Piese auto Ford Ranger Mk3 Facelift #8A66K4A5K

Alegeți piese auto pentru Ford Ranger 2016-2018 la prețuri accesibile și bucurați-vă de calitatea și fiabilitatea garantată. #8A66K4A5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Ranger Mk3 Facelift

Alegeți piese auto pentru Ford Ranger 2016-2018 la prețuri accesibile și bucurați-vă de calitatea și fiabilitatea garantată. #8A66K4A5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Ranger 2016-2020


Piese auto de încredere pentru Ford RANGER 2016-2018 #8A66K4A5K

Alegeți piese auto pentru Ford Ranger 2016-2018 la prețuri accesibile și bucurați-vă de calitatea și fiabilitatea garantată. #8A66K4A5K

Ford Ranger 2016-2018: Cel Mai Bun 4x4 și Opțiuni de Echipare

Introducere

Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 a fost mult timp considerat a fi cea mai bună alegere pe piața în plină expansiune a vehiculelor 4x4. Cu o combinație remarcabilă de echipamente de siguranță, abilități de conducere comparabile cu cele ale unei mașini obișnuite și un aspect robust, Ranger XLT a fost alegerea preferată a publicului. Continuând să câștige popularitate, Rangerul a depășit chiar și puternicul Toyota HiLux, devenind cel mai vândut vehicul 4x4 ușor din Europa în 2016, cu 38.009 unități vândute până la sfârșitul lunii noiembrie, înregistrând o creștere de 36,6%.

Variante de Echipare

Ford Ranger XLT se bucură de o gamă variată de opțiuni de echipare, ceea ce face posibilă personalizarea vehiculului în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. O caracteristică notabilă a modelului XLT este proporția semnificativă de unități XLT și Wildtrak înregistrate în vânzări - 62% din toate Ranger-urile vândute sunt echipate cu aceste pachete de echipare superioare.

Motorizare și Performanță

Sub capotă, Ranger XLT integrează un motor turbo diesel de 3,2 litri cu cinci cilindri, furnizând 147kW la 3000rpm și un cuplu de 470Nm între 1750 și 2500rpm. Acest motor oferă o putere remarcabilă, însă nu rivalizează în ceea ce privește tracțiunea cu unele dintre concurenții săi, cum ar fi Colorado și Amarok V6. Cu toate acestea, Ranger XLT îmbunătățește emisiile și respectă cerințele Euro 5.

Cu o cutie de viteze automată cu șase trepte, care poate fi de asemenea utilizată în mod manual, Rangerul oferă o experiență de conducere plăcută. Cu toate acestea, s-au înregistrat probleme de calibrare inițială a clapetei de accelerație, dar acestea pot fi corectate rapid.

Probleme Cunoscute

O problemă notabilă care a fost discutată pe forumuri în legătură cu Ranger-ul T6 din generația actuală se referă la problemele cu cutia de viteze automată. Cu toate acestea, este important de menționat că modelele cu același motor, cum ar fi Mazda BT-50, au avut performanțe fiabile, inclusiv în ceea ce privește remorcare de cai pe distanțe lungi.

Performanță Off-Road și Utilitate

Ranger XLT este echipat cu un sistem de tracțiune integrală 4x4, inclusiv modurile 4H și 4L (gama scăzută), pentru a face față terenurilor dificile. Cu controlul de blocare a diferenței din spate și funcția de coborâre în pantă, Rangerul este pregătit pentru aventurile off-road, iar adâncimea vadului de 800 mm este impresionantă.

Echipament de Siguranță și Confort

Ranger XLT impresionează cu echipamentul său de siguranță și confort. Cu pachetul tehnic optional, puteți beneficia de caracteristici precum controlul adaptiv al croazierei, fasciculul automat automat, sistemul de avertizare la părăsirea benzii și multe altele. Interiorul oferă un ecran tactil de 8,0 inch cu Sync 3, camera de marșarier, navigație și suport pentru smartphone prin Apple CarPlay / Android Auto.

Concluzie

Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 rămâne o opțiune puternică în clasa sa. Cu echipamentul său bogat de siguranță, capacitatea de remorcare excelentă și conducerea confortabilă, acest vehicul se ridică la nivelul așteptărilor din partea clienților care caută un stil de viață activ și aventuros. Cu toate acestea, există și aspecte care necesită atenție, cum ar fi problema cunoscută a cutiei de viteze automate. În general, Ranger XLT se remarcă ca un 4x4 versatil și puternic, adaptat pentru o varietate de activități și nevoi.

Avantajele PieseFord.ro

Pentru cei care doresc să își mențină și să repare Ranger-ul cu piese de înaltă calitate, PieseFord.ro oferă o gamă variată de piese auto originale și componente. Beneficiile de a comanda piese auto de pe acest site includ livrare rapidă, oferte speciale și disponibilitatea unei game extinse de produse. PieseFord.ro este un partener de încredere pentru toți proprietarii de Ford Ranger care doresc să mențină și să îmbunătățească performanța și siguranța vehiculului lor.

Despre Ford Ranger 2016-2018

Cutie de Viteze și Performanță

Una dintre caracteristicile importante ale Ranger-ului XLT este variabilitatea cutiilor de viteze disponibile. Oferă opțiuni între cutia de viteze manuală cu șase trepte și cutia de viteze automată cu șase trepte. Alegerea cutiei de viteze depinde de preferințele personale și de tipul de conducere. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de performanță, Ranger XLT nu dezamăgește. Cu un motor puternic turbo diesel de 3,2 litri, oferă suficientă putere pentru majoritatea sarcinilor. Cu o capacitate de remorcare de 3500 kg pentru o remorcă franată, Ranger XLT se ridică la nivelul așteptărilor pentru cei care au nevoie de o mașină cu adevărat capabilă.

Capacitate de Transport

Pentru cei care utilizează Ranger XLT în scopuri comerciale sau pentru transport de marfă, este important de menționat că acest vehicul are o capacitate brută a vehiculului (GVM) de 6000 kg, ceea ce îl face excelent pentru sarcini grele. Tava are o lungime de 1549 mm și o adâncime de 511 mm, oferind suficient spațiu pentru transportul diferitelor încărcături.

Confort și Manevrabilitate

Un alt aspect de remarcat este confortul și manevrabilitatea lui Ranger XLT. Cu o direcție asistată electric ușoară, este o plăcere să conduceți acest vehicul, atât în oraș, cât și în afara lui. Suspensia sa calibrată în mod corespunzător face ca Ranger XLT să aibă o conducere mai similară cu cea a unui SUV decât a unui pick-up obișnuit. Această calitate de conducere SUV este accentuată de poziția înaltă de conducere, care oferă o vizibilitate excelentă.

Echipament Adițional

Pentru cei care doresc un nivel ridicat de siguranță și confort, pachetul tehnic opțional adaugă caracteristici de înaltă calitate, cum ar fi controlul adaptiv al croazierei, asistența la menținerea benzii, monitorizarea șoferului și multe altele. Cu un ecran tactil de 8,0 inch care include navigație, cameră de marșarier și suport pentru smartphone prin Apple CarPlay / Android Auto, Ranger XLT se descurcă excelent în ceea ce privește tehnologia și conectivitatea.

Calitatea și Fiabilitatea

Cu toate acestea, în ceea ce privește calitatea materialelor și finisajul interior, Ranger XLT poate să nu se ridice la nivelul unor concurenți precum HiLux sau Navara. Cu toate acestea, este important de menționat că acest vehicul are o istorie bună de fiabilitate, iar mulți proprietari au parcurs distanțe lungi fără probleme semnificative.

Concluzie

În încheiere, Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 rămâne o alegere excelentă pentru cei care caută un pick-up versatil, puternic și confortabil. Cu o gamă largă de opțiuni de echipare, performanță remarcabilă și o capacitate excelentă de transport, acest vehicul se potrivește atât pentru uz comercial, cât și pentru stilul de viață activ. Cu PieseFord.ro, puteți beneficia de accesul la piese auto de înaltă calitate pentru întreținerea și repararea Ranger-ului XLT, asigurând astfel durabilitatea și performanța acestuia pe termen lung.

Avantajele PieseFord.ro pentru Repararea Ford Ranger 2016-2018

Acces la Piese Auto de Calitate

Una dintre principalele avantaje ale PieseFord.ro este accesul la o gamă largă de piese auto de înaltă calitate, concepute special pentru Ford Ranger 2016-2018. Puteți găsi piese de schimb originale sau piese de calitate echivalentă, ceea ce vă asigură că vehiculul dumneavoastră va beneficia de componentele potrivite pentru a funcționa la nivel optim.

Prețuri Competitive

PieseFord.ro se angajează să ofere clienților prețuri competitive pentru piesele auto. Acest lucru vă permite să economisiți bani atunci când efectuați reparații sau întreținere la Ford Ranger-ul dumneavoastră. De asemenea, site-ul oferă regulat promoții și reduceri, astfel încât să puteți beneficia de prețuri și mai bune.

Consultanță Tehnică Profesională

Echipa de specialiști de la PieseFord.ro stă la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi sfaturi și consultanță tehnică profesională. Dacă aveți întrebări cu privire la piesele potrivite sau la procesul de reparare, puteți conta pe experiența lor pentru a vă ghida în luarea celei mai bune decizii.

Livrare Rapidă și Ușoară

Comandarea pieselor auto de pe PieseFord.ro este simplă și rapidă. Cu doar câteva clicuri, puteți selecta piesele de care aveți nevoie și le puteți comanda online. Livrarea este promptă, astfel încât să puteți obține piesele rapid și să vă întoarceți la repararea sau întreținerea Ford Ranger-ului dumneavoastră fără întârzieri.

Garanție pentru Piese

Multe dintre piesele disponibile pe PieseFord.ro vin cu garanție, ceea ce vă oferă pacea sufletească că acestea sunt de încredere și durabile. În cazul în care apare vreo problemă, puteți beneficia de asistență și înlocuire conform termenilor garanției.

Piese Auto Originale

Pentru cei care preferă piese auto originale, PieseFord.ro oferă o gamă largă de componente originale Ford, astfel încât să puteți menține autenticitatea vehiculului dumneavoastră.

În concluzie, PieseFord.ro vă oferă toate avantajele de care aveți nevoie pentru a efectua reparații și întreținere eficiente la Ford Ranger 2016-2018. Cu acces la piese de înaltă calitate, prețuri competitive, consultanță tehnică profesionistă și o livrare rapidă, vă puteți bucura de performanța optimă a vehiculului dumneavoastră fără a vă face griji. Investiția în piese de calitate pentru Ford Ranger vă asigură că acesta va rămâne fiabil și funcțional pentru mult timp de acum înainte.

Piese auto de încredere pentru Ford RANGER 2016-2018 #8A66K4A5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese auto de încredere pentru Ford RANGER 2016-2018 #8A66K4A5K
Piese auto Ford Ranger Mk3 Facelift #8A66K4A5K
Ford Ranger 2016-2018: Cel Mai Bun 4x4 și Opțiuni de Echipare Introducere Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 a fost mult timp considerat a fi cea mai bună alegere pe piața în plină expansiune a vehiculelor 4x4. Cu o combinație remarcabilă de echipamente de siguranță, abilități de conducere comparabile cu cele ale unei mașini obișnuite și un aspect robust, Ranger XLT a fost alegerea preferată a publicului. Continuând să câștige popularitate, Rangerul a depășit chiar și puternicul Toyota HiLux, devenind cel mai vândut vehicul 4x4 ușor din Europa în 2016, cu 38.009 unități vândute până la sfârșitul lunii noiembrie, înregistrând o creștere de 36,6%. Variante de Echipare Ford Ranger XLT se bucură de o gamă variată de opțiuni de echipare, ceea ce face posibilă personalizarea vehiculului în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. O caracteristică notabilă a modelului XLT este proporția semnificativă de unități XLT și Wildtrak înregistrate în vânzări - 62% din toate Ranger-urile vândute sunt echipate cu aceste pachete de echipare superioare. Motorizare și Performanță Sub capotă, Ranger XLT integrează un motor turbo diesel de 3,2 litri cu cinci cilindri, furnizând 147kW la 3000rpm și un cuplu de 470Nm între 1750 și 2500rpm. Acest motor oferă o putere remarcabilă, însă nu rivalizează în ceea ce privește tracțiunea cu unele dintre concurenții săi, cum ar fi Colorado și Amarok V6. Cu toate acestea, Ranger XLT îmbunătățește emisiile și respectă cerințele Euro 5. Cu o cutie de viteze automată cu șase trepte, care poate fi de asemenea utilizată în mod manual, Rangerul oferă o experiență de conducere plăcută. Cu toate acestea, s-au înregistrat probleme de calibrare inițială a clapetei de accelerație, dar acestea pot fi corectate rapid. Probleme Cunoscute O problemă notabilă care a fost discutată pe forumuri în legătură cu Ranger-ul T6 din generația actuală se referă la problemele cu cutia de viteze automată. Cu toate acestea, este important de menționat că modelele cu același motor, cum ar fi Mazda BT-50, au avut performanțe fiabile, inclusiv în ceea ce privește remorcare de cai pe distanțe lungi. Performanță Off-Road și Utilitate Ranger XLT este echipat cu un sistem de tracțiune integrală 4x4, inclusiv modurile 4H și 4L (gama scăzută), pentru a face față terenurilor dificile. Cu controlul de blocare a diferenței din spate și funcția de coborâre în pantă, Rangerul este pregătit pentru aventurile off-road, iar adâncimea vadului de 800 mm este impresionantă. Echipament de Siguranță și Confort Ranger XLT impresionează cu echipamentul său de siguranță și confort. Cu pachetul tehnic optional, puteți beneficia de caracteristici precum controlul adaptiv al croazierei, fasciculul automat automat, sistemul de avertizare la părăsirea benzii și multe altele. Interiorul oferă un ecran tactil de 8,0 inch cu Sync 3, camera de marșarier, navigație și suport pentru smartphone prin Apple CarPlay / Android Auto. Concluzie Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 rămâne o opțiune puternică în clasa sa. Cu echipamentul său bogat de siguranță, capacitatea de remorcare excelentă și conducerea confortabilă, acest vehicul se ridică la nivelul așteptărilor din partea clienților care caută un stil de viață activ și aventuros. Cu toate acestea, există și aspecte care necesită atenție, cum ar fi problema cunoscută a cutiei de viteze automate. În general, Ranger XLT se remarcă ca un 4x4 versatil și puternic, adaptat pentru o varietate de activități și nevoi. Avantajele PieseFord.ro Pentru cei care doresc să își mențină și să repare Ranger-ul cu piese de înaltă calitate, PieseFord.ro oferă o gamă variată de piese auto originale și componente. Beneficiile de a comanda piese auto de pe acest site includ livrare rapidă, oferte speciale și disponibilitatea unei game extinse de produse. PieseFord.ro este un partener de încredere pentru toți proprietarii de Ford Ranger care doresc să mențină și să îmbunătățească performanța și siguranța vehiculului lor. Despre Ford Ranger 2016-2018 Cutie de Viteze și Performanță Una dintre caracteristicile importante ale Ranger-ului XLT este variabilitatea cutiilor de viteze disponibile. Oferă opțiuni între cutia de viteze manuală cu șase trepte și cutia de viteze automată cu șase trepte. Alegerea cutiei de viteze depinde de preferințele personale și de tipul de conducere. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de performanță, Ranger XLT nu dezamăgește. Cu un motor puternic turbo diesel de 3,2 litri, oferă suficientă putere pentru majoritatea sarcinilor. Cu o capacitate de remorcare de 3500 kg pentru o remorcă franată, Ranger XLT se ridică la nivelul așteptărilor pentru cei care au nevoie de o mașină cu adevărat capabilă. Capacitate de Transport Pentru cei care utilizează Ranger XLT în scopuri comerciale sau pentru transport de marfă, este important de menționat că acest vehicul are o capacitate brută a vehiculului (GVM) de 6000 kg, ceea ce îl face excelent pentru sarcini grele. Tava are o lungime de 1549 mm și o adâncime de 511 mm, oferind suficient spațiu pentru transportul diferitelor încărcături. Confort și Manevrabilitate Un alt aspect de remarcat este confortul și manevrabilitatea lui Ranger XLT. Cu o direcție asistată electric ușoară, este o plăcere să conduceți acest vehicul, atât în oraș, cât și în afara lui. Suspensia sa calibrată în mod corespunzător face ca Ranger XLT să aibă o conducere mai similară cu cea a unui SUV decât a unui pick-up obișnuit. Această calitate de conducere SUV este accentuată de poziția înaltă de conducere, care oferă o vizibilitate excelentă. Echipament Adițional Pentru cei care doresc un nivel ridicat de siguranță și confort, pachetul tehnic opțional adaugă caracteristici de înaltă calitate, cum ar fi controlul adaptiv al croazierei, asistența la menținerea benzii, monitorizarea șoferului și multe altele. Cu un ecran tactil de 8,0 inch care include navigație, cameră de marșarier și suport pentru smartphone prin Apple CarPlay / Android Auto, Ranger XLT se descurcă excelent în ceea ce privește tehnologia și conectivitatea. Calitatea și Fiabilitatea Cu toate acestea, în ceea ce privește calitatea materialelor și finisajul interior, Ranger XLT poate să nu se ridice la nivelul unor concurenți precum HiLux sau Navara. Cu toate acestea, este important de menționat că acest vehicul are o istorie bună de fiabilitate, iar mulți proprietari au parcurs distanțe lungi fără probleme semnificative. Concluzie În încheiere, Ford Ranger XLT din perioada 2016-2018 rămâne o alegere excelentă pentru cei care caută un pick-up versatil, puternic și confortabil. Cu o gamă largă de opțiuni de echipare, performanță remarcabilă și o capacitate excelentă de transport, acest vehicul se potrivește atât pentru uz comercial, cât și pentru stilul de viață activ. Cu PieseFord.ro, puteți beneficia de accesul la piese auto de înaltă calitate pentru întreținerea și repararea Ranger-ului XLT, asigurând astfel durabilitatea și performanța acestuia pe termen lung. Avantajele PieseFord.ro pentru Repararea Ford Ranger 2016-2018 Acces la Piese Auto de Calitate Una dintre principalele avantaje ale PieseFord.ro este accesul la o gamă largă de piese auto de înaltă calitate, concepute special pentru Ford Ranger 2016-2018. Puteți găsi piese de schimb originale sau piese de calitate echivalentă, ceea ce vă asigură că vehiculul dumneavoastră va beneficia de componentele potrivite pentru a funcționa la nivel optim. Prețuri Competitive PieseFord.ro se angajează să ofere clienților prețuri competitive pentru piesele auto. Acest lucru vă permite să economisiți bani atunci când efectuați reparații sau întreținere la Ford Ranger-ul dumneavoastră. De asemenea, site-ul oferă regulat promoții și reduceri, astfel încât să puteți beneficia de prețuri și mai bune. Consultanță Tehnică Profesională Echipa de specialiști de la PieseFord.ro stă la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi sfaturi și consultanță tehnică profesională. Dacă aveți întrebări cu privire la piesele potrivite sau la procesul de reparare, puteți conta pe experiența lor pentru a vă ghida în luarea celei mai bune decizii. Livrare Rapidă și Ușoară Comandarea pieselor auto de pe PieseFord.ro este simplă și rapidă. Cu doar câteva clicuri, puteți selecta piesele de care aveți nevoie și le puteți comanda online. Livrarea este promptă, astfel încât să puteți obține piesele rapid și să vă întoarceți la repararea sau întreținerea Ford Ranger-ului dumneavoastră fără întârzieri. Garanție pentru Piese Multe dintre piesele disponibile pe PieseFord.ro vin cu garanție, ceea ce vă oferă pacea sufletească că acestea sunt de încredere și durabile. În cazul în care apare vreo problemă, puteți beneficia de asistență și înlocuire conform termenilor garanției. Piese Auto Originale Pentru cei care preferă piese auto originale, PieseFord.ro oferă o gamă largă de componente originale Ford, astfel încât să puteți menține autenticitatea vehiculului dumneavoastră. În concluzie, PieseFord.ro vă oferă toate avantajele de care aveți nevoie pentru a efectua reparații și întreținere eficiente la Ford Ranger 2016-2018. Cu acces la piese de înaltă calitate, prețuri competitive, consultanță tehnică profesionistă și o livrare rapidă, vă puteți bucura de performanța optimă a vehiculului dumneavoastră fără a vă face griji. Investiția în piese de calitate pentru Ford Ranger vă asigură că acesta va rămâne fiabil și funcțional pentru mult timp de acum înainte.
2024

Motorizari Ford Ranger Mk3 Facelift

Piese Ford Ranger Mk3 Facelift