Piese auto Ford Mondeo Mk5 #87P0K2K5K

PieseFord.ro vă oferă opțiuni de piese auto Ford Mondeo 5 originale sau de calitate similară. Cumpărați cu încredere pentru o întreținere eficientă. #87P0K2K5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Mondeo Mk5

PieseFord.ro vă oferă opțiuni de piese auto Ford Mondeo 5 originale sau de calitate similară. Cumpărați cu încredere pentru o întreținere eficientă. #87P0K2K5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Mondeo 2014-2018


Piese Auto Ford pentru MONDEO 5 la PieseFord.ro - Calitate, Varitate #87P0K2K5K

PieseFord.ro vă oferă opțiuni de piese auto Ford Mondeo 5 originale sau de calitate similară. Cumpărați cu încredere pentru o întreținere eficientă. #87P0K2K5K

Ford Mondeo 2014 - 2018: O Privire Asupra Modelului Mk5

În perioada 2014 - 2018, Ford Mondeo Mk5 a adus cu el o siluetă elegantă și schimbări notabile în designul caroseriei, înlocuind stilul de caroserie din generația anterioară, datorită scăderii vânzărilor.

Cu excepția cazului în care vehiculele de familie de talie mare prezintă însemnele unei mărci premium, pare că sedanele nu mai atrag atenția cumpărătorilor europeni. Opel vinde doar câteva Insignia cu patru uși, în timp ce berlinele Volkswagen Passat au fost populare.

Pentru a readuce Mondeo în atenția publicului, Ford a adoptat o abordare inovatoare, lansând modelul în 2014 doar ca hibrid benzină-electric. Acesta a fost primul model hibrid Ford disponibil în Europa, deși Mondeo era deja disponibil cu această propulsie electrică în America de doi ani, unde hibrizii erau mai populari decât motoarele diesel.

În ciuda faptului că testele de siguranță Euro NCAP nu au publicat încă rezultatele pentru Mondeo, Ford se așteaptă ca acest model să obțină cinci stele. Structura caroseriei Mondeo a fost proiectată pentru a fi mai ușoară, dar și mai rezistentă, pentru a proteja mai bine pasagerii în caz de accident.

Airbag-urile vor continua să joace un rol crucial în asigurarea securității, iar luminile cu LED-uri de pe spate și sistemul de detectare a pietonilor cu frânare automată îmbunătățesc siguranța atât pentru pietoni, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Deși nu a primit încă un rating de cinci stele, în primul rând pentru că multe dintre caracteristicile de siguranță sunt opționale, Ford a oferit o gamă variată de opțiuni pentru Mondeo, incluzând airbag-uri pentru pasagerii din spate, controlul adaptiv al cruisei, sistemul de avertizare pentru unghiul mort și frânarea de urgență în oraș. Sistemul de asistență la plecarea de pe linie este inclus standard, iar pachetul X adaugă faruri cu LED-uri dinamice, care îmbunătățesc iluminatul în curbe.

Deși Mondeo este o mașină de dimensiuni mari, practicabilitatea berlinei este limitată de designul cu patru uși și de bateria hibridă amplasată sub podeaua portbagajului.

Datorită amplasării bateriei, planșeul din spate nu poate fi pliat, ceea ce limitează volumul total de încărcare al berlinei la 525 de litri. Vauxhall Insignia, care nu are propulsie hibridă (cu un volum de încărcare de 500 de litri), poate concura, dar VW Passat (cu 586 de litri) are un avantaj, în timp ce hibridul Toyota Prius (cu 445 de litri) este semnificativ mai mic, dar beneficiază de un hayon.

Acest pachet de baterii în portbagaj elimină, de asemenea, opțiunea de a monta o roată de rezervă - toate celelalte modele Mondeo vin în mod standard cu o roată de rezervă de economie, dar varianta hibridă are un kit de reparații și o pompă pentru puncție.

Deși spațiul din portbagaj lasă de dorit, interiorul Mondeo oferă mult spațiu pentru picioare și umeri pentru cinci adulți. Cu toate că forma conică și acoperișul înclinat pot limita spațiul pentru capul pasagerilor din spate, în special pentru cei mai înalți.

Cei din față se bucură de scaune sport învăluitoare și suport, cu o gamă largă de reglaje pentru confort optim. Deși interiorul Mondeo nu aduce nimic revoluționar în ceea ce privește designul, majoritatea panourilor sunt fabricate din materiale plastice moi la atingere, oferind o cabină de calitate și reducând zgomotul din exterior.

Comanda circulară nouă, plasată pe consola centrală, poate părea complicată la prima vedere, dar este intuitivă în utilizare. Celelalte caracteristici ale sistemului funcționează eficient și cu o calitate care consolidează senzația de premium a Mondeo.

Ford Mondeo a avut odată o popularitate legendă, cum ar fi angajamentul Partidului Laburist de a apela la "Mondeo Man" în anii 1990. Cu toate acestea, creșterea popularității SUV-urilor a dus la scăderea vânzărilor de mașini de familie tradiționale precum Mondeo, care luptă să ofere aceeași versatilitate și imagine dorită ca și modelele SUV.

De fapt, vânzările lui Mondeo sunt acum depășite de rivalii interni, precum Kuga. Mai mulți concurenți tradiționali, cum ar fi Skoda Superb sau Vauxhall Insignia, oferă mașini de familie mari, în stil berline, perfecte pentru a străbate lungi distanțe cu confort și rafinament, capabile să facă tranziția ușor de pe autostradă la mașina familiei pentru activitățile de weekend.

Mondeo oferă o zonă de încărcare spațioasă în portbagaj, cu un hayon de deschidere largă, făcând din această mașină de familie un model extrem de practic, în ciuda liniei sale de acoperiș înclinat.

Deși spațiul de încărcare este ușor mai mic decât la rivali precum Skoda Superb, Mondeo impresionează cu spațiul generos pentru picioare și umeri pentru cinci adulți. Chiar și pentru pasagerii mai înalți, aspectul conic al portbagajului nu este o problemă.

Scaunele din față, în special cele sportive ale variantelor ST-Line și Titanium Edition, oferă un sprijin excelent și numeroase reglaje pentru confort optim.

Compartimentele de depozitare din cabină sunt bine plasate și utile ca dimensiune și formă, iar cutia de mănuși cu raft integrat se remarcă în mod deosebit. Zona de raft deschisă din partea inferioară a consolei centrale este ideală pentru a plasa un telefon, aproape de o priză de 12V, dar nu este la îndemână și sigură. Conectarea prin Bluetooth este simplă și fiabilă, cu sunet de calitate garantată. Mai ales Sony a pus accent pe calitatea sunetului prin conexiunea audio Bluetooth.

Interiorul Ford Mondeo păstrează un design plăcut, dar evolutiv, față de exterior. Multe panouri sunt fabricate din materiale plastice moi la atingere, consolidând senzația premium și reducând zgârieturile.

Consola centrală găzduiește o varietate de butoane circulare pentru comutare, care, deși arată la fel, sunt etichetate clar și ușor de folosit după ce petreceți puțin timp la volan. Controalele fizice funcționează bine, acționând cu precizie și robustețe, fără a se simți prea complicate.

Pe consola centrală domină ecranul tactil de 8,0 inci al sistemului de infotainment Sync3, cu grafică clară, text ușor de citit și teme colorate pentru fiecare dintre funcțiile sale. Modelele superioare includ și un grup de instrumente mixte, analogice și digitale, care afișează diverse informații, precum date despre călătorie, instrucțiuni de navigație și semne de circulație într-un mod dinamic.

Vizibilitatea înainte este bună, permițându-vă să poziționați mașina corect pe drum, dar absența senzorilor de parcare standard, cu atât mai puțin a camerei de marșarier, poate face dificilă parcare cu încredere, în special pe pantele abrupte din spate. Recomandăm să luați în considerare opțiunea de senzori opționali.

Plasarea oglinzilor pe stâlpii ușilor oferă o mai bună vizibilitate a condițiilor de trafic din spate, dar șoferii mai înalți pot găsi stâlpul A gros un obstacol, iar colțul frontal al acoperișului creează un punct mort în traficul care se află în raza dumneavoastră.

Varianta economică din gama Mondeo este surprinzătorul diesel de 2,0 litri, cu 150 CP, care promite o eficiență de combustibil de până la 61,4 mpg în configurația manuală cu tracțiune față.

Propulsia hibridă este disponibilă doar pentru modelele Saloon și Estate și oferă un consum de până la 41,5 mpg, dacă doriți să evitați dieselul și să alegeți benzina de 1,5 litri cu 165 CP și aceeași configurație manuală cu tracțiune față. Cu o cutie de viteze automată, consumul de combustibil este puțin mai scăzut, în intervalul de 22,8 - 38,2 mpg.

Motorizările diesel sunt predominante în gama Mondeo, cu un motor de 2,0 litri care începe de la 150 CP și 350 Nm cuplu, disponibil cu transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 9,7 secunde în varianta manuală și în 10,3 secunde cu cutia automată PowerShift.

În ceea ce privește motorizările pe benzină, există o singură opțiune: motorul EcoBoost de 1,5 litri cu 165 CP și 242 Nm cuplu, care atinge 100 km/h în 9,2 secunde și o viteză maximă de 205 km/h. Cu toate că acest motor nu pare la fel de flexibil pe cât sugerează cifra de cuplu, necesita schimbarea frecventă a treptelor în cazul cutiei de viteze manuală cu șase trepte.

Cu o gamă largă de echipamente standard pentru siguranță și divertisment, și o selecție variată de motoare, Mondeo oferă ceva pentru toate gusturile. Cu toate acestea, concurența puternică a SUV-urilor a dus la o scădere a vânzărilor acestor modele de tip sedan tradiționale, dar Mondeo rămâne o alegere demnă.

Alegerea potrivită nu ar trebui să fie o sarcină dificilă pentru majoritatea consumatorilor. Dacă doriți doar cea mai accesibilă opțiune Mondeo, motorul diesel oferă cel mai bun raport preț/calitate pentru combustibil, cu cea mai bună eficiență și emisii reduse de CO2. Aceasta face ca varianta diesel să fie o alegere înțeleaptă pentru șoferii de mașini de firmă, având costuri reduse și economie semnificativă de combustibil.

Majoritatea achizițiilor Mondeo sunt făcute de către companii, iar cumpărătorii privați pot obține, totuși, reduceri semnificative. Dacă decideți să căutați o ofertă mai bună de la un broker, rețineți că achiziționați din stoc, iar anumite opțiuni pot să nu fie disponibile.

Mondeo Mk5 este disponibil cu o gamă variată de motorizări, tipuri de echipare și cutii de viteze. Iată o prezentare a acestora:

Motorizările pentru Ford Mondeo Mk5:

 1. Motor diesel de 2,0 litri (150 CP): Acesta este motorul de bază pentru Mondeo și oferă un echilibru bun între performanță și eficiență în consumul de combustibil.

 2. Motor hibrid benzina-electric (numai pentru modelele Saloon și Estate): Această opțiune oferă o combinație între un motor pe benzină de 1,5 litri și un motor electric, furnizând atât putere cât și eficiență.

 3. Motor diesel de 2,0 litri (210 CP): Pentru cei care doresc o performanță mai mare, există o versiune de top cu un motor diesel de 2,0 litri care produce 210 CP și oferă o putere impresionantă.

Tipuri de echipare pentru Ford Mondeo Mk5:

Ford Mondeo Mk5 vine cu diverse niveluri de echipare, care pot include următoarele:

 1. Trend: Aceasta este nivelul de bază de echipare, care vine cu caracteristici esențiale, dar oferă un preț accesibil.

 2. Titanium: Nivelul Titanium adaugă caracteristici suplimentare de confort și tehnologie, precum sistemul de infotainment Sync3 și multe altele.

 3. ST-Line: Aceasta este o opțiune sportivă, care adaugă elemente de design sportiv, scaune sportive și alte caracteristici orientate spre performanță.

 4. Vignale: Nivelul Vignale reprezintă cel mai înalt nivel de lux și vine cu materiale și caracteristici premium, inclusiv tapițerie din piele.

Cutii de viteză pentru Ford Mondeo Mk5:

Ford Mondeo Mk5 este disponibil cu o varietate de cutii de viteze, în funcție de motorizare și preferințele șoferului:

 1. Cutie de viteză manuală: Majoritatea variantelor Mondeo vin cu o cutie de viteză manuală cu șase trepte, care oferă control total asupra schimbării treptelor.

 2. Cutie de viteză automată: Există și opțiuni cu transmisie automată, care fac condusul mai confortabil și convenabil, cu o cutie de viteze automată cu șase trepte.

Avantajele de a cumpăra piese auto Ford de la PieseFord.ro pentru șoferii de Mondeo 5:

 1. Calitatea garantată: PieseFord.ro oferă piese auto de înaltă calitate, care sunt fabricate pentru a se potrivi perfect cu modelele Ford, inclusiv Mondeo Mk5. Aceasta asigură funcționalitate și siguranță în trafic.

 2. Gama largă de produse: PieseFord.ro oferă o gamă extinsă de piese auto pentru Mondeo 5, acoperind o varietate de nevoi și componente, de la piese de schimb pentru motor și transmisie la piese de caroserie și interior.

 3. Expertiză tehnică: Echipa PieseFord.ro dispune de experți tehnici care vă pot oferi sfaturi și asistență pentru selectarea și instalarea corectă a pieselor auto.

 4. Prețuri competitive: PieseFord.ro oferă prețuri competitive pentru piesele auto Ford, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani în timpul întreținerii sau reparației mașinii dvs.

 5. Conveniență: Comandarea pieselor auto de pe PieseFord.ro este convenabilă și ușoară, cu posibilitatea de a le livra la ușa dvs. sau de a le ridica de la unul dintre centrele lor.

Achiziționarea de piese auto de la PieseFord.ro poate ajuta șoferii de Mondeo 5 să-și mențină vehiculul în stare bună de funcționare și să se bucure de o experiență de condus sigură și plăcută.

6. Garanție și asistență: PieseFord.ro poate oferi garanții pentru piesele auto vândute. Acest lucru vă oferă liniștea că veți avea suport în cazul în care apare o problemă sau o defecțiune cu piesa achiziționată.

7. Piese originale sau de calitate similară: PieseFord.ro oferă opțiuni atât pentru piese auto originale Ford, cât și pentru piese de calitate similară sau after-market. Acest lucru vă permite să alegeți în funcție de bugetul și preferințele dvs.

8. Transport rapid și eficient: Comenzile de pe PieseFord.ro sunt procesate rapid, iar piesele auto pot fi livrate la domiciliu sau în service-ul preferat într-un timp rezonabil.

9. Consiliere profesională: Echipa de asistență a PieseFord.ro poate oferi sfaturi și recomandări profesionale cu privire la piesele potrivite pentru mașina dvs. Ford Mondeo 5, astfel încât să puteți face alegerea corectă în funcție de necesitățile și cerințele dvs.

10. Economisirea timpului și efortului: Cumpărarea de piese auto de la PieseFord.ro elimină necesitatea de a căuta piese prin magazine fizice sau magazine online nespecializate. Totul este la îndemâna dvs. și puteți găsi rapid piesele de care aveți nevoie.

11. Posibilitatea de a comanda online 24/7: PieseFord.ro vă oferă flexibilitatea de a comanda piese auto online în orice moment al zilei sau al nopții, ceea ce face procesul de achiziție mai convenabil pentru dvs.

12. Recenzii și evaluări: Puteți beneficia de recenziile și evaluările altor clienți care au achiziționat piese auto de la PieseFord.ro, ceea ce vă poate ajuta să luați o decizie informată cu privire la calitatea și potrivirea pieselor pentru mașina dvs.În ansamblu, achiziționarea de piese auto Ford de la PieseFord.ro este o alegere bună pentru șoferii de Mondeo 5, oferindu-le acces la piese de înaltă calitate, suport tehnic, garanții și multe alte avantaje care contribuie la menținerea și întreținerea mașinii lor într-o stare optimă. 

Piese Auto Ford pentru MONDEO 5 la PieseFord.ro - Calitate, Varitate #87P0K2K5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Auto Ford pentru MONDEO 5 la PieseFord.ro - Calitate, Varitate #87P0K2K5K
Piese auto Ford Mondeo Mk5 #87P0K2K5K
Ford Mondeo 2014 - 2018: O Privire Asupra Modelului Mk5 În perioada 2014 - 2018, Ford Mondeo Mk5 a adus cu el o siluetă elegantă și schimbări notabile în designul caroseriei, înlocuind stilul de caroserie din generația anterioară, datorită scăderii vânzărilor. Cu excepția cazului în care vehiculele de familie de talie mare prezintă însemnele unei mărci premium, pare că sedanele nu mai atrag atenția cumpărătorilor europeni. Opel vinde doar câteva Insignia cu patru uși, în timp ce berlinele Volkswagen Passat au fost populare. Pentru a readuce Mondeo în atenția publicului, Ford a adoptat o abordare inovatoare, lansând modelul în 2014 doar ca hibrid benzină-electric. Acesta a fost primul model hibrid Ford disponibil în Europa, deși Mondeo era deja disponibil cu această propulsie electrică în America de doi ani, unde hibrizii erau mai populari decât motoarele diesel. În ciuda faptului că testele de siguranță Euro NCAP nu au publicat încă rezultatele pentru Mondeo, Ford se așteaptă ca acest model să obțină cinci stele. Structura caroseriei Mondeo a fost proiectată pentru a fi mai ușoară, dar și mai rezistentă, pentru a proteja mai bine pasagerii în caz de accident. Airbag-urile vor continua să joace un rol crucial în asigurarea securității, iar luminile cu LED-uri de pe spate și sistemul de detectare a pietonilor cu frânare automată îmbunătățesc siguranța atât pentru pietoni, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Deși nu a primit încă un rating de cinci stele, în primul rând pentru că multe dintre caracteristicile de siguranță sunt opționale, Ford a oferit o gamă variată de opțiuni pentru Mondeo, incluzând airbag-uri pentru pasagerii din spate, controlul adaptiv al cruisei, sistemul de avertizare pentru unghiul mort și frânarea de urgență în oraș. Sistemul de asistență la plecarea de pe linie este inclus standard, iar pachetul X adaugă faruri cu LED-uri dinamice, care îmbunătățesc iluminatul în curbe. Deși Mondeo este o mașină de dimensiuni mari, practicabilitatea berlinei este limitată de designul cu patru uși și de bateria hibridă amplasată sub podeaua portbagajului. Datorită amplasării bateriei, planșeul din spate nu poate fi pliat, ceea ce limitează volumul total de încărcare al berlinei la 525 de litri. Vauxhall Insignia, care nu are propulsie hibridă (cu un volum de încărcare de 500 de litri), poate concura, dar VW Passat (cu 586 de litri) are un avantaj, în timp ce hibridul Toyota Prius (cu 445 de litri) este semnificativ mai mic, dar beneficiază de un hayon. Acest pachet de baterii în portbagaj elimină, de asemenea, opțiunea de a monta o roată de rezervă - toate celelalte modele Mondeo vin în mod standard cu o roată de rezervă de economie, dar varianta hibridă are un kit de reparații și o pompă pentru puncție. Deși spațiul din portbagaj lasă de dorit, interiorul Mondeo oferă mult spațiu pentru picioare și umeri pentru cinci adulți. Cu toate că forma conică și acoperișul înclinat pot limita spațiul pentru capul pasagerilor din spate, în special pentru cei mai înalți. Cei din față se bucură de scaune sport învăluitoare și suport, cu o gamă largă de reglaje pentru confort optim. Deși interiorul Mondeo nu aduce nimic revoluționar în ceea ce privește designul, majoritatea panourilor sunt fabricate din materiale plastice moi la atingere, oferind o cabină de calitate și reducând zgomotul din exterior. Comanda circulară nouă, plasată pe consola centrală, poate părea complicată la prima vedere, dar este intuitivă în utilizare. Celelalte caracteristici ale sistemului funcționează eficient și cu o calitate care consolidează senzația de premium a Mondeo. Ford Mondeo a avut odată o popularitate legendă, cum ar fi angajamentul Partidului Laburist de a apela la "Mondeo Man" în anii 1990. Cu toate acestea, creșterea popularității SUV-urilor a dus la scăderea vânzărilor de mașini de familie tradiționale precum Mondeo, care luptă să ofere aceeași versatilitate și imagine dorită ca și modelele SUV. De fapt, vânzările lui Mondeo sunt acum depășite de rivalii interni, precum Kuga. Mai mulți concurenți tradiționali, cum ar fi Skoda Superb sau Vauxhall Insignia, oferă mașini de familie mari, în stil berline, perfecte pentru a străbate lungi distanțe cu confort și rafinament, capabile să facă tranziția ușor de pe autostradă la mașina familiei pentru activitățile de weekend. Mondeo oferă o zonă de încărcare spațioasă în portbagaj, cu un hayon de deschidere largă, făcând din această mașină de familie un model extrem de practic, în ciuda liniei sale de acoperiș înclinat. Deși spațiul de încărcare este ușor mai mic decât la rivali precum Skoda Superb, Mondeo impresionează cu spațiul generos pentru picioare și umeri pentru cinci adulți. Chiar și pentru pasagerii mai înalți, aspectul conic al portbagajului nu este o problemă. Scaunele din față, în special cele sportive ale variantelor ST-Line și Titanium Edition, oferă un sprijin excelent și numeroase reglaje pentru confort optim. Compartimentele de depozitare din cabină sunt bine plasate și utile ca dimensiune și formă, iar cutia de mănuși cu raft integrat se remarcă în mod deosebit. Zona de raft deschisă din partea inferioară a consolei centrale este ideală pentru a plasa un telefon, aproape de o priză de 12V, dar nu este la îndemână și sigură. Conectarea prin Bluetooth este simplă și fiabilă, cu sunet de calitate garantată. Mai ales Sony a pus accent pe calitatea sunetului prin conexiunea audio Bluetooth. Interiorul Ford Mondeo păstrează un design plăcut, dar evolutiv, față de exterior. Multe panouri sunt fabricate din materiale plastice moi la atingere, consolidând senzația premium și reducând zgârieturile. Consola centrală găzduiește o varietate de butoane circulare pentru comutare, care, deși arată la fel, sunt etichetate clar și ușor de folosit după ce petreceți puțin timp la volan. Controalele fizice funcționează bine, acționând cu precizie și robustețe, fără a se simți prea complicate. Pe consola centrală domină ecranul tactil de 8,0 inci al sistemului de infotainment Sync3, cu grafică clară, text ușor de citit și teme colorate pentru fiecare dintre funcțiile sale. Modelele superioare includ și un grup de instrumente mixte, analogice și digitale, care afișează diverse informații, precum date despre călătorie, instrucțiuni de navigație și semne de circulație într-un mod dinamic. Vizibilitatea înainte este bună, permițându-vă să poziționați mașina corect pe drum, dar absența senzorilor de parcare standard, cu atât mai puțin a camerei de marșarier, poate face dificilă parcare cu încredere, în special pe pantele abrupte din spate. Recomandăm să luați în considerare opțiunea de senzori opționali. Plasarea oglinzilor pe stâlpii ușilor oferă o mai bună vizibilitate a condițiilor de trafic din spate, dar șoferii mai înalți pot găsi stâlpul A gros un obstacol, iar colțul frontal al acoperișului creează un punct mort în traficul care se află în raza dumneavoastră. Varianta economică din gama Mondeo este surprinzătorul diesel de 2,0 litri, cu 150 CP, care promite o eficiență de combustibil de până la 61,4 mpg în configurația manuală cu tracțiune față. Propulsia hibridă este disponibilă doar pentru modelele Saloon și Estate și oferă un consum de până la 41,5 mpg, dacă doriți să evitați dieselul și să alegeți benzina de 1,5 litri cu 165 CP și aceeași configurație manuală cu tracțiune față. Cu o cutie de viteze automată, consumul de combustibil este puțin mai scăzut, în intervalul de 22,8 - 38,2 mpg. Motorizările diesel sunt predominante în gama Mondeo, cu un motor de 2,0 litri care începe de la 150 CP și 350 Nm cuplu, disponibil cu transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 9,7 secunde în varianta manuală și în 10,3 secunde cu cutia automată PowerShift. În ceea ce privește motorizările pe benzină, există o singură opțiune: motorul EcoBoost de 1,5 litri cu 165 CP și 242 Nm cuplu, care atinge 100 km/h în 9,2 secunde și o viteză maximă de 205 km/h. Cu toate că acest motor nu pare la fel de flexibil pe cât sugerează cifra de cuplu, necesita schimbarea frecventă a treptelor în cazul cutiei de viteze manuală cu șase trepte. Cu o gamă largă de echipamente standard pentru siguranță și divertisment, și o selecție variată de motoare, Mondeo oferă ceva pentru toate gusturile. Cu toate acestea, concurența puternică a SUV-urilor a dus la o scădere a vânzărilor acestor modele de tip sedan tradiționale, dar Mondeo rămâne o alegere demnă. Alegerea potrivită nu ar trebui să fie o sarcină dificilă pentru majoritatea consumatorilor. Dacă doriți doar cea mai accesibilă opțiune Mondeo, motorul diesel oferă cel mai bun raport preț/calitate pentru combustibil, cu cea mai bună eficiență și emisii reduse de CO2. Aceasta face ca varianta diesel să fie o alegere înțeleaptă pentru șoferii de mașini de firmă, având costuri reduse și economie semnificativă de combustibil. Majoritatea achizițiilor Mondeo sunt făcute de către companii, iar cumpărătorii privați pot obține, totuși, reduceri semnificative. Dacă decideți să căutați o ofertă mai bună de la un broker, rețineți că achiziționați din stoc, iar anumite opțiuni pot să nu fie disponibile. Mondeo Mk5 este disponibil cu o gamă variată de motorizări, tipuri de echipare și cutii de viteze. Iată o prezentare a acestora: Motorizările pentru Ford Mondeo Mk5: Motor diesel de 2,0 litri (150 CP): Acesta este motorul de bază pentru Mondeo și oferă un echilibru bun între performanță și eficiență în consumul de combustibil. Motor hibrid benzina-electric (numai pentru modelele Saloon și Estate): Această opțiune oferă o combinație între un motor pe benzină de 1,5 litri și un motor electric, furnizând atât putere cât și eficiență. Motor diesel de 2,0 litri (210 CP): Pentru cei care doresc o performanță mai mare, există o versiune de top cu un motor diesel de 2,0 litri care produce 210 CP și oferă o putere impresionantă. Tipuri de echipare pentru Ford Mondeo Mk5: Ford Mondeo Mk5 vine cu diverse niveluri de echipare, care pot include următoarele: Trend: Aceasta este nivelul de bază de echipare, care vine cu caracteristici esențiale, dar oferă un preț accesibil. Titanium: Nivelul Titanium adaugă caracteristici suplimentare de confort și tehnologie, precum sistemul de infotainment Sync3 și multe altele. ST-Line: Aceasta este o opțiune sportivă, care adaugă elemente de design sportiv, scaune sportive și alte caracteristici orientate spre performanță. Vignale: Nivelul Vignale reprezintă cel mai înalt nivel de lux și vine cu materiale și caracteristici premium, inclusiv tapițerie din piele. Cutii de viteză pentru Ford Mondeo Mk5: Ford Mondeo Mk5 este disponibil cu o varietate de cutii de viteze, în funcție de motorizare și preferințele șoferului: Cutie de viteză manuală: Majoritatea variantelor Mondeo vin cu o cutie de viteză manuală cu șase trepte, care oferă control total asupra schimbării treptelor. Cutie de viteză automată: Există și opțiuni cu transmisie automată, care fac condusul mai confortabil și convenabil, cu o cutie de viteze automată cu șase trepte. Avantajele de a cumpăra piese auto Ford de la PieseFord.ro pentru șoferii de Mondeo 5: Calitatea garantată: PieseFord.ro oferă piese auto de înaltă calitate, care sunt fabricate pentru a se potrivi perfect cu modelele Ford, inclusiv Mondeo Mk5. Aceasta asigură funcționalitate și siguranță în trafic. Gama largă de produse: PieseFord.ro oferă o gamă extinsă de piese auto pentru Mondeo 5, acoperind o varietate de nevoi și componente, de la piese de schimb pentru motor și transmisie la piese de caroserie și interior. Expertiză tehnică: Echipa PieseFord.ro dispune de experți tehnici care vă pot oferi sfaturi și asistență pentru selectarea și instalarea corectă a pieselor auto. Prețuri competitive: PieseFord.ro oferă prețuri competitive pentru piesele auto Ford, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani în timpul întreținerii sau reparației mașinii dvs. Conveniență: Comandarea pieselor auto de pe PieseFord.ro este convenabilă și ușoară, cu posibilitatea de a le livra la ușa dvs. sau de a le ridica de la unul dintre centrele lor. Achiziționarea de piese auto de la PieseFord.ro poate ajuta șoferii de Mondeo 5 să-și mențină vehiculul în stare bună de funcționare și să se bucure de o experiență de condus sigură și plăcută. 6. Garanție și asistență: PieseFord.ro poate oferi garanții pentru piesele auto vândute. Acest lucru vă oferă liniștea că veți avea suport în cazul în care apare o problemă sau o defecțiune cu piesa achiziționată. 7. Piese originale sau de calitate similară: PieseFord.ro oferă opțiuni atât pentru piese auto originale Ford, cât și pentru piese de calitate similară sau after-market. Acest lucru vă permite să alegeți în funcție de bugetul și preferințele dvs. 8. Transport rapid și eficient: Comenzile de pe PieseFord.ro sunt procesate rapid, iar piesele auto pot fi livrate la domiciliu sau în service-ul preferat într-un timp rezonabil. 9. Consiliere profesională: Echipa de asistență a PieseFord.ro poate oferi sfaturi și recomandări profesionale cu privire la piesele potrivite pentru mașina dvs. Ford Mondeo 5, astfel încât să puteți face alegerea corectă în funcție de necesitățile și cerințele dvs. 10. Economisirea timpului și efortului: Cumpărarea de piese auto de la PieseFord.ro elimină necesitatea de a căuta piese prin magazine fizice sau magazine online nespecializate. Totul este la îndemâna dvs. și puteți găsi rapid piesele de care aveți nevoie. 11. Posibilitatea de a comanda online 24/7: PieseFord.ro vă oferă flexibilitatea de a comanda piese auto online în orice moment al zilei sau al nopții, ceea ce face procesul de achiziție mai convenabil pentru dvs. 12. Recenzii și evaluări: Puteți beneficia de recenziile și evaluările altor clienți care au achiziționat piese auto de la PieseFord.ro, ceea ce vă poate ajuta să luați o decizie informată cu privire la calitatea și potrivirea pieselor pentru mașina dvs.În ansamblu, achiziționarea de piese auto Ford de la PieseFord.ro este o alegere bună pentru șoferii de Mondeo 5, oferindu-le acces la piese de înaltă calitate, suport tehnic, garanții și multe alte avantaje care contribuie la menținerea și întreținerea mașinii lor într-o stare optimă. 
2024

Motorizari Ford Mondeo Mk5

Piese Ford Mondeo Mk5