Piese auto Ford Scorpio #67K7K6O5K

Găsiți piese de schimb de calitate pentru Ford Scorpio MK2 la PieseFord.ro. Economisiți bani și mențineți-vă mașina în formă optimă. Comandați #67K7K6O5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Scorpio

Găsiți piese de schimb de calitate pentru Ford Scorpio MK2 la PieseFord.ro. Economisiți bani și mențineți-vă mașina în formă optimă. Comandați #67K7K6O5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Scorpio


Piese auto Ford SCORPIO de încredere - PieseFord.ro #67K7K6O5K

Găsiți piese de schimb de calitate pentru Ford Scorpio MK2 la PieseFord.ro. Economisiți bani și mențineți-vă mașina în formă optimă. Comandați #67K7K6O5K

Ford Scorpio Mk2: Un Pilot Executiv Controversat

Ford Scorpio Mk2, produs între 1994 și 1998, a fost o ofertă executivă neobișnuită și controversată. Acesta a înlocuit vechiul model Granada, iar noul său stil a provocat reacții mixte în rândul consumatorilor. Cu un design americanizat și o grilă îndrăzneață, Scorpio a fost diferit de orice altceva de pe piața europeană. Aici vom explora istoria sa, motorizările disponibile și alte aspecte relevante.

Motorizări Disponibile pentru Scorpio Mk2

Modelele Ford Scorpio Mk2 au venit cu o gamă variată de motorizări, inclusiv:

 • 2,0 litri (8v) în varianta sedan și break
 • 2,0 litri (16v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia)
 • 2,3 litri (16v) în varianta sedan și break (Ghia, Ghia X, Ultima)
 • 2,9 litri (6 cilindri, 12v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ultima)
 • 2,9 litri (6 cilindri, 24v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ultima)
 • 2,5 litri Turbo Diesel în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ghia X, Ultima)

Probleme Principale și Evoluția Scorpio

Deși Scorpio a reușit să înlocuiască cu succes Granada ca model executiv, designul său neobișnuit a fost controversat. Stilul său americanizat și grila îndrăzneață au fost prea mult pentru piața europeană și au contribuit la declinul său.

Scorpio Mk2 a fost lansat în octombrie 1994, înlocuind modelul Granada. Cu toate acestea, niciun reprezentant oficial de la Ford nu a recunoscut responsabilitatea pentru designul său neobișnuit. Inițial, modelele au fost echipate cu patru opțiuni de motoare pe benzină și un motor turbo diesel de 2,5 litri. Mai târziu, în 1996, gama a fost actualizată cu un nou motor de 2,3 litri (16v).

Ford a păstrat aspectul neobișnuit al Scorpio pe parcursul vieții sale, dar a făcut câteva modificări pentru a răspunde cerințelor publicului, reducând cantitatea de crom în jurul caroseriei în 1998.

PieseFord.ro și Serviciile Pentru Proprietarii de Scorpio

Pentru proprietarii de Scorpio în căutare de piese și accesorii auto de calitate, PieseFord.ro este destinația perfectă. Aici veți găsi o gamă variată de piese originale și accesorii pentru Scorpio, toate menite să asigure performanța și fiabilitatea mașinii dvs.

Dacă sunteți un pasionat sau aveți cunoștințe tehnice, puteți încerca să efectuați anumite reparații la Scorpio-ul dvs. cu ajutorul pieselor și accesoriilor disponibile pe PieseFord.ro. Cu toate acestea, pentru reparații complexe, este întotdeauna recomandabil să apelați la un service auto specializat.

Rezumat

Ford Scorpio Mk2 a fost o ofertă executivă neobișnuită și controversată, cu o gamă variată de motorizări. A avut un design distinct, care a atras reacții mixte, dar a fost popular pentru spațiul său interior și costurile de operare rezonabile. Proprietarii pot găsi piese și accesorii de calitate pe PieseFord.ro și pot efectua reparații ușoare pe cont propriu, cu ajutorul pieselor disponibile. Cu toate acestea, pentru reparații complexe, este recomandat să consultați un service auto specializat.

Siguranța și Conducerea Scorpio Mk2

Scorpio a demonstrat un nivel adecvat de siguranță, deși nu a fost testat de Euro NCAP. Cu o caroserie rigidă, mașina se comportă bine în caz de impact moderat și oferă o oarecare protecție în fața incidentelor minore. Un imobilizator și o alarmă ar trebui să funcționeze ca dispozitive de descurajare împotriva furturilor.

În ceea ce privește experiența de conducere, Scorpio excela în croaziere pe autostradă, oferind confort și rafinament. Cu suspensia sa auto-nivelantă, oglinzi electrice și reglaj lombar, nivelul de echipare era excelent. Cu toate acestea, în medii urbane și aglomerate, dimensiunea sa mai mare putea să fie un dezavantaj.

Interiorul Spațios și Confortabil al Scorpio

Cabina Scorpio oferea un spațiu generos și scaune confortabile, ajustabile în mai multe moduri. Cu o vedere bună a drumului și un interior bine gândit, șoferii se bucurau de un mediu plăcut

avea aceeași soliditate ca rivalii germani, caracteristicile de design interior erau plăcute și durabile. Butonarea ușoară și funcționarea simplă a elementelor de comandă făceau din șezutul șoferului un loc excelent pentru a interacționa cu mașina.

În ciuda vârstei sale, cabina oferea în continuare un nivel decent de confort și spațiu pentru pasageri, în special în modelele Estate mai generoase. Și pentru că suspensia sa auto-nivelantă, împreună cu dotările sale, îmbunătățeau experiența generală a șoferului și pasagerilor.

Costurile de Intreținere si Reparații

Intreținerea unui Ford Scorpio nu era excesiv de costisitoare, chiar și pentru versiunile cu motoare mai complexe. Economia de combustibil și costul asigurării erau în limite rezonabile. Cu toate acestea, trebuie menționat că piesele de schimb pentru Scorpio puteau fi relativ scumpe, așa că era important să inspectați mașina înainte de a o achiziționa, deoarece reparațiile pot să vă coste pe termen lung.

De asemenea, deprecierile erau un aspect de luat în considerare, deoarece valorile mașinii puteau scădea în mod constant. Cu toate acestea, existau puține mașini care să scape de această devalorizare.

Accesarea Pieselor de Schimb

În ceea ce privește accesarea pieselor de schimb pentru Scorpio, acestea erau relativ abundente și la prețuri accesibile. De exemplu, frânele frontale puteau costa în jur de 130 de euro, o evacuare completă, inclusiv catalizatorul, era aproximativ 620 de euro, iar un far putea varia între 145 și 240 de euro. Aceste cifre variau în funcție de model și nivelul de echipare al mașinii.

Concluzii despre Ford Scorpio Mk2

În concluzie, Ford Scorpio Mk2 a reprezentat o ofertă interesantă în segmentul executiv. Cu un design controversat și un nivel excelent de echipare, a atras atenția și a avut succes în anumite cercuri. Cu toate acestea, nu a reușit să se impună pe piață pe termen lung din cauza stilului său neobișnuit și a schimbărilor în preferințele cumpărătorilor.

Cu toate acestea, pentru cei care caută o mașină confortabilă pentru croaziere pe autostradă sau pentru transportul în familie, Scorpio putea fi o opțiune atrăgătoare. Este important să se țină cont de costurile de întreținere și de depreciere, dar, în general, Scorpio Mk2 putea oferi o experiență plăcută de condus și un interior spațios și confortabil.

Pentru mai multe informații despre Ford Scorpio și piese de schimb, puteți vizita PieseFord.ro, unde veți găsi o gamă variată de piese auto pentru acest model și sfaturi utile pentru întreținere.

Principalele Probleme

Ford Scorpio Mk2 a avut câteva probleme cunoscute cu care proprietarii s-au confruntat:

 1. Electronica Defectă: Una dintre problemele semnalate frecvent a fost legată de sistemul electronic al mașinii, care putea cauza diverse probleme, de la eșecuri ale senzorilor până la probleme la sistemul de injectare.

 2. Rugina: Ca și multe alte mașini mai vechi, Scorpio era susceptibil ruginei, în special în zonele predispuse la acumulare de umiditate, cum ar fi aripile și pragurile.

 3. Probleme la Cutia de Viteze Automată: Proprietarii au raportat, de asemenea, probleme cu cutia de viteze automată, cum ar fi schimbări bruște ale treptelor sau intrarea în mod de urgență.

 4. Probleme la Suspensie: Suspensia auto-nivelantă, deși o dotare apreciată, putea necesita întreținere suplimentară sau reparații costisitoare în timp.

Niveluri de Echipare

Ford Scorpio Mk2 a fost disponibil în diverse niveluri de echipare, care au inclus:

 1. Executiv: Versiunea de bază a oferit caracteristici esențiale, dar totuși confortabile, precum oglinzi electrice și reglare lombară.

 2. Ghia: Acest nivel de echipare a adăugat caracteristici suplimentare, cum ar fi suspensia auto-nivelantă și opțiuni mai avansate pentru scaunele șoferului și pasagerului.

 3. Ghia X: O variantă superioară a nivelului Ghia, Ghia X a oferit dotări mai luxoase și un nivel mai ridicat de confort, inclusiv interior din piele și opțiuni de divertisment.

 4. Ultima: Versiunea Ultima a fost cea mai bine echipată, cu caracteristici premium, cum ar fi climatizarea automată și sistemele audio avansate.

Avantajele Clienților cu Ford Scorpio la PieseFord.ro

Clienții cu Ford Scorpio care doresc să comande piese auto online de la PieseFord.ro pot beneficia de mai multe avantaje:

 1. Acces la Piese de Schimb de Calitate: PieseFord.ro oferă o gamă variată de piese auto de înaltă calitate, concepute pentru a se potrivi cu Ford Scorpio. Aceasta înseamnă că proprietarii pot înlocui sau repara piesele uzate sau defecte cu produse de încredere.

 2. Gama Largă de Piese: Site-ul oferă o selecție diversificată de piese auto, acoperind o gamă largă de nevoi de reparație și întreținere pentru Ford Scorpio.

 3. Sfaturi și Informații Utile: PieseFord.ro poate furniza sfaturi și informații utile despre întreținerea și reparațiile Ford Scorpio, ajutând astfel proprietarii să efectueze reparații corecte și să economisească bani.

 4. Comandă Ușoară Online: Procesul de comandă online simplu și eficient face ca achiziționarea pieselor de schimb să fie ușoară și convenabilă pentru proprietarii de Scorpio.

 5. Livrare Rapidă: PieseFord.ro oferă livrare rapidă, astfel încât clienții să primească piesele necesare în cel mai scurt timp posibil pentru a-și menține mașina în stare optimă.

În concluzie, Ford Scorpio Mk2 a fost o mașină cu un caracter distinct și atractiv, dar nu fără unele probleme specifice. Cu o gamă variată de niveluri de echipare și avantaje pentru clienții care comandă piese auto de la PieseFord.ro, proprietarii de Scorpio pot continua să-și întrețină și să-și repare mașina pentru a se bucura de performanța și confortul pe care aceasta le oferă.

Piese auto Ford SCORPIO de încredere - PieseFord.ro #67K7K6O5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese auto Ford SCORPIO de încredere - PieseFord.ro #67K7K6O5K
Piese auto Ford Scorpio #67K7K6O5K
Ford Scorpio Mk2: Un Pilot Executiv Controversat Ford Scorpio Mk2, produs între 1994 și 1998, a fost o ofertă executivă neobișnuită și controversată. Acesta a înlocuit vechiul model Granada, iar noul său stil a provocat reacții mixte în rândul consumatorilor. Cu un design americanizat și o grilă îndrăzneață, Scorpio a fost diferit de orice altceva de pe piața europeană. Aici vom explora istoria sa, motorizările disponibile și alte aspecte relevante. Motorizări Disponibile pentru Scorpio Mk2 Modelele Ford Scorpio Mk2 au venit cu o gamă variată de motorizări, inclusiv: 2,0 litri (8v) în varianta sedan și break 2,0 litri (16v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia) 2,3 litri (16v) în varianta sedan și break (Ghia, Ghia X, Ultima) 2,9 litri (6 cilindri, 12v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ultima) 2,9 litri (6 cilindri, 24v) în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ultima) 2,5 litri Turbo Diesel în varianta sedan și break (Executive, Ghia, Ghia X, Ultima) Probleme Principale și Evoluția Scorpio Deși Scorpio a reușit să înlocuiască cu succes Granada ca model executiv, designul său neobișnuit a fost controversat. Stilul său americanizat și grila îndrăzneață au fost prea mult pentru piața europeană și au contribuit la declinul său. Scorpio Mk2 a fost lansat în octombrie 1994, înlocuind modelul Granada. Cu toate acestea, niciun reprezentant oficial de la Ford nu a recunoscut responsabilitatea pentru designul său neobișnuit. Inițial, modelele au fost echipate cu patru opțiuni de motoare pe benzină și un motor turbo diesel de 2,5 litri. Mai târziu, în 1996, gama a fost actualizată cu un nou motor de 2,3 litri (16v). Ford a păstrat aspectul neobișnuit al Scorpio pe parcursul vieții sale, dar a făcut câteva modificări pentru a răspunde cerințelor publicului, reducând cantitatea de crom în jurul caroseriei în 1998. PieseFord.ro și Serviciile Pentru Proprietarii de Scorpio Pentru proprietarii de Scorpio în căutare de piese și accesorii auto de calitate, PieseFord.ro este destinația perfectă. Aici veți găsi o gamă variată de piese originale și accesorii pentru Scorpio, toate menite să asigure performanța și fiabilitatea mașinii dvs. Dacă sunteți un pasionat sau aveți cunoștințe tehnice, puteți încerca să efectuați anumite reparații la Scorpio-ul dvs. cu ajutorul pieselor și accesoriilor disponibile pe PieseFord.ro. Cu toate acestea, pentru reparații complexe, este întotdeauna recomandabil să apelați la un service auto specializat. Rezumat Ford Scorpio Mk2 a fost o ofertă executivă neobișnuită și controversată, cu o gamă variată de motorizări. A avut un design distinct, care a atras reacții mixte, dar a fost popular pentru spațiul său interior și costurile de operare rezonabile. Proprietarii pot găsi piese și accesorii de calitate pe PieseFord.ro și pot efectua reparații ușoare pe cont propriu, cu ajutorul pieselor disponibile. Cu toate acestea, pentru reparații complexe, este recomandat să consultați un service auto specializat. Siguranța și Conducerea Scorpio Mk2 Scorpio a demonstrat un nivel adecvat de siguranță, deși nu a fost testat de Euro NCAP. Cu o caroserie rigidă, mașina se comportă bine în caz de impact moderat și oferă o oarecare protecție în fața incidentelor minore. Un imobilizator și o alarmă ar trebui să funcționeze ca dispozitive de descurajare împotriva furturilor. În ceea ce privește experiența de conducere, Scorpio excela în croaziere pe autostradă, oferind confort și rafinament. Cu suspensia sa auto-nivelantă, oglinzi electrice și reglaj lombar, nivelul de echipare era excelent. Cu toate acestea, în medii urbane și aglomerate, dimensiunea sa mai mare putea să fie un dezavantaj. Interiorul Spațios și Confortabil al Scorpio Cabina Scorpio oferea un spațiu generos și scaune confortabile, ajustabile în mai multe moduri. Cu o vedere bună a drumului și un interior bine gândit, șoferii se bucurau de un mediu plăcut avea aceeași soliditate ca rivalii germani, caracteristicile de design interior erau plăcute și durabile. Butonarea ușoară și funcționarea simplă a elementelor de comandă făceau din șezutul șoferului un loc excelent pentru a interacționa cu mașina. În ciuda vârstei sale, cabina oferea în continuare un nivel decent de confort și spațiu pentru pasageri, în special în modelele Estate mai generoase. Și pentru că suspensia sa auto-nivelantă, împreună cu dotările sale, îmbunătățeau experiența generală a șoferului și pasagerilor. Costurile de Intreținere si Reparații Intreținerea unui Ford Scorpio nu era excesiv de costisitoare, chiar și pentru versiunile cu motoare mai complexe. Economia de combustibil și costul asigurării erau în limite rezonabile. Cu toate acestea, trebuie menționat că piesele de schimb pentru Scorpio puteau fi relativ scumpe, așa că era important să inspectați mașina înainte de a o achiziționa, deoarece reparațiile pot să vă coste pe termen lung. De asemenea, deprecierile erau un aspect de luat în considerare, deoarece valorile mașinii puteau scădea în mod constant. Cu toate acestea, existau puține mașini care să scape de această devalorizare. Accesarea Pieselor de Schimb În ceea ce privește accesarea pieselor de schimb pentru Scorpio, acestea erau relativ abundente și la prețuri accesibile. De exemplu, frânele frontale puteau costa în jur de 130 de euro, o evacuare completă, inclusiv catalizatorul, era aproximativ 620 de euro, iar un far putea varia între 145 și 240 de euro. Aceste cifre variau în funcție de model și nivelul de echipare al mașinii. Concluzii despre Ford Scorpio Mk2 În concluzie, Ford Scorpio Mk2 a reprezentat o ofertă interesantă în segmentul executiv. Cu un design controversat și un nivel excelent de echipare, a atras atenția și a avut succes în anumite cercuri. Cu toate acestea, nu a reușit să se impună pe piață pe termen lung din cauza stilului său neobișnuit și a schimbărilor în preferințele cumpărătorilor. Cu toate acestea, pentru cei care caută o mașină confortabilă pentru croaziere pe autostradă sau pentru transportul în familie, Scorpio putea fi o opțiune atrăgătoare. Este important să se țină cont de costurile de întreținere și de depreciere, dar, în general, Scorpio Mk2 putea oferi o experiență plăcută de condus și un interior spațios și confortabil. Pentru mai multe informații despre Ford Scorpio și piese de schimb, puteți vizita PieseFord.ro, unde veți găsi o gamă variată de piese auto pentru acest model și sfaturi utile pentru întreținere. Principalele Probleme Ford Scorpio Mk2 a avut câteva probleme cunoscute cu care proprietarii s-au confruntat: Electronica Defectă: Una dintre problemele semnalate frecvent a fost legată de sistemul electronic al mașinii, care putea cauza diverse probleme, de la eșecuri ale senzorilor până la probleme la sistemul de injectare. Rugina: Ca și multe alte mașini mai vechi, Scorpio era susceptibil ruginei, în special în zonele predispuse la acumulare de umiditate, cum ar fi aripile și pragurile. Probleme la Cutia de Viteze Automată: Proprietarii au raportat, de asemenea, probleme cu cutia de viteze automată, cum ar fi schimbări bruște ale treptelor sau intrarea în mod de urgență. Probleme la Suspensie: Suspensia auto-nivelantă, deși o dotare apreciată, putea necesita întreținere suplimentară sau reparații costisitoare în timp. Niveluri de Echipare Ford Scorpio Mk2 a fost disponibil în diverse niveluri de echipare, care au inclus: Executiv: Versiunea de bază a oferit caracteristici esențiale, dar totuși confortabile, precum oglinzi electrice și reglare lombară. Ghia: Acest nivel de echipare a adăugat caracteristici suplimentare, cum ar fi suspensia auto-nivelantă și opțiuni mai avansate pentru scaunele șoferului și pasagerului. Ghia X: O variantă superioară a nivelului Ghia, Ghia X a oferit dotări mai luxoase și un nivel mai ridicat de confort, inclusiv interior din piele și opțiuni de divertisment. Ultima: Versiunea Ultima a fost cea mai bine echipată, cu caracteristici premium, cum ar fi climatizarea automată și sistemele audio avansate. Avantajele Clienților cu Ford Scorpio la PieseFord.ro Clienții cu Ford Scorpio care doresc să comande piese auto online de la PieseFord.ro pot beneficia de mai multe avantaje: Acces la Piese de Schimb de Calitate: PieseFord.ro oferă o gamă variată de piese auto de înaltă calitate, concepute pentru a se potrivi cu Ford Scorpio. Aceasta înseamnă că proprietarii pot înlocui sau repara piesele uzate sau defecte cu produse de încredere. Gama Largă de Piese: Site-ul oferă o selecție diversificată de piese auto, acoperind o gamă largă de nevoi de reparație și întreținere pentru Ford Scorpio. Sfaturi și Informații Utile: PieseFord.ro poate furniza sfaturi și informații utile despre întreținerea și reparațiile Ford Scorpio, ajutând astfel proprietarii să efectueze reparații corecte și să economisească bani. Comandă Ușoară Online: Procesul de comandă online simplu și eficient face ca achiziționarea pieselor de schimb să fie ușoară și convenabilă pentru proprietarii de Scorpio. Livrare Rapidă: PieseFord.ro oferă livrare rapidă, astfel încât clienții să primească piesele necesare în cel mai scurt timp posibil pentru a-și menține mașina în stare optimă. În concluzie, Ford Scorpio Mk2 a fost o mașină cu un caracter distinct și atractiv, dar nu fără unele probleme specifice. Cu o gamă variată de niveluri de echipare și avantaje pentru clienții care comandă piese auto de la PieseFord.ro, proprietarii de Scorpio pot continua să-și întrețină și să-și repare mașina pentru a se bucura de performanța și confortul pe care aceasta le oferă.
2024

Motorizari Ford Scorpio

Piese Ford Scorpio