculului și să urmați recomandările producătorului pentru a menține mașina dvs. în cea mai bună formă și pentru a preveni problemele costisitoare pe termen lung. De asemenea, asigurați-vă că utilizați piese auto de înaltă calitate pentru orice înlocuiri sau reparații.
2024