Piese auto Ford Fiesta Active 2018-2023 1.0 EcoBoost 125 cp #D5AB8DC

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Fiesta Active 2018-2023 1.0 EcoBoost 125 cp

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP - Un amestec excelent de stil SUV și performanță din gama Fiesta. Descoperă-l acum! Piese auto #D5AB8DC


Piese Ford Fiesta Active 2018-2023 1.0 EcoBoost M1JL, M1JM 92 KW #D5AB8DC

Piese Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 cp, benzina #D5AB8DC

My Account
Intră în contul PieseFord pentru control total al ofertelor!

Pentru masina ta iti recomandam
Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP: Performanță și Piese auto într-un Design SUV #70529A5BC3

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP - Un amestec excelent de stil SUV și performanță din gama Fiesta. Descoperă-l acum! Piese auto #70529A5BC3

Ford Fiesta Active SUV 1.0 EcoBoost 125 CP 2018-2023: Explorarea unei identități unice

Cu privire la Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, întrebarea "Ce conduc?" devine mai mult decât o simplă întrebare despre mașina ta - devine o explorare a identității acesteia. Acest model aduce cu sine o criză de identitate, asemănându-se cu alte vehicule similare, precum Volkswagen Cross Polo, Hyundai i20 Active și, cu o mențiune specială pentru trecut, Rover Streetwise, dar dorește să fie perceput ca un SUV sau cel puțin o alternativă la un SUV.

Ford nu s-a rezumat la aplicarea unor autocolante și vopsele noi pe Fiesta Active pentru a-l face să pară un crossover SUV aproape complet. Au fost efectuate modificări mecanice semnificative. Suspensia a fost ajustată astfel încât Fiesta Active să se deplaseze cu 18 mm mai sus față de varianta standard, o schimbare aparent mică, dar fiecare milimetru contează. În plus, puntea spate a fost lărgită cu 10 mm.

Amortizoarele din față au fost schimbate pentru a asigura o absorbție mai bună a șocurilor pe suprafețe accidentate, iar geometria suspensiei din față a fost ajustată. După aceste modificări, direcția a fost recalibrată.

Un aspect notabil este funcția Moduri de acționare, care vă permite să alegeți între modurile Normal, Eco, Sport și Alunecare. Alunecarea este o funcție inteligentă, ajutând la menținerea controlului asupra roților pe suprafețele cu aderență redusă și ajustând frânarea și controlul tracțiunii pentru a menține Fiesta pe drum în condiții cu adevărat dificile. Deși nu este un sistem de tracțiune integrală, oferă totuși un plus de siguranță.

Din punct de vedere estetic, Fiesta Active arată foarte bine. Varianta standard Fiesta este deja un automobil atrăgător, dar adaosurile Active, cum ar fi buzele negre din plastic și ornamentele barei de protecție, farurile cu finisaj negru, grila unică, panoul negru din jurul plăcii cu numărul din spate și barele de acoperiș, adaugă un plus de caracter și definire.

La interior, se regăsesc mici detalii cu tentă de portocaliu și tapițerie specială pentru scaune, dar în mare parte, Fiesta Active seamănă cu modelul standard Fiesta. Versiunea noastră a venit echipată cu impresionantul sistem de infotainment Ford SYNC3, care include un ecran tactil generos de opt inci și un sistem audio Bang & Olufsen care se poate descrie cel mai bine ca fiind o adevărată nebunie pentru urechi.

Totuși, să nu vă păcăliți de aparențe: Fiesta Active, deși pare un crossover SUV, nu este cu adevărat un SUV. Mai degrabă, este o variantă îmbunătățită a modelului Fiesta standard, cu înălțimea mai mare a caroseriei, suspensie mai rigidă și șasiu mai lat. Aceste îmbunătățiri nu îl fac neapărat potrivit pentru terenuri accidentate, dar îl fac mai confortabil și mai eficient în oraș.

La volan, Fiesta Active păstrează manevrabilitatea excelentă specifică modelelor Fiesta. Deși centrul de greutate mai ridicat poate să îl facă să simtă marginea aderenței în viraje, este important de menționat că acest model nu este destinat condusului extrem. Cu toate acestea, în comparație cu alte mașini din clasa sa, Fiesta Active oferă o senzație plăcută de conducere, cu un control precis al corpului și o suspensie reglabilă care se simte la înălțime. Este încă o mașină distractivă și plăcută de condus, și nici măcar aspectul de crossover nu schimbă acest lucru.

Motorul EcoBoost de 1,0 litri cu 125 CP rămâne o alegere excelentă. Acesta oferă o accelerație lină și 125 CP sunt suficienți pentru dimensiunile și greutatea lui Fiesta. Cu toate acestea, eficiența sa în ceea ce privește consumul de combustibil în condiții reale de utilizare poate fi limitată, obținând aproximativ 40 de mile pe galon. Interiorul lui Fiesta Active nu impresionează la fel de mult. Deși oferă spațiu și confort adecvate, calitatea materialelor nu este la nivelul așteptat, cu multe suprafețe plastice ieftine.

Un alt aspect de luat în considerare este prețul. Cu un preț de peste 20.000 de euro, inclusiv opțiuni, Fiesta Active nu este una dintre cele mai ieftine opțiuni din segmentul său și concurează cu vehicule foarte competitive.

Noul Ford Fiesta Active este un hatchback cu aspect de crossover, cu înălțimea caroseriei ridicată, conceput pentru a face față unui traseu mai dificil. Cu toate acestea, este mai potrivit pentru condusul în oraș și oferă o alternativă decentă la modele precum VW Polo, SEAT Ibiza și Citroen C3.

Spre deosebire de Fiesta standard, Fiesta Active vine cu cinci uși, ceea ce face accesul mai ușor. Interiorul nu este la fel de spațios precum VW Polo și nu are designul modernist al lui C3, dar materialele sunt superioare față de Ibiza.

Varianta de bază vine echipată cu un sistem de infotainment cu ecran tactil de 6,5 inci, dar versiunile mai avansate oferă un ecran de 8,0 inci, care este mai ușor de citit în timpul conducerii. Ford Fiesta Active vine cu su

port lombar reglabil pentru scaunul șoferului, ceea ce adaugă confortul necesar pentru călătoriile lungi. Cu toate acestea, spațiul din spate este mai restrâns, astfel că transportul a trei pasageri în spate poate fi mai incomod în comparație cu un Volkswagen Polo.

Capacitatea de încărcare a portbagajului nu este la fel de generoasă ca în cazul lui Polo sau SEAT Ibiza, iar o podea reglabilă în înălțime este disponibilă doar la un cost suplimentar.

Dacă obișnuiți să aveți multe bagaje în mașină, este indicat să optați pentru una dintre versiunile mai puternice, cu motorizare pe benzină de 1.0 litri și 125 CP sau 140 CP. Aceste variante oferă suficientă putere pentru a vă deplasa rapid pe autostradă și, în același timp, obțin o economie de combustibil decentă.

Ford Fiesta Active vine cu o transmisie manuală cu șase trepte ca standard pentru toate versiunile, dar nu oferă funcția de frânare automată de urgență pe care o găsiți la multe hatchback-uri mici.

Cu toate acestea, merită să luați în considerare Ford Fiesta Active dacă căutați un hatchback practic, cu un stil atrăgător de SUV. Dacă preferați un aspect mai discret, atunci varianta standard Fiesta ar putea fi o opțiune mai potrivită.

Interiorul lui Ford Fiesta Active este conceput cu atenție și oferă o experiență plăcută pentru pasageri. Materialele de înaltă calitate și designul intuitiv al bordului contribuie la un spațiu liniștit și confortabil. Ecranul tactil color de 8 inch poate fi controlat cu gesturi de atingere și glisare, iar opțiunile pentru ecran includ variante de 6,5 și 4,2 inci, cu sistemul MyFord Dock pentru dispozitive mobile.

Numărul de butoane de pe consola centrală a fost redus semnificativ față de modelele anterioare ale lui Fiesta, ceea ce face funcțiile mașinii mai ușor de gestionat. Volanul poate fi echipat cu încălzire pentru a vă asigura mâini calde în diminețile reci de iarnă. Opțional, puteți alege un acoperiș panoramic din sticlă pentru a crea o senzație de spațiu și lumină în cabină.

Ford Fiesta Active este dotat cu o gamă largă de tehnologii avansate de asistență pentru șoferi. Sistemele se bazează pe camere foto, radare și senzori ultrasonici, care monitorizează în permanență mediul înconjurător și detectează obstacolele până la o distanță de 130 de metri.

Asistența pre-coliziune cu detectarea pietonilor poate detecta persoanele aflate în calea mașinii, inclusiv pe timp de noapte. Sistemul este proiectat pentru a reduce impactul accidentelor frontale sau pentru a ajuta șoferul să evite coliziunile.

Alte funcții includ recunoașterea semnelor de circulație, reglarea automată a fazei lungi a farurilor și multe altele. Ford Fiesta Active a obținut un rating de siguranță de 5 stele de la Euro NCAP.

În concluzie, Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP oferă un amestec interesant de stil SUV, rezistență și funcționalitate a modelului standard Fiesta, fără a compromite confortul sau plăcerea de a conduce. Cu tehnologii avansate de asistență pentru șoferi și un interior bine conceput, este o opțiune demnă de luat în considerare în segmentul său.

Pentru mai multe informații și opțiuni personalizate pentru Ford Fiesta Active SUV 1.0 EcoBoost 125 CP 2018-2023, vă invităm să vizitați site-ul PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii potrivite pentru acest model, pentru a vă menține mașina în cea mai bună formă posibilă. Investiția în piese de calitate este esențială pentru menținerea performanțelor și siguranței vehiculului dvs.

Pentru a afla mai multe detalii și a explora catalogul nostru complet de piese auto pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, vă invităm să vizitați PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese originale Ford și accesorii, concepute special pentru acest model, pentru a vă asigura că mașina dvs. rămâne în cea mai bună stare posibilă.

Piesele auto originale Ford au avantaje semnificative față de piesele de piață de după piață și cataloagele generale. Ele sunt dezvoltate și testate pentru a se potrivi perfect cu vehiculul dvs., garantând performanță și siguranță optime. Utilizarea pieselor originale Ford vă asigură că mașina dvs. va funcționa așa cum a fost proiectată să o facă și vă menține garanția vehiculului intactă.

Principalele probleme pe care le poate întâmpina Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP pot include întreținerea și reparațiile obișnuite, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrelor, verificarea sistemului de frânare și a suspensiei, precum și menținerea sistemului de climatizare în bună stare de funcționare. De asemenea, este important să monitorizați starea anvelopelor și să le înlocuiți la momentul potrivit pentru a asigura siguranța în timpul conducerii.

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP în cea mai bună formă posibilă și pentru a vă bucura de o experiență de condus sigură și plăcută, este esențial să efectuați întreținerea regulată a mașinii și să utilizați piese auto de înaltă calitate.

În plus, investiția în accesorii potrivite poate îmbunătăți aspectul și funcționalitatea vehiculului dvs. Puteți opta pentru accesorii precum bare de acoperiș, covorașe pentru interior, senzori de parcare sau alte elemente care vă pot facilita viața și vă pot personaliza mașina.

Pe site-ul PieseFord.ro, veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii, inclusiv cele potrivite pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP. Puteți căuta și selecta piesele sau accesoriile de care aveți nevoie, iar echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și sfaturi în alegerea celor mai potrivite produse.

În concluzie, Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP este o mașină compactă interesantă, cu un amestec de stil și funcționalitate. Cu întreținerea și reparațiile adecvate, împreună cu utilizarea pieselor auto de înaltă calitate și a accesoriilor potrivite, vă veți putea bucura de această mașină timp îndelungat și în cele mai bune condiții posibile. Pentru orice nevoie legată de piese auto și accesorii pentru Ford Fiesta Active, vă invităm să vizitați PieseFord.ro și să beneficiați de expertiza noastră în domeniu.

Serviciul de întreținere este esențial pentru menținerea Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP în cea mai bună stare posibilă și pentru a evita problemele majore de funcționare pe termen lung. Iată câteva aspecte legate de întreținerea acestei motorizări:

Intervale de service: Intervalul de service recomandat pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP poate varia ușor în funcție de factori precum condițiile de condus și tipul de ulei utilizat. Cu toate acestea, în general, se recomandă efectuarea unui service la fiecare 15.000 de kilometri sau la fiecare an, în funcție de ce se întâmplă mai întâi.

Ce piese auto se schimbă în timpul unui service obișnuit: În timpul unui service obișnuit pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, se vor efectua următoarele verificări și schimbări:

 1. Schimbarea uleiului și a filtrului de ulei: Acest lucru ajută la menținerea lubrifierii corespunzătoare a motorului și la reducerea uzurii pieselor.

 2. Schimbarea filtrului de aer: Filtrul de aer curat ajută la menținerea eficienței motorului și la reducerea consumului de combustibil.

 3. Schimbarea filtrului de combustibil: Acest lucru ajută la menținerea unui sistem de alimentare cu combustibil curat și la evitarea problemelor legate de alimentarea cu combustibil.

 4. Verificarea sistemului de frânare: Verificarea și înlocuirea plăcuțelor de frână sau a discurilor, dacă este necesar, este esențială pentru siguranța dvs. în trafic.

 5. Verificarea sistemului de suspensie: Verificarea și înlocuirea pieselor uzate ale suspensiei ajută la menținerea confortului și manevrabilității vehiculului.

 6. Verificarea sistemului de direcție: Verificarea și lubrifierea componentelor direcției pentru a asigura o direcție corectă și sigură.

 7. Verificarea bateriei: Verificarea stării bateriei și a sistemului de încărcare.

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele importante ale întreținerii unei mașini, iar un service regulat vă ajută să preveniți problemele majore de funcționare și să mențineți performanța vehiculului în cea mai bună formă posibilă.

Gama de piese auto disponibile la PieseFord.ro pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP

Pe site-ul PieseFord.ro, veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP. Aceasta include, dar nu se limitează la, următoarele piese:

 • Filtre de ulei, aer și combustibil: Pentru înlocuirea filtrelor în timpul serviciilor regulate.
 • Plăcuțe de frână și discuri: Pentru reparații ale sistemului de frânare.
 • Componente ale suspensiei: Cum ar fi amortizoare, articulații și bielete.
 • Piese de schimb pentru sistemul de direcție: Inclusiv capete de tijă, brațe de direcție și casete de direcție.
 • Baterii auto: Pentru înlocuirea bateriei uzate.
Echipa PieseFord.ro vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți piesele auto potrivite pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP și vă poate oferi sfaturi și informații suplimentare despre întreținere și reparații. Este important să utilizați piese de înaltă calitate pentru a menține performanța și siguranța vehiculului dvs.

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP: Performanță și Piese auto într-un Design SUV #70529A5BC3


ro
2024-02-22T00:36:15+00:00
Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP: Performanță și Piese auto într-un Design SUV #70529A5BC3
Piese auto Ford Fiesta Active 2018-2023 1.0 EcoBoost 125 cp #70529A5BC3
Ford Fiesta Active SUV 1.0 EcoBoost 125 CP 2018-2023: Explorarea unei identități unice Cu privire la Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, întrebarea "Ce conduc?" devine mai mult decât o simplă întrebare despre mașina ta - devine o explorare a identității acesteia. Acest model aduce cu sine o criză de identitate, asemănându-se cu alte vehicule similare, precum Volkswagen Cross Polo, Hyundai i20 Active și, cu o mențiune specială pentru trecut, Rover Streetwise, dar dorește să fie perceput ca un SUV sau cel puțin o alternativă la un SUV. Ford nu s-a rezumat la aplicarea unor autocolante și vopsele noi pe Fiesta Active pentru a-l face să pară un crossover SUV aproape complet. Au fost efectuate modificări mecanice semnificative. Suspensia a fost ajustată astfel încât Fiesta Active să se deplaseze cu 18 mm mai sus față de varianta standard, o schimbare aparent mică, dar fiecare milimetru contează. În plus, puntea spate a fost lărgită cu 10 mm. Amortizoarele din față au fost schimbate pentru a asigura o absorbție mai bună a șocurilor pe suprafețe accidentate, iar geometria suspensiei din față a fost ajustată. După aceste modificări, direcția a fost recalibrată. Un aspect notabil este funcția Moduri de acționare, care vă permite să alegeți între modurile Normal, Eco, Sport și Alunecare. Alunecarea este o funcție inteligentă, ajutând la menținerea controlului asupra roților pe suprafețele cu aderență redusă și ajustând frânarea și controlul tracțiunii pentru a menține Fiesta pe drum în condiții cu adevărat dificile. Deși nu este un sistem de tracțiune integrală, oferă totuși un plus de siguranță. Din punct de vedere estetic, Fiesta Active arată foarte bine. Varianta standard Fiesta este deja un automobil atrăgător, dar adaosurile Active, cum ar fi buzele negre din plastic și ornamentele barei de protecție, farurile cu finisaj negru, grila unică, panoul negru din jurul plăcii cu numărul din spate și barele de acoperiș, adaugă un plus de caracter și definire. La interior, se regăsesc mici detalii cu tentă de portocaliu și tapițerie specială pentru scaune, dar în mare parte, Fiesta Active seamănă cu modelul standard Fiesta. Versiunea noastră a venit echipată cu impresionantul sistem de infotainment Ford SYNC3, care include un ecran tactil generos de opt inci și un sistem audio Bang & Olufsen care se poate descrie cel mai bine ca fiind o adevărată nebunie pentru urechi. Totuși, să nu vă păcăliți de aparențe: Fiesta Active, deși pare un crossover SUV, nu este cu adevărat un SUV. Mai degrabă, este o variantă îmbunătățită a modelului Fiesta standard, cu înălțimea mai mare a caroseriei, suspensie mai rigidă și șasiu mai lat. Aceste îmbunătățiri nu îl fac neapărat potrivit pentru terenuri accidentate, dar îl fac mai confortabil și mai eficient în oraș. La volan, Fiesta Active păstrează manevrabilitatea excelentă specifică modelelor Fiesta. Deși centrul de greutate mai ridicat poate să îl facă să simtă marginea aderenței în viraje, este important de menționat că acest model nu este destinat condusului extrem. Cu toate acestea, în comparație cu alte mașini din clasa sa, Fiesta Active oferă o senzație plăcută de conducere, cu un control precis al corpului și o suspensie reglabilă care se simte la înălțime. Este încă o mașină distractivă și plăcută de condus, și nici măcar aspectul de crossover nu schimbă acest lucru. Motorul EcoBoost de 1,0 litri cu 125 CP rămâne o alegere excelentă. Acesta oferă o accelerație lină și 125 CP sunt suficienți pentru dimensiunile și greutatea lui Fiesta. Cu toate acestea, eficiența sa în ceea ce privește consumul de combustibil în condiții reale de utilizare poate fi limitată, obținând aproximativ 40 de mile pe galon. Interiorul lui Fiesta Active nu impresionează la fel de mult. Deși oferă spațiu și confort adecvate, calitatea materialelor nu este la nivelul așteptat, cu multe suprafețe plastice ieftine. Un alt aspect de luat în considerare este prețul. Cu un preț de peste 20.000 de euro, inclusiv opțiuni, Fiesta Active nu este una dintre cele mai ieftine opțiuni din segmentul său și concurează cu vehicule foarte competitive. Noul Ford Fiesta Active este un hatchback cu aspect de crossover, cu înălțimea caroseriei ridicată, conceput pentru a face față unui traseu mai dificil. Cu toate acestea, este mai potrivit pentru condusul în oraș și oferă o alternativă decentă la modele precum VW Polo, SEAT Ibiza și Citroen C3. Spre deosebire de Fiesta standard, Fiesta Active vine cu cinci uși, ceea ce face accesul mai ușor. Interiorul nu este la fel de spațios precum VW Polo și nu are designul modernist al lui C3, dar materialele sunt superioare față de Ibiza. Varianta de bază vine echipată cu un sistem de infotainment cu ecran tactil de 6,5 inci, dar versiunile mai avansate oferă un ecran de 8,0 inci, care este mai ușor de citit în timpul conducerii. Ford Fiesta Active vine cu su port lombar reglabil pentru scaunul șoferului, ceea ce adaugă confortul necesar pentru călătoriile lungi. Cu toate acestea, spațiul din spate este mai restrâns, astfel că transportul a trei pasageri în spate poate fi mai incomod în comparație cu un Volkswagen Polo. Capacitatea de încărcare a portbagajului nu este la fel de generoasă ca în cazul lui Polo sau SEAT Ibiza, iar o podea reglabilă în înălțime este disponibilă doar la un cost suplimentar. Dacă obișnuiți să aveți multe bagaje în mașină, este indicat să optați pentru una dintre versiunile mai puternice, cu motorizare pe benzină de 1.0 litri și 125 CP sau 140 CP. Aceste variante oferă suficientă putere pentru a vă deplasa rapid pe autostradă și, în același timp, obțin o economie de combustibil decentă. Ford Fiesta Active vine cu o transmisie manuală cu șase trepte ca standard pentru toate versiunile, dar nu oferă funcția de frânare automată de urgență pe care o găsiți la multe hatchback-uri mici. Cu toate acestea, merită să luați în considerare Ford Fiesta Active dacă căutați un hatchback practic, cu un stil atrăgător de SUV. Dacă preferați un aspect mai discret, atunci varianta standard Fiesta ar putea fi o opțiune mai potrivită. Interiorul lui Ford Fiesta Active este conceput cu atenție și oferă o experiență plăcută pentru pasageri. Materialele de înaltă calitate și designul intuitiv al bordului contribuie la un spațiu liniștit și confortabil. Ecranul tactil color de 8 inch poate fi controlat cu gesturi de atingere și glisare, iar opțiunile pentru ecran includ variante de 6,5 și 4,2 inci, cu sistemul MyFord Dock pentru dispozitive mobile. Numărul de butoane de pe consola centrală a fost redus semnificativ față de modelele anterioare ale lui Fiesta, ceea ce face funcțiile mașinii mai ușor de gestionat. Volanul poate fi echipat cu încălzire pentru a vă asigura mâini calde în diminețile reci de iarnă. Opțional, puteți alege un acoperiș panoramic din sticlă pentru a crea o senzație de spațiu și lumină în cabină. Ford Fiesta Active este dotat cu o gamă largă de tehnologii avansate de asistență pentru șoferi. Sistemele se bazează pe camere foto, radare și senzori ultrasonici, care monitorizează în permanență mediul înconjurător și detectează obstacolele până la o distanță de 130 de metri. Asistența pre-coliziune cu detectarea pietonilor poate detecta persoanele aflate în calea mașinii, inclusiv pe timp de noapte. Sistemul este proiectat pentru a reduce impactul accidentelor frontale sau pentru a ajuta șoferul să evite coliziunile. Alte funcții includ recunoașterea semnelor de circulație, reglarea automată a fazei lungi a farurilor și multe altele. Ford Fiesta Active a obținut un rating de siguranță de 5 stele de la Euro NCAP. În concluzie, Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP oferă un amestec interesant de stil SUV, rezistență și funcționalitate a modelului standard Fiesta, fără a compromite confortul sau plăcerea de a conduce. Cu tehnologii avansate de asistență pentru șoferi și un interior bine conceput, este o opțiune demnă de luat în considerare în segmentul său. Pentru mai multe informații și opțiuni personalizate pentru Ford Fiesta Active SUV 1.0 EcoBoost 125 CP 2018-2023, vă invităm să vizitați site-ul PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii potrivite pentru acest model, pentru a vă menține mașina în cea mai bună formă posibilă. Investiția în piese de calitate este esențială pentru menținerea performanțelor și siguranței vehiculului dvs. Pentru a afla mai multe detalii și a explora catalogul nostru complet de piese auto pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, vă invităm să vizitați PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese originale Ford și accesorii, concepute special pentru acest model, pentru a vă asigura că mașina dvs. rămâne în cea mai bună stare posibilă. Piesele auto originale Ford au avantaje semnificative față de piesele de piață de după piață și cataloagele generale. Ele sunt dezvoltate și testate pentru a se potrivi perfect cu vehiculul dvs., garantând performanță și siguranță optime. Utilizarea pieselor originale Ford vă asigură că mașina dvs. va funcționa așa cum a fost proiectată să o facă și vă menține garanția vehiculului intactă. Principalele probleme pe care le poate întâmpina Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP pot include întreținerea și reparațiile obișnuite, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrelor, verificarea sistemului de frânare și a suspensiei, precum și menținerea sistemului de climatizare în bună stare de funcționare. De asemenea, este important să monitorizați starea anvelopelor și să le înlocuiți la momentul potrivit pentru a asigura siguranța în timpul conducerii. Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP în cea mai bună formă posibilă și pentru a vă bucura de o experiență de condus sigură și plăcută, este esențial să efectuați întreținerea regulată a mașinii și să utilizați piese auto de înaltă calitate. În plus, investiția în accesorii potrivite poate îmbunătăți aspectul și funcționalitatea vehiculului dvs. Puteți opta pentru accesorii precum bare de acoperiș, covorașe pentru interior, senzori de parcare sau alte elemente care vă pot facilita viața și vă pot personaliza mașina. Pe site-ul PieseFord.ro, veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii, inclusiv cele potrivite pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP. Puteți căuta și selecta piesele sau accesoriile de care aveți nevoie, iar echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și sfaturi în alegerea celor mai potrivite produse. În concluzie, Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP este o mașină compactă interesantă, cu un amestec de stil și funcționalitate. Cu întreținerea și reparațiile adecvate, împreună cu utilizarea pieselor auto de înaltă calitate și a accesoriilor potrivite, vă veți putea bucura de această mașină timp îndelungat și în cele mai bune condiții posibile. Pentru orice nevoie legată de piese auto și accesorii pentru Ford Fiesta Active, vă invităm să vizitați PieseFord.ro și să beneficiați de expertiza noastră în domeniu. Serviciul de întreținere este esențial pentru menținerea Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP în cea mai bună stare posibilă și pentru a evita problemele majore de funcționare pe termen lung. Iată câteva aspecte legate de întreținerea acestei motorizări: Intervale de service: Intervalul de service recomandat pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP poate varia ușor în funcție de factori precum condițiile de condus și tipul de ulei utilizat. Cu toate acestea, în general, se recomandă efectuarea unui service la fiecare 15.000 de kilometri sau la fiecare an, în funcție de ce se întâmplă mai întâi. Ce piese auto se schimbă în timpul unui service obișnuit: În timpul unui service obișnuit pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP, se vor efectua următoarele verificări și schimbări: Schimbarea uleiului și a filtrului de ulei: Acest lucru ajută la menținerea lubrifierii corespunzătoare a motorului și la reducerea uzurii pieselor. Schimbarea filtrului de aer: Filtrul de aer curat ajută la menținerea eficienței motorului și la reducerea consumului de combustibil. Schimbarea filtrului de combustibil: Acest lucru ajută la menținerea unui sistem de alimentare cu combustibil curat și la evitarea problemelor legate de alimentarea cu combustibil. Verificarea sistemului de frânare: Verificarea și înlocuirea plăcuțelor de frână sau a discurilor, dacă este necesar, este esențială pentru siguranța dvs. în trafic. Verificarea sistemului de suspensie: Verificarea și înlocuirea pieselor uzate ale suspensiei ajută la menținerea confortului și manevrabilității vehiculului. Verificarea sistemului de direcție: Verificarea și lubrifierea componentelor direcției pentru a asigura o direcție corectă și sigură. Verificarea bateriei: Verificarea stării bateriei și a sistemului de încărcare. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele importante ale întreținerii unei mașini, iar un service regulat vă ajută să preveniți problemele majore de funcționare și să mențineți performanța vehiculului în cea mai bună formă posibilă. Gama de piese auto disponibile la PieseFord.ro pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP Pe site-ul PieseFord.ro, veți găsi o gamă variată de piese auto și accesorii pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP. Aceasta include, dar nu se limitează la, următoarele piese: Filtre de ulei, aer și combustibil: Pentru înlocuirea filtrelor în timpul serviciilor regulate. Plăcuțe de frână și discuri: Pentru reparații ale sistemului de frânare. Componente ale suspensiei: Cum ar fi amortizoare, articulații și bielete. Piese de schimb pentru sistemul de direcție: Inclusiv capete de tijă, brațe de direcție și casete de direcție. Baterii auto: Pentru înlocuirea bateriei uzate. Echipa PieseFord.ro vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți piesele auto potrivite pentru Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 125 CP și vă poate oferi sfaturi și informații suplimentare despre întreținere și reparații. Este important să utilizați piese de înaltă calitate pentru a menține performanța și siguranța vehiculului dvs.
2024