Piese auto Ford CMax 2007-2011

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford CMax 2007-2011
Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford C-Max 2007-2011

Conducerea Ceea ce este cel mai impresionant în legătură cu C-MAX este maniera sa de drum. Reglarea suspensiei este fermă, asigurându-se că funcționează bine, cu o rulare minimă a corpului, deși setările de amortizare ale ieșirilor înseamnă că deplasarea este lină. Nu este o potrivire pentru excelentul Citroen C4 Picasso, dar face o treabă excelentă de a elimina imperfecțiunile rutiere la fel. Ford are, de asemenea, o opțiune excelentă pentru motor, sub forma TDCi de 2,0 litri. În timp ce este un pic dur la pornire, o dată în mișcare, este îndepărtat și rafinat, în special în comparație cu TDI-urile VW Group. Este cuplu și puternic, astfel încât performanțele sunt bune pe pista. Pe drum se simte la fel de rapid, mai ales la viteza autostrăzii acolo unde este dispus și capabil. Înțelegeți-vă, cel mai puternic TDCi de 1,6 litri este de asemenea bun (dacă este mai probabil să luptați cu un C-MAX complet încărcat), ceea ce înseamnă alternative de benzină, în timp ce decente, se estompează puțin pe fundal.

Marketplace Ultimele MPV-uri compacte, cum ar fi dramaticul C4 Picasso al Citroen, dovedesc că transportatorii de persoane nu trebuie să fie plictisitori. Aceasta explică o decizie a Ford a de a face fațele C-MAX cu aspect plictisitor în 2007. La vânzare din 2003, aceasta a fost cu siguranță una. Partea anterioară „Focus” a numelui său a fost axată - și odată cu ea, forma inspirată de hatchback. Stilul a fost aliniat la S-MAX-ul mai mare, o plană deliberată de către Ford pentru a alinia cele două modele mai îndeaproape. Au fost foarte puține schimbări imediate în spate; este în față unde au apărut cele mai mari diferențe. Farurile unghiulare, o grilă inferioară trapezoidală mare și un bara față reproiectată cu faruri de ceață verticale elegante ajută modelul să se distingă de predecesorul său. Ford obișnuia să fie pe un membru, oferind un MPV compact cu doar cinci locuri, dar acum rivali precum Citroen C4 Picasso și SEAT Altea au revigorat sectorul. În plus, Ford susține că, dacă cumpărătorii au nevoie de șapte locuri, S-MAX este disponibil - asta este o parte a gândirii din spatele realinierii C-MAX.

Deținerea C-MAX 2007 a avut, de asemenea, modificări în interiorul său, în plus, sofisticarea. Comutatorul nou oferă cadrane contemporane în loc de butoane (există, de asemenea, un afișaj centru-ecran opțional), în timp ce materiale de calitate mai bună și o iluminare ambientală portocalie elegantă ridică jocul C-MAX. Poziția locului este excelentă. Este mai mult decât ar fi de așteptat de la un operator de transport, datorită schimbătorului de viteze montat și a consolei centrale. Vizibilitatea este o problemă în această mașină orientată către șofer. Structurii A obstructivi fac ca părăsirea joncțiunilor să fie dificilă. Totuși, cazarea pasagerilor din spate este bună. Deși sala de picioare nu este destul de clasa, este încă spațioasă. Dispunerea scaunelor este versatilă, de asemenea, scaunul din mijloc poate fi întors din drum, astfel încât cele două scaune exterioare pot fi deplasate în diagonală înapoi și spre interior, creând mai mult spațiu pentru picioare dacă trebuie să găzduiți doar patru. În ceea ce privește capacitatea de transport a încărcăturii, își urmărește rivalii - dar, datorită scaunelor detașabile, capacitatea totală a Ford este de 1.633 litri considerabilă. Este păcat că depozitarea este limitată, fără buzunarele ușii. Iar C-MAX vine la un preț; este scump după standardele de clasă, dar chiar și modelul Titanium-topping are încă o listă lungă de opțiuni. Ne-am aștepta să vedem mai mult ca standard pentru acești bani - în special valorile păstrate neimpresive de aproximativ 35%. C-MAX nu pare la fel de economic ca și rivalii, deși dealerii Ford cotează prețuri competitive pentru piese auto si  reviziile de 12.500 km.

Comunicat presa lansare Ford C-MAX 2007-2011

Ford urmărește un nou aspect pentru Ford C-MAX la Salonul Auto de la Bologna din acest an. Noul Ford C-MAX beneficiază de un nou design rafinat, care include elemente ale limbajului de formă „design cinetic” al companiei, plus un interior îmbunătățit semnificativ și o serie de caracteristici noi. Noul Ford C-MAX va sta alături de Ford S-MAX, votată Mașina Anului 2007, pentru a oferi două vehicule elegante și sportive cu mai multe activități. „Deși inițial am lansat acest vehicul sub denumirea de Ford Focus C-MAX, am ales să oferim modelului înnoit propria identitate, similară cu S-MAX”, explică Stephen Odell, vicepreședinte de marketing, vânzări și servicii pentru Ford al Europa.
"Piatra de temelie a strategiei noastre„ MAX "este de a oferi clienților toate caracteristicile, spațiul și flexibilitatea de care au nevoie dintr-un vehicul de familie, dar cu un stil care să le permită să iasă în evidență în mulțime și, mai ales, să maximizeze plăcerea de a conduce", spuse Odell. „Atât noul C-MAX, cât și cel mai mare S-MAX sunt fidele acestui concept - versatil, confortabil și spațios, dar, de asemenea, distracție deosebită. Versiunea facelift a modelului compact MPV Ford a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Bologna din 2006 și a ajuns la dealeri în primăvara anului 2007.Ford a renunțat la placa de identificare Focus C-Max și a înlocuit-o cu doar C-Max pentru a defini mai bine mașina ca făcând parte din gama de producători MPV, denumită Max. În timp ce gama motorului a rămas aceeași ca înainte, C-Max a suferit o modificare vizuală actualizată pentru a-l alinia cu noul limbaj al lui Kinetic Design. Deși mașina nu a fost dezvoltată pe baza conceptului Kinetic, Ford a aplicat o serie de retușuri atât la exterior cât și la interior pentru a face mașina mai atrăgătoare.

Motorizari Ford CMax 2007-2011

Piese Ford CMax 2007-2011