Piese auto Ford Tourneo Connect Mk2 #88POK6K5K

Piese auto originale pentru Ford Tourneo Connect 2013 - 2018 . Comanda online acum si beneficiezi de preturi competitive #88POK6K5K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Tourneo Connect Mk2

Piese auto originale pentru Ford Tourneo Connect 2013 - 2018 . Comanda online acum si beneficiezi de preturi competitive #88POK6K5K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Tourneo Connect 2013-2018


Piese de Schimb Originale pentru FORD Tourneo CONNECT #88POK6K5K

Piese auto originale pentru Ford Tourneo Connect 2013 - 2018 . Comanda online acum si beneficiezi de preturi competitive #88POK6K5K

Ford Tourneo Connect 2013 - 2018

Ford Tourneo Connect este cel de-al doilea model al firmei sub acest ecuson. Desi nu foarte recunoscut, acest model este conceput pentru transportul de persoane. Ford vizează înlăturarea dominatiei Citroen, Fiat si Peugeot în această categorie. Designul vertical al lui Tourneo Connect, bazat pe Transit Connect Mk2, aduce o alternativa practica pentru piata transportului de persoane.

Practic de tip van

Modelul Tourneo Connect, disponibil in versiuni standard si Grand Tourneo Connect cu sapte locuri, a fost proiectat pentru a maximiza spatiul de incarcare atunci cand bancheta spate 60:40 nu este necesara. Aceasta se potriveste familiilor care au nevoie de spatiu si usurinta de utilizare, dar si pentru afaceri precum firmele de taxi de la aeroport.

Masina asemanatoare cu turismele

Interiorul ofera spatiu generos si un confort asemanator cu cel al masinilor. Cu o suspensie confortabila bazata pe Focus, Tourneo Connect ofera o calatorie linistita si un sentiment de control asupra drumului. Siguranta este asigurata cu clasificarea completa de cinci stele EuroNCAP, airbag-uri, ABS si ESC standardizate.

Motoare diesel

Ford ofera trei variante de motoare TDCi de 1,6 litri, cu 113 CP, 94 CP si 61.4mpg pentru o eficienta sporita. Exista si o optiune pe benzina, cu un motor EcoBoost de 1,0 litri si 99 CP, potrivit pentru cei care doresc economie de combustibil.

Putere pe benzina

Pentru un consum mai redus, exista optiunea cu motor de benzina de 1,6 litri, care ofera o putere mai mare, dar cu un consum mai ridicat. Indiferent de alegere, Ford Tourneo Connect ofera o experienta de conducere comfortabila si sigura.

Cu spatiu interior generos, Tourneo Connect ofera versatilitate pentru transportul de marfuri sau pasageri. Este o alternativa practica la alte modele Ford si aduce un echilibru intre confort si utilitate.

Gama de motoare diesel si benzina

Tourneo Connect ofera o varietate de optiuni de motorizare. Un motor pe benzina EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri, aduce eficienta si economie. Pentru cei care prefera dieselul, exista trei variante de motoare TDCi de 1,6 litri, cu puteri de 94 CP, 113 CP si 113 CP, aceasta din urma beneficiind de pachetul optional "Economie de combustibil" pentru un consum mai redus.

In 2015, a fost introdus motorul de 1,5 litri Tdci, inlocuind versiunea de 1,6 litri Tdci, cu un consum mai mic si aceeasi putere. Aceste variante de motoare ofera o gama diversificata de optiuni de putere si economie, astfel incat fiecare conducator sa-si gaseasca modelul potrivit nevoilor sale.

Indiferent de motorul ales, Ford Tourneo Connect ofera o experienta de condus confortabila si sigura. Manevrabilitatea sa este imbunatatita fata de modelele anterioare, astfel incat sa te simti in control pe drum.

Concluzie

In concluzie, Ford Tourneo Connect 2013-2018 este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de spatiu generos si versatilitate. Cu o varietate de optiuni de motorizare si un interior bine gandit, acest model ofera confort si utilitate. Indiferent daca transportati pasageri sau marfuri, Tourneo Connect se descurca cu brio si ofera o experienta placuta de conducere. Optiunea sa de motor pe benzina aduce economie de combustibil, iar variantele diesel ofera putere si eficienta. Cu siguranta, acest model merita luat in considerare pentru nevoile tale de transport.

Tipurile de motorizari

Ford Tourneo Connect 2013-2018 vine cu o varietate de motorizari pentru a satisface diversele nevoi ale clientilor. Iata cateva dintre tipurile de motorizari disponibile:

  1. Motor pe benzina EcoBoost de 1,0 litri: Aceasta motorizare cu trei cilindri ofera eficienta si economie de combustibil, fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc un consum redus.

  2. Motor diesel TDCi de 1,6 litri: Acest motor diesel ofera putere si cuplu, fiind disponibil in mai multe variante de putere, inclusiv 94 CP, 113 CP si 113 CP cu pachetul optional "Economie de combustibil".

  3. Motor diesel de 1,5 litri Tdci: Introdus in 2015, acest motor inlocuieste versiunea anterioara de 1,6 litri Tdci, oferind un consum mai redus cu aceeasi putere.

Alegerea motorizarii depinde de preferintele si nevoile fiecarui client, iar gama diversificata de optiuni asigura ca fiecare poate gasi motorul potrivit.

Tipurile de echipari

Ford Tourneo Connect 2013-2018 vine cu diferite nivele de echipare pentru a satisface nevoile clientilor. Iata cateva dintre tipurile de echipari disponibile:

  1. Echipare de baza: Aceasta echipare ofera caracteristici esentiale pentru o experienta de condus confortabila si sigura, cum ar fi sistemul de climatizare, sistemul audio de baza si airbag-uri pentru siguranta pasagerilor.

  2. Echipare intermediara: Aceasta echipare adauga caracteristici suplimentare, cum ar fi controlul climatic cu zona dubla, sistemul de navigatie si conectivitatea Bluetooth pentru mai multa comoditate.

  3. Echipare de top: Pentru cei care doresc mai multa lux si tehnologie, echiparea de top vine cu caracteristici precum scaune incalzite, camera de marsarier, jante de aliaj si multe altele.

Clientii pot alege nivelul de echipare care se potriveste cel mai bine nevoilor lor si preferintelor lor personale.

Optiunile clientilor care vor comanda piese auto pentru aceasta masina pe PieseFord.ro

Clientii care doresc sa comande piese auto pentru Ford Tourneo Connect 2013-2018 pe PieseFord.ro vor avea mai multe optiuni la dispozitie:

  1. Cautare dupa tipul de piesa: Pe PieseFord.ro, clientii pot cauta piesele auto dorite dupa tipul lor, precum filtre de ulei, placute de frana, faruri, si multe altele. Aceasta optiune simplifica procesul de gasire a pieselor necesare.

  2. Selectarea anului si modelului: Clientii pot selecta anul si modelul exact al masinii lor pentru a se asigura ca piesele comandate sunt compatibile cu vehiculul lor.

  3. Compararea preturilor: Pe PieseFord.ro, clientii pot compara preturile pieselor auto de la mai multi furnizori pentru a obtine cele mai bune oferte.

  4. Asistenta clienti: Echipa de asistenta clienti de pe PieseFord.ro este disponibila pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi ajutor in procesul de comanda.

In concluzie, comandarea pieselor auto pentru Ford Tourneo Connect 2013-2018 pe PieseFord.ro este un proces simplu si convenabil, cu multiple optiuni pentru a satisface nevoile si preferintele clientilor.

Piese de Schimb Originale pentru FORD Tourneo CONNECT #88POK6K5K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese de Schimb Originale pentru FORD Tourneo CONNECT #88POK6K5K
Piese auto Ford Tourneo Connect Mk2 #88POK6K5K
Ford Tourneo Connect 2013 - 2018 Ford Tourneo Connect este cel de-al doilea model al firmei sub acest ecuson. Desi nu foarte recunoscut, acest model este conceput pentru transportul de persoane. Ford vizează înlăturarea dominatiei Citroen, Fiat si Peugeot în această categorie. Designul vertical al lui Tourneo Connect, bazat pe Transit Connect Mk2, aduce o alternativa practica pentru piata transportului de persoane. Practic de tip van Modelul Tourneo Connect, disponibil in versiuni standard si Grand Tourneo Connect cu sapte locuri, a fost proiectat pentru a maximiza spatiul de incarcare atunci cand bancheta spate 60:40 nu este necesara. Aceasta se potriveste familiilor care au nevoie de spatiu si usurinta de utilizare, dar si pentru afaceri precum firmele de taxi de la aeroport. Masina asemanatoare cu turismele Interiorul ofera spatiu generos si un confort asemanator cu cel al masinilor. Cu o suspensie confortabila bazata pe Focus, Tourneo Connect ofera o calatorie linistita si un sentiment de control asupra drumului. Siguranta este asigurata cu clasificarea completa de cinci stele EuroNCAP, airbag-uri, ABS si ESC standardizate. Motoare diesel Ford ofera trei variante de motoare TDCi de 1,6 litri, cu 113 CP, 94 CP si 61.4mpg pentru o eficienta sporita. Exista si o optiune pe benzina, cu un motor EcoBoost de 1,0 litri si 99 CP, potrivit pentru cei care doresc economie de combustibil. Putere pe benzina Pentru un consum mai redus, exista optiunea cu motor de benzina de 1,6 litri, care ofera o putere mai mare, dar cu un consum mai ridicat. Indiferent de alegere, Ford Tourneo Connect ofera o experienta de conducere comfortabila si sigura. Cu spatiu interior generos, Tourneo Connect ofera versatilitate pentru transportul de marfuri sau pasageri. Este o alternativa practica la alte modele Ford si aduce un echilibru intre confort si utilitate. Gama de motoare diesel si benzina Tourneo Connect ofera o varietate de optiuni de motorizare. Un motor pe benzina EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri, aduce eficienta si economie. Pentru cei care prefera dieselul, exista trei variante de motoare TDCi de 1,6 litri, cu puteri de 94 CP, 113 CP si 113 CP, aceasta din urma beneficiind de pachetul optional "Economie de combustibil" pentru un consum mai redus. In 2015, a fost introdus motorul de 1,5 litri Tdci, inlocuind versiunea de 1,6 litri Tdci, cu un consum mai mic si aceeasi putere. Aceste variante de motoare ofera o gama diversificata de optiuni de putere si economie, astfel incat fiecare conducator sa-si gaseasca modelul potrivit nevoilor sale. Indiferent de motorul ales, Ford Tourneo Connect ofera o experienta de condus confortabila si sigura. Manevrabilitatea sa este imbunatatita fata de modelele anterioare, astfel incat sa te simti in control pe drum. Concluzie In concluzie, Ford Tourneo Connect 2013-2018 este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de spatiu generos si versatilitate. Cu o varietate de optiuni de motorizare si un interior bine gandit, acest model ofera confort si utilitate. Indiferent daca transportati pasageri sau marfuri, Tourneo Connect se descurca cu brio si ofera o experienta placuta de conducere. Optiunea sa de motor pe benzina aduce economie de combustibil, iar variantele diesel ofera putere si eficienta. Cu siguranta, acest model merita luat in considerare pentru nevoile tale de transport. Tipurile de motorizari Ford Tourneo Connect 2013-2018 vine cu o varietate de motorizari pentru a satisface diversele nevoi ale clientilor. Iata cateva dintre tipurile de motorizari disponibile: Motor pe benzina EcoBoost de 1,0 litri: Aceasta motorizare cu trei cilindri ofera eficienta si economie de combustibil, fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc un consum redus. Motor diesel TDCi de 1,6 litri: Acest motor diesel ofera putere si cuplu, fiind disponibil in mai multe variante de putere, inclusiv 94 CP, 113 CP si 113 CP cu pachetul optional "Economie de combustibil". Motor diesel de 1,5 litri Tdci: Introdus in 2015, acest motor inlocuieste versiunea anterioara de 1,6 litri Tdci, oferind un consum mai redus cu aceeasi putere. Alegerea motorizarii depinde de preferintele si nevoile fiecarui client, iar gama diversificata de optiuni asigura ca fiecare poate gasi motorul potrivit. Tipurile de echipari Ford Tourneo Connect 2013-2018 vine cu diferite nivele de echipare pentru a satisface nevoile clientilor. Iata cateva dintre tipurile de echipari disponibile: Echipare de baza: Aceasta echipare ofera caracteristici esentiale pentru o experienta de condus confortabila si sigura, cum ar fi sistemul de climatizare, sistemul audio de baza si airbag-uri pentru siguranta pasagerilor. Echipare intermediara: Aceasta echipare adauga caracteristici suplimentare, cum ar fi controlul climatic cu zona dubla, sistemul de navigatie si conectivitatea Bluetooth pentru mai multa comoditate. Echipare de top: Pentru cei care doresc mai multa lux si tehnologie, echiparea de top vine cu caracteristici precum scaune incalzite, camera de marsarier, jante de aliaj si multe altele. Clientii pot alege nivelul de echipare care se potriveste cel mai bine nevoilor lor si preferintelor lor personale. Optiunile clientilor care vor comanda piese auto pentru aceasta masina pe PieseFord.ro Clientii care doresc sa comande piese auto pentru Ford Tourneo Connect 2013-2018 pe PieseFord.ro vor avea mai multe optiuni la dispozitie: Cautare dupa tipul de piesa: Pe PieseFord.ro, clientii pot cauta piesele auto dorite dupa tipul lor, precum filtre de ulei, placute de frana, faruri, si multe altele. Aceasta optiune simplifica procesul de gasire a pieselor necesare. Selectarea anului si modelului: Clientii pot selecta anul si modelul exact al masinii lor pentru a se asigura ca piesele comandate sunt compatibile cu vehiculul lor. Compararea preturilor: Pe PieseFord.ro, clientii pot compara preturile pieselor auto de la mai multi furnizori pentru a obtine cele mai bune oferte. Asistenta clienti: Echipa de asistenta clienti de pe PieseFord.ro este disponibila pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi ajutor in procesul de comanda. In concluzie, comandarea pieselor auto pentru Ford Tourneo Connect 2013-2018 pe PieseFord.ro este un proces simplu si convenabil, cu multiple optiuni pentru a satisface nevoile si preferintele clientilor.
2024

Motorizari Ford Tourneo Connect Mk2

Piese Ford Tourneo Connect Mk2