Piese auto Ford Transit Connect Mk2 #8846K825K

Cumpărați piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 de calitate din magazinul oficial Ford. Accesorii și componente pentru camioneta dvs., disponibile după categorie, marcă și prețuri competitive #8846K825K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Transit Connect Mk2

Cumpărați piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 de calitate din magazinul oficial Ford. Accesorii și componente pentru camioneta dvs., disponibile după categorie, marcă și prețuri competitive #8846K825K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Transit Connect 2013-2018


Piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 - Magazin Online Ford #8846K825K

Cumpărați piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 de calitate din magazinul oficial Ford. Accesorii și componente pentru camioneta dvs., disponibile după categorie, marcă și prețuri competitive #8846K825K

Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2: O Alegere Inteligentă pentru Afacera Ta

Camionetă Compactă și Versatilă

Dacă cauți o camionetă compactă, Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 este o alegere excelentă. Disponibilă cu motorizări 1.6 TDCi diesel și 1.0 benzină EcoBoost, această camionetă este gata să facă față provocărilor tale de afaceri.

Istoria de Succes a Ford Transit Connect

Ford Transit Connect a revoluționat piața autoutilitarelor mici când a fost lansată în Marea Britanie în 2003. Acest model a deschis calea pentru camionetele compacte concepute în mod special pentru afaceri, înlocuind vehiculele mici și ineficiente dinainte.

A Doua Generație - Lansată în 2013

Ford Transit Connect Mk2, lansată în 2013, a continuat tradiția de succes. Cu o varietate de opțiuni de caroserie, costuri de operare reduse și tehnologie avansată, această camionetă a fost o alegere inteligentă pentru antreprenori.

Design Eleganta și Practic

Designul modelului Mk2 combină eleganța cu funcționalitatea. Cu o față mai modernă și influențe preluate de la modelul Ford Focus, această camionetă se evidențiază în segmentul său.

Interiorul - Confort și Utilitate

Interiorul este utilitar și practic, cu un design inspirat de telefoanele mobile. Scaunul șoferului este reglabil în opt moduri pentru confort maxim, iar materialele de calitate îi conferă durabilitate.

Practicitatea Golfului de Încărcare

Capacitatea de încărcare variază în funcție de alegerea între variantele cu ampatament scurt sau lung. Cu un spațiu generos și o ușă laterală glisantă, această camionetă este perfectă pentru transportul mărfurilor și al altor încărcături.

Performanță și Fiabilitate

Ford Transit Connect este cunoscută pentru fiabilitatea sa. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați întreținerea și starea mecanică a vehiculului. Există variante de motorizare diesel de 75 CP, 95 CP și 115 CP, precum și o opțiune rară pe benzină cu motor EcoBoost de 100 CP.

Piese de Schimb Ușor Disponibile

Piesele de schimb pentru Ford Transit Connect sunt accesibile și abundente. De la frâne și filtre până la ulei și radiatoare, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru întreținerea vehiculului.

Concluzie

Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 reprezintă o alegere inteligentă pentru afacerea ta. Cu o istorie de succes, practicitate excelentă și costuri de operare rezonabile, această camionetă compactă este perfectă pentru antreprenorii dedicați.

Dacă vă gândiți să achiziționați o astfel de camionetă, asigurați-vă că efectuați verificările necesare și că alegeți varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Cu o Ford Transit Connect, veți avea un partener de încredere pentru afacerea dvs.

Practicitate și Capacitate de Încărcare

Cu două variante de ampatament, Ford Transit Connect oferă versatilitate în ceea ce privește capacitatea de încărcare. Cu modelul "L1", beneficiați de un spațiu de încărcare de 2,9 metri cubi, în timp ce varianta "L2" extinde acest spațiu la impresionanta valoare de 3,2 metri cubi. Acest lucru vă permite să transportați cu ușurință diferite tipuri de încărcături, de la echipamente și materiale până la produse și mărfuri diverse. O ușă laterală glisantă standard face încărcarea și descărcarea și mai comodă, iar în varianta "L2", puteți transporta chiar și doi paleti euro, sporind astfel flexibilitatea în afacerile dvs.

Greutate și Performanță

Greutatea maximă pe care o poate suporta acest autovehicul depinde de varianta de caroserie și de opțiunile selectate. De exemplu, varianta "L1" poate suporta o sarcină brută maximă de până la 865 kg, în funcție de specificațiile alese. În cazul variantei "L2", capacitatea maximă de încărcare este de până la 834 kg, din nou, în funcție de opțiunile selectate. Aceste cifre reflectă capacitatea impresionantă a Ford Transit Connect de a face față cerințelor de încărcare ale afacerii dvs.

Fiabilitate și Sfaturi pentru Cumpărători

Ford Transit Connect are o reputație solidă de fiabilitate. Cu toate acestea, atunci când achiziționați un vehicul folosit, asigurați-vă că efectuați verificări amănunțite. Verificați aspectele precum suspensiile din spate, sistemul de frânare și ambreiajele. De asemenea, asigurați-vă că legăturile golfului de încărcare nu sunt deteriorate sau îndoite. Revizuiți istoricul complet al serviciilor pentru a vă asigura că vehiculul a fost întreținut corespunzător.

Siguranță și Confort

Ford Transit Connect oferă un nivel decent de confort pentru un autovehicul utilitar. Scaunele reglabile și o cabină spațioasă fac din condus o experiență mai plăcută. De asemenea, există o mulțime de spațiu de depozitare pentru echipament și obiecte personale. Verificați în mod regulat starea generală a vehiculului pentru a vă asigura că acesta rămâne într-o condiție optimă.

Testarea pe Drum

Atunci când conduceți un Ford Transit Connect, veți observa că manevrabilitatea și comportamentul său pe drum sunt printre cele mai bune din clasa sa. Cu un sistem de vectorizare a cuplului, autoutilitara se comportă excelent în viraje și oferă o experiență de conducere previzibilă. Cu toate acestea, puteți alege între motorizări diesel și benzina, în funcție de preferințele dvs. De exemplu, motorul EcoBoost de 1.0 litri, pe benzină, oferă o opțiune mai ușoară și o direcție mai puțin efortizantă.

Concluzie Finală

Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 este o alegere inteligentă pentru oricine are nevoie de o autoutilitară compactă, fiabilă și versatilă pentru afacerea lor. Cu un design elegant, practicitate excelentă și o istorie de succes, acest model se potrivește nevoilor antreprenorilor dedicați. Asigurați-vă că faceți cercetări amănunțite înainte de a face o achiziție și că alegeți varianta care vă satisface cel mai bine cerințele. Cu Ford Transit Connect, aveți un partener de încredere pentru dezvoltarea afacerii dvs. și pentru transportul eficient al mărfurilor sau echipamentelor.

Piese de Schimb și Costuri de Întreținere

Dacă vă gândiți la costurile de întreținere și înlocuire a pieselor pentru Ford Transit Connect, aveți de ales dintr-o gamă variată de opțiuni la prețuri rezonabile. De exemplu, setul de frâne din față costă între 22 și 33 de euro, iar placuțele de frână din spate variază între 25 și 40 de euro. Discurile de frână pentru roțile din față se încadrează în intervalul de prețuri de la 68 la 139 de euro, iar cele din spate între 56 și 85 de euro. Filtrul de aer costă aproximativ 8-13 euro, filtrul de combustibil se situează în jurul valorii de 21-33 de euro, iar filtrul de ulei se găsește în jurul prețului de 7-9 euro. Un set de ștergătoare pentru parbriz costă aproximativ 32 de euro, iar un termostat se află în jurul valorii de 39 de euro. O pompă de apă costă între 48 și 70 de euro, iar un radiator de apă se poate achiziționa cu aproximativ 165 de euro. Pentru un alternator, prețurile pornesc de la 195 de euro. Un pachet de revizie care include ulei și filtre Ford 5w30 se găsește în jurul valorii de 140 de euro, iar o distribuție cu pompă de apă Ford originală poate costa aproximativ 330 de euro. Costurile rezonabile pentru piese și întreținere fac din Ford Transit Connect o opțiune economică pentru proprietarii de afaceri.

Verificarea Înainte de Achiziție

Când examinați un Ford Transit Connect pe care intenționați să-l achiziționați, trebuie să acordați o atenție deosebită câtorva aspecte cheie. Verificați balamalele ușii din spate pentru semne de ruginație sau uzură. De asemenea, inspectați capacele garniturilor din cauciuc ale articulațiilor exterioare CV, deoarece uzura acestora poate cauza probleme. Asigurați-vă că pneurile nu prezintă uzură neuniformă sau deteriorări pe peretii laterali. Dacă observați astfel de semne, ar putea indica o problemă cu direcția sau roțile. În cazul unui exemplar cu kilometri mai mari, verificați dacă centura de sincronizare a fost înlocuită, deoarece aceasta ar trebui să fie schimbată la fiecare 60.000 de kilometri sau la fiecare patru ani, în funcție de care dintre acestea survine mai devreme.

Alte Aspecte de Verificat

Ascultați cu atenție orice zgomote sau vibrații ale rulmentilor roților în timpul testului de conducere. Verificați modul în care vehiculul se comportă atât la viteze urbane, cât și la viteze de autostradă, pentru a vă asigura că se simte confortabil în ambele situații. Nu vă fie teamă să explorați exemplarele cu kilometri mai mari, deoarece istoricul de utilizare al vehiculului poate influența mai mult starea sa decât numărul de kilometri. La sfârșit, efectuați o verificare minuțioasă a cabinei pentru a depista eventualele infiltrații de apă. Ridicați covorul, verificați sub scaune și sub covorașele de podea pentru a fi siguri că nu există zone afectate de umezeală. Verificați și dacă orificiile de scurgere ale parbrizului nu sunt blocate.

Ford Transit Connect este o autoutilitară inteligentă și fiabilă, potrivită pentru afacerile mici și medii. Cu o gamă variată de opțiuni și versatilitate în capacitatea de încărcare, acest model rămâne o alegere puternică pentru antreprenori și proprietari de afaceri. Asigurați-vă că vă documentați înainte de achiziție și că verificați amănunțit vehiculul pentru a vă asigura că faceți o alegere bună pentru nevoile dvs. Cu Ford Transit Connect, veți avea un partener de încredere în dezvoltarea afacerii dvs. și în transportul eficient al echipamentelor și mărfurilor.

Cu siguranță! Ford Transit Connect 2013-2018 oferă o gamă variată de motorizări, cutii de viteze și opțiuni de echipare. Este important să luați în considerare aceste aspecte atunci când alegeți un astfel de vehicul pentru afacerea sau nevoile dvs. de transport. Mai jos, vă voi prezenta detaliile principale ale motorizărilor, cutiilor de viteze și tipurilor de echipare pentru Ford Transit Connect 2013-2018, împreună cu menționarea magazinului online PieseFord.ro, preferat de șoferii de Ford Transit Connect pentru piesele auto.

Motorizările Ford Transit Connect 2013-2018

  1. Motorizarea Diesel TDCi de 1.6 litri: Această motorizare diesel a fost oferită cu mai multe niveluri de putere, inclusiv 75 CP, 95 CP și 115 CP. Motorul de 95 CP a fost alegerea populară, datorită prețului accesibil și a performanțelor bune. Acesta a avut un cuplu flexibil de 230 Nm, ceea ce a facilitat transportul unei sarcini utile de până la 1.200 kg. Cutia de viteze standard era una cu cinci trepte, dar pentru varianta de 115 CP se oferea o cutie de viteze cu șase trepte, ideală pentru condusul pe autostradă. Motorizarea diesel a fost preferată pentru economia de combustibil și cuplul său.

  2. Motorizarea pe benzină EcoBoost de 1.0 litri: Oferită mai rar, această motorizare pe benzină era echipată cu un motor EcoBoost turbo de 1.0 litri și 100 CP. Era o opțiune atractivă pentru cei care nu necesitau o putere excesivă de tracțiune și doreau un motor mai ușor, care afecta puțin direcția. Această motorizare a fost potrivită pentru utilizatorii care nu aveau nevoie de o capacitate de transport grea și doreau un motor mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cutiile de Viteze

Ford Transit Connect 2013-2018 a venit cu două tipuri principale de cutii de viteze:

  1. Cutie de Viteze Manuală: Majoritatea modelelor Ford Transit Connect au fost echipate cu o cutie de viteze manuală. Aceasta a fost disponibilă cu cinci sau șase trepte, în funcție de motorizare. Cutiile de viteze manuale sunt preferate pentru controlul mai mare pe care îl oferă șoferilor și pentru economia de combustibil.

  2. Cutie de Viteze Automată: Unele versiuni ale Ford Transit Connect au fost disponibile cu o cutie de viteze automată. Aceasta a fost o opțiune pentru cei care preferă să nu schimbe manual treptele de viteză. Cu toate acestea, poate să consume mai mult combustibil decât varianta manuală.

Tipurile de Echipare

Ford Transit Connect 2013-2018 a oferit mai multe niveluri de echipare, inclusiv cele mai comune:

  1. Bază: Această variantă a oferit caracteristici de bază, dar utile, cum ar fi aerul condiționat, sistemul audio și airbag-urile.

  2. Trend: Nivelul de echipare Trend a adăugat caracteristici precum geamuri electrice, oglinzi electrice, sistem audio îmbunătățit și unele caracteristici de confort suplimentare.

  3. Limited: Varianta Limited a fost cea mai bine echipată, adăugând caracteristici premium, cum ar fi controlul climatronic, sistemul SYNC cu ecran tactil, navigație și multe altele.

  4. Opțiuni de Personalizare: În plus față de nivelurile de echipare standard, Ford a oferit opțiuni de personalizare pentru a vă adapta vehiculul nevoilor dvs. specifice de afaceri sau transport.

Piese Auto de la PieseFord.ro

Pentru cei care dețin sau conduc un Ford Transit Connect 2013-2018 și au nevoie de piese de schimb sau accesorii, PieseFord.ro este magazinul preferat. Acest magazin online oferă o gamă largă de piese auto originale Ford și accesorii, toate la prețuri competitive. Aici puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru întreținerea și reparația vehiculului dvs., de la filtre, placuțe de frână și discuri de frână până la uleiuri, curele de transmisie și multe altele. Cu PieseFord.ro, puteți fi siguri că vehiculul dvs. Ford Transit Connect va fi întreținut cu piese de cea mai bună calitate. Este locul ideal pentru a găsi piesele necesare pentru a vă menține vehiculul în mișcare și în cea mai bună stare posibilă.

 

Piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 - Magazin Online Ford #8846K825K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese Ford Transit CONNECT 2013-2018 - Magazin Online Ford #8846K825K
Piese auto Ford Transit Connect Mk2 #8846K825K
Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2: O Alegere Inteligentă pentru Afacera Ta Camionetă Compactă și Versatilă Dacă cauți o camionetă compactă, Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 este o alegere excelentă. Disponibilă cu motorizări 1.6 TDCi diesel și 1.0 benzină EcoBoost, această camionetă este gata să facă față provocărilor tale de afaceri. Istoria de Succes a Ford Transit Connect Ford Transit Connect a revoluționat piața autoutilitarelor mici când a fost lansată în Marea Britanie în 2003. Acest model a deschis calea pentru camionetele compacte concepute în mod special pentru afaceri, înlocuind vehiculele mici și ineficiente dinainte. A Doua Generație - Lansată în 2013 Ford Transit Connect Mk2, lansată în 2013, a continuat tradiția de succes. Cu o varietate de opțiuni de caroserie, costuri de operare reduse și tehnologie avansată, această camionetă a fost o alegere inteligentă pentru antreprenori. Design Eleganta și Practic Designul modelului Mk2 combină eleganța cu funcționalitatea. Cu o față mai modernă și influențe preluate de la modelul Ford Focus, această camionetă se evidențiază în segmentul său. Interiorul - Confort și Utilitate Interiorul este utilitar și practic, cu un design inspirat de telefoanele mobile. Scaunul șoferului este reglabil în opt moduri pentru confort maxim, iar materialele de calitate îi conferă durabilitate. Practicitatea Golfului de Încărcare Capacitatea de încărcare variază în funcție de alegerea între variantele cu ampatament scurt sau lung. Cu un spațiu generos și o ușă laterală glisantă, această camionetă este perfectă pentru transportul mărfurilor și al altor încărcături. Performanță și Fiabilitate Ford Transit Connect este cunoscută pentru fiabilitatea sa. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați întreținerea și starea mecanică a vehiculului. Există variante de motorizare diesel de 75 CP, 95 CP și 115 CP, precum și o opțiune rară pe benzină cu motor EcoBoost de 100 CP. Piese de Schimb Ușor Disponibile Piesele de schimb pentru Ford Transit Connect sunt accesibile și abundente. De la frâne și filtre până la ulei și radiatoare, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru întreținerea vehiculului. Concluzie Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 reprezintă o alegere inteligentă pentru afacerea ta. Cu o istorie de succes, practicitate excelentă și costuri de operare rezonabile, această camionetă compactă este perfectă pentru antreprenorii dedicați. Dacă vă gândiți să achiziționați o astfel de camionetă, asigurați-vă că efectuați verificările necesare și că alegeți varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Cu o Ford Transit Connect, veți avea un partener de încredere pentru afacerea dvs. Practicitate și Capacitate de Încărcare Cu două variante de ampatament, Ford Transit Connect oferă versatilitate în ceea ce privește capacitatea de încărcare. Cu modelul "L1", beneficiați de un spațiu de încărcare de 2,9 metri cubi, în timp ce varianta "L2" extinde acest spațiu la impresionanta valoare de 3,2 metri cubi. Acest lucru vă permite să transportați cu ușurință diferite tipuri de încărcături, de la echipamente și materiale până la produse și mărfuri diverse. O ușă laterală glisantă standard face încărcarea și descărcarea și mai comodă, iar în varianta "L2", puteți transporta chiar și doi paleti euro, sporind astfel flexibilitatea în afacerile dvs. Greutate și Performanță Greutatea maximă pe care o poate suporta acest autovehicul depinde de varianta de caroserie și de opțiunile selectate. De exemplu, varianta "L1" poate suporta o sarcină brută maximă de până la 865 kg, în funcție de specificațiile alese. În cazul variantei "L2", capacitatea maximă de încărcare este de până la 834 kg, din nou, în funcție de opțiunile selectate. Aceste cifre reflectă capacitatea impresionantă a Ford Transit Connect de a face față cerințelor de încărcare ale afacerii dvs. Fiabilitate și Sfaturi pentru Cumpărători Ford Transit Connect are o reputație solidă de fiabilitate. Cu toate acestea, atunci când achiziționați un vehicul folosit, asigurați-vă că efectuați verificări amănunțite. Verificați aspectele precum suspensiile din spate, sistemul de frânare și ambreiajele. De asemenea, asigurați-vă că legăturile golfului de încărcare nu sunt deteriorate sau îndoite. Revizuiți istoricul complet al serviciilor pentru a vă asigura că vehiculul a fost întreținut corespunzător. Siguranță și Confort Ford Transit Connect oferă un nivel decent de confort pentru un autovehicul utilitar. Scaunele reglabile și o cabină spațioasă fac din condus o experiență mai plăcută. De asemenea, există o mulțime de spațiu de depozitare pentru echipament și obiecte personale. Verificați în mod regulat starea generală a vehiculului pentru a vă asigura că acesta rămâne într-o condiție optimă. Testarea pe Drum Atunci când conduceți un Ford Transit Connect, veți observa că manevrabilitatea și comportamentul său pe drum sunt printre cele mai bune din clasa sa. Cu un sistem de vectorizare a cuplului, autoutilitara se comportă excelent în viraje și oferă o experiență de conducere previzibilă. Cu toate acestea, puteți alege între motorizări diesel și benzina, în funcție de preferințele dvs. De exemplu, motorul EcoBoost de 1.0 litri, pe benzină, oferă o opțiune mai ușoară și o direcție mai puțin efortizantă. Concluzie Finală Ford Transit Connect 2013-2018 Mk2 este o alegere inteligentă pentru oricine are nevoie de o autoutilitară compactă, fiabilă și versatilă pentru afacerea lor. Cu un design elegant, practicitate excelentă și o istorie de succes, acest model se potrivește nevoilor antreprenorilor dedicați. Asigurați-vă că faceți cercetări amănunțite înainte de a face o achiziție și că alegeți varianta care vă satisface cel mai bine cerințele. Cu Ford Transit Connect, aveți un partener de încredere pentru dezvoltarea afacerii dvs. și pentru transportul eficient al mărfurilor sau echipamentelor. Piese de Schimb și Costuri de Întreținere Dacă vă gândiți la costurile de întreținere și înlocuire a pieselor pentru Ford Transit Connect, aveți de ales dintr-o gamă variată de opțiuni la prețuri rezonabile. De exemplu, setul de frâne din față costă între 22 și 33 de euro, iar placuțele de frână din spate variază între 25 și 40 de euro. Discurile de frână pentru roțile din față se încadrează în intervalul de prețuri de la 68 la 139 de euro, iar cele din spate între 56 și 85 de euro. Filtrul de aer costă aproximativ 8-13 euro, filtrul de combustibil se situează în jurul valorii de 21-33 de euro, iar filtrul de ulei se găsește în jurul prețului de 7-9 euro. Un set de ștergătoare pentru parbriz costă aproximativ 32 de euro, iar un termostat se află în jurul valorii de 39 de euro. O pompă de apă costă între 48 și 70 de euro, iar un radiator de apă se poate achiziționa cu aproximativ 165 de euro. Pentru un alternator, prețurile pornesc de la 195 de euro. Un pachet de revizie care include ulei și filtre Ford 5w30 se găsește în jurul valorii de 140 de euro, iar o distribuție cu pompă de apă Ford originală poate costa aproximativ 330 de euro. Costurile rezonabile pentru piese și întreținere fac din Ford Transit Connect o opțiune economică pentru proprietarii de afaceri. Verificarea Înainte de Achiziție Când examinați un Ford Transit Connect pe care intenționați să-l achiziționați, trebuie să acordați o atenție deosebită câtorva aspecte cheie. Verificați balamalele ușii din spate pentru semne de ruginație sau uzură. De asemenea, inspectați capacele garniturilor din cauciuc ale articulațiilor exterioare CV, deoarece uzura acestora poate cauza probleme. Asigurați-vă că pneurile nu prezintă uzură neuniformă sau deteriorări pe peretii laterali. Dacă observați astfel de semne, ar putea indica o problemă cu direcția sau roțile. În cazul unui exemplar cu kilometri mai mari, verificați dacă centura de sincronizare a fost înlocuită, deoarece aceasta ar trebui să fie schimbată la fiecare 60.000 de kilometri sau la fiecare patru ani, în funcție de care dintre acestea survine mai devreme. Alte Aspecte de Verificat Ascultați cu atenție orice zgomote sau vibrații ale rulmentilor roților în timpul testului de conducere. Verificați modul în care vehiculul se comportă atât la viteze urbane, cât și la viteze de autostradă, pentru a vă asigura că se simte confortabil în ambele situații. Nu vă fie teamă să explorați exemplarele cu kilometri mai mari, deoarece istoricul de utilizare al vehiculului poate influența mai mult starea sa decât numărul de kilometri. La sfârșit, efectuați o verificare minuțioasă a cabinei pentru a depista eventualele infiltrații de apă. Ridicați covorul, verificați sub scaune și sub covorașele de podea pentru a fi siguri că nu există zone afectate de umezeală. Verificați și dacă orificiile de scurgere ale parbrizului nu sunt blocate. Ford Transit Connect este o autoutilitară inteligentă și fiabilă, potrivită pentru afacerile mici și medii. Cu o gamă variată de opțiuni și versatilitate în capacitatea de încărcare, acest model rămâne o alegere puternică pentru antreprenori și proprietari de afaceri. Asigurați-vă că vă documentați înainte de achiziție și că verificați amănunțit vehiculul pentru a vă asigura că faceți o alegere bună pentru nevoile dvs. Cu Ford Transit Connect, veți avea un partener de încredere în dezvoltarea afacerii dvs. și în transportul eficient al echipamentelor și mărfurilor. Cu siguranță! Ford Transit Connect 2013-2018 oferă o gamă variată de motorizări, cutii de viteze și opțiuni de echipare. Este important să luați în considerare aceste aspecte atunci când alegeți un astfel de vehicul pentru afacerea sau nevoile dvs. de transport. Mai jos, vă voi prezenta detaliile principale ale motorizărilor, cutiilor de viteze și tipurilor de echipare pentru Ford Transit Connect 2013-2018, împreună cu menționarea magazinului online PieseFord.ro, preferat de șoferii de Ford Transit Connect pentru piesele auto. Motorizările Ford Transit Connect 2013-2018 Motorizarea Diesel TDCi de 1.6 litri: Această motorizare diesel a fost oferită cu mai multe niveluri de putere, inclusiv 75 CP, 95 CP și 115 CP. Motorul de 95 CP a fost alegerea populară, datorită prețului accesibil și a performanțelor bune. Acesta a avut un cuplu flexibil de 230 Nm, ceea ce a facilitat transportul unei sarcini utile de până la 1.200 kg. Cutia de viteze standard era una cu cinci trepte, dar pentru varianta de 115 CP se oferea o cutie de viteze cu șase trepte, ideală pentru condusul pe autostradă. Motorizarea diesel a fost preferată pentru economia de combustibil și cuplul său. Motorizarea pe benzină EcoBoost de 1.0 litri: Oferită mai rar, această motorizare pe benzină era echipată cu un motor EcoBoost turbo de 1.0 litri și 100 CP. Era o opțiune atractivă pentru cei care nu necesitau o putere excesivă de tracțiune și doreau un motor mai ușor, care afecta puțin direcția. Această motorizare a fost potrivită pentru utilizatorii care nu aveau nevoie de o capacitate de transport grea și doreau un motor mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Cutiile de Viteze Ford Transit Connect 2013-2018 a venit cu două tipuri principale de cutii de viteze: Cutie de Viteze Manuală: Majoritatea modelelor Ford Transit Connect au fost echipate cu o cutie de viteze manuală. Aceasta a fost disponibilă cu cinci sau șase trepte, în funcție de motorizare. Cutiile de viteze manuale sunt preferate pentru controlul mai mare pe care îl oferă șoferilor și pentru economia de combustibil. Cutie de Viteze Automată: Unele versiuni ale Ford Transit Connect au fost disponibile cu o cutie de viteze automată. Aceasta a fost o opțiune pentru cei care preferă să nu schimbe manual treptele de viteză. Cu toate acestea, poate să consume mai mult combustibil decât varianta manuală. Tipurile de Echipare Ford Transit Connect 2013-2018 a oferit mai multe niveluri de echipare, inclusiv cele mai comune: Bază: Această variantă a oferit caracteristici de bază, dar utile, cum ar fi aerul condiționat, sistemul audio și airbag-urile. Trend: Nivelul de echipare Trend a adăugat caracteristici precum geamuri electrice, oglinzi electrice, sistem audio îmbunătățit și unele caracteristici de confort suplimentare. Limited: Varianta Limited a fost cea mai bine echipată, adăugând caracteristici premium, cum ar fi controlul climatronic, sistemul SYNC cu ecran tactil, navigație și multe altele. Opțiuni de Personalizare: În plus față de nivelurile de echipare standard, Ford a oferit opțiuni de personalizare pentru a vă adapta vehiculul nevoilor dvs. specifice de afaceri sau transport. Piese Auto de la PieseFord.ro Pentru cei care dețin sau conduc un Ford Transit Connect 2013-2018 și au nevoie de piese de schimb sau accesorii, PieseFord.ro este magazinul preferat. Acest magazin online oferă o gamă largă de piese auto originale Ford și accesorii, toate la prețuri competitive. Aici puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru întreținerea și reparația vehiculului dvs., de la filtre, placuțe de frână și discuri de frână până la uleiuri, curele de transmisie și multe altele. Cu PieseFord.ro, puteți fi siguri că vehiculul dvs. Ford Transit Connect va fi întreținut cu piese de cea mai bună calitate. Este locul ideal pentru a găsi piesele necesare pentru a vă menține vehiculul în mișcare și în cea mai bună stare posibilă.  
2024

Motorizari Ford Transit Connect Mk2

Piese Ford Transit Connect Mk2