Piese auto Ford Transit Mk5 #2788K7O5K

Găsiți piese auto de încredere pentru Ford Transit Mk3 la PieseFord.ro. Beneficiați de expertiză și calitate pentru reparații și întreținere de excepție #2788K7O5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Transit Mk5

Găsiți piese auto de încredere pentru Ford Transit Mk3 la PieseFord.ro. Beneficiați de expertiză și calitate pentru reparații și întreținere de excepție #2788K7O5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Transit 1994-2000


Piese Auto pentru Ford TRANSIT MK3 - Performanță Garantată #2788K7O5K

Găsiți piese auto de încredere pentru Ford Transit Mk3 la PieseFord.ro. Beneficiați de expertiză și calitate pentru reparații și întreținere de excepție #2788K7O5K

Ford Transit 1994-2000: Facelift și Evoluție Tehnică

Ford Transit a trecut printr-un facelift semnificativ în perioada 1994-2000, aducând numeroase îmbunătățiri. Noul design a inclus un nou nas și un tablou de bord modernizat, aducând un aer proaspăt. Unul dintre aspectele remarcabile a fost introducerea motorului cu 8 valve DOHC de 2,0 L, preluat din Ford Scorpio din 1993 până în 1998. Acest motor, similar cu unitatea Sierra DOHC anterioară, a beneficiat de actualizări, eliminând distribuitorul și adoptând unitatea de control a motorului CE-V conform standardului OBD II.

De asemenea, opțiunile de confort au fost extinse, oferind aer condiționat, geamuri electrice, închidere centralizată, oglinzi electrice și airbag-uri ca opțiuni suplimentare.

Versiunea turbo diesel a fost lansată în variantele de 85 CP (63 kW), 100 PS (74 kW) și 115 PS (85 kW), echipate cu o pompă electronică de combustibil.

Pentru a sărbători 30 de ani de la lansarea modelului Transit în 1995, Ford a lansat o ediție specială numită "Transit Hallmark". Au fost produse 600 de unități, disponibile în trei culori, cu 200 de exemplare pentru fiecare variantă.

În Europa, modelul VE83 Transit a fost disponibil până în 2000, în timp ce în Vietnam a fost produs până în 2003, când a fost înlocuit cu noua generație.

Evoluție și Specificații Tehnice

A fost o perioadă de schimbări interesante în evoluția lui Transit. Suspensia față complet independentă a fost introdusă pe întreaga gamă, iar modelele cu ampatament lung au devenit disponibile cu o punte spate cu o singură roată în loc de configurația obișnuită cu roți duble. Aceste schimbări au adus mai mult spațiu în compartimentul de marfă deja generos. De asemenea, s-a introdus pentru prima dată un motor diesel turbo.

Modelul Mk3 Transit a primit un alt facelift în 1994, beneficiind de un nou tablou de bord, un design final și actualizări ale motoarelor. Opțiunile de confort, cum ar fi aerul condiționat, închiderea centralizată, airbag-urile, geamurile electrice și oglinzile electrice, au adus un nivel superior de comoditate.

Specificații Tehnice Ford Transit 1994-2000

Ford Transit Mk3, precum predecesorii săi (MK1, MK2), a fost disponibil în diverse versiuni, inclusiv van, van cu acoperiș înalt, kombi, autobuz, dropside, cabină șasiu și cabină dublă pentru șasiu.

Modelul Mk3 a fost livrat cu mai multe opțiuni de motorizare:

 • Motor pe benzină de 1,6 L cu o putere de 63 CP
 • Motor pe benzină de 2,0 L cu o putere de 77 CP
 • Motor diesel de 2,5 L cu o putere de 68 CP

Acest model a fost ultimul cu versiunea lungă echipată cu arcuri pe suspensia față și a introdus o direcție servoasistată pentru caroseriile scurte. Transit Mk3 a reprezentat o etapă semnificativă în dezvoltarea vehiculelor comerciale, oferind un spațiu de încărcare generos, manevrabilitate excelentă și durabilitate remarcabilă. Aceste caracteristici au continuat să facă din Ford Transit un lider în domeniu timp de 28 de ani.

Ford Transit Mk3: Performanță și Variante

Ford Transit Mk3, introdus în 1986, a reprezentat o evoluție semnificativă în seria Transit. Acest model a cunoscut o serie de îmbunătățiri tehnice și opțiuni de echipare variate.

Motorizare și Performanță

Transit Mk3 a fost oferit cu o gamă diversificată de motoare, satisfăcând diverse nevoi de performanță și economie. Printre opțiunile de motorizare se numărau:

 • Motor pe benzină de 1,6 litri, cu o putere de 63 CP.
 • Motor pe benzină de 2,0 litri, cu o putere de 77 CP.
 • Motor diesel de 2,5 litri, furnizând 68 CP de putere.

Aceste opțiuni au permis clienților să aleagă variantele care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor, fie că era vorba despre transport comercial sau de pasageri.

Variante de Caroserie

Ford Transit Mk3 a fost disponibil într-o varietate de configurații de caroserie pentru a se adapta diverselor scopuri de utilizare. Acestea includ:

 • Van: Varianta standard pentru transport de marfă.
 • Van cu acoperiș înalt: Pentru transportul mărfurilor voluminoase.
 • Kombi: Pentru transportul pasagerilor și al mărfurilor.
 • Autobuz: Pentru transportul public sau de pasageri pe distanțe lungi.
 • Dropside: Cu o platformă de încărcare extensibilă pentru transportul mărfurilor mai lungi.
 • Cabină șasiu: Pentru personalizarea ulterioară a caroseriei în funcție de necesități.
 • Cabină dublă pentru șasiu: Cu locuri suplimentare pentru pasageri.

Această varietate de configurații a făcut din Transit Mk3 o alegere versatilă pentru o gamă largă de clienți și industrii.

Conectivitate cu PieseFord.ro

Pentru proprietarii de Ford Transit Mk3, PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto originale pentru a menține și îmbunătăți performanța vehiculului lor. Indiferent de necesitățile de service sau reparații, PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru a găsi piesele de înlocuire potrivite, astfel încât Ford Transit Mk3 să rămână în cea mai bună formă posibilă.

Producție și Locații

Modelul Ford Transit Mk3 a fost produs la diverse uzine din Europa. A fost un pas semnificativ în evoluția designului și tehnologiei vehiculelor comerciale, devenind un punct de referință în această categorie.

Ford Transit Mk3 a fost o alegere populară pentru transportatori și întreprinzători din întreaga Europă, datorită capacității sale de încărcare generoasă, manevrabilității excelente și durabilității dovedite.

Acest model a fost disponibil atât cu motoare pe benzină, cât și cu motoare diesel, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface diverse cerințe de performanță și eficiență.

Probleme Comune

Cu toate calitățile sale, Ford Transit Mk3 a fost supus unei uzuri naturale în timp. Problemele comune întâlnite pot include:

 • Probleme electrice, cum ar fi probleme cu sistemul de încărcare a bateriei sau cu iluminatul.
 • Coroziunea, în special la modelele mai vechi, poate fi o problemă, mai ales dacă vehiculul a fost expus la condiții de umiditate sau sare de drum.
 • Problemele cu transmisia, cum ar fi schimbarea dificilă a treptelor sau zgomote neobișnuite, pot apărea pe măsură ce vehiculul îmbătrânește.
 • Sistemele de suspensie pot necesita întreținere și înlocuiri periodice pentru a menține manevrabilitatea optimă.

Cu toate acestea, cu o întreținere regulată și utilizarea de piese auto de calitate, multe dintre aceste probleme pot fi prevenite sau remediate în mod eficient.

Ford Transit Mk3 rămâne unul dintre cele mai iconice și versatile vehicule comerciale de pe piață, fiind folosit în continuare cu succes în diferite domenii industriale.

Pentru a menține și îmbunătăți performanța Ford Transit Mk3, PieseFord.ro vă stă la dispoziție cu piese auto originale și experiență în servicii de calitate.

PieseFord.ro: Partenerul Dvs. de Încredere pentru Ford Transit Mk3

Când dețineți un vehicul robust și versatil precum Ford Transit Mk3, aveți nevoie de un partener de încredere pentru a vă asigura că rămâne în cea mai bună formă posibilă. PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de service și piese de schimb.

Piese Auto Originale pentru Performanță Fiabilă

Pentru a vă menține Ford Transit Mk3 în vârf de formă, aveți nevoie de piese auto originale, exact așa cum le-a conceput Ford. PieseFord.ro vă pune la dispoziție o gamă completă de piese originale, astfel încât să puteți efectua orice reparație sau întreținere cu încredere.

Când alegeți piese auto originale, aveți certitudinea că vehiculul dvs. beneficiază de calitatea și performanța pe care le-ați aștepta de la un Ford Transit Mk3.

Livrare Rapidă și Eficientă

PieseFord.ro înțelege importanța unei livrări rapide și eficiente atunci când aveți nevoie de piese de schimb. Cu rețeaua noastră de distribuție bine pusă la punct, vă putem furniza piesele necesare în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți readuce vehiculul dvs. pe șosea cât mai curând.

Expertiză în Ford Transit Mk3

Cu o experiență îndelungată în industrie și o pasiune pentru vehiculele Ford, PieseFord.ro are cunoștințele și expertiza necesară pentru a vă ajuta în toate aspectele legate de Ford Transit Mk3. Indiferent dacă aveți nevoie de sfaturi pentru întreținere sau de asistență pentru identificarea pieselor potrivite, suntem aici pentru dvs.

Probleme Comune și Soluții

Ford Transit Mk3, deși robust, poate întâmpina anumite probleme în timp. Câteva dintre problemele comune includ:

 • Probleme electrice, care pot necesita verificarea sistemului de încărcare a bateriei sau a iluminatului.
 • Coroziunea, în special la vehiculele mai vechi, poate necesita tratament și reparare pentru a prelungi viața utilă a caroseriei.
 • Problemele de transmisie pot necesita diagnosticare și reparații pentru a menține schimbarea treptelor de viteză fluidă și eficientă.
 • Sistemele de suspensie pot necesita întreținere periodică pentru a menține manevrabilitatea optimă a vehiculului.

Indiferent de problema pe care o întâmpinați, PieseFord.ro vă poate ajuta să găsiți soluțiile potrivite și piesele de schimb necesare.

Servicii complete pentru Ford Transit Mk3

La PieseFord.ro, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii și piese auto pentru Ford Transit Mk3. De la livrarea rapidă la expertiza noastră în domeniu, suntem partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. legate de acest vehicul icon. Rămâneți în mișcare cu PieseFord.ro!

Piese Auto pentru Ford TRANSIT MK3 - Performanță Garantată #2788K7O5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Auto pentru Ford TRANSIT MK3 - Performanță Garantată #2788K7O5K
Piese auto Ford Transit Mk5 #2788K7O5K
Ford Transit 1994-2000: Facelift și Evoluție Tehnică Ford Transit a trecut printr-un facelift semnificativ în perioada 1994-2000, aducând numeroase îmbunătățiri. Noul design a inclus un nou nas și un tablou de bord modernizat, aducând un aer proaspăt. Unul dintre aspectele remarcabile a fost introducerea motorului cu 8 valve DOHC de 2,0 L, preluat din Ford Scorpio din 1993 până în 1998. Acest motor, similar cu unitatea Sierra DOHC anterioară, a beneficiat de actualizări, eliminând distribuitorul și adoptând unitatea de control a motorului CE-V conform standardului OBD II. De asemenea, opțiunile de confort au fost extinse, oferind aer condiționat, geamuri electrice, închidere centralizată, oglinzi electrice și airbag-uri ca opțiuni suplimentare. Versiunea turbo diesel a fost lansată în variantele de 85 CP (63 kW), 100 PS (74 kW) și 115 PS (85 kW), echipate cu o pompă electronică de combustibil. Pentru a sărbători 30 de ani de la lansarea modelului Transit în 1995, Ford a lansat o ediție specială numită "Transit Hallmark". Au fost produse 600 de unități, disponibile în trei culori, cu 200 de exemplare pentru fiecare variantă. În Europa, modelul VE83 Transit a fost disponibil până în 2000, în timp ce în Vietnam a fost produs până în 2003, când a fost înlocuit cu noua generație. Evoluție și Specificații Tehnice A fost o perioadă de schimbări interesante în evoluția lui Transit. Suspensia față complet independentă a fost introdusă pe întreaga gamă, iar modelele cu ampatament lung au devenit disponibile cu o punte spate cu o singură roată în loc de configurația obișnuită cu roți duble. Aceste schimbări au adus mai mult spațiu în compartimentul de marfă deja generos. De asemenea, s-a introdus pentru prima dată un motor diesel turbo. Modelul Mk3 Transit a primit un alt facelift în 1994, beneficiind de un nou tablou de bord, un design final și actualizări ale motoarelor. Opțiunile de confort, cum ar fi aerul condiționat, închiderea centralizată, airbag-urile, geamurile electrice și oglinzile electrice, au adus un nivel superior de comoditate. Specificații Tehnice Ford Transit 1994-2000 Ford Transit Mk3, precum predecesorii săi (MK1, MK2), a fost disponibil în diverse versiuni, inclusiv van, van cu acoperiș înalt, kombi, autobuz, dropside, cabină șasiu și cabină dublă pentru șasiu. Modelul Mk3 a fost livrat cu mai multe opțiuni de motorizare: Motor pe benzină de 1,6 L cu o putere de 63 CP Motor pe benzină de 2,0 L cu o putere de 77 CP Motor diesel de 2,5 L cu o putere de 68 CP Acest model a fost ultimul cu versiunea lungă echipată cu arcuri pe suspensia față și a introdus o direcție servoasistată pentru caroseriile scurte. Transit Mk3 a reprezentat o etapă semnificativă în dezvoltarea vehiculelor comerciale, oferind un spațiu de încărcare generos, manevrabilitate excelentă și durabilitate remarcabilă. Aceste caracteristici au continuat să facă din Ford Transit un lider în domeniu timp de 28 de ani. Ford Transit Mk3: Performanță și Variante Ford Transit Mk3, introdus în 1986, a reprezentat o evoluție semnificativă în seria Transit. Acest model a cunoscut o serie de îmbunătățiri tehnice și opțiuni de echipare variate. Motorizare și Performanță Transit Mk3 a fost oferit cu o gamă diversificată de motoare, satisfăcând diverse nevoi de performanță și economie. Printre opțiunile de motorizare se numărau: Motor pe benzină de 1,6 litri, cu o putere de 63 CP. Motor pe benzină de 2,0 litri, cu o putere de 77 CP. Motor diesel de 2,5 litri, furnizând 68 CP de putere. Aceste opțiuni au permis clienților să aleagă variantele care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor, fie că era vorba despre transport comercial sau de pasageri. Variante de Caroserie Ford Transit Mk3 a fost disponibil într-o varietate de configurații de caroserie pentru a se adapta diverselor scopuri de utilizare. Acestea includ: Van: Varianta standard pentru transport de marfă. Van cu acoperiș înalt: Pentru transportul mărfurilor voluminoase. Kombi: Pentru transportul pasagerilor și al mărfurilor. Autobuz: Pentru transportul public sau de pasageri pe distanțe lungi. Dropside: Cu o platformă de încărcare extensibilă pentru transportul mărfurilor mai lungi. Cabină șasiu: Pentru personalizarea ulterioară a caroseriei în funcție de necesități. Cabină dublă pentru șasiu: Cu locuri suplimentare pentru pasageri. Această varietate de configurații a făcut din Transit Mk3 o alegere versatilă pentru o gamă largă de clienți și industrii. Conectivitate cu PieseFord.ro Pentru proprietarii de Ford Transit Mk3, PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto originale pentru a menține și îmbunătăți performanța vehiculului lor. Indiferent de necesitățile de service sau reparații, PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru a găsi piesele de înlocuire potrivite, astfel încât Ford Transit Mk3 să rămână în cea mai bună formă posibilă. Producție și Locații Modelul Ford Transit Mk3 a fost produs la diverse uzine din Europa. A fost un pas semnificativ în evoluția designului și tehnologiei vehiculelor comerciale, devenind un punct de referință în această categorie. Ford Transit Mk3 a fost o alegere populară pentru transportatori și întreprinzători din întreaga Europă, datorită capacității sale de încărcare generoasă, manevrabilității excelente și durabilității dovedite. Acest model a fost disponibil atât cu motoare pe benzină, cât și cu motoare diesel, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface diverse cerințe de performanță și eficiență. Probleme Comune Cu toate calitățile sale, Ford Transit Mk3 a fost supus unei uzuri naturale în timp. Problemele comune întâlnite pot include: Probleme electrice, cum ar fi probleme cu sistemul de încărcare a bateriei sau cu iluminatul. Coroziunea, în special la modelele mai vechi, poate fi o problemă, mai ales dacă vehiculul a fost expus la condiții de umiditate sau sare de drum. Problemele cu transmisia, cum ar fi schimbarea dificilă a treptelor sau zgomote neobișnuite, pot apărea pe măsură ce vehiculul îmbătrânește. Sistemele de suspensie pot necesita întreținere și înlocuiri periodice pentru a menține manevrabilitatea optimă. Cu toate acestea, cu o întreținere regulată și utilizarea de piese auto de calitate, multe dintre aceste probleme pot fi prevenite sau remediate în mod eficient. Ford Transit Mk3 rămâne unul dintre cele mai iconice și versatile vehicule comerciale de pe piață, fiind folosit în continuare cu succes în diferite domenii industriale. Pentru a menține și îmbunătăți performanța Ford Transit Mk3, PieseFord.ro vă stă la dispoziție cu piese auto originale și experiență în servicii de calitate. PieseFord.ro: Partenerul Dvs. de Încredere pentru Ford Transit Mk3 Când dețineți un vehicul robust și versatil precum Ford Transit Mk3, aveți nevoie de un partener de încredere pentru a vă asigura că rămâne în cea mai bună formă posibilă. PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de service și piese de schimb. Piese Auto Originale pentru Performanță Fiabilă Pentru a vă menține Ford Transit Mk3 în vârf de formă, aveți nevoie de piese auto originale, exact așa cum le-a conceput Ford. PieseFord.ro vă pune la dispoziție o gamă completă de piese originale, astfel încât să puteți efectua orice reparație sau întreținere cu încredere. Când alegeți piese auto originale, aveți certitudinea că vehiculul dvs. beneficiază de calitatea și performanța pe care le-ați aștepta de la un Ford Transit Mk3. Livrare Rapidă și Eficientă PieseFord.ro înțelege importanța unei livrări rapide și eficiente atunci când aveți nevoie de piese de schimb. Cu rețeaua noastră de distribuție bine pusă la punct, vă putem furniza piesele necesare în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți readuce vehiculul dvs. pe șosea cât mai curând. Expertiză în Ford Transit Mk3 Cu o experiență îndelungată în industrie și o pasiune pentru vehiculele Ford, PieseFord.ro are cunoștințele și expertiza necesară pentru a vă ajuta în toate aspectele legate de Ford Transit Mk3. Indiferent dacă aveți nevoie de sfaturi pentru întreținere sau de asistență pentru identificarea pieselor potrivite, suntem aici pentru dvs. Probleme Comune și Soluții Ford Transit Mk3, deși robust, poate întâmpina anumite probleme în timp. Câteva dintre problemele comune includ: Probleme electrice, care pot necesita verificarea sistemului de încărcare a bateriei sau a iluminatului. Coroziunea, în special la vehiculele mai vechi, poate necesita tratament și reparare pentru a prelungi viața utilă a caroseriei. Problemele de transmisie pot necesita diagnosticare și reparații pentru a menține schimbarea treptelor de viteză fluidă și eficientă. Sistemele de suspensie pot necesita întreținere periodică pentru a menține manevrabilitatea optimă a vehiculului. Indiferent de problema pe care o întâmpinați, PieseFord.ro vă poate ajuta să găsiți soluțiile potrivite și piesele de schimb necesare. Servicii complete pentru Ford Transit Mk3 La PieseFord.ro, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii și piese auto pentru Ford Transit Mk3. De la livrarea rapidă la expertiza noastră în domeniu, suntem partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. legate de acest vehicul icon. Rămâneți în mișcare cu PieseFord.ro!
2024

Motorizari Ford Transit Mk5

Piese Ford Transit Mk5