Piese auto Ford Transit Courier Mk2 #AO42K8P5K

Descoperiți calitatea și fiabilitatea Ford Transit Courier cu piese de înlocuire de încredere disponibile pe PieseFord.ro. #AO42K8P5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Transit Courier Mk2
Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Transit Courier 2019-2023


Ford Transit COURIER 2019-2023 Piese de încredere pe PieseFord.ro #AO42K8P5K

Descoperiți calitatea și fiabilitatea Ford Transit Courier cu piese de înlocuire de încredere disponibile pe PieseFord.ro. #AO42K8P5K

Ford Transit Courier 2019-2023: Mici dimensiuni, mari performanțe

Ford Transit Courier 2019-2023 face parte din familia Transit și este un model compact, perfect pentru nevoile de transport ale IMM-urilor. Cu recenta sa actualizare, oferă o varietate de caracteristici noi și tehnologie de ultimă generație pentru a satisface nevoile clienților.

Actualizare Majoră 2019-2023

În 2019, Ford Transit Courier a primit o actualizare semnificativă, inclusiv motoare și cutii de viteze îmbunătățite, un sistem media modernizat și modificări la aspectul exterior. Acest model a introdus, de asemenea, un pachet de asistență pentru șofer, sporind astfel nivelul de siguranță. Interiorul a fost reproiectat pentru a oferi o experiență de utilizare mai plăcută, cu un ecran tactil mai mare și un sistem de infotainment Ford Sync 3. Motoarele actualizate sunt conforme cu standardele de emisii Euro 6.2 și au adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește economia de combustibil.

Alegerea Motorului Potrivit

Ford Transit Courier oferă mai multe opțiuni de motorizare. Pentru cei care fac deplasări frecvente în oraș sau pe distanțe scurte, motorul EcoBoost pe benzină este o alegere excelentă, oferind o putere mai bună la turații mai mici. Cu toate acestea, pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi, motoarele diesel, cum ar fi EcoBlue 1.5 litri, sunt mai potrivite, oferind o economie de combustibil superioară.

Experiența de Conducere Ford

Ford Transit Courier oferă o experiență de conducere de încredere și plăcută, cu manevrabilitate excelentă și o calitate superioară a șofatului. Indiferent dacă este folosit ca furgonetă de transport sau pentru alte necesități, acest model se descurcă bine pe drumurile urbane și în afara lor.

Interior Spațios și Practic

Cabina Ford Transit Courier impresionează cu designul său simplu, dar robust. Există mult spațiu pentru picioare și afișaje clare pe tabloul de bord. Versiunea actualizată oferă o consolă centrală reproiectată și un ecran tactil mai mare, îmbunătățind astfel experiența conducătorului auto.

Fiabilitate Doctată

Fiabilitatea Ford Transit Courier este susținută de testele riguroase la care a fost supus, inclusiv un milion de kilometri de testare și 250.000 de cicluri de deschidere și închidere a ușilor. Bazat pe tehnologie bine stabilită, acest model se bucură de o reputație solidă în ceea ce privește fiabilitatea.

Economie de Combustibil Excelentă

Ford Transit Courier oferă o economie de combustibil remarcabilă, cu variante diesel care pot oferi chiar și 67mpg, făcându-l una dintre cele mai economice furgonete de pe piață.

Echipare Variată

Ford Transit Courier vine în mai multe versiuni, fiecare cu echipamentul său standard. De la DAB radio și Bluetooth la sisteme avansate de asistență pentru șofer, puteți alege varianta care corespunde cel mai bine nevoilor dvs.

Concluzie

Ford Transit Courier 2019-2023 este un model de succes în segmentul său, oferind o combinație impresionantă de spațiu, economie de combustibil și fiabilitate. Cu opțiuni variate de motorizare și echipare, acesta poate satisface o gamă largă de nevoi ale clienților.

Motorizări Disponibile pentru Ford Transit Courier

Ford Transit Courier este disponibil cu mai multe opțiuni de motorizare pentru a vă satisface cerințele de performanță și economie de combustibil. Iată principalele opțiuni de motorizare:

  1. Motor Diesel EcoBlue de 1.5 litri (75 CP): Această variantă este potrivită pentru cei care caută economie de combustibil și performanță rezonabilă. Este o alegere populară pentru utilizarea urbană și pentru transportul de marfă ușoară.

  2. Motor Diesel EcoBlue de 1.5 litri (100 CP): Dacă aveți nevoie de mai multă putere pentru sarcini mai grele sau pentru condusul pe autostradă, această variantă oferă o performanță suplimentară.

  3. Motor pe Benzină EcoBoost de 1.0 litri (100 CP): Pentru cei care preferă motoarele pe benzină, acest motor EcoBoost oferă o experiență de condus mai dinamică și poate fi o alegere excelentă pentru oraș și pentru utilizatorii care nu parcurg distanțe mari.

Niveluri de Echipare pentru Ford Transit Courier

Ford Transit Courier vine în diverse niveluri de echipare, fiecare oferind diferite caracteristici și opțiuni. Iată câteva dintre nivelurile de echipare disponibile:

  1. Nivelul de Echipare de Bază: Include caracteristici esențiale, cum ar fi DAB radio și Bluetooth.

  2. Nivelul de Echipare Trend: Adaugă caracteristici precum sistemul de infotainment Ford Sync 3, oglinzi electrice, geamuri electrice și mai multe opțiuni de confort.

  3. Nivelul de Echipare Sport: Pentru cei care doresc un aspect sportiv, acest nivel de echipare adaugă accente sportive și caracteristici suplimentare de design.

Cutii de Viteze Disponibile

Ford Transit Courier este echipat cu transmisii manuale cu 6 trepte, ceea ce oferă o schimbare mai eficientă a treptelor și o economie de combustibil îmbunătățită.

Intervale de Service și Piese de Întreținere

Intervalele de service pentru Ford Transit Courier sunt de aproximativ 20.000 de kilometri. Este important să respectați aceste intervale pentru a menține performanța optimă a vehiculului.

Pentru întreținerea regulată a Ford Transit Courier, veți avea nevoie de piese auto precum ulei de motor, filtre de ulei și aer, bujii, lichid de frână și altele. Puteți găsi aceste piese de înaltă calitate pe magazinul online PieseFord.ro.

Principalele Probleme și Fiabilitate

Ford Transit Courier este cunoscut pentru fiabilitatea sa, dar, ca orice vehicul, poate întâmpina unele probleme. Câteva probleme comune includ problemele cu sistemul de frânare, de exemplu, discurile și placuțele de frână pot necesita înlocuire după un anumit număr de kilometri. De asemenea, sistemul electric poate prezenta probleme minore, cum ar fi defectarea senzorilor sau a sistemului de infotainment.

Cu toate acestea, în general, Ford Transit Courier a primit recenzii bune în ceea ce privește fiabilitatea sa și se bucură de o reputație solidă în rândul șoferilor.

PieseFord.ro - Magazinul de Piese Auto Online

Pentru clienții cu Ford Transit Courier 2019-2023, PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru achiziționarea de piese auto de înaltă calitate. Aici puteți găsi o gamă largă de piese originale și aftermaket, de la filtre de ulei și aer la discuri de frână și multe altele. Magazinul oferă și asistență clienți excelentă și livrare rapidă pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în stare perfectă de funcționare. PieseFord.ro este partenerul de încredere pentru proprietarii de Ford Transit Courier.

Ford Transit COURIER 2019-2023 Piese de încredere pe PieseFord.ro #AO42K8P5K


ro
2024-02-22T00:36:15+00:00
Ford Transit COURIER 2019-2023 Piese de încredere pe PieseFord.ro #AO42K8P5K
Piese auto Ford Transit Courier Mk2 #AO42K8P5K
Ford Transit Courier 2019-2023: Mici dimensiuni, mari performanțe Ford Transit Courier 2019-2023 face parte din familia Transit și este un model compact, perfect pentru nevoile de transport ale IMM-urilor. Cu recenta sa actualizare, oferă o varietate de caracteristici noi și tehnologie de ultimă generație pentru a satisface nevoile clienților. Actualizare Majoră 2019-2023 În 2019, Ford Transit Courier a primit o actualizare semnificativă, inclusiv motoare și cutii de viteze îmbunătățite, un sistem media modernizat și modificări la aspectul exterior. Acest model a introdus, de asemenea, un pachet de asistență pentru șofer, sporind astfel nivelul de siguranță. Interiorul a fost reproiectat pentru a oferi o experiență de utilizare mai plăcută, cu un ecran tactil mai mare și un sistem de infotainment Ford Sync 3. Motoarele actualizate sunt conforme cu standardele de emisii Euro 6.2 și au adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește economia de combustibil. Alegerea Motorului Potrivit Ford Transit Courier oferă mai multe opțiuni de motorizare. Pentru cei care fac deplasări frecvente în oraș sau pe distanțe scurte, motorul EcoBoost pe benzină este o alegere excelentă, oferind o putere mai bună la turații mai mici. Cu toate acestea, pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi, motoarele diesel, cum ar fi EcoBlue 1.5 litri, sunt mai potrivite, oferind o economie de combustibil superioară. Experiența de Conducere Ford Ford Transit Courier oferă o experiență de conducere de încredere și plăcută, cu manevrabilitate excelentă și o calitate superioară a șofatului. Indiferent dacă este folosit ca furgonetă de transport sau pentru alte necesități, acest model se descurcă bine pe drumurile urbane și în afara lor. Interior Spațios și Practic Cabina Ford Transit Courier impresionează cu designul său simplu, dar robust. Există mult spațiu pentru picioare și afișaje clare pe tabloul de bord. Versiunea actualizată oferă o consolă centrală reproiectată și un ecran tactil mai mare, îmbunătățind astfel experiența conducătorului auto. Fiabilitate Doctată Fiabilitatea Ford Transit Courier este susținută de testele riguroase la care a fost supus, inclusiv un milion de kilometri de testare și 250.000 de cicluri de deschidere și închidere a ușilor. Bazat pe tehnologie bine stabilită, acest model se bucură de o reputație solidă în ceea ce privește fiabilitatea. Economie de Combustibil Excelentă Ford Transit Courier oferă o economie de combustibil remarcabilă, cu variante diesel care pot oferi chiar și 67mpg, făcându-l una dintre cele mai economice furgonete de pe piață. Echipare Variată Ford Transit Courier vine în mai multe versiuni, fiecare cu echipamentul său standard. De la DAB radio și Bluetooth la sisteme avansate de asistență pentru șofer, puteți alege varianta care corespunde cel mai bine nevoilor dvs. Concluzie Ford Transit Courier 2019-2023 este un model de succes în segmentul său, oferind o combinație impresionantă de spațiu, economie de combustibil și fiabilitate. Cu opțiuni variate de motorizare și echipare, acesta poate satisface o gamă largă de nevoi ale clienților. Motorizări Disponibile pentru Ford Transit Courier Ford Transit Courier este disponibil cu mai multe opțiuni de motorizare pentru a vă satisface cerințele de performanță și economie de combustibil. Iată principalele opțiuni de motorizare: Motor Diesel EcoBlue de 1.5 litri (75 CP): Această variantă este potrivită pentru cei care caută economie de combustibil și performanță rezonabilă. Este o alegere populară pentru utilizarea urbană și pentru transportul de marfă ușoară. Motor Diesel EcoBlue de 1.5 litri (100 CP): Dacă aveți nevoie de mai multă putere pentru sarcini mai grele sau pentru condusul pe autostradă, această variantă oferă o performanță suplimentară. Motor pe Benzină EcoBoost de 1.0 litri (100 CP): Pentru cei care preferă motoarele pe benzină, acest motor EcoBoost oferă o experiență de condus mai dinamică și poate fi o alegere excelentă pentru oraș și pentru utilizatorii care nu parcurg distanțe mari. Niveluri de Echipare pentru Ford Transit Courier Ford Transit Courier vine în diverse niveluri de echipare, fiecare oferind diferite caracteristici și opțiuni. Iată câteva dintre nivelurile de echipare disponibile: Nivelul de Echipare de Bază: Include caracteristici esențiale, cum ar fi DAB radio și Bluetooth. Nivelul de Echipare Trend: Adaugă caracteristici precum sistemul de infotainment Ford Sync 3, oglinzi electrice, geamuri electrice și mai multe opțiuni de confort. Nivelul de Echipare Sport: Pentru cei care doresc un aspect sportiv, acest nivel de echipare adaugă accente sportive și caracteristici suplimentare de design. Cutii de Viteze Disponibile Ford Transit Courier este echipat cu transmisii manuale cu 6 trepte, ceea ce oferă o schimbare mai eficientă a treptelor și o economie de combustibil îmbunătățită. Intervale de Service și Piese de Întreținere Intervalele de service pentru Ford Transit Courier sunt de aproximativ 20.000 de kilometri. Este important să respectați aceste intervale pentru a menține performanța optimă a vehiculului. Pentru întreținerea regulată a Ford Transit Courier, veți avea nevoie de piese auto precum ulei de motor, filtre de ulei și aer, bujii, lichid de frână și altele. Puteți găsi aceste piese de înaltă calitate pe magazinul online PieseFord.ro. Principalele Probleme și Fiabilitate Ford Transit Courier este cunoscut pentru fiabilitatea sa, dar, ca orice vehicul, poate întâmpina unele probleme. Câteva probleme comune includ problemele cu sistemul de frânare, de exemplu, discurile și placuțele de frână pot necesita înlocuire după un anumit număr de kilometri. De asemenea, sistemul electric poate prezenta probleme minore, cum ar fi defectarea senzorilor sau a sistemului de infotainment. Cu toate acestea, în general, Ford Transit Courier a primit recenzii bune în ceea ce privește fiabilitatea sa și se bucură de o reputație solidă în rândul șoferilor. PieseFord.ro - Magazinul de Piese Auto Online Pentru clienții cu Ford Transit Courier 2019-2023, PieseFord.ro este alegerea perfectă pentru achiziționarea de piese auto de înaltă calitate. Aici puteți găsi o gamă largă de piese originale și aftermaket, de la filtre de ulei și aer la discuri de frână și multe altele. Magazinul oferă și asistență clienți excelentă și livrare rapidă pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în stare perfectă de funcționare. PieseFord.ro este partenerul de încredere pentru proprietarii de Ford Transit Courier.
2024

Motorizari Ford Transit Courier Mk2

Piese Ford Transit Courier Mk2