Piese auto Ford Galaxy Mk2 #27202AK5K

Găsiți piese auto de înaltă calitate pentru Ford Galaxy 2000-2006 pe PieseFord.ro. O gamă completă de componente pentru mașina dvs. la prețuri excelente #27202AK5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Galaxy Mk2

Găsiți piese auto de înaltă calitate pentru Ford Galaxy 2000-2006 pe PieseFord.ro. O gamă completă de componente pentru mașina dvs. la prețuri excelente #27202AK5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Galaxy 2000-2006


Piese Auto Ford GALAXY 2000-2006 - PieseFord.ro #27202AK5K

Găsiți piese auto de înaltă calitate pentru Ford Galaxy 2000-2006 pe PieseFord.ro. O gamă completă de componente pentru mașina dvs. la prețuri excelente #27202AK5K

PieseFord.ro - Piese Auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006)

Bine ai venit pe PieseFord.ro, destinația ta de încredere pentru piese auto Ford Galaxy Mk2 (2000-2006). Descoperă gama noastră variată de piese și accesorii de înaltă calitate, pentru a-ți menține mașina în formă optimă.

Asamblat în Palmela, Portugalia Ford Galaxy Mk2, produs în perioada 2000-2006, este un model remarcabil asamblat cu atenție în Palmela, Portugalia. Dacă ești mândru posesor al acestui vehicul, vei găsi tot ce ai nevoie pentru întreținerea și reparațiile sale pe PieseFord.ro.

Motorizare variată Indiferent de motorizarea Ford Galaxy Mk2 pe care o ai, fie că este vorba de benzina sau motorină, avem piesele potrivite pentru tine. De la motoarele 2.0i DOHC, 2.3i DOHC și 2.8i VR6 până la dieselurile de 1.9 TDI cu 90 bhp sau 110 bhp, suntem aici să-ți furnizăm piesele de calitate necesare.

Garanție de compatibilitate La PieseFord.ro, înțelegem importanța potrivirii perfecte a pieselor auto. Cu garanția noastră de compatibilitate, poți fi sigur că piesele comandate vor fi potrivite pentru Ford Galaxy Mk2.

Piese auto de înaltă calitate Oferim o gamă largă de piese auto, inclusiv distribuții, uleiuri și filtre de cea mai bună calitate. Investește în întreținerea corectă a mașinii tale cu piese de la PieseFord.ro.

Comandă online ușoară Pe PieseFord.ro, comanda ta este la un clic distanță. Noi ne asigurăm că experiența ta de cumpărături este rapidă și convenabilă, astfel încât să poți avea piesele de care ai nevoie în cel mai scurt timp.

Garanție de Calitate La PieseFord.ro, ne mândrim cu calitatea produselor noastre. Fiecare piesă auto este selectată cu atenție și verificată pentru a ne asigura că satisface cele mai înalte standarde de performanță și siguranță. Avem încredere că piesele noastre vor păstra Ford Galaxy Mk2 în condiții excelente.

Expertiză și Asistență Tehnică Echipa noastră de experți în piese auto este întotdeauna aici pentru tine. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență în a găsi piesa potrivită pentru mașina ta, nu ezita să ne contactezi. Suntem bucuroși să oferim sfaturi și recomandări pentru a-ți facilita procesul de cumpărare.

Varietatea de Piese Auto Oferta noastră extinsă de piese auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) include nu doar piese de schimb esențiale, ci și accesorii pentru a-ți personaliza vehiculul. De la sisteme de distribuție și filtre de ulei la accesorii de interior și exterior, avem tot ce îți trebuie.

Actualizări și Promoții La PieseFord.ro, actualizăm constant stocul nostru pentru a ne asigura că oferim cele mai recente piese auto pentru Ford Galaxy Mk2. Fii la curent cu promoțiile noastre și ofertele speciale pentru a economisi și mai mult.

Descrieri detaliate și Ghiduri de Montaj Pentru a-ți face viața mai ușoară, oferim descrieri detaliate ale fiecărei piese și ghiduri de montaj pentru a te ajuta să efectuezi reparațiile cu încredere. Cu PieseFord.ro, poți avea încredere că vei face treaba corect.

Cumpără cu Încredere Când cumperi piese auto de la PieseFord.ro, investești în siguranța și performanța mașinii tale. Fii liniștit că vei primi piese de înaltă calitate, compatibile cu Ford Galaxy Mk2.

Începe astăzi Descoperă întreaga noastră gamă de piese auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) și beneficiază de servicii excelente și livrare rapidă. Alege PieseFord.ro pentru toate nevoile tale de piese auto și menține-ți mașina în cea mai bună formă posibilă. Comandă acum!

 

Garanție și livrare rapidă PieseFord.ro oferă nu doar piese auto de încredere, ci și servicii excelente. Toate piesele noastre vin cu garanție, iar livrarea este rapidă și sigură.

Alege PieseFord.ro pentru toate nevoile tale de piese auto Ford Galaxy Mk2 (2000-2006). Cumpără acum și bucură-te de o experiență de cumpărături senzațională!

Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) este un vehicul de tip MPV (Multi-Purpose Vehicle) care face parte din clasa mare a mașinilor familiale. Acest model a fost produs în perioada menționată și a fost asamblat în fabrica din Palmela, Portugalia. Este un automobil care a avut un succes considerabil în segmentul său, oferind un spațiu generos pentru pasageri și bagaje, alături de o serie de caracteristici și opțiuni.

Motorizare: Ford Galaxy Mk2 a fost disponibil cu mai multe opțiuni de motorizare, atât pe benzină, cât și pe motorină:

  • Motoare pe benzină:

    • 2.0i DOHC: Acest motor avea o capacitate de 2.0 litri și un arbore cu came dublu (DOHC). Era disponibil în diverse variante de putere.
    • 2.3i DOHC: Motorul pe benzină de 2.3 litri era, de asemenea, prevăzut cu arbore cu came dublu și oferea o putere mai mare decât 2.0i.
    • 2.8i VR6: Acest motor VR6 cu o capacitate de 2.8 litri era cea mai puternică opțiune pe benzină, furnizând o putere considerabilă.
  • Motor diesel:

    • 1.9 TDI: Variantele de motor diesel erau disponibile cu puteri de 90 CP (67 kW) sau 110 CP (82 kW). Aceste motoare erau cunoscute pentru eficiența lor în consumul de combustibil și cuplul lor remarcabil.

Design și Caracteristici: În anul 2000, Ford Galaxy a primit un redesign semnificativ, distanțându-se de platformele oferite de Grupul Volkswagen. Cu embleme diferite, Ford Galaxy, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au vizat aceeași piață.

Un motor emblematic a fost unitatea pe benzină de 2.8 litri cu 24 de supape, care furniza 206 CP. Motoarele diesel de 1.9 litri erau disponibile în variante de putere de 90, 115, 130 sau 150 CP. Aceste motoare diesel aveau injecție de combustibil cu presiune înaltă pentru a furniza un cuplu remarcabil și pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament și consumul de combustibil.

Transmisiile erau manuale cu 6 trepte și opțional Select-Shift automate, care permiteau schimbarea manuală secvențială dacă era necesar.

Unul dintre punctele forte ale noului Galaxy era introducerea sistemului de stabilitate ESP (Programul de Stabilitate Electronică) ca dotare standard pe variantele V6 și opțional pentru motorul diesel de 115 CP.

Variante de Model: Ford Galaxy Model post-2000 a avut îmbunătățiri semnificative în aproape toate aspectele și a fost oferit în diverse nivele de echipare, inclusiv LX, Zetec și Ghia.

Actualizări ulterioare: În primăvara anului 2003, gama Galaxy a fost revizuită din nou, cu adăugarea unei versiuni TDI130. Apoi, în primăvara anului 2005, a fost introdus un derivat de 150 CP din acea centrală TDI.

Un nou Galaxy a fost lansat în mijlocul anului 2006, însoțit de vehiculul său suror mai sportiv, S-Max, pentru a-l înlocui pe Galaxy Mk2.

Concluzie: Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) a fost un MPV popular și versatil, potrivit pentru transportul familial sau pentru cei care aveau nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje. Cu o gamă variată de motorizări, opțiuni de echipare și caracteristici de siguranță, acesta a fost un competitor puternic pe piața mașinilor de familie și de transport persoane.

Piese Auto Ford GALAXY 2000-2006 - PieseFord.ro #27202AK5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Auto Ford GALAXY 2000-2006 - PieseFord.ro #27202AK5K
Piese auto Ford Galaxy Mk2 #27202AK5K
PieseFord.ro - Piese Auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) Bine ai venit pe PieseFord.ro, destinația ta de încredere pentru piese auto Ford Galaxy Mk2 (2000-2006). Descoperă gama noastră variată de piese și accesorii de înaltă calitate, pentru a-ți menține mașina în formă optimă. Asamblat în Palmela, Portugalia Ford Galaxy Mk2, produs în perioada 2000-2006, este un model remarcabil asamblat cu atenție în Palmela, Portugalia. Dacă ești mândru posesor al acestui vehicul, vei găsi tot ce ai nevoie pentru întreținerea și reparațiile sale pe PieseFord.ro. Motorizare variată Indiferent de motorizarea Ford Galaxy Mk2 pe care o ai, fie că este vorba de benzina sau motorină, avem piesele potrivite pentru tine. De la motoarele 2.0i DOHC, 2.3i DOHC și 2.8i VR6 până la dieselurile de 1.9 TDI cu 90 bhp sau 110 bhp, suntem aici să-ți furnizăm piesele de calitate necesare. Garanție de compatibilitate La PieseFord.ro, înțelegem importanța potrivirii perfecte a pieselor auto. Cu garanția noastră de compatibilitate, poți fi sigur că piesele comandate vor fi potrivite pentru Ford Galaxy Mk2. Piese auto de înaltă calitate Oferim o gamă largă de piese auto, inclusiv distribuții, uleiuri și filtre de cea mai bună calitate. Investește în întreținerea corectă a mașinii tale cu piese de la PieseFord.ro. Comandă online ușoară Pe PieseFord.ro, comanda ta este la un clic distanță. Noi ne asigurăm că experiența ta de cumpărături este rapidă și convenabilă, astfel încât să poți avea piesele de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Garanție de Calitate La PieseFord.ro, ne mândrim cu calitatea produselor noastre. Fiecare piesă auto este selectată cu atenție și verificată pentru a ne asigura că satisface cele mai înalte standarde de performanță și siguranță. Avem încredere că piesele noastre vor păstra Ford Galaxy Mk2 în condiții excelente. Expertiză și Asistență Tehnică Echipa noastră de experți în piese auto este întotdeauna aici pentru tine. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență în a găsi piesa potrivită pentru mașina ta, nu ezita să ne contactezi. Suntem bucuroși să oferim sfaturi și recomandări pentru a-ți facilita procesul de cumpărare. Varietatea de Piese Auto Oferta noastră extinsă de piese auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) include nu doar piese de schimb esențiale, ci și accesorii pentru a-ți personaliza vehiculul. De la sisteme de distribuție și filtre de ulei la accesorii de interior și exterior, avem tot ce îți trebuie. Actualizări și Promoții La PieseFord.ro, actualizăm constant stocul nostru pentru a ne asigura că oferim cele mai recente piese auto pentru Ford Galaxy Mk2. Fii la curent cu promoțiile noastre și ofertele speciale pentru a economisi și mai mult. Descrieri detaliate și Ghiduri de Montaj Pentru a-ți face viața mai ușoară, oferim descrieri detaliate ale fiecărei piese și ghiduri de montaj pentru a te ajuta să efectuezi reparațiile cu încredere. Cu PieseFord.ro, poți avea încredere că vei face treaba corect. Cumpără cu Încredere Când cumperi piese auto de la PieseFord.ro, investești în siguranța și performanța mașinii tale. Fii liniștit că vei primi piese de înaltă calitate, compatibile cu Ford Galaxy Mk2. Începe astăzi Descoperă întreaga noastră gamă de piese auto pentru Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) și beneficiază de servicii excelente și livrare rapidă. Alege PieseFord.ro pentru toate nevoile tale de piese auto și menține-ți mașina în cea mai bună formă posibilă. Comandă acum!   Garanție și livrare rapidă PieseFord.ro oferă nu doar piese auto de încredere, ci și servicii excelente. Toate piesele noastre vin cu garanție, iar livrarea este rapidă și sigură. Alege PieseFord.ro pentru toate nevoile tale de piese auto Ford Galaxy Mk2 (2000-2006). Cumpără acum și bucură-te de o experiență de cumpărături senzațională! Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) este un vehicul de tip MPV (Multi-Purpose Vehicle) care face parte din clasa mare a mașinilor familiale. Acest model a fost produs în perioada menționată și a fost asamblat în fabrica din Palmela, Portugalia. Este un automobil care a avut un succes considerabil în segmentul său, oferind un spațiu generos pentru pasageri și bagaje, alături de o serie de caracteristici și opțiuni. Motorizare: Ford Galaxy Mk2 a fost disponibil cu mai multe opțiuni de motorizare, atât pe benzină, cât și pe motorină: Motoare pe benzină: 2.0i DOHC: Acest motor avea o capacitate de 2.0 litri și un arbore cu came dublu (DOHC). Era disponibil în diverse variante de putere. 2.3i DOHC: Motorul pe benzină de 2.3 litri era, de asemenea, prevăzut cu arbore cu came dublu și oferea o putere mai mare decât 2.0i. 2.8i VR6: Acest motor VR6 cu o capacitate de 2.8 litri era cea mai puternică opțiune pe benzină, furnizând o putere considerabilă. Motor diesel: 1.9 TDI: Variantele de motor diesel erau disponibile cu puteri de 90 CP (67 kW) sau 110 CP (82 kW). Aceste motoare erau cunoscute pentru eficiența lor în consumul de combustibil și cuplul lor remarcabil. Design și Caracteristici: În anul 2000, Ford Galaxy a primit un redesign semnificativ, distanțându-se de platformele oferite de Grupul Volkswagen. Cu embleme diferite, Ford Galaxy, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au vizat aceeași piață. Un motor emblematic a fost unitatea pe benzină de 2.8 litri cu 24 de supape, care furniza 206 CP. Motoarele diesel de 1.9 litri erau disponibile în variante de putere de 90, 115, 130 sau 150 CP. Aceste motoare diesel aveau injecție de combustibil cu presiune înaltă pentru a furniza un cuplu remarcabil și pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament și consumul de combustibil. Transmisiile erau manuale cu 6 trepte și opțional Select-Shift automate, care permiteau schimbarea manuală secvențială dacă era necesar. Unul dintre punctele forte ale noului Galaxy era introducerea sistemului de stabilitate ESP (Programul de Stabilitate Electronică) ca dotare standard pe variantele V6 și opțional pentru motorul diesel de 115 CP. Variante de Model: Ford Galaxy Model post-2000 a avut îmbunătățiri semnificative în aproape toate aspectele și a fost oferit în diverse nivele de echipare, inclusiv LX, Zetec și Ghia. Actualizări ulterioare: În primăvara anului 2003, gama Galaxy a fost revizuită din nou, cu adăugarea unei versiuni TDI130. Apoi, în primăvara anului 2005, a fost introdus un derivat de 150 CP din acea centrală TDI. Un nou Galaxy a fost lansat în mijlocul anului 2006, însoțit de vehiculul său suror mai sportiv, S-Max, pentru a-l înlocui pe Galaxy Mk2. Concluzie: Ford Galaxy Mk2 (2000-2006) a fost un MPV popular și versatil, potrivit pentru transportul familial sau pentru cei care aveau nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje. Cu o gamă variată de motorizări, opțiuni de echipare și caracteristici de siguranță, acesta a fost un competitor puternic pe piața mașinilor de familie și de transport persoane.
2024

Motorizari Ford Galaxy Mk2

Piese Ford Galaxy Mk2