Piese auto Ford Focus 3 Facelift #87622875K

Descoperă Ford Focus Mk 3.5, cu modernizare spectaculoasă, gama variată de motorizări și experiența de conducere excepțională. Piese de schimb originale disponibile. #87622875K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Focus 3 Facelift
Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Focus 2014-2018


Ford FOCUS MK 3.5: Performanță Remarcabilă și Piese Auto de Încredere #87622875K

Descoperă Ford Focus Mk 3.5, cu modernizare spectaculoasă, gama variată de motorizări și experiența de conducere excepțională. Piese de schimb originale disponibile. #87622875K

PieseFord.ro - Piese Auto Pentru Ford Focus 3

Facelift-ul Ford Focus Mk 3.5 - Prezentare și Caracteristici

Ford Focus cu ciclul mediu (Mk 3.5) a primit un facelift spectaculos la Salonul Auto de la Geneva din 2014, aducând modificări semnificative la exterior, interior și sub capotă.

Modificări la Designul Exterior

Noul Ford Focus Mk 3.5 aduce modificări notabile la caroserie, inclusiv faruri mai subțiri și mai clare, o grilă frontală trapezoidală și un aspect mai sportiv. Noul aspect frontal se inspiră din modele precum Mondeo din 2014 și Fiesta din 2013 facelifted, precum și din conceptul Ford Evos din 2011. Aceste schimbări au fost extinse și la modelele Ford C-Max, Grand C-Max, S-Max și Galaxy din 2015.

Interiorul a fost, de asemenea, îmbunătățit, cu eliminarea multor butoane de pe tabloul de bord și înlocuirea acestora cu un ecran tactil de opt inci. Calitatea materialelor plastice a fost îmbunătățită, iar volanul a fost redesenat pentru o experiență de conducere mai plăcută.

Gama de Modele și Motorizări

Pe piața din Marea Britanie, gama Ford Focus Mk 3.5 cuprinde versiuni precum Studio, Style, Zetec, Titanium, Titan X, ST și altele. Pentru Europa, nivelurile de echipare sunt similare cu cele din versiunea pre-facelift.

În ceea ce privește motorizările, gama cuprinde opțiuni precum motorul premiat 1.0 litri EcoBoost, motorul diesel 1.5 TDCi Duratorq și versiuni turbo de 1.5 și 2.0 litri EcoBoost, precum și motoare diesel 1.6 și 2.0 litri TDCi Duratorq.

Ford Focus RS - Performanță la Superlativ

Ford Focus RS de a treia generație a fost lansat în 2016, oferind o putere impresionantă de 350 CP din motorul EcoBoost de 2.3 litri, similar cu cel din Ford Mustang.

Acest model RS dispune de o tracțiune excelentă, suspensie sport și sisteme de control al cuplului, făcându-l un performer excepțional atât pe piste, cât și pe drumurile de zi cu zi.

Gama Motorului în Europa

În Europa, gama de motorizări pentru Ford Focus Mk 3.5 include opțiuni precum:

 • 1.0 litri EcoBoost cu variante de putere între 100 CP și 138 CP.
 • 1.6 litri Duratec Ti-VCT disponibil în variante între 85 CP și 125 CP.
 • EcoBoost de 1.5 litri cu 177 CP.
 • EcoBoost de 2.0 litri exclusiv pentru versiunea ST cu 258 CP.
 • 2.3 litri EcoBoost cu 350 CP pentru Focus RS.
 • 1.6 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 95 CP și 115 CP.
 • 1.5 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 95 CP și 120 CP.
 • 2.0 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 163 CP și 185 CP.

Piese de schimb

Pentru Ford Focus, piesele de schimb variază în prețuri, de exemplu, un filtru de aer poate costa între 11 și 24 euro, iar plăcuțele de frână între 42 și 69 euro. O bobină de aprindere este în jur de 45 euro, iar un radiator este în jur de 250 euro.

Pe drum

În mișcare, acest Focus ST își atinge cuplul pe asfalt, cu un decor mai puțin în formă MK3 îmbunătățită. Acest model oferă un echilibru excelent între conducere și manevrabilitate, versatilitate și economie de combustibil.

Per total

Ford Focus ST Mk 3.5 este o mașină care oferă performanță și tehnologie aproape de supercar, dar rămâne accesibilă și practică pentru uzul zilnic. Este o mașină rapidă care se distinge prin performanța sa și aspectul său inteligent, reprezentând cu mândrie tradiția Ford de vehicule rapide.

Piesele Auto Originale Ford la PieseFord.ro

Dacă dețineți un Ford Focus Mk 3.5 și aveți nevoie de piese de schimb sau accesorii originale, PieseFord.ro este alegerea perfectă. Oferim o gamă largă de piese auto de înaltă calitate pentru modelul dvs. Ford.

Piese Ford de la Sursa de Încredere

Piesele auto Ford Motorcraft® sunt recunoscute pentru calitatea lor excepțională și potrivirea perfectă cu modelul dvs. Ford. Aceste piese sunt fabricate direct la fabrică și sunt dezvoltate pentru a asigura performanță optimă, siguranță maximă și durabilitate. Puteți conta pe piesele Ford Motorcraft® pentru a menține vehiculul dvs. Ford funcționând la performanța maximă.

Gama Noastră de Piese Auto pentru Ford Focus 3 Include:

 • Gama Stergatoare Fata Ford MotorCraft
 • Gama Acumulatori Ford FoMoCo
 • Gama Pachet Amortizoare Fata Ford MotorCraft Economic
 • Gama Pachet Amortizoare Spate Ford MotorCraft Economic
 • Gama Distribuții cu Pompa Apa Ford MotorCraft
 • Gama Intinzatoare cu Curea Agregate Ford Motorcraft
 • Gama Pachet Ambreiaj cu Rulment Presiune
 • Gama Becuri Ford Motorcraft
 • Gama Lichid Parbriz Omnicraft
 • Gama Flansa si Rulment Sarcina Amortizor Fata Motorcraft
 • Gama Burdufe Planetara Motorcraft
 • Gama Eșapamente Motorcraft
 • Gama Plăcuțe Frana Motorcraft
 • Gama Turbosuflante Recondiționate Motorcraft
 • Gama Pompe Servodirecție Recondiționate Motorcraft
 • Gama Radiatoare Motorcraft
 • Gama Supapă EGR Recondiționate Motorcraft
 • Gama Compresoare Recondiționate Motorcraft

Toate aceste produse sunt disponibile pentru vehiculele fabricate între anii 2000 și 2016. Puteți avea încredere că piesele Ford Motorcraft vor oferi cea mai bună potrivire și calitate pentru Fordul dvs.

PieseFord.ro - Alegerea Dumneavoastră pentru Piese Auto Ford de Încredere

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că vehiculul dvs. Ford rămâne în formă maximă. Alegeți piesele originale Ford Motorcraft pentru o funcționare optimă și durabilitate pe termen lung.

Contactați-ne astăzi sau Comandați Online pe PieseFord.ro pentru Piese Auto de Calitate Pentru Ford Focus 3!

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în a găsi piesele potrivite pentru vehiculul dvs., nu ezitați să ne contactați sau să plasați o comandă direct pe PieseFord.ro. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de performanța și fiabilitatea vehiculului dvs. Ford pentru mulți ani înainte.

Ford Focus Facelift: Modernizare și Performanță

Facelift-ul Ford Focus pentru generația a treia și jumătate (Mk 3.5) a fost lansat cu mare fast la Salonul Auto de la Geneva din 2014. Acesta a adus o serie de îmbunătățiri notabile atât la nivelul designului exterior, cât și la interior, precum și la motorizare.

Design Exterior Revizuit

Reproiectarea caroseriei a adus o serie de modificări pentru a conferi modelului un aspect mai modern și mai sportiv. Farurile mai subțiri și mai clare, grila frontală trapezoidală nouă au adăugat o notă de agresivitate și au făcut frontul să pară mai impunător. Acest nou aspect a fost inspirat de designul Ford Evos din 2011 și a preluat elemente de la diverse vehicule Aston Martin (Ford deține un interes de 8% în Aston Martin).

Seria Ford C-Max și Grand C-Max din 2015, S-Max și Galaxy 2015 au adoptat, de asemenea, noul aspect frontal. Variantele Titanium și Titanium X au avut o grilă cromată, în timp ce altele au avut o plasă neagră. Modelul ST a venit cu o grilă de fagure neagră, accentuându-și natura sportivă. Farurile de ceață din față au fost, de asemenea, actualizate pentru un aspect mai modern.

În spatele hatchback-ului, luminile de spate au fost modificate pentru a arăta mai clare și mai subțiri. Variantele de proprietate și berlina (care nu a fost disponibilă în Marea Britanie) au avut și ele revizuiri subtile la partea din spate.

Interior Modernizat

Interiorul a primit și el o revizuire semnificativă. Multe dintre butoanele de pe tabloul de bord au fost eliminate și înlocuite cu un ecran tactil nou de 8 inch. Calitatea materialelor plastice a fost îmbunătățită, iar volanul a fost actualizat pentru a oferi un aspect mai modern.

Diverse Niveluri de Echipare

Nivelurile de echipare pentru piața din Marea Britanie au inclus Studio, Style (în loc de Edge datorită SUV-ului bazat pe Ford Mondeo), Zetec, Zetec S (inclusiv ediții speciale Red și Black) - mai târziu înlocuite în 2016 de Zetec Edition, ST-Line (și ulterior ST Line X), Titanium, Titanium X și ST. Nivelurile de echipare în Europa au fost similare cu modelul pre-facelift, inclusiv Ambiente, Trend, Trend +, Titanium și ST.

Gama Motorizărilor

În Europa, gama de motorizări a inclus:

 • Motorul premiat cu trei cilindri de 1,0 litri EcoBoost, disponibil în variante de 100 și 125 CP, precum și 138 CP.
 • Motorul de 1,6 litri Duratec Ti-VCT, actualizat pentru a îndeplini normele UE5, cu variante de putere între 85 CP, 105 CP și 125 CP.
 • Motorul EcoBoost de 1,5 litri, disponibil cu 177 CP și 240 Nm de cuplu.
 • Motorul EcoBoost de 2,0 litri, exclusiv pentru gama ST, cu 258 CP.
 • Motorul de 2,3 litri EcoBoost, utilizat în Focus RS cu o putere de 350 CP.

Pe partea diesel, au fost disponibile motoarele de 1,6 litri TDCi Duratorq și de 1,5 litri TDCi Duratorq, cu variante de putere între 95 CP și 120 CP, precum și 150 CP și 185 CP. Gama superioară a inclus motorul diesel de 2,0 litri TDCi Duratorq, disponibil în variante de 163 CP și 185 CP.

Focus RS - Un Model de Performanță

Modelul RS de generația a treia a fost lansat în 2016 și a oferit o experiență de conducere cu adevărat excepțională. Cu un motor de 2,3 litri EcoBoost, această versiune a fost capabilă să ofere 350 CP și să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Performanțele sale au fost impresionante, iar designul a fost agresiv și sportiv.

Îmbunătățiri Mecanice

Pe partea mecanică, toate versiunile au primit îmbunătățiri ale șasiului pentru o manevrabilitate mai bună, o direcție mai precisă și o experiență de conducere mai plăcută.

Opțiuni de Motorizare pentru Toate Gusturile

Gama variată de motorizări a satisfăcut o gamă largă de preferințe, de la motoarele eficiente în consum de combustibil până la cele puternice și sportive, oferind opțiuni pentru fiecare șofer.

Piese de Schimb Pentru Focus 3

Dacă sunteți în căutarea pieselor de schimb pentru Ford Focus Mk 3.5, PieseFord.ro vă oferă acces la o gamă completă de piese auto originale Ford pentru a menține vehiculul dvs. în cea mai bună formă. Avem piese de înaltă calitate pentru toate nevoile dvs. de întreținere și reparații.

Pe Șosea Cu Ford Focus

Ford Focus Mk 3.5 a oferit o experiență de conducere remarcabilă, cu o manevrabilitate excelentă și opțiuni de motorizare variate, ceea ce l-a făcut un model popular pentru șoferii care caută un automobil de încredere și plin de viață.

Per total

Ford Focus Mk 3.5 a reprezentat o evoluție semnificativă față de modelul său predecesor, oferind un design modernizat, o experiență de conducere îmbunătățită și o gamă largă de motorizări pentru a satisface diversele nevoi ale clienților. Acesta a fost un automobil care a adus împreună aspectul, performanța și tehnologia pentru a oferi o experiență de conducere plăcută și satisfăcătoare.

Ford FOCUS MK 3.5: Performanță Remarcabilă și Piese Auto de Încredere #87622875K


ro
2024-02-22T00:36:15+00:00
Ford FOCUS MK 3.5: Performanță Remarcabilă și Piese Auto de Încredere #87622875K
Piese auto Ford Focus 3 Facelift #87622875K
PieseFord.ro - Piese Auto Pentru Ford Focus 3 Facelift-ul Ford Focus Mk 3.5 - Prezentare și Caracteristici Ford Focus cu ciclul mediu (Mk 3.5) a primit un facelift spectaculos la Salonul Auto de la Geneva din 2014, aducând modificări semnificative la exterior, interior și sub capotă. Modificări la Designul Exterior Noul Ford Focus Mk 3.5 aduce modificări notabile la caroserie, inclusiv faruri mai subțiri și mai clare, o grilă frontală trapezoidală și un aspect mai sportiv. Noul aspect frontal se inspiră din modele precum Mondeo din 2014 și Fiesta din 2013 facelifted, precum și din conceptul Ford Evos din 2011. Aceste schimbări au fost extinse și la modelele Ford C-Max, Grand C-Max, S-Max și Galaxy din 2015. Interiorul a fost, de asemenea, îmbunătățit, cu eliminarea multor butoane de pe tabloul de bord și înlocuirea acestora cu un ecran tactil de opt inci. Calitatea materialelor plastice a fost îmbunătățită, iar volanul a fost redesenat pentru o experiență de conducere mai plăcută. Gama de Modele și Motorizări Pe piața din Marea Britanie, gama Ford Focus Mk 3.5 cuprinde versiuni precum Studio, Style, Zetec, Titanium, Titan X, ST și altele. Pentru Europa, nivelurile de echipare sunt similare cu cele din versiunea pre-facelift. În ceea ce privește motorizările, gama cuprinde opțiuni precum motorul premiat 1.0 litri EcoBoost, motorul diesel 1.5 TDCi Duratorq și versiuni turbo de 1.5 și 2.0 litri EcoBoost, precum și motoare diesel 1.6 și 2.0 litri TDCi Duratorq. Ford Focus RS - Performanță la Superlativ Ford Focus RS de a treia generație a fost lansat în 2016, oferind o putere impresionantă de 350 CP din motorul EcoBoost de 2.3 litri, similar cu cel din Ford Mustang. Acest model RS dispune de o tracțiune excelentă, suspensie sport și sisteme de control al cuplului, făcându-l un performer excepțional atât pe piste, cât și pe drumurile de zi cu zi. Gama Motorului în Europa În Europa, gama de motorizări pentru Ford Focus Mk 3.5 include opțiuni precum: 1.0 litri EcoBoost cu variante de putere între 100 CP și 138 CP. 1.6 litri Duratec Ti-VCT disponibil în variante între 85 CP și 125 CP. EcoBoost de 1.5 litri cu 177 CP. EcoBoost de 2.0 litri exclusiv pentru versiunea ST cu 258 CP. 2.3 litri EcoBoost cu 350 CP pentru Focus RS. 1.6 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 95 CP și 115 CP. 1.5 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 95 CP și 120 CP. 2.0 litri TDCi Duratorq cu variante de putere între 163 CP și 185 CP. Piese de schimb Pentru Ford Focus, piesele de schimb variază în prețuri, de exemplu, un filtru de aer poate costa între 11 și 24 euro, iar plăcuțele de frână între 42 și 69 euro. O bobină de aprindere este în jur de 45 euro, iar un radiator este în jur de 250 euro. Pe drum În mișcare, acest Focus ST își atinge cuplul pe asfalt, cu un decor mai puțin în formă MK3 îmbunătățită. Acest model oferă un echilibru excelent între conducere și manevrabilitate, versatilitate și economie de combustibil. Per total Ford Focus ST Mk 3.5 este o mașină care oferă performanță și tehnologie aproape de supercar, dar rămâne accesibilă și practică pentru uzul zilnic. Este o mașină rapidă care se distinge prin performanța sa și aspectul său inteligent, reprezentând cu mândrie tradiția Ford de vehicule rapide. Piesele Auto Originale Ford la PieseFord.ro Dacă dețineți un Ford Focus Mk 3.5 și aveți nevoie de piese de schimb sau accesorii originale, PieseFord.ro este alegerea perfectă. Oferim o gamă largă de piese auto de înaltă calitate pentru modelul dvs. Ford. Piese Ford de la Sursa de Încredere Piesele auto Ford Motorcraft® sunt recunoscute pentru calitatea lor excepțională și potrivirea perfectă cu modelul dvs. Ford. Aceste piese sunt fabricate direct la fabrică și sunt dezvoltate pentru a asigura performanță optimă, siguranță maximă și durabilitate. Puteți conta pe piesele Ford Motorcraft® pentru a menține vehiculul dvs. Ford funcționând la performanța maximă. Gama Noastră de Piese Auto pentru Ford Focus 3 Include: Gama Stergatoare Fata Ford MotorCraft Gama Acumulatori Ford FoMoCo Gama Pachet Amortizoare Fata Ford MotorCraft Economic Gama Pachet Amortizoare Spate Ford MotorCraft Economic Gama Distribuții cu Pompa Apa Ford MotorCraft Gama Intinzatoare cu Curea Agregate Ford Motorcraft Gama Pachet Ambreiaj cu Rulment Presiune Gama Becuri Ford Motorcraft Gama Lichid Parbriz Omnicraft Gama Flansa si Rulment Sarcina Amortizor Fata Motorcraft Gama Burdufe Planetara Motorcraft Gama Eșapamente Motorcraft Gama Plăcuțe Frana Motorcraft Gama Turbosuflante Recondiționate Motorcraft Gama Pompe Servodirecție Recondiționate Motorcraft Gama Radiatoare Motorcraft Gama Supapă EGR Recondiționate Motorcraft Gama Compresoare Recondiționate Motorcraft Toate aceste produse sunt disponibile pentru vehiculele fabricate între anii 2000 și 2016. Puteți avea încredere că piesele Ford Motorcraft vor oferi cea mai bună potrivire și calitate pentru Fordul dvs. PieseFord.ro - Alegerea Dumneavoastră pentru Piese Auto Ford de Încredere Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că vehiculul dvs. Ford rămâne în formă maximă. Alegeți piesele originale Ford Motorcraft pentru o funcționare optimă și durabilitate pe termen lung. Contactați-ne astăzi sau Comandați Online pe PieseFord.ro pentru Piese Auto de Calitate Pentru Ford Focus 3! Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în a găsi piesele potrivite pentru vehiculul dvs., nu ezitați să ne contactați sau să plasați o comandă direct pe PieseFord.ro. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de performanța și fiabilitatea vehiculului dvs. Ford pentru mulți ani înainte. Ford Focus Facelift: Modernizare și Performanță Facelift-ul Ford Focus pentru generația a treia și jumătate (Mk 3.5) a fost lansat cu mare fast la Salonul Auto de la Geneva din 2014. Acesta a adus o serie de îmbunătățiri notabile atât la nivelul designului exterior, cât și la interior, precum și la motorizare. Design Exterior Revizuit Reproiectarea caroseriei a adus o serie de modificări pentru a conferi modelului un aspect mai modern și mai sportiv. Farurile mai subțiri și mai clare, grila frontală trapezoidală nouă au adăugat o notă de agresivitate și au făcut frontul să pară mai impunător. Acest nou aspect a fost inspirat de designul Ford Evos din 2011 și a preluat elemente de la diverse vehicule Aston Martin (Ford deține un interes de 8% în Aston Martin). Seria Ford C-Max și Grand C-Max din 2015, S-Max și Galaxy 2015 au adoptat, de asemenea, noul aspect frontal. Variantele Titanium și Titanium X au avut o grilă cromată, în timp ce altele au avut o plasă neagră. Modelul ST a venit cu o grilă de fagure neagră, accentuându-și natura sportivă. Farurile de ceață din față au fost, de asemenea, actualizate pentru un aspect mai modern. În spatele hatchback-ului, luminile de spate au fost modificate pentru a arăta mai clare și mai subțiri. Variantele de proprietate și berlina (care nu a fost disponibilă în Marea Britanie) au avut și ele revizuiri subtile la partea din spate. Interior Modernizat Interiorul a primit și el o revizuire semnificativă. Multe dintre butoanele de pe tabloul de bord au fost eliminate și înlocuite cu un ecran tactil nou de 8 inch. Calitatea materialelor plastice a fost îmbunătățită, iar volanul a fost actualizat pentru a oferi un aspect mai modern. Diverse Niveluri de Echipare Nivelurile de echipare pentru piața din Marea Britanie au inclus Studio, Style (în loc de Edge datorită SUV-ului bazat pe Ford Mondeo), Zetec, Zetec S (inclusiv ediții speciale Red și Black) - mai târziu înlocuite în 2016 de Zetec Edition, ST-Line (și ulterior ST Line X), Titanium, Titanium X și ST. Nivelurile de echipare în Europa au fost similare cu modelul pre-facelift, inclusiv Ambiente, Trend, Trend +, Titanium și ST. Gama Motorizărilor În Europa, gama de motorizări a inclus: Motorul premiat cu trei cilindri de 1,0 litri EcoBoost, disponibil în variante de 100 și 125 CP, precum și 138 CP. Motorul de 1,6 litri Duratec Ti-VCT, actualizat pentru a îndeplini normele UE5, cu variante de putere între 85 CP, 105 CP și 125 CP. Motorul EcoBoost de 1,5 litri, disponibil cu 177 CP și 240 Nm de cuplu. Motorul EcoBoost de 2,0 litri, exclusiv pentru gama ST, cu 258 CP. Motorul de 2,3 litri EcoBoost, utilizat în Focus RS cu o putere de 350 CP. Pe partea diesel, au fost disponibile motoarele de 1,6 litri TDCi Duratorq și de 1,5 litri TDCi Duratorq, cu variante de putere între 95 CP și 120 CP, precum și 150 CP și 185 CP. Gama superioară a inclus motorul diesel de 2,0 litri TDCi Duratorq, disponibil în variante de 163 CP și 185 CP. Focus RS - Un Model de Performanță Modelul RS de generația a treia a fost lansat în 2016 și a oferit o experiență de conducere cu adevărat excepțională. Cu un motor de 2,3 litri EcoBoost, această versiune a fost capabilă să ofere 350 CP și să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Performanțele sale au fost impresionante, iar designul a fost agresiv și sportiv. Îmbunătățiri Mecanice Pe partea mecanică, toate versiunile au primit îmbunătățiri ale șasiului pentru o manevrabilitate mai bună, o direcție mai precisă și o experiență de conducere mai plăcută. Opțiuni de Motorizare pentru Toate Gusturile Gama variată de motorizări a satisfăcut o gamă largă de preferințe, de la motoarele eficiente în consum de combustibil până la cele puternice și sportive, oferind opțiuni pentru fiecare șofer. Piese de Schimb Pentru Focus 3 Dacă sunteți în căutarea pieselor de schimb pentru Ford Focus Mk 3.5, PieseFord.ro vă oferă acces la o gamă completă de piese auto originale Ford pentru a menține vehiculul dvs. în cea mai bună formă. Avem piese de înaltă calitate pentru toate nevoile dvs. de întreținere și reparații. Pe Șosea Cu Ford Focus Ford Focus Mk 3.5 a oferit o experiență de conducere remarcabilă, cu o manevrabilitate excelentă și opțiuni de motorizare variate, ceea ce l-a făcut un model popular pentru șoferii care caută un automobil de încredere și plin de viață. Per total Ford Focus Mk 3.5 a reprezentat o evoluție semnificativă față de modelul său predecesor, oferind un design modernizat, o experiență de conducere îmbunătățită și o gamă largă de motorizări pentru a satisface diversele nevoi ale clienților. Acesta a fost un automobil care a adus împreună aspectul, performanța și tehnologia pentru a oferi o experiență de conducere plăcută și satisfăcătoare.
2024

Motorizari Ford Focus 3 Facelift

Piese Ford Focus 3 Facelift