Piese auto Ford Transit Custom 2019-2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 cp #496BD33

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Transit Custom 2019-2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 cp

Descoperiți la PieseFord.ro gama completă de piese auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp. De la filtre la componente esențiale, găsiți soluții pentru întreținerea optimă a acestui model Ford. #496BD33


Piese Ford Transit Custom 2019-2023 2.0 EcoBlue mHEV BLFC, BLFD 125 KW #496BD33

Piese Ford Transit Custom Mk2 2.0 EcoBlue mHEV 170 cp, Hybrid #496BD33

My Account
Intră în contul PieseFord pentru control total al ofertelor!

Pentru masina ta iti recomandam
Piese auto Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp: Întreținere #959CFAEFA6

Descoperiți la PieseFord.ro gama completă de piese auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp. De la filtre la componente esențiale, găsiți soluții pentru întreținerea optimă a acestui model Ford. #959CFAEFA6

Dacă sunteți interesat de un Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, ați putea fi atras de caracteristicile suplimentare și îmbunătățirile aduse acestui model. Ford este cunoscut pentru a oferi utilitare fiabile și versatilitate, iar acest model nu face excepție.

Este important să menționăm că Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp vine cu unele facilități suplimentare care îi conferă un aspect interesant. Acestea includ dungi și decalcomanii personalizate, jante negre de 17 inci cu anvelope Michelin și alte accesorii exterioare care îmbunătățesc estetica vehiculului.

Pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto originale și de înaltă calitate. Aceste piese sunt proiectate să asigure performanțe optime pentru acest model și să mențină integritatea și funcționarea adecvată a vehiculului dvs.

PieseFord.ro dispune de o selecție variată de piese auto Ford Transit Custom, inclusiv filtre de ulei, filtre de aer și combustibil, plăci de frână, discuri de frână și multe altele. Toate aceste piese sunt proiectate pentru a se potrivi perfect acestui model specific, oferind o soluție optimă pentru întreținerea și reparațiile vehiculului dvs.

Pentru a menține Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp în stare optimă, este crucial să respectați intervalele de service și să înlocuiți regulat piesele auto care necesită schimbare periodică. La PieseFord.ro, puteți găsi piesele potrivite pentru a efectua întreținerea corespunzătoare a acestui model specific.

Intervalele de service recomandate pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp includ schimbul de ulei și înlocuirea filtrelor la intervale regulate, de obicei, la fiecare 10.000 - 15.000 km sau conform recomandărilor producătorului. În plus, verificarea tehnică periodică este esențială pentru funcționarea optimă a vehiculului.

Achiziționarea pieselor auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp poate fi esențială pentru menținerea performanței și a fiabilității acestui model. La PieseFord.ro, clienții pot găsi o gamă largă de piese auto originale și de calitate pentru a satisface nevoile de întreținere și reparații pentru diverse modele și motorizări Ford Transit, inclusiv acesta.

În ceea ce privește întreținerea motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, este esențial să se acorde atenție intervalelor de service recomandate. Acestea pot varia în funcție de factori precum kilometrajul sau timpul de funcționare al vehiculului. La PieseFord.ro, puteți găsi piesele necesare pentru a efectua întreținerea corespunzătoare a acestei motorizări.

Pentru motorizarea specifică Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, piesele auto esențiale care trebuie înlocuite în mod regulat includ filtrele de ulei și aer, bujiile și lichidele, cum ar fi uleiul de motor și lichidul de răcire. De asemenea, este important să verificați și să înlocuiți componentele uzate sau deteriorate pentru a menține performanțele optime ale motorului.

Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp este o alegere populară printre șoferii și afacerile care necesită o autoutilitară fiabilă și eficientă. Pentru a menține această motorizare în stare optimă, respectarea intervalelor de service recomandate este crucială.

Pentru acest model specific, intervalele de service pot varia în funcție de kilometrajul parcurs sau de timpul de funcționare. Este important să efectuați schimburile de ulei și filtre la intervalele recomandate și să urmăriți starea curelelor de distribuție și a bujiilor pentru a asigura o funcționare corectă a motorului.

PieseFord.ro oferă o gamă largă de piese auto adaptate pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, inclusiv filtre de ulei, filtre de aer, bujii, curele de distribuție și multe altele. Aceste piese sunt concepute pentru a se potrivi perfect și pentru a asigura performanțe fiabile pentru vehiculul dumneavoastră.

Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp necesită întreținere regulată pentru a funcționa la parametrii optimi. Schimbarea regulată a pieselor auto este crucială pentru a menține performanțele și fiabilitatea motorului. La PieseFord.ro, puteți găsi o varietate de piese auto adaptate pentru această motorizare specifică.

Intervalele de service pentru această motorizare pot varia, dar este recomandat să urmăriți schimburile de ulei, filtrele de aer și ulei, curelele de distribuție și bujiile pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a motorului. Folosind piese de înaltă calitate disponibile la PieseFord.ro, puteți menține motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp în condiții optime de funcționare.

PieseFord.ro este destinat să răspundă nevoilor clienților în ceea ce privește întreținerea și reparațiile pentru diverse modele Ford, inclusiv Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp. Pentru a menține motorizarea acestui model în cea mai bună formă posibilă, este esențial să se respecte intervalele de service și să se înlocuiască piesele auto uzate sau deteriorate la momentul potrivit.

La PieseFord.ro, gama de piese auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp include o varietate de componente esențiale, precum filtre de ulei și aer, bujii, curele de distribuție și multe altele. Acesta este un hub complet pentru necesitățile de întreținere și reparații ale acestei motorizări specifice. Utilizând piese de înaltă calitate disponibile la PieseFord.ro, puteți menține performanțele și fiabilitatea motorului vehiculului dumneavoastră Ford.

Pentru a oferi specificații tehnice complete pentru Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, iată informațiile relevante:

Specificații Tehnice:

 • Puterea motorului: 170 CP (cavali putere)
 • Cuplul motorului: 405 Nm (newton metri)
 • Capacitatea cilindrică: 2.0 litri (1995 cm³)
 • Tipul de motor: Diesel, asistat de tehnologia micro-hibrid (mHEV)
 • Configurația cilindrilor: 4 cilindri în linie
 • Tipul de transmisie: Automată (cu șase trepte)
 • Tracțiune: Pe față (configurație cu tracțiune față)

Performanță:

 • Accelerarea de la 0 la 100 km/h: Aproximativ 11,4 secunde
 • Viteza maximă: 180 km/h
 • Consumul de combustibil:
  • Oraș: Aproximativ 6,5 l/100 km
  • Autostradă: Variază, dar se estimează la 5,5 - 6,0 l/100 km
 • Emisiile de CO2: Aproximativ 168 g/km
 • Eficiența combustibilului: Aproximativ 36-43 mpg (miles per gallon) sau 6,5-7,5 L/100 km

Aceste specificații sunt orientative și pot varia în funcție de condițiile de conducere, încărcătură și întreținerea vehiculului.

Vă rog să rețineți că aceste informații sunt bazate pe date generale și pot exista variații în funcție de anumite modele, anumite actualizări tehnice sau configurații specifice. Recomandăm întotdeauna consultarea manualului vehiculului sau a specificațiilor oficiale furnizate de producător pentru informații precise și actualizate.

Tehnologii și Caracteristici:

 • Sisteme de injecție: Injecție directă în cilindri pentru motorul diesel.
 • Alimentarea cu combustibil: Utilizează injectoare pentru introducerea combustibilului în cilindri.
 • Tehnologii de economisire a combustibilului: Include tehnologii precum sistemul de pornire-oprire automată a motorului (start-stop) pentru economisirea combustibilului și recuperarea energiei la frânare.
 • Sisteme avansate de control al emisiilor: Echipat cu sisteme de control al emisiilor care pot include filtre de particule diesel (DPF) și catalizator SCR (reducerea catalitică selectivă).
 • Controlul tracțiunii și stabilitatea (ESP): Dispune de sisteme avansate de control al tracțiunii și stabilității pentru a menține vehiculul sub control în diverse condiții de condus.
 • Sisteme de asistență la șofat: Posibil să includă asistență la parcare, sistem de pilot automat adaptativ și alte caracteristici de siguranță avansate.

Confort și Tinuta de Drum:

 • Nivelul de zgomot în habitaclu: Depinde de izolația fonică și de calitatea materialelor folosite în construcția vehiculului.
 • Calitatea suspensiei: Transit Custom este proiectat cu o suspensie care asigură un echilibru între confortul de rulare și stabilitatea pe drumuri variate.
 • Manevrabilitate și comportamentul pe drum: Se remarcă printr-o manevrabilitate bună și o comportare sigură pe drum, fiind adaptat pentru a răspunde la cerințele de încărcare variate.
 • Confortul scaunelor și spațiul pentru pasageri: Scaunele oferă un nivel confortabil de susținere și reglaj, iar vehiculul oferă spațiu generos pentru pasageri și încărcătură.
 • Caracteristicile de divertisment și conectivitate disponibile: Posibil să includă un sistem audio premium, ecran tactil pentru sistemul de infotainment, conectivitate Bluetooth, integrare Apple CarPlay și Android Auto și alte opțiuni de divertisment.

Aceste caracteristici sunt orientative și pot varia în funcție de nivelul de echipare al modelului specific și de opțiunile adăugate. Recomandăm consultarea specificațiilor oficiale sau a manualului vehiculului pentru detalii precise și actualizate referitoare la caracteristicile tehnologice și de confort ale Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV.

Ford Transit Custom a fost lansat inițial în 2012 și s-a impus ca o versiune mai mică și mai manevrabilă a celebrului model Ford Transit. Această linie de vehicule utilitare a fost concepută pentru a răspunde cerințelor de transport comercial și personal, fiind adaptată pentru a îmbina versatilitatea cu confortul.

Istoricul Modelului:

 • 2012: Lansarea inițială a Ford Transit Custom a introdus o abordare mai compactă și mai ușor manevrabilă a modelului Transit, adaptându-se nevoilor pieței europene de autoutilitare de dimensiuni medii.

 • 2018: A fost introdus un facelift pentru a moderniza designul și pentru a integra noi caracteristici tehnologice. Actualizările au inclus o nouă grilă frontală, tehnologie îmbunătățită în habitaclu și opțiuni mai variate de motorizare.

 • 2020: Ford a continuat să îmbunătățească modelul Transit Custom, aducând o atenție mai mare asupra eficienței combustibilului și a tehnologiilor de asistență pentru șofer.

Principalele Modificări și Îmbunătățiri:

De-a lungul evoluției sale, Ford Transit Custom a cunoscut îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește:

 • Motorizare: Au fost introduse noi variante de motorizare, inclusiv versiuni mai eficiente, precum și opțiuni de motorizare hibridă pentru a reduce emisiile și a îmbunătăți eficiența combustibilului.

 • Confort și Tehnologie: S-au adăugat caracteristici de confort și tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de infotainment, asistență la șofer și nivelul de echipare pentru a oferi o experiență mai plăcută de condus și utilizare.

 • Siguranță și Asistență: Au fost implementate îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește siguranța și asistența la conducere, inclusiv sisteme de asistență la parcare, control al tracțiunii și sisteme de avertizare a coliziunii.

 • Design Exterior și Interior: Au avut loc schimbări estetice pentru a moderniza aspectul exterior și interior al vehiculului, oferind un design mai contemporan și adaptat cerințelor pieței.

Aceste actualizări și îmbunătățiri au fost introduse pentru a menține Ford Transit Custom în pas cu cerințele și standardele în continuă schimbare ale industriei autovehiculelor comerciale și pentru a răspunde nevoilor și preferințelor clienților.

Pentru motorizarea specifică Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, există anumite probleme sau aspecte legate de întreținere pe care proprietarii ar putea să le ia în considerare:

Probleme Cunoscute:

 1. Emisiile de CO2 și Eficiența Combustibilului: Unele rapoarte au indicat că emisiile și eficiența combustibilului pot varia în funcție de condițiile de condus sau de calitatea combustibilului utilizat. Aceasta poate influența performanța vehiculului pe termen lung.

 2. Sisteme Electronice și Telematică: Unele modele pot întâmpina probleme minore cu sistemele electronice sau de telematică. Pot apărea erori sau întârzieri în funcționarea sistemelor de infotainment sau de asistență la conducere.

Sugestii și Soluții:

 1. Mentenanță Regulată: Respectarea intervalului de service recomandat este esențială pentru menținerea performanței și a eficienței motorului. Efectuarea reviziilor regulate poate preveni și identifica potențialele probleme.

 2. Utilizarea Combustibilului de Calitate: Utilizarea unui combustibil de calitate superioară și respectarea recomandărilor producătorului pot ajuta la menținerea performanței și a economiei de combustibil.

 3. Actualizări de Software: Actualizările de software pot rezolva probleme minore legate de sistemele electronice și de telematică. Verificarea și instalarea actualizărilor disponibile pot îmbunătăți funcționalitatea acestor sisteme.

 4. Diagnosticare Profesională: Pentru orice problemă sau simptom neobișnuit, este recomandat să solicitați diagnosticarea profesională a vehiculului la un service autorizat pentru a identifica și remedia problemele specifice.

Asigurând o atenție constantă și respectând programul de întreținere, proprietarii pot contribui semnificativ la menținerea performanței și fiabilității motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP.

Pentru a menține motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP în stare optimă, este esențial să respectați un program regulat de service și întreținere. Iată câteva aspecte importante referitoare la intervalele de service și piesele care necesită înlocuire periodică:

Programul Recomandat de Service:

 1. Revizii Periodice: Respectați intervalul de service indicat în manualul vehiculului sau de către producător. Acesta poate varia, dar de obicei se recomandă revizii la anumite intervale de kilometri sau timp.

 2. Schimb de Ulei și Filtru: Unul dintre cele mai importante aspecte ale întreținerii este schimbul regulat al uleiului și al filtrului de ulei conform recomandărilor producătorului.

 3. Verificări Tehnice: Include verificarea sistemelor de frânare, suspensie, direcție, transmisie, sistem de răcire, sistem de aprindere, nivelul de lichid de frână, lichid de răcire, etc.

 4. Diagnosticare Computerizată: La unele intervale de service, se recomandă diagnosticarea computerizată pentru a verifica și a reinițializa sistemele electronice și pentru a identifica potențialele probleme.

Piese Auto care Trebuie înlocuite Periodic:

 1. Placutele de Frână și Discurile: Acestea trebuie verificate și schimbate când sunt uzate sau la intervalele recomandate.

 2. Filtrele de Aer și Combustibil: Schimbul acestora la intervale regulate este esențial pentru menținerea performanței și economiei de combustibil.

 3. Bujii: Dacă vehiculul are bujii, acestea ar trebui înlocuite conform programului de întreținere.

 4. Curele de Distribuție: În funcție de recomandările producătorului, înlocuiți curelele de distribuție la intervalele specificate.

Cum se Poate Menține Motorizarea în Stare Optimă:

 1. Conducere Responsabilă: Evitați supraîncălzirea sau supraîncărcarea motorului, respectând cerințele de utilizare ale acestuia.

 2. Utilizarea Combustibilului de Calitate: Un combustibil de calitate și curat poate prelungi viața motorului și poate menține performanța.

 3. Păstrarea unui Jurnal de Service: Mențineți un jurnal detaliat al întreținerii și reviziilor efectuate, astfel încât să puteți urmări istoricul și să respectați intervalele de service.

 4. Vizite Regulate la Service: Programați revizii regulate la un service autorizat sau specializat pentru a verifica și menține vehiculul în stare optimă.

 5. Atenție la Avertizările de Bord: Nu ignorați avertizările sau semnalele de avarie din bord; orice problemă semnalată trebuie verificată și remediată prompt.

Respectarea unui program de întreținere regulat și atenția la orice semne de deteriorare sau probleme pot menține motorizarea în condiție optimă și pot prelungi durata de viață a vehiculului Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP.

Pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, este important să urmați un program de service regulat pentru a menține performanța optimă a vehiculului. Iată informații suplimentare despre intervalele de service și piesele auto care ar trebui să fie verificate sau schimbate în cadrul acestor intervale:

Intervale Recomandate de Service:

 1. Schimb de Ulei: De regulă, intervalul recomandat pentru schimbul de ulei este la fiecare 10.000 - 15.000 de kilometri sau la aproximativ 12 luni, dar verificați manualul vehiculului pentru specificațiile exacte.

 2. Filtru de Ulei: În mod normal, filtrul de ulei este înlocuit odată cu schimbul de ulei, conform intervalului de service.

 3. Filtrul de Aer: Verificați și înlocuiți filtrul de aer la intervalele recomandate, de obicei, la fiecare 20.000 - 30.000 de kilometri sau o dată pe an.

 4. Filtrul de Combustibil: Intervalul de înlocuire al filtrului de combustibil poate varia între 40.000 - 60.000 de kilometri sau o dată pe an, dar acest lucru depinde de condițiile de funcționare și recomandările producătorului.

 5. Bujii: Dacă vehiculul este echipat cu bujii, verificați și înlocuiți-le conform specificațiilor producătorului.

Piese Auto Disponibile la PieseFord.ro pentru această Motorizare:

PieseFord.ro poate oferi o gamă variată de piese auto pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, care pot include:

 1. Filtre de Ulei, Aer și Combustibil: Acestea sunt esențiale pentru menținerea calității uleiului și pentru protejarea motorului împotriva impurităților din aer și combustibil.

 2. Kituri de Distribuție: Componentele de distribuție, cum ar fi curelele și rolele de distribuție, pot fi disponibile pentru a asigura funcționarea corectă a motorului.

 3. Componente de Frânare: Plăcuțe de frână, discuri de frână și alte piese de frânare pot fi disponibile pentru întreținerea sistemului de frânare.

 4. Bujii: Dacă vehiculul folosește bujii, acestea pot fi disponibile pentru a asigura o aprindere corectă a amestecului de combustibil în cilindri.

 5. Elemente de Suspensie și Direcție: Componente precum amortizoare, bucșe sau alte piese de suspensie pot fi necesare pentru menținerea confortului și a manevrabilității vehiculului.

 6. Alte Piese de Întreținere și Accesorii: Pot fi disponibile și alte piese, accesorii și consumabile specifice motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP.

Pentru a obține piesele auto specifice acestei motorizări, puteți accesa PieseFord.ro și căuta în secțiunea dedicată modelului sau motorizării vehiculului dvs. Informațiile specifice privind piesele disponibile și compatibilitatea lor cu vehiculul dvs. pot fi obținute direct de la furnizorul pieselor auto.

Piese auto Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp: Întreținere #959CFAEFA6


ro
2024-02-22T00:36:15+00:00
Piese auto Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp: Întreținere #959CFAEFA6
Piese auto Ford Transit Custom 2019-2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 cp #959CFAEFA6
Dacă sunteți interesat de un Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, ați putea fi atras de caracteristicile suplimentare și îmbunătățirile aduse acestui model. Ford este cunoscut pentru a oferi utilitare fiabile și versatilitate, iar acest model nu face excepție. Este important să menționăm că Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp vine cu unele facilități suplimentare care îi conferă un aspect interesant. Acestea includ dungi și decalcomanii personalizate, jante negre de 17 inci cu anvelope Michelin și alte accesorii exterioare care îmbunătățesc estetica vehiculului. Pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, PieseFord.ro oferă o gamă completă de piese auto originale și de înaltă calitate. Aceste piese sunt proiectate să asigure performanțe optime pentru acest model și să mențină integritatea și funcționarea adecvată a vehiculului dvs. PieseFord.ro dispune de o selecție variată de piese auto Ford Transit Custom, inclusiv filtre de ulei, filtre de aer și combustibil, plăci de frână, discuri de frână și multe altele. Toate aceste piese sunt proiectate pentru a se potrivi perfect acestui model specific, oferind o soluție optimă pentru întreținerea și reparațiile vehiculului dvs. Pentru a menține Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp în stare optimă, este crucial să respectați intervalele de service și să înlocuiți regulat piesele auto care necesită schimbare periodică. La PieseFord.ro, puteți găsi piesele potrivite pentru a efectua întreținerea corespunzătoare a acestui model specific. Intervalele de service recomandate pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp includ schimbul de ulei și înlocuirea filtrelor la intervale regulate, de obicei, la fiecare 10.000 - 15.000 km sau conform recomandărilor producătorului. În plus, verificarea tehnică periodică este esențială pentru funcționarea optimă a vehiculului. Achiziționarea pieselor auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp poate fi esențială pentru menținerea performanței și a fiabilității acestui model. La PieseFord.ro, clienții pot găsi o gamă largă de piese auto originale și de calitate pentru a satisface nevoile de întreținere și reparații pentru diverse modele și motorizări Ford Transit, inclusiv acesta. În ceea ce privește întreținerea motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, este esențial să se acorde atenție intervalelor de service recomandate. Acestea pot varia în funcție de factori precum kilometrajul sau timpul de funcționare al vehiculului. La PieseFord.ro, puteți găsi piesele necesare pentru a efectua întreținerea corespunzătoare a acestei motorizări. Pentru motorizarea specifică Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, piesele auto esențiale care trebuie înlocuite în mod regulat includ filtrele de ulei și aer, bujiile și lichidele, cum ar fi uleiul de motor și lichidul de răcire. De asemenea, este important să verificați și să înlocuiți componentele uzate sau deteriorate pentru a menține performanțele optime ale motorului. Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp este o alegere populară printre șoferii și afacerile care necesită o autoutilitară fiabilă și eficientă. Pentru a menține această motorizare în stare optimă, respectarea intervalelor de service recomandate este crucială. Pentru acest model specific, intervalele de service pot varia în funcție de kilometrajul parcurs sau de timpul de funcționare. Este important să efectuați schimburile de ulei și filtre la intervalele recomandate și să urmăriți starea curelelor de distribuție și a bujiilor pentru a asigura o funcționare corectă a motorului. PieseFord.ro oferă o gamă largă de piese auto adaptate pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, inclusiv filtre de ulei, filtre de aer, bujii, curele de distribuție și multe altele. Aceste piese sunt concepute pentru a se potrivi perfect și pentru a asigura performanțe fiabile pentru vehiculul dumneavoastră. Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp necesită întreținere regulată pentru a funcționa la parametrii optimi. Schimbarea regulată a pieselor auto este crucială pentru a menține performanțele și fiabilitatea motorului. La PieseFord.ro, puteți găsi o varietate de piese auto adaptate pentru această motorizare specifică. Intervalele de service pentru această motorizare pot varia, dar este recomandat să urmăriți schimburile de ulei, filtrele de aer și ulei, curelele de distribuție și bujiile pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a motorului. Folosind piese de înaltă calitate disponibile la PieseFord.ro, puteți menține motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp în condiții optime de funcționare. PieseFord.ro este destinat să răspundă nevoilor clienților în ceea ce privește întreținerea și reparațiile pentru diverse modele Ford, inclusiv Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp. Pentru a menține motorizarea acestui model în cea mai bună formă posibilă, este esențial să se respecte intervalele de service și să se înlocuiască piesele auto uzate sau deteriorate la momentul potrivit. La PieseFord.ro, gama de piese auto pentru Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp include o varietate de componente esențiale, precum filtre de ulei și aer, bujii, curele de distribuție și multe altele. Acesta este un hub complet pentru necesitățile de întreținere și reparații ale acestei motorizări specifice. Utilizând piese de înaltă calitate disponibile la PieseFord.ro, puteți menține performanțele și fiabilitatea motorului vehiculului dumneavoastră Ford. Pentru a oferi specificații tehnice complete pentru Ford Transit Custom 2019 - 2023 2.0 EcoBlue mHEV 170 Cp, iată informațiile relevante: Specificații Tehnice: Puterea motorului: 170 CP (cavali putere) Cuplul motorului: 405 Nm (newton metri) Capacitatea cilindrică: 2.0 litri (1995 cm³) Tipul de motor: Diesel, asistat de tehnologia micro-hibrid (mHEV) Configurația cilindrilor: 4 cilindri în linie Tipul de transmisie: Automată (cu șase trepte) Tracțiune: Pe față (configurație cu tracțiune față) Performanță: Accelerarea de la 0 la 100 km/h: Aproximativ 11,4 secunde Viteza maximă: 180 km/h Consumul de combustibil: Oraș: Aproximativ 6,5 l/100 km Autostradă: Variază, dar se estimează la 5,5 - 6,0 l/100 km Emisiile de CO2: Aproximativ 168 g/km Eficiența combustibilului: Aproximativ 36-43 mpg (miles per gallon) sau 6,5-7,5 L/100 km Aceste specificații sunt orientative și pot varia în funcție de condițiile de conducere, încărcătură și întreținerea vehiculului. Vă rog să rețineți că aceste informații sunt bazate pe date generale și pot exista variații în funcție de anumite modele, anumite actualizări tehnice sau configurații specifice. Recomandăm întotdeauna consultarea manualului vehiculului sau a specificațiilor oficiale furnizate de producător pentru informații precise și actualizate. Tehnologii și Caracteristici: Sisteme de injecție: Injecție directă în cilindri pentru motorul diesel. Alimentarea cu combustibil: Utilizează injectoare pentru introducerea combustibilului în cilindri. Tehnologii de economisire a combustibilului: Include tehnologii precum sistemul de pornire-oprire automată a motorului (start-stop) pentru economisirea combustibilului și recuperarea energiei la frânare. Sisteme avansate de control al emisiilor: Echipat cu sisteme de control al emisiilor care pot include filtre de particule diesel (DPF) și catalizator SCR (reducerea catalitică selectivă). Controlul tracțiunii și stabilitatea (ESP): Dispune de sisteme avansate de control al tracțiunii și stabilității pentru a menține vehiculul sub control în diverse condiții de condus. Sisteme de asistență la șofat: Posibil să includă asistență la parcare, sistem de pilot automat adaptativ și alte caracteristici de siguranță avansate. Confort și Tinuta de Drum: Nivelul de zgomot în habitaclu: Depinde de izolația fonică și de calitatea materialelor folosite în construcția vehiculului. Calitatea suspensiei: Transit Custom este proiectat cu o suspensie care asigură un echilibru între confortul de rulare și stabilitatea pe drumuri variate. Manevrabilitate și comportamentul pe drum: Se remarcă printr-o manevrabilitate bună și o comportare sigură pe drum, fiind adaptat pentru a răspunde la cerințele de încărcare variate. Confortul scaunelor și spațiul pentru pasageri: Scaunele oferă un nivel confortabil de susținere și reglaj, iar vehiculul oferă spațiu generos pentru pasageri și încărcătură. Caracteristicile de divertisment și conectivitate disponibile: Posibil să includă un sistem audio premium, ecran tactil pentru sistemul de infotainment, conectivitate Bluetooth, integrare Apple CarPlay și Android Auto și alte opțiuni de divertisment. Aceste caracteristici sunt orientative și pot varia în funcție de nivelul de echipare al modelului specific și de opțiunile adăugate. Recomandăm consultarea specificațiilor oficiale sau a manualului vehiculului pentru detalii precise și actualizate referitoare la caracteristicile tehnologice și de confort ale Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV. Ford Transit Custom a fost lansat inițial în 2012 și s-a impus ca o versiune mai mică și mai manevrabilă a celebrului model Ford Transit. Această linie de vehicule utilitare a fost concepută pentru a răspunde cerințelor de transport comercial și personal, fiind adaptată pentru a îmbina versatilitatea cu confortul. Istoricul Modelului: 2012: Lansarea inițială a Ford Transit Custom a introdus o abordare mai compactă și mai ușor manevrabilă a modelului Transit, adaptându-se nevoilor pieței europene de autoutilitare de dimensiuni medii. 2018: A fost introdus un facelift pentru a moderniza designul și pentru a integra noi caracteristici tehnologice. Actualizările au inclus o nouă grilă frontală, tehnologie îmbunătățită în habitaclu și opțiuni mai variate de motorizare. 2020: Ford a continuat să îmbunătățească modelul Transit Custom, aducând o atenție mai mare asupra eficienței combustibilului și a tehnologiilor de asistență pentru șofer. Principalele Modificări și Îmbunătățiri: De-a lungul evoluției sale, Ford Transit Custom a cunoscut îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește: Motorizare: Au fost introduse noi variante de motorizare, inclusiv versiuni mai eficiente, precum și opțiuni de motorizare hibridă pentru a reduce emisiile și a îmbunătăți eficiența combustibilului. Confort și Tehnologie: S-au adăugat caracteristici de confort și tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de infotainment, asistență la șofer și nivelul de echipare pentru a oferi o experiență mai plăcută de condus și utilizare. Siguranță și Asistență: Au fost implementate îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește siguranța și asistența la conducere, inclusiv sisteme de asistență la parcare, control al tracțiunii și sisteme de avertizare a coliziunii. Design Exterior și Interior: Au avut loc schimbări estetice pentru a moderniza aspectul exterior și interior al vehiculului, oferind un design mai contemporan și adaptat cerințelor pieței. Aceste actualizări și îmbunătățiri au fost introduse pentru a menține Ford Transit Custom în pas cu cerințele și standardele în continuă schimbare ale industriei autovehiculelor comerciale și pentru a răspunde nevoilor și preferințelor clienților. Pentru motorizarea specifică Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, există anumite probleme sau aspecte legate de întreținere pe care proprietarii ar putea să le ia în considerare: Probleme Cunoscute: Emisiile de CO2 și Eficiența Combustibilului: Unele rapoarte au indicat că emisiile și eficiența combustibilului pot varia în funcție de condițiile de condus sau de calitatea combustibilului utilizat. Aceasta poate influența performanța vehiculului pe termen lung. Sisteme Electronice și Telematică: Unele modele pot întâmpina probleme minore cu sistemele electronice sau de telematică. Pot apărea erori sau întârzieri în funcționarea sistemelor de infotainment sau de asistență la conducere. Sugestii și Soluții: Mentenanță Regulată: Respectarea intervalului de service recomandat este esențială pentru menținerea performanței și a eficienței motorului. Efectuarea reviziilor regulate poate preveni și identifica potențialele probleme. Utilizarea Combustibilului de Calitate: Utilizarea unui combustibil de calitate superioară și respectarea recomandărilor producătorului pot ajuta la menținerea performanței și a economiei de combustibil. Actualizări de Software: Actualizările de software pot rezolva probleme minore legate de sistemele electronice și de telematică. Verificarea și instalarea actualizărilor disponibile pot îmbunătăți funcționalitatea acestor sisteme. Diagnosticare Profesională: Pentru orice problemă sau simptom neobișnuit, este recomandat să solicitați diagnosticarea profesională a vehiculului la un service autorizat pentru a identifica și remedia problemele specifice. Asigurând o atenție constantă și respectând programul de întreținere, proprietarii pot contribui semnificativ la menținerea performanței și fiabilității motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP. Pentru a menține motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP în stare optimă, este esențial să respectați un program regulat de service și întreținere. Iată câteva aspecte importante referitoare la intervalele de service și piesele care necesită înlocuire periodică: Programul Recomandat de Service: Revizii Periodice: Respectați intervalul de service indicat în manualul vehiculului sau de către producător. Acesta poate varia, dar de obicei se recomandă revizii la anumite intervale de kilometri sau timp. Schimb de Ulei și Filtru: Unul dintre cele mai importante aspecte ale întreținerii este schimbul regulat al uleiului și al filtrului de ulei conform recomandărilor producătorului. Verificări Tehnice: Include verificarea sistemelor de frânare, suspensie, direcție, transmisie, sistem de răcire, sistem de aprindere, nivelul de lichid de frână, lichid de răcire, etc. Diagnosticare Computerizată: La unele intervale de service, se recomandă diagnosticarea computerizată pentru a verifica și a reinițializa sistemele electronice și pentru a identifica potențialele probleme. Piese Auto care Trebuie înlocuite Periodic: Placutele de Frână și Discurile: Acestea trebuie verificate și schimbate când sunt uzate sau la intervalele recomandate. Filtrele de Aer și Combustibil: Schimbul acestora la intervale regulate este esențial pentru menținerea performanței și economiei de combustibil. Bujii: Dacă vehiculul are bujii, acestea ar trebui înlocuite conform programului de întreținere. Curele de Distribuție: În funcție de recomandările producătorului, înlocuiți curelele de distribuție la intervalele specificate. Cum se Poate Menține Motorizarea în Stare Optimă: Conducere Responsabilă: Evitați supraîncălzirea sau supraîncărcarea motorului, respectând cerințele de utilizare ale acestuia. Utilizarea Combustibilului de Calitate: Un combustibil de calitate și curat poate prelungi viața motorului și poate menține performanța. Păstrarea unui Jurnal de Service: Mențineți un jurnal detaliat al întreținerii și reviziilor efectuate, astfel încât să puteți urmări istoricul și să respectați intervalele de service. Vizite Regulate la Service: Programați revizii regulate la un service autorizat sau specializat pentru a verifica și menține vehiculul în stare optimă. Atenție la Avertizările de Bord: Nu ignorați avertizările sau semnalele de avarie din bord; orice problemă semnalată trebuie verificată și remediată prompt. Respectarea unui program de întreținere regulat și atenția la orice semne de deteriorare sau probleme pot menține motorizarea în condiție optimă și pot prelungi durata de viață a vehiculului Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP. Pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, este important să urmați un program de service regulat pentru a menține performanța optimă a vehiculului. Iată informații suplimentare despre intervalele de service și piesele auto care ar trebui să fie verificate sau schimbate în cadrul acestor intervale: Intervale Recomandate de Service: Schimb de Ulei: De regulă, intervalul recomandat pentru schimbul de ulei este la fiecare 10.000 - 15.000 de kilometri sau la aproximativ 12 luni, dar verificați manualul vehiculului pentru specificațiile exacte. Filtru de Ulei: În mod normal, filtrul de ulei este înlocuit odată cu schimbul de ulei, conform intervalului de service. Filtrul de Aer: Verificați și înlocuiți filtrul de aer la intervalele recomandate, de obicei, la fiecare 20.000 - 30.000 de kilometri sau o dată pe an. Filtrul de Combustibil: Intervalul de înlocuire al filtrului de combustibil poate varia între 40.000 - 60.000 de kilometri sau o dată pe an, dar acest lucru depinde de condițiile de funcționare și recomandările producătorului. Bujii: Dacă vehiculul este echipat cu bujii, verificați și înlocuiți-le conform specificațiilor producătorului. Piese Auto Disponibile la PieseFord.ro pentru această Motorizare: PieseFord.ro poate oferi o gamă variată de piese auto pentru motorizarea Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP, care pot include: Filtre de Ulei, Aer și Combustibil: Acestea sunt esențiale pentru menținerea calității uleiului și pentru protejarea motorului împotriva impurităților din aer și combustibil. Kituri de Distribuție: Componentele de distribuție, cum ar fi curelele și rolele de distribuție, pot fi disponibile pentru a asigura funcționarea corectă a motorului. Componente de Frânare: Plăcuțe de frână, discuri de frână și alte piese de frânare pot fi disponibile pentru întreținerea sistemului de frânare. Bujii: Dacă vehiculul folosește bujii, acestea pot fi disponibile pentru a asigura o aprindere corectă a amestecului de combustibil în cilindri. Elemente de Suspensie și Direcție: Componente precum amortizoare, bucșe sau alte piese de suspensie pot fi necesare pentru menținerea confortului și a manevrabilității vehiculului. Alte Piese de Întreținere și Accesorii: Pot fi disponibile și alte piese, accesorii și consumabile specifice motorizării Ford Transit Custom 2.0 EcoBlue mHEV 170 CP. Pentru a obține piesele auto specifice acestei motorizări, puteți accesa PieseFord.ro și căuta în secțiunea dedicată modelului sau motorizării vehiculului dvs. Informațiile specifice privind piesele disponibile și compatibilitatea lor cu vehiculul dvs. pot fi obținute direct de la furnizorul pieselor auto.
2024