Piese auto Ford Kuga 2 Facelift #A078KOO5K

Cumpărați piese auto originale pentru FORD KUGA 2 Facelift (DM2). Calitate garantată și prețuri competitive. Alegeți varianta potrivită acum #A078KOO5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Kuga 2 Facelift

Cumpărați piese auto originale pentru FORD KUGA 2 Facelift (DM2). Calitate garantată și prețuri competitive. Alegeți varianta potrivită acum #A078KOO5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Kuga 2016-2018


Piese Auto Originale FORD KUGA 2 Facelift (2016-2018) - Cumpără Online #A078KOO5K

Cumpărați piese auto originale pentru FORD KUGA 2 Facelift (DM2). Calitate garantată și prețuri competitive. Alegeți varianta potrivită acum #A078KOO5K

Ford Kuga 2016 - Performanta si Actualizari

O privire detaliată asupra modelului Ford Kuga 2016 și actualizările sale. Aflați cum se compară cu concurența.

Ford Kuga și Mazda CX-5 - O Luptă Misterioasă

Descoperiți de ce Ford Kuga și-a pierdut din cumpărători în fața Mazda CX-5 și a altor SUV-uri similare. De ce cumpărătorii preferă uneori Mazda în locul Ford?

Design și Interior Revigorat

Explorarea actualizărilor din 2016 pentru Ford Kuga, inclusiv noul design interior și îmbunătățirile aduse ecranului tactil și infotainment-ului SYNC 2. Cum aceste schimbări fac ca Ford Kuga să fie mai atrăgător pentru cumpărători?

Experiența de Conducere

Cum se descurcă Ford Kuga în ceea ce privește experiența de conducere? Cum se compară motorizarea sa puternică cu cea a altor SUV-uri din aceeași clasă, și ce puteți aștepta de la economia sa de combustibil?

Alegerea Potrivită

Compararea nivelurilor de echipament și a caracteristicilor pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă pentru Ford Kuga 2016. Care variantă este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră?

Concluzii

Cunoașteți punctele forte și slabe ale lui Ford Kuga și cum se clasează în segmentul SUV-urilor. Este Ford Kuga cea mai bună alegere pentru dvs. sau există alte opțiuni mai bune pe piață?

Ford Kuga Facelift 2016-2018

Ford Kuga Facelift, produs între 2016 și 2018, a fost o actualizare a modelului existent, aducând îmbunătățiri semnificative la nivelul designului, tehnologiei și performanței. Iată mai multe detalii despre acest model:

Design Exterior

 • Design-ul exterior al lui Kuga a fost actualizat pentru a fi mai modern și atractiv. Grila frontală a fost redesenată, iar farurile au primit o formă mai ascuțită, oferind un aspect mai agresiv.
 • S-au introdus jante de aliaj noi și opțiuni de vopsea actualizate pentru a personaliza aspectul mașinii.

Interior și Confort

 • Unul dintre punctele forte ale actualizării a fost îmbunătățirea cabinei. A fost introdus un ecran tactil de 8.0 inci pentru sistemul de infotainment SYNC 2, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea aspectului și funcționalității interioare.
 • Materialele interioare au fost îmbunătățite pentru a oferi o senzație mai premium, iar iluminarea ambientală a contribuit la atmosfera generală a cabinei.

Tehnologie

 • Sistemul de infotainment SYNC 2 oferă navigație, conectivitate Bluetooth, ecran tactil și alte caracteristici utile.
 • Sistemul audio Sony cu nouă difuzoare a fost apreciat pentru calitatea sunetului.

Motorizări

 • Modelul Kuga Facelift a fost echipat cu un motor turbo-benzină EcoBoost de 2.0 litri care produce 178kW (240CP) și un cuplu de 345Nm. Acesta oferă performanțe bune și o capacitate de remorcare decentă.
 • A fost disponibilă și o opțiune de motor diesel, 2.0 TDCi, cu 132kW (178CP) și 400Nm de cuplu.

Cutie de Viteze

 • Kuga a folosit o cutie de viteze automată sport cu șase trepte, care a fost bine comportată și oferită schimburi eficiente.

Tracțiune

 • Mașinile de bază au avut tracțiune față (FWD), dar variantele cu tractiune integrala (AWD) au fost disponibile, ceea ce a contribuit la o mai bună performanță pe terenuri variate.

Niveluri de Echipare

Ford Kuga Facelift a fost disponibil în diverse niveluri de echipare, inclusiv:

 • Titanium: Această echipare a oferit un nivel bun de dotări standard, inclusiv jante de aliaj de 19 inci, hayon electric, faruri bi-xenon și multe caracteristici tehnologice avansate.
 • Trend: Acest nivel de echipare a oferit motorizări și caracteristici similare cu Titanium, dar cu opțiuni mai accesibile.
 • ST-Line: Oferind un aspect mai sportiv, ST-Line a venit cu suspensie sport și un design exterior și interior distinctiv.
 • Vignale: Pentru un nivel premium, Vignale a oferit materiale interioare de calitate superioară și dotări luxoase.

Acestea sunt câteva din detaliile cheie ale modelului Ford Kuga Facelift din perioada 2016-2018, care a adus îmbunătățiri semnificative în comparație cu versiunea anterioară.

 

Gama de Motorizări Ford Kuga 2016 - 2018

Ford Kuga 2016 a oferit o gamă variată de motorizări pentru a satisface diverse preferințe și necesități:

 1. Motorizare EcoBoost de 1.5 litri: Un motor pe benzină cu o capacitate de 1.5 litri care oferă o combinație bună între performanță și eficiență în consumul de combustibil.

 2. Motorizare EcoBoost de 2.0 litri: Pentru cei care caută mai multă putere, acest motor pe benzină de 2.0 litri oferă o performanță impresionantă.

 3. Motorizare Diesel TDCi de 2.0 litri: Pentru cei care preferă motoarele diesel, acest motor de 2.0 litri TDCi oferă cuplu puternic și eficiență în consumul de combustibil.

 4. Motorizare Plug-in Hybrid: Pentru cei interesați de tehnologia hibridă, Ford Kuga a introdus și o variantă plug-in hybrid care combină motorul pe benzină cu un motor electric pentru o eficiență maximă.

Principalele Probleme cu Ford Kuga MK2 (2016 - 2018)

În ciuda calității generale a lui Ford Kuga, au existat câteva probleme semnalate de către proprietari în perioada 2016-2018:

 1. Probleme cu Cutia de Viteze Automată: Unii proprietari au raportat probleme legate de cutia de viteze automată, inclusiv schimbări bruste sau neașteptate ale treptelor de viteză.

 2. Probleme cu Sistemul Infotainment: Un alt aspect care a fost adesea criticat este sistemul SYNC 2 de infotainment, care a fost considerat uneori lent sau greu de utilizat.

 3. Probleme cu Electricitatea și Electronica: Au existat rapoarte cu privire la probleme electrice și electronice, inclusiv probleme cu sistemul de pornire/oprire automată și probleme cu modulele electronice.

 4. Scurgeri de Apă: Un alt aspect semnalat de proprietari a fost apariția scurgerilor de apă în anumite condiții, în special în zona parbrizului și a ușilor.

Avantajele Comenzilor Online pentru Piese Auto Ford Kuga 2

Comandarea pieselor auto pentru Ford Kuga online oferă numeroase avantaje pentru clienți:

 1. Confort și Accesibilitate: Comandarea online este convenabilă și accesibilă, permițând clienților să găsească rapid și să comande piesele de care au nevoie, fără a fi nevoie să viziteze fizic un magazin.

 2. Varietate și Disponibilitate: Catalogul online oferă o varietate largă de piese auto pentru Ford Kuga, astfel încât clienții să poată găsi cu ușurință piesele specifice modelului lor.

 3. Economie de Timp și Bani: Comandarea online poate economisi timp și bani, deoarece clienții pot compara prețurile și găsi oferte speciale cu ușurință.

 4. Asistență Tehnică: Unele platforme online oferă asistență tehnică pentru a ajuta clienții să găsească exact piesele de care au nevoie și să primească recomandări profesioniste.

 5. Livrare Rapidă: Multe magazine online oferă opțiuni de livrare rapidă, permițând clienților să primească piesele în cel mai scurt timp posibil.

Comandarea online a pieselor auto pentru Ford Kuga poate fi o soluție convenabilă și eficientă pentru proprietarii acestui vehicul.

 1. Recenzii și Evaluări: Puteți citi recenzii și evaluări ale produselor lăsate de alți clienți, ceea ce vă ajută să faceți o alegere informată cu privire la calitatea pieselor auto.

 2. Compatibilitate și Recomandări: Sistemele online pot sugera și piese complementare sau alternative care să se potrivească cu modelul Ford Kuga, ajutându-vă să obțineți cele mai bune piese pentru nevoile dvs.

 3. Asistență la Instalare: Unele magazine online oferă resurse și ghiduri pentru instalarea pieselor auto, ceea ce poate fi de ajutor pentru cei care doresc să efectueze lucrări de întreținere sau reparații pe cont propriu.

 4. Economie de Timp: Comandarea online elimină necesitatea de a căuta fizic piesele auto în magazinele tradiționale, economisind timp prețios.

 5. Posibilitatea de a Găsi Piese Rare sau Personalizate: Dacă căutați piese rare sau personalizate pentru Ford Kuga, platformele online vă pot ajuta să găsiți furnizori specializați sau piese mai puțin comune.

 6. Comparare Ușoară a Prețurilor: Comandarea online vă permite să comparați rapid prețurile și să găsiți cele mai bune oferte și reduceri disponibile pentru piesele auto dorite.

 7. Drept de Returnare și Garanție: Majoritatea magazinelor online oferă opțiuni de returnare și garanție, ceea ce vă oferă liniștea că puteți face schimburi sau să primiți rambursări în caz de nevoie.

 8. Suport pentru Clieni: Multe platforme online oferă suport pentru clienți prin intermediul chat-urilor în timp real, e-mail sau linii telefonice dedicate, pentru a vă ajuta cu întrebările sau preocupările dvs.

 9. Securitate și Confidențialitate: Magazinele online de încredere utilizează protocoale de securitate pentru a proteja datele clienților, asigurând confidențialitatea informațiilor dvs. personale.

Comandarea online a pieselor auto pentru Ford Kuga oferă o experiență comodă și eficientă, facilitând găsirea și achiziționarea pieselor necesare pentru întreținerea și reparația vehiculului dvs.

Piese Auto Originale FORD KUGA 2 Facelift (2016-2018) - Cumpără Online #A078KOO5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Auto Originale FORD KUGA 2 Facelift (2016-2018) - Cumpără Online #A078KOO5K
Piese auto Ford Kuga 2 Facelift #A078KOO5K
Ford Kuga 2016 - Performanta si Actualizari O privire detaliată asupra modelului Ford Kuga 2016 și actualizările sale. Aflați cum se compară cu concurența. Ford Kuga și Mazda CX-5 - O Luptă Misterioasă Descoperiți de ce Ford Kuga și-a pierdut din cumpărători în fața Mazda CX-5 și a altor SUV-uri similare. De ce cumpărătorii preferă uneori Mazda în locul Ford? Design și Interior Revigorat Explorarea actualizărilor din 2016 pentru Ford Kuga, inclusiv noul design interior și îmbunătățirile aduse ecranului tactil și infotainment-ului SYNC 2. Cum aceste schimbări fac ca Ford Kuga să fie mai atrăgător pentru cumpărători? Experiența de Conducere Cum se descurcă Ford Kuga în ceea ce privește experiența de conducere? Cum se compară motorizarea sa puternică cu cea a altor SUV-uri din aceeași clasă, și ce puteți aștepta de la economia sa de combustibil? Alegerea Potrivită Compararea nivelurilor de echipament și a caracteristicilor pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă pentru Ford Kuga 2016. Care variantă este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră? Concluzii Cunoașteți punctele forte și slabe ale lui Ford Kuga și cum se clasează în segmentul SUV-urilor. Este Ford Kuga cea mai bună alegere pentru dvs. sau există alte opțiuni mai bune pe piață? Ford Kuga Facelift 2016-2018 Ford Kuga Facelift, produs între 2016 și 2018, a fost o actualizare a modelului existent, aducând îmbunătățiri semnificative la nivelul designului, tehnologiei și performanței. Iată mai multe detalii despre acest model: Design Exterior Design-ul exterior al lui Kuga a fost actualizat pentru a fi mai modern și atractiv. Grila frontală a fost redesenată, iar farurile au primit o formă mai ascuțită, oferind un aspect mai agresiv. S-au introdus jante de aliaj noi și opțiuni de vopsea actualizate pentru a personaliza aspectul mașinii. Interior și Confort Unul dintre punctele forte ale actualizării a fost îmbunătățirea cabinei. A fost introdus un ecran tactil de 8.0 inci pentru sistemul de infotainment SYNC 2, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea aspectului și funcționalității interioare. Materialele interioare au fost îmbunătățite pentru a oferi o senzație mai premium, iar iluminarea ambientală a contribuit la atmosfera generală a cabinei. Tehnologie Sistemul de infotainment SYNC 2 oferă navigație, conectivitate Bluetooth, ecran tactil și alte caracteristici utile. Sistemul audio Sony cu nouă difuzoare a fost apreciat pentru calitatea sunetului. Motorizări Modelul Kuga Facelift a fost echipat cu un motor turbo-benzină EcoBoost de 2.0 litri care produce 178kW (240CP) și un cuplu de 345Nm. Acesta oferă performanțe bune și o capacitate de remorcare decentă. A fost disponibilă și o opțiune de motor diesel, 2.0 TDCi, cu 132kW (178CP) și 400Nm de cuplu. Cutie de Viteze Kuga a folosit o cutie de viteze automată sport cu șase trepte, care a fost bine comportată și oferită schimburi eficiente. Tracțiune Mașinile de bază au avut tracțiune față (FWD), dar variantele cu tractiune integrala (AWD) au fost disponibile, ceea ce a contribuit la o mai bună performanță pe terenuri variate. Niveluri de Echipare Ford Kuga Facelift a fost disponibil în diverse niveluri de echipare, inclusiv: Titanium: Această echipare a oferit un nivel bun de dotări standard, inclusiv jante de aliaj de 19 inci, hayon electric, faruri bi-xenon și multe caracteristici tehnologice avansate. Trend: Acest nivel de echipare a oferit motorizări și caracteristici similare cu Titanium, dar cu opțiuni mai accesibile. ST-Line: Oferind un aspect mai sportiv, ST-Line a venit cu suspensie sport și un design exterior și interior distinctiv. Vignale: Pentru un nivel premium, Vignale a oferit materiale interioare de calitate superioară și dotări luxoase. Acestea sunt câteva din detaliile cheie ale modelului Ford Kuga Facelift din perioada 2016-2018, care a adus îmbunătățiri semnificative în comparație cu versiunea anterioară.   Gama de Motorizări Ford Kuga 2016 - 2018 Ford Kuga 2016 a oferit o gamă variată de motorizări pentru a satisface diverse preferințe și necesități: Motorizare EcoBoost de 1.5 litri: Un motor pe benzină cu o capacitate de 1.5 litri care oferă o combinație bună între performanță și eficiență în consumul de combustibil. Motorizare EcoBoost de 2.0 litri: Pentru cei care caută mai multă putere, acest motor pe benzină de 2.0 litri oferă o performanță impresionantă. Motorizare Diesel TDCi de 2.0 litri: Pentru cei care preferă motoarele diesel, acest motor de 2.0 litri TDCi oferă cuplu puternic și eficiență în consumul de combustibil. Motorizare Plug-in Hybrid: Pentru cei interesați de tehnologia hibridă, Ford Kuga a introdus și o variantă plug-in hybrid care combină motorul pe benzină cu un motor electric pentru o eficiență maximă. Principalele Probleme cu Ford Kuga MK2 (2016 - 2018) În ciuda calității generale a lui Ford Kuga, au existat câteva probleme semnalate de către proprietari în perioada 2016-2018: Probleme cu Cutia de Viteze Automată: Unii proprietari au raportat probleme legate de cutia de viteze automată, inclusiv schimbări bruste sau neașteptate ale treptelor de viteză. Probleme cu Sistemul Infotainment: Un alt aspect care a fost adesea criticat este sistemul SYNC 2 de infotainment, care a fost considerat uneori lent sau greu de utilizat. Probleme cu Electricitatea și Electronica: Au existat rapoarte cu privire la probleme electrice și electronice, inclusiv probleme cu sistemul de pornire/oprire automată și probleme cu modulele electronice. Scurgeri de Apă: Un alt aspect semnalat de proprietari a fost apariția scurgerilor de apă în anumite condiții, în special în zona parbrizului și a ușilor. Avantajele Comenzilor Online pentru Piese Auto Ford Kuga 2 Comandarea pieselor auto pentru Ford Kuga online oferă numeroase avantaje pentru clienți: Confort și Accesibilitate: Comandarea online este convenabilă și accesibilă, permițând clienților să găsească rapid și să comande piesele de care au nevoie, fără a fi nevoie să viziteze fizic un magazin. Varietate și Disponibilitate: Catalogul online oferă o varietate largă de piese auto pentru Ford Kuga, astfel încât clienții să poată găsi cu ușurință piesele specifice modelului lor. Economie de Timp și Bani: Comandarea online poate economisi timp și bani, deoarece clienții pot compara prețurile și găsi oferte speciale cu ușurință. Asistență Tehnică: Unele platforme online oferă asistență tehnică pentru a ajuta clienții să găsească exact piesele de care au nevoie și să primească recomandări profesioniste. Livrare Rapidă: Multe magazine online oferă opțiuni de livrare rapidă, permițând clienților să primească piesele în cel mai scurt timp posibil. Comandarea online a pieselor auto pentru Ford Kuga poate fi o soluție convenabilă și eficientă pentru proprietarii acestui vehicul. Recenzii și Evaluări: Puteți citi recenzii și evaluări ale produselor lăsate de alți clienți, ceea ce vă ajută să faceți o alegere informată cu privire la calitatea pieselor auto. Compatibilitate și Recomandări: Sistemele online pot sugera și piese complementare sau alternative care să se potrivească cu modelul Ford Kuga, ajutându-vă să obțineți cele mai bune piese pentru nevoile dvs. Asistență la Instalare: Unele magazine online oferă resurse și ghiduri pentru instalarea pieselor auto, ceea ce poate fi de ajutor pentru cei care doresc să efectueze lucrări de întreținere sau reparații pe cont propriu. Economie de Timp: Comandarea online elimină necesitatea de a căuta fizic piesele auto în magazinele tradiționale, economisind timp prețios. Posibilitatea de a Găsi Piese Rare sau Personalizate: Dacă căutați piese rare sau personalizate pentru Ford Kuga, platformele online vă pot ajuta să găsiți furnizori specializați sau piese mai puțin comune. Comparare Ușoară a Prețurilor: Comandarea online vă permite să comparați rapid prețurile și să găsiți cele mai bune oferte și reduceri disponibile pentru piesele auto dorite. Drept de Returnare și Garanție: Majoritatea magazinelor online oferă opțiuni de returnare și garanție, ceea ce vă oferă liniștea că puteți face schimburi sau să primiți rambursări în caz de nevoie. Suport pentru Clieni: Multe platforme online oferă suport pentru clienți prin intermediul chat-urilor în timp real, e-mail sau linii telefonice dedicate, pentru a vă ajuta cu întrebările sau preocupările dvs. Securitate și Confidențialitate: Magazinele online de încredere utilizează protocoale de securitate pentru a proteja datele clienților, asigurând confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Comandarea online a pieselor auto pentru Ford Kuga oferă o experiență comodă și eficientă, facilitând găsirea și achiziționarea pieselor necesare pentru întreținerea și reparația vehiculului dvs.
2024

Motorizari Ford Kuga 2 Facelift

Piese Ford Kuga 2 Facelift