Piese auto Ford Tourneo Custom Mk1 #88K4K675K

Piese auto OE pentru Ford Tourneo Custom - Alegeți calitatea și performanța pentru autovehiculul dvs. Cu noi, aveți încredere că veți obține cele mai bune piese #88K4K675K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Tourneo Custom Mk1

Piese auto OE pentru Ford Tourneo Custom - Alegeți calitatea și performanța pentru autovehiculul dvs. Cu noi, aveți încredere că veți obține cele mai bune piese #88K4K675K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Tourneo Custom 2014-2018


Magazin Piese Auto Ford Tourneo Custom | Piese Originale și de Calitate #88K4K675K

Piese auto OE pentru Ford Tourneo Custom - Alegeți calitatea și performanța pentru autovehiculul dvs. Cu noi, aveți încredere că veți obține cele mai bune piese #88K4K675K

Ford Tourneo Custom Mk1 (2014 - 2018): Transportul de Persoane la Nivel înalt

Customul Tourneo Ford este o alegere excelentă pentru pasagerii care doresc un transport flexibil și de înaltă calitate. Aflați de ce ar trebui să vă orientați către acest vehicul și cum puteți economisi bani pe piesele auto de la PieseFord.ro.

Experiența de Conducere cu Ford Tourneo

Tourneo Custom oferă o experiență impresionantă la volan pentru un vehicul de această clasă și dimensiune. Motorul Duratorq TDCi de 2,2 litri asigură o putere excelentă, permițându-vă să vă deplasați rapid, chiar și cu vehiculul complet încărcat. Alegeți din variantele de motorizare de 99 CP, 123 CP și 153 CP pentru a obține performanța dorită.

Cabina Personalizată și Confort Interior

Cabina Tourneo Custom oferă niveluri ridicate de confort și calitate. Materialele durabile din interior fac din acest vehicul o opțiune excelentă pentru transportul pasagerilor frecvent. Cu opțiuni de scaune confortabile, reglări variate și un design modern, Tourneo Custom oferă o experiență plăcută pentru șofer și pasageri.

Costuri de Operare și Valoare Ford Tourneo Custom

Costurile de operare pentru Tourneo Custom sunt competitive. Garanția de 3 ani/100.000 km oferă liniște proprietarilor, iar costurile de întreținere și piesele auto sunt accesibile. Cu un motor diesel eficient de 2,2 litri, veți economisi și pe combustibil.

Fiabilitate Tourneo Custom

Tourneo Custom este construit pe baza unor standarde înalte de fiabilitate ale mărcii Ford. Cu o rețea extinsă de distribuitori, veți avea acces ușor la service-uri și reparații în caz de nevoie. Cu o garanție de 3 ani/100.000 km, sunteți bine acoperit.

Securitate și Siguranță Personalizate Ford Tourneo

Tourneo Custom vine echipat cu numeroase caracteristici de siguranță, inclusiv airbag-uri, control electronic de stabilitate și multe altele. Cu o structură puternică și tehnologii de siguranță avansate, acesta este un vehicul sigur pentru transportul pasagerilor.

Economie de Combustibil și Varianta Econetic

Varianta Econetic a Tourneo Custom oferă o eficiență sporită a combustibilului, contribuind la economisirea banilor dvs. pe termen lung. Cu tehnologii avansate și un motor revizuit, această variantă oferă o economie de combustibil îmbunătățită.

Concluzie

Ford Tourneo Custom Mk1 este o alegere excelentă pentru transportul de pasageri. Cu un accent pe calitate, confort și eficiență, acest vehicul oferă o experiență plăcută pentru conducători și pasageri. Cu piese auto de înaltă calitate de la PieseFord.ro, vă puteți asigura că acest vehicul rămâne fiabil și funcțional pe termen lung.

Tourneo Custom Mk1: Economie de Combustibil și Eficiență

Varianta Econetic a Tourneo Custom este proiectată pentru a vă ajuta să economisiți combustibil și să reduceți emisiile. Cu o economie medie de combustibil de 44.8mpg, veți merge mai departe cu mai puțin combustibil în portbagaj. Aflați mai multe despre această opțiune și cum puteți face vehiculul dvs. să ruleze mai eficient.

Ford Tourneo Custom Sport Euro 5 Econetic

Varianta Sport a Tourneo Custom oferă o experiență de conducere sportivă, dar și o eficiență sporită. Cu un motor care furnizează un cuplu de 310 Nm la doar 1.300 rpm, acest vehicul își menține economia de combustibil la 44.8mpg, făcându-l o alegere economică pentru transportul pasagerilor.

Fiabilitatea Tourneo Custom și Puncte de Atentie

Tourneo Custom este construit pe o platformă solidă și beneficiază de testare extinsă pentru fiabilitate. Cu toate acestea, există câteva aspecte pe care ar trebui să le aveți în vedere, cum ar fi clapeta de umplere a combustibilului și accesul la capacul de umplere a uleiului. Cu toate acestea, cu o garanție de 3 ani/100.000 km, puteți avea încredere în durabilitatea sa.

Ford Tourneo: Siguranță și Securitate de Top

Tourneo Custom este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță pentru a proteja pasagerii și șoferul. Cu o structură solidă și sisteme de asistență la conducere, acest vehicul se clasează excelent în materie de siguranță. Aflați mai multe despre caracteristicile sale de siguranță și cum vă pot ajuta în timpul călătoriilor.

Economie Reală de Combustibil

Deși cifrele oficiale de economie de combustibil pot părea atractive, economia reală de combustibil poate varia în funcție de condițiile de conducere. Cu date de testare care arată o medie de 36.7mpg într-un mix urban și autostradal, este important să aveți așteptări realiste cu privire la consumul de combustibil.

Concluzie Finală

Ford Tourneo Custom Mk1 este un vehicul versatil și eficient, ideal pentru transportul de pasageri. Cu opțiuni pentru economisirea combustibilului și cu un accent pe fiabilitate și siguranță, acesta poate fi o alegere excelentă pentru afaceri sau pentru transportul privat. Cu o gamă largă de piese auto de la PieseFord.ro, vă puteți menține vehiculul în formă optimă pentru mai mult timp.

Motorizări și Niveluri de Echipare pentru Ford Tourneo Custom Mk1

Ford Tourneo Custom Mk1 oferă o varietate de opțiuni de motorizare și niveluri de echipare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Iată câteva dintre ele:

Motorizări:

 1. Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 99 CP
 2. Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 123 CP
 3. Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 153 CP

Niveluri de Echipare:

 1. Trend
 2. Limited
 3. Sport

De ce să cumpărați Piese Auto Noi de la PieseFord.ro

Când vine vorba de înlocuirea pieselor auto pentru Ford Tourneo Custom Mk1, este crucial să alegeți piese de înaltă calitate și fiabile. PieseFord.ro vă oferă următoarele avantaje pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie:

 1. Calitate Certificată: Toate piesele auto disponibile pe PieseFord.ro sunt de calitate certificată și sunt fabricate pentru a se potrivi perfect vehiculului dumneavoastră. Aceasta vă asigură că veți avea o performanță optimă și siguranță pe drum.

 2. Garanție Extinsă: Atunci când cumpărați piese auto noi de la PieseFord.ro, beneficiați de o garanție extinsă care vă protejează împotriva defecțiunilor. Aveți pacea sufletească că piesele dvs. sunt acoperite în cazul unor probleme neașteptate.

 3. Compatibilitate Asigurată: Catalogul extins de produse de pe PieseFord.ro vă permite să găsiți piesele exacte de care aveți nevoie pentru modelul dvs. de Tourneo Custom Mk1. Nu există riscul de a cumpăra piese incompatibile.

 4. Asistență Tehnică Specializată: Echipa de asistență tehnică de la PieseFord.ro este la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă oferi sfaturi în legătură cu achiziția și instalarea pieselor.

Pentru Ce Riscați Când Cumpărați Piese Second Hand

Cumpărarea de piese auto second hand poate părea o opțiune mai ieftină la început, dar aceasta implică unele riscuri serioase. Iată de ce clienții care aleg să cumpere piese second hand se pot confrunta cu probleme:

 1. Lipsa Garanției: Piesele second hand adesea nu vin cu o garanție adecvată sau deloc. Acest lucru înseamnă că sunteți lăsat fără protecție în cazul în care piesa se dovedește a fi defectă sau se strică în curând.

 2. Calitate Incertă: Starea pieselor second hand poate varia semnificativ. Puteți primi o piesă care pare bună la prima vedere, dar care a suferit uzură ascunsă sau daune care nu sunt vizibile.

 3. Compatibilitate Incertă: Piese second hand pot să nu fie întotdeauna compatibile cu modelul dvs. exact de Tourneo Custom Mk1, ceea ce poate duce la dificultăți în instalare sau la funcționarea necorespunzătoare.

 4. Costuri Suplimentare: Dacă o piesă second hand se strică în curând, veți fi nevoit să o înlocuiți din nou, ceea ce poate duce la costuri totale mai mari decât achiziționarea unei piese noi în primul rând.

În concluzie, investiția în piese auto noi de înaltă calitate de la PieseFord.ro vă poate economisi timp, bani și griji. Cu garanție și compatibilitate asigurată, puteți avea încredere în calitatea pieselor dumneavoastră, știind că vehiculul dvs. Tourneo Custom Mk1 va fi în cea mai bună formă posibilă.

Ford Tourneo Custom Mk1, lansat între anii 2014 și 2018, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un vehicul de transport de pasageri versatil și confortabil. Iată câteva gânduri și comentarii despre acest model:

 1. Flexibilitate și Capacitate de Transport: Tourneo Custom oferă o gamă largă de opțiuni de configurație, inclusiv versiuni cu opt sau nouă scaune și ampatament scurt sau lung. Această versatilitate face ca vehiculul să fie potrivit pentru transportul de pasageri în diverse setări, de la transferuri aeroportuare la transportul de angajați.

 2. Design Modern: Ford a pus un accent deosebit pe designul modern, atât la interior, cât și la exterior. Aspectul său este mai atractiv și mai rafinat decât multe dintre vehiculele sale concurente, care se bazează pe utilitare comerciale.

 3. Motorizare Eficientă: Motorul diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri oferă suficientă putere pentru a face față oricărei sarcini, iar eficiența sa contribuie la menținerea costurilor de combustibil la un nivel rezonabil.

 4. Confort și Calitate: Cabina Tourneo Custom este concepută cu confortul șoferului și pasagerilor în minte. Materialele de calitate și opțiunile de ajustare fac experiența la bord plăcută și relaxantă.

 5. Siguranță Avansată: Cu o gamă largă de caracteristici de siguranță, inclusiv airbag-uri laterale și pentru perdele, control electronic al stabilității și asistență la frână, Tourneo Custom prioritizează siguranța pasagerilor.

 6. Fiabilitate Ford: Ford are o istorie solidă în ceea ce privește fiabilitatea vehiculelor sale, iar Tourneo Custom nu face excepție. Cu o garanție extinsă și opțiuni de service accesibile, proprietarii pot avea încredere în acest vehicul.

 7. Costuri de Funcționare Scăzute: Costurile de întreținere și consumul de combustibil sunt relativ reduse, ceea ce îl face o alegere economică pentru proprietarii de afaceri sau pentru cei care operează transport de pasageri în mod regulat.

În general, Ford Tourneo Custom Mk1 oferă o combinație solidă de confort, funcționalitate și economie, fiind potrivit pentru diverse cerințe de transport de pasageri. Este un vehicul care pune accentul pe experiența șoferului și a pasagerilor, oferind totodată o alternativă mai atrăgătoare la vehiculele comerciale obișnuite.

Magazin Piese Auto Ford Tourneo Custom | Piese Originale și de Calitate #88K4K675K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Magazin Piese Auto Ford Tourneo Custom | Piese Originale și de Calitate #88K4K675K
Piese auto Ford Tourneo Custom Mk1 #88K4K675K
Ford Tourneo Custom Mk1 (2014 - 2018): Transportul de Persoane la Nivel înalt Customul Tourneo Ford este o alegere excelentă pentru pasagerii care doresc un transport flexibil și de înaltă calitate. Aflați de ce ar trebui să vă orientați către acest vehicul și cum puteți economisi bani pe piesele auto de la PieseFord.ro. Experiența de Conducere cu Ford Tourneo Tourneo Custom oferă o experiență impresionantă la volan pentru un vehicul de această clasă și dimensiune. Motorul Duratorq TDCi de 2,2 litri asigură o putere excelentă, permițându-vă să vă deplasați rapid, chiar și cu vehiculul complet încărcat. Alegeți din variantele de motorizare de 99 CP, 123 CP și 153 CP pentru a obține performanța dorită. Cabina Personalizată și Confort Interior Cabina Tourneo Custom oferă niveluri ridicate de confort și calitate. Materialele durabile din interior fac din acest vehicul o opțiune excelentă pentru transportul pasagerilor frecvent. Cu opțiuni de scaune confortabile, reglări variate și un design modern, Tourneo Custom oferă o experiență plăcută pentru șofer și pasageri. Costuri de Operare și Valoare Ford Tourneo Custom Costurile de operare pentru Tourneo Custom sunt competitive. Garanția de 3 ani/100.000 km oferă liniște proprietarilor, iar costurile de întreținere și piesele auto sunt accesibile. Cu un motor diesel eficient de 2,2 litri, veți economisi și pe combustibil. Fiabilitate Tourneo Custom Tourneo Custom este construit pe baza unor standarde înalte de fiabilitate ale mărcii Ford. Cu o rețea extinsă de distribuitori, veți avea acces ușor la service-uri și reparații în caz de nevoie. Cu o garanție de 3 ani/100.000 km, sunteți bine acoperit. Securitate și Siguranță Personalizate Ford Tourneo Tourneo Custom vine echipat cu numeroase caracteristici de siguranță, inclusiv airbag-uri, control electronic de stabilitate și multe altele. Cu o structură puternică și tehnologii de siguranță avansate, acesta este un vehicul sigur pentru transportul pasagerilor. Economie de Combustibil și Varianta Econetic Varianta Econetic a Tourneo Custom oferă o eficiență sporită a combustibilului, contribuind la economisirea banilor dvs. pe termen lung. Cu tehnologii avansate și un motor revizuit, această variantă oferă o economie de combustibil îmbunătățită. Concluzie Ford Tourneo Custom Mk1 este o alegere excelentă pentru transportul de pasageri. Cu un accent pe calitate, confort și eficiență, acest vehicul oferă o experiență plăcută pentru conducători și pasageri. Cu piese auto de înaltă calitate de la PieseFord.ro, vă puteți asigura că acest vehicul rămâne fiabil și funcțional pe termen lung. Tourneo Custom Mk1: Economie de Combustibil și Eficiență Varianta Econetic a Tourneo Custom este proiectată pentru a vă ajuta să economisiți combustibil și să reduceți emisiile. Cu o economie medie de combustibil de 44.8mpg, veți merge mai departe cu mai puțin combustibil în portbagaj. Aflați mai multe despre această opțiune și cum puteți face vehiculul dvs. să ruleze mai eficient. Ford Tourneo Custom Sport Euro 5 Econetic Varianta Sport a Tourneo Custom oferă o experiență de conducere sportivă, dar și o eficiență sporită. Cu un motor care furnizează un cuplu de 310 Nm la doar 1.300 rpm, acest vehicul își menține economia de combustibil la 44.8mpg, făcându-l o alegere economică pentru transportul pasagerilor. Fiabilitatea Tourneo Custom și Puncte de Atentie Tourneo Custom este construit pe o platformă solidă și beneficiază de testare extinsă pentru fiabilitate. Cu toate acestea, există câteva aspecte pe care ar trebui să le aveți în vedere, cum ar fi clapeta de umplere a combustibilului și accesul la capacul de umplere a uleiului. Cu toate acestea, cu o garanție de 3 ani/100.000 km, puteți avea încredere în durabilitatea sa. Ford Tourneo: Siguranță și Securitate de Top Tourneo Custom este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță pentru a proteja pasagerii și șoferul. Cu o structură solidă și sisteme de asistență la conducere, acest vehicul se clasează excelent în materie de siguranță. Aflați mai multe despre caracteristicile sale de siguranță și cum vă pot ajuta în timpul călătoriilor. Economie Reală de Combustibil Deși cifrele oficiale de economie de combustibil pot părea atractive, economia reală de combustibil poate varia în funcție de condițiile de conducere. Cu date de testare care arată o medie de 36.7mpg într-un mix urban și autostradal, este important să aveți așteptări realiste cu privire la consumul de combustibil. Concluzie Finală Ford Tourneo Custom Mk1 este un vehicul versatil și eficient, ideal pentru transportul de pasageri. Cu opțiuni pentru economisirea combustibilului și cu un accent pe fiabilitate și siguranță, acesta poate fi o alegere excelentă pentru afaceri sau pentru transportul privat. Cu o gamă largă de piese auto de la PieseFord.ro, vă puteți menține vehiculul în formă optimă pentru mai mult timp. Motorizări și Niveluri de Echipare pentru Ford Tourneo Custom Mk1 Ford Tourneo Custom Mk1 oferă o varietate de opțiuni de motorizare și niveluri de echipare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Iată câteva dintre ele: Motorizări: Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 99 CP Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 123 CP Motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu 153 CP Niveluri de Echipare: Trend Limited Sport De ce să cumpărați Piese Auto Noi de la PieseFord.ro Când vine vorba de înlocuirea pieselor auto pentru Ford Tourneo Custom Mk1, este crucial să alegeți piese de înaltă calitate și fiabile. PieseFord.ro vă oferă următoarele avantaje pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie: Calitate Certificată: Toate piesele auto disponibile pe PieseFord.ro sunt de calitate certificată și sunt fabricate pentru a se potrivi perfect vehiculului dumneavoastră. Aceasta vă asigură că veți avea o performanță optimă și siguranță pe drum. Garanție Extinsă: Atunci când cumpărați piese auto noi de la PieseFord.ro, beneficiați de o garanție extinsă care vă protejează împotriva defecțiunilor. Aveți pacea sufletească că piesele dvs. sunt acoperite în cazul unor probleme neașteptate. Compatibilitate Asigurată: Catalogul extins de produse de pe PieseFord.ro vă permite să găsiți piesele exacte de care aveți nevoie pentru modelul dvs. de Tourneo Custom Mk1. Nu există riscul de a cumpăra piese incompatibile. Asistență Tehnică Specializată: Echipa de asistență tehnică de la PieseFord.ro este la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă oferi sfaturi în legătură cu achiziția și instalarea pieselor. Pentru Ce Riscați Când Cumpărați Piese Second Hand Cumpărarea de piese auto second hand poate părea o opțiune mai ieftină la început, dar aceasta implică unele riscuri serioase. Iată de ce clienții care aleg să cumpere piese second hand se pot confrunta cu probleme: Lipsa Garanției: Piesele second hand adesea nu vin cu o garanție adecvată sau deloc. Acest lucru înseamnă că sunteți lăsat fără protecție în cazul în care piesa se dovedește a fi defectă sau se strică în curând. Calitate Incertă: Starea pieselor second hand poate varia semnificativ. Puteți primi o piesă care pare bună la prima vedere, dar care a suferit uzură ascunsă sau daune care nu sunt vizibile. Compatibilitate Incertă: Piese second hand pot să nu fie întotdeauna compatibile cu modelul dvs. exact de Tourneo Custom Mk1, ceea ce poate duce la dificultăți în instalare sau la funcționarea necorespunzătoare. Costuri Suplimentare: Dacă o piesă second hand se strică în curând, veți fi nevoit să o înlocuiți din nou, ceea ce poate duce la costuri totale mai mari decât achiziționarea unei piese noi în primul rând. În concluzie, investiția în piese auto noi de înaltă calitate de la PieseFord.ro vă poate economisi timp, bani și griji. Cu garanție și compatibilitate asigurată, puteți avea încredere în calitatea pieselor dumneavoastră, știind că vehiculul dvs. Tourneo Custom Mk1 va fi în cea mai bună formă posibilă. Ford Tourneo Custom Mk1, lansat între anii 2014 și 2018, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un vehicul de transport de pasageri versatil și confortabil. Iată câteva gânduri și comentarii despre acest model: Flexibilitate și Capacitate de Transport: Tourneo Custom oferă o gamă largă de opțiuni de configurație, inclusiv versiuni cu opt sau nouă scaune și ampatament scurt sau lung. Această versatilitate face ca vehiculul să fie potrivit pentru transportul de pasageri în diverse setări, de la transferuri aeroportuare la transportul de angajați. Design Modern: Ford a pus un accent deosebit pe designul modern, atât la interior, cât și la exterior. Aspectul său este mai atractiv și mai rafinat decât multe dintre vehiculele sale concurente, care se bazează pe utilitare comerciale. Motorizare Eficientă: Motorul diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri oferă suficientă putere pentru a face față oricărei sarcini, iar eficiența sa contribuie la menținerea costurilor de combustibil la un nivel rezonabil. Confort și Calitate: Cabina Tourneo Custom este concepută cu confortul șoferului și pasagerilor în minte. Materialele de calitate și opțiunile de ajustare fac experiența la bord plăcută și relaxantă. Siguranță Avansată: Cu o gamă largă de caracteristici de siguranță, inclusiv airbag-uri laterale și pentru perdele, control electronic al stabilității și asistență la frână, Tourneo Custom prioritizează siguranța pasagerilor. Fiabilitate Ford: Ford are o istorie solidă în ceea ce privește fiabilitatea vehiculelor sale, iar Tourneo Custom nu face excepție. Cu o garanție extinsă și opțiuni de service accesibile, proprietarii pot avea încredere în acest vehicul. Costuri de Funcționare Scăzute: Costurile de întreținere și consumul de combustibil sunt relativ reduse, ceea ce îl face o alegere economică pentru proprietarii de afaceri sau pentru cei care operează transport de pasageri în mod regulat. În general, Ford Tourneo Custom Mk1 oferă o combinație solidă de confort, funcționalitate și economie, fiind potrivit pentru diverse cerințe de transport de pasageri. Este un vehicul care pune accentul pe experiența șoferului și a pasagerilor, oferind totodată o alternativă mai atrăgătoare la vehiculele comerciale obișnuite.
2024

Motorizari Ford Tourneo Custom Mk1

Piese Ford Tourneo Custom Mk1