Piese auto Ford Kuga Mk2 #87KPKO05K

Descoperiți cum să faceți alegerea optimă pentru Ford Kuga și piese auto. Expertiza noastră vă ajută să economisiți timp și bani. #87KPKO05K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Kuga Mk2

Descoperiți cum să faceți alegerea optimă pentru Ford Kuga și piese auto. Expertiza noastră vă ajută să economisiți timp și bani. #87KPKO05K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford Kuga 2013-2016


Alegerea pieselor potrivite pentru Ford KUGA MK2 - PieseFORD.ro #87KPKO05K

Descoperiți cum să faceți alegerea optimă pentru Ford Kuga și piese auto. Expertiza noastră vă ajută să economisiți timp și bani. #87KPKO05K

PieseFord.ro - Piese Auto pentru Ford Kuga 2013-2016

Istoria Ford Kuga 2013-2016

Ford, o companie cu o lungă istorie în producția de vehicule de utilitate sportivă, a avut un succes notabil în Marea Britanie, iar acest succes s-a consolidat odată cu lansarea celei de-a doua generații a modelului Kuga în 2013. Ford Kuga MK2 a fost dezvoltat pentru a se alinia cu tendințele emergente ale vehiculelor "Crossover", combinând designul unui SUV cu confortul unui hatchback de familie. Acest model a concurat cu succes cu rivali precum Nissan Qashqai și a avut un impact semnificativ pe piața auto britanică.

Dimensiuni Mai Mari și Prezență Suplimentară

O schimbare semnificativă față de prima generație Kuga a fost dimensiunea mai mare. Acest model MK2 a fost extins cu 81 de milimetri în comparație cu predecesorul său, ceea ce a adus o prezență mai impunătoare și un spațiu interior mai generos. Această creștere în dimensiuni a permis modelului să concureze cu SUV-uri mai mari, precum Toyota RAV4 și Honda CR-V. Cu un design robust și o experiență de conducere îmbunătățită, Ford Kuga MK2 a câștigat rapid popularitatea în rândul cumpărătorilor din Marea Britanie.

Ce obții de la un Kuga Mk2

Ford Kuga MK2 a păstrat unele elemente estetice ale predecesorului său, cum ar fi designul farurilor și linia de creștere a centurii, dar a adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește dimensiunea și spațiul interior. Cu un spațiu pentru pasagerii din spate mai generos și o capacitate de încărcare mai mare în portbagaj, acest model a fost mult mai practic pentru familii și utilizarea de zi cu zi. Scaunele din spate puteau găzdui confortabil doi adulți, sau chiar trei, și puteau fi rabatate pentru a oferi un spațiu de încărcare impresionant.

Performanță și Motorizare

Ford Kuga MK2 a oferit o gamă variată de opțiuni de motorizare. Una dintre cele mai populare opțiuni a fost motorul diesel TDCi Duratorq de 2.0 litri, care a fost oferit cu puteri de 140 CP, 150 CP, 163 CP și 180 CP, disponibile în versiuni cu tracțiune față sau integrală. Acest motor a fost echipat cu un cuplu impresionant, ceea ce l-a făcut potrivit pentru sarcini de remorcare. Pentru cei care preferau benzină, au fost disponibile motoare EcoBoost de 1.6 litri și ulterior de 1.5 litri, oferind puteri cuprinse între 150 CP și 180 CP. Ford Kuga fabricat între anii 2013 și 2016 a fost disponibil cu o varietate de opțiuni de motorizare, inclusiv motoare pe benzină și diesel, pentru a satisface diverse preferințe și nevoi ale clienților. Iată o prezentare a gamei de motorizare a Ford Kuga din acei ani:

Motoare pe Benzină:

 1. EcoBoost 1.6L: Acest motor pe benzină a fost disponibil în mai multe variante de putere, inclusiv 150 CP și 182 CP. A fost un motor turboalimentat cu injecție directă, oferind un echilibru bun între putere și economie de combustibil.

 2. EcoBoost 2.0L: Acest motor mai mare a fost disponibil cu o putere mai mare, de obicei în jur de 240 CP. Era, de asemenea, un motor turboalimentat, oferind performanțe solide pentru cei care caută o experiență de condus mai sportivă.

Motoare Diesel:

 1. TDCi 2.0L: Motorul diesel TDCi de 2.0 litri a fost disponibil în mai multe versiuni de putere, cum ar fi 140 CP și 163 CP. A fost preferat de mulți clienți pentru economia de combustibil și cuplul său puternic, ceea ce îl făcea potrivit pentru conducere pe distanțe lungi.

Transmisii:

 • Cutie manuală cu 6 trepte: Majoritatea versiunilor Ford Kuga din acei ani au venit cu o cutie manuală cu 6 trepte, oferind control direct asupra schimbării treptelor.

 • Cutie automată Powershift: Pentru cei care preferă o transmisie automată, Ford a oferit cutii automate cu dublu ambreiaj și 6 trepte, numite Powershift.

 • Tracțiune integrală: Majoritatea variantelor Ford Kuga au venit cu tracțiune față, dar opțiunile de tracțiune integrală au fost disponibile pentru a face față condițiilor meteo dificile sau terenurilor off-road.

Este important de menționat că disponibilitatea exactă a acestor motorizări și transmisii poate varia în funcție de piața și specificațiile locale. Înainte de achiziționarea unui Ford Kuga din acei ani, este recomandat să verificați exact ce motorizare și opțiuni de transmisie sunt disponibile în zona dvs. și să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de condus. 

Concluzii

Ford Kuga MK2 a reprezentat o evoluție semnificativă față de prima generație, oferind un design mai mare, mai practic și mai potrivit pentru nevoile familiei. Cu o varietate de opțiuni de motorizare și tehnologii avansate, acest model a avut un impact puternic pe piața auto britanică și a atras atenția cumpărătorilor din Marea Britanie. Cu caracteristici precum controlul tracțiunii inteligent și sistemul de tractiune integrală, Kuga MK2 a oferit o experiență de conducere sigură și plăcută. Dacă căutați un SUV versatil și spațios pentru familia dvs., Ford Kuga MK2 este o opțiune excelentă.

Piese de schimb și Costuri

Pentru întreținerea și reparațiile Ford Kuga MK2, puteți găsi o gamă variată de piese de schimb la PieseFord.ro. Iată câteva exemple de costuri pentru piese de schimb:

 • Plăcuțele de frână: În funcție de marca, prețul poate varia între 29 și 35 de euro.
 • Discurile de frână: Costă în jur de 121 de euro.
 • Filtrele de aer: Prețurile pornesc de la 8 euro și pot ajunge până la 16 euro.
 • Ștergătoarele de parbriz: Un set costă între 25 și 35 de euro.
 • Pompa de apă: Va avea un preț de aproximativ 55 - 165 euro.
 • Radiatorul de apă: Acesta costă aproximativ 240 de euro.
 • Amortizoarele: Prețul este de aproximativ 150 de euro pentru setul Ford MotorCraft economic.
 • Curea de distribuție cu pompă de apă: Se încadrează în intervalul de 250 - 350 de euro.

Acestea sunt doar câteva exemple de piese de schimb și costurile lor estimate pentru Ford Kuga MK2. La PieseFord.ro, veți găsi o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru acest model, disponibile la prețuri competitive.

Experiența de Conducere

Ford Kuga MK2 a oferit o experiență de conducere plăcută și sigură. Cu caracteristici precum Torque Vectoring Control și Dynamic Cornering Control, acest SUV a avut o manevrabilitate excelentă, menținându-și stabilitatea în viraje și oferind o direcție precisă. Sistemul de tracțiune integrală inteligentă a contribuit la o tracțiune sigură pe diverse tipuri de suprafețe, iar tehnologiile avansate precum Controlul Curbelor au adăugat siguranță în cazul unor situații de conducere dificile.

Ford Kuga MK2 a fost potrivit pentru utilizarea urbană, dar și pentru aventuri în afara orașului, cu capacități de remorcare și o capacitate de adaptare la diverse condiții de drum. Chiar dacă nu avea gardă la sol pentru off-road, putea aborda cu ușurință drumuri forestiere și noroi.

Concluzii Finale

Ford Kuga MK2 a reprezentat un pas semnificativ în evoluția SUV-urilor Ford, oferind un model versatil, spațios și plin de tehnologie. Cu o gamă variată de opțiuni de motorizare și dotări, acesta a satisfăcut nevoile diferite ale cumpărătorilor. Cu o istorie de succes în Marea Britanie și o experiență de conducere plăcută, Ford Kuga MK2 a fost o alegere populară pentru familiile britanice. La PieseFord.ro, veți găsi piese auto de înaltă calitate pentru întreținerea și reparația acestui model, pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă posibilă.

Beneficiile pentru Proprietarii de Ford Kuga din Anii 2013-2016

Proprietarii de Ford Kuga din anii 2013-2016 beneficiază de mai multe avantaje și caracteristici ale acestei mașini:

 1. Design Versatil: Ford Kuga MK2 are un design exterior și interior versatil, ceea ce îl face potrivit pentru familii, călătorii și utilizare urbană.

 2. Spațiu Generos: Această generație de Kuga oferă un spațiu interior mai mare față de predecesorul său, ceea ce îl face potrivit pentru familii și pentru transportul de obiecte voluminoase.

 3. Performanță Fiabilă: Ford Kuga este cunoscut pentru motorizările sale fiabile și eficiente, cu opțiuni diesel și benzină pentru a satisface diverse preferințe.

 4. Siguranță Avansată: Această mașină dispune de numeroase caracteristici de siguranță, precum sisteme de asistență la conducere, control al stabilității și controlul tracțiunii, pentru a oferi o experiență de conducere sigură.

 5. Tehnologie Avansată: Ford Kuga MK2 este echipat cu tehnologii avansate, inclusiv sisteme de infotainment, control vocal, și conectivitate la smartphone.

Probleme Comune ale Ford Kuga din Anii 2013-2016

Cu toate beneficiile sale, Ford Kuga din anii 2013-2016 a fost supus unor probleme și defecțiuni comune, cum ar fi:

 1. Probleme cu Cutia de Viteze Powershift: Unele unități cu cutie de viteze Powershift au avut probleme de funcționare, ceea ce a dus la rechemări în service și reparații costisitoare.

 2. Sisteme Electronice și Electrice: Proprietarii au raportat probleme cu sistemele electronice și electrice, inclusiv ecranul tactil, luminile de avarie și sistemul de infotainment.

 3. Defecțiuni la Turbo și EGR: Au existat cazuri de defecțiuni la turbocompresoare și supape EGR, care au necesitat înlocuiri costisitoare.

 4. Sisteme de Suspensie și Frânare: Au fost semnalate probleme cu suspensia și sistemul de frânare, inclusiv uzura prematură a placuțelor de frână.

 5. Probleme cu Sistemul de Aer Conditionat: Uneori, sistemele de climatizare au avut probleme, inclusiv scurgeri de refrigerant sau compresoare defecte.

Piese Auto Disponibile pe Catalogul PieseFord.ro

Pentru a aborda aceste probleme și pentru întreținerea regulată a unui Ford Kuga din anii 2013-2016, proprietarii pot găsi o gamă variată de piese auto de înaltă calitate pe catalogul PieseFord.ro. Iată câteva exemple de piese auto disponibile:

 • Plăcuțe de Frână: Plăcuțele de frână pot fi înlocuite cu modele de calitate pentru a menține performanța sistemului de frânare.

 • Kit-uri de Ambreiaj: Pentru proprietarii cu transmisii manuale, kiturile de ambreiaj sunt disponibile pentru înlocuirea componentelor uzate.

 • Senzori de Oxigen: Înlocuirea senzorilor de oxigen poate ajuta la îmbunătățirea eficienței motorului.

 • Suspensii și Amortizoare: Componente pentru sistemele de suspensie și amortizoare pentru a menține o conducere confortabilă.

 • Piese de Aer Conditionat: Piese de schimb pentru repararea sau întreținerea sistemului de climatizare.

 • Componente Electronice și Electrice: Piese de schimb pentru sistemele electronice și electrice, cum ar fi senzorii și modulele.

Acestea sunt doar câteva exemple de piese auto disponibile pentru Ford Kuga din anii 2013-2016 pe catalogul PieseFord.ro. Cu aceste piese de înaltă calitate, proprietarii pot menține și repara vehiculul lor pentru a asigura o funcționare fiabilă și sigură a mașinii lor Ford Kuga.

Continuăm lista de piese auto disponibile pe catalogul PieseFord.ro, care pot fi utile proprietarilor de Ford Kuga din anii 2013-2016:

 • Filtre de Aer și Ulei: Înlocuirea regulată a filtrelor de aer și ulei este esențială pentru menținerea performanței motorului și pentru a prelungi durata de viață a acestuia.

 • Curele de Distribuție și Accesorii: Componente critice pentru motor, cum ar fi curelele de distribuție și pulele, sunt disponibile pentru înlocuirea lor la intervale recomandate.

 • Senzori și Comutatoare: Senzorii și comutatoarele pentru diverse sisteme, cum ar fi senzorii de temperatură sau comutatoarele de lumină, sunt disponibile pentru a remedia problemele electrice.

 • Piese de Caroserie și Iluminare: Pentru reparații sau înlocuirea componentelor de caroserie sau a sistemelor de iluminare, cum ar fi farurile sau stopurile.

 • Sisteme de Emisii și Evacuare: Componente pentru sistemul de emisii și evacuare, cum ar fi catalizatoarele sau tevile de evacuare, sunt disponibile pentru a menține vehiculul conform standardelor de emisii.

 • Componente de Suspensie și Direcție: Elemente critice pentru confortul și manevrabilitatea vehiculului, cum ar fi bucșele sau brațele de control, pot fi găsite pe catalog.

 • Piese de Schimb pentru Cutia de Viteze: Pentru remedierea problemelor cutiei de viteze sau a componentelor sale, cum ar fi ambreiajele sau rulmenții.

 • Accesorii și Piese de Tuning: Pentru cei care doresc să personalizeze sau să îmbunătățească aspectul și performanța mașinii lor Ford Kuga.

Este important să menționăm că, pentru a asigura o corectă înlocuire a pieselor auto, proprietarii ar trebui să consulte manualul mașinii lor și să se consulte cu un mecanic calificat sau un service auto autorizat. Acest lucru ajută la asigurarea siguranței și performanței vehiculului.

Pentru a identifica și comanda piesele potrivite pentru Ford Kuga din anii 2013-2016, proprietarii pot folosi catalogul PieseFord.ro, unde pot căuta și selecta piesele necesare în funcție de modelul și anul mașinii lor. Acest lucru facilitează găsirea și achiziționarea pieselor corecte pentru întreținerea și reparația mașinii lor Ford Kuga.

Alegerea pieselor potrivite pentru Ford KUGA MK2 - PieseFORD.ro #87KPKO05K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Alegerea pieselor potrivite pentru Ford KUGA MK2 - PieseFORD.ro #87KPKO05K
Piese auto Ford Kuga Mk2 #87KPKO05K
PieseFord.ro - Piese Auto pentru Ford Kuga 2013-2016 Istoria Ford Kuga 2013-2016 Ford, o companie cu o lungă istorie în producția de vehicule de utilitate sportivă, a avut un succes notabil în Marea Britanie, iar acest succes s-a consolidat odată cu lansarea celei de-a doua generații a modelului Kuga în 2013. Ford Kuga MK2 a fost dezvoltat pentru a se alinia cu tendințele emergente ale vehiculelor "Crossover", combinând designul unui SUV cu confortul unui hatchback de familie. Acest model a concurat cu succes cu rivali precum Nissan Qashqai și a avut un impact semnificativ pe piața auto britanică. Dimensiuni Mai Mari și Prezență Suplimentară O schimbare semnificativă față de prima generație Kuga a fost dimensiunea mai mare. Acest model MK2 a fost extins cu 81 de milimetri în comparație cu predecesorul său, ceea ce a adus o prezență mai impunătoare și un spațiu interior mai generos. Această creștere în dimensiuni a permis modelului să concureze cu SUV-uri mai mari, precum Toyota RAV4 și Honda CR-V. Cu un design robust și o experiență de conducere îmbunătățită, Ford Kuga MK2 a câștigat rapid popularitatea în rândul cumpărătorilor din Marea Britanie. Ce obții de la un Kuga Mk2 Ford Kuga MK2 a păstrat unele elemente estetice ale predecesorului său, cum ar fi designul farurilor și linia de creștere a centurii, dar a adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește dimensiunea și spațiul interior. Cu un spațiu pentru pasagerii din spate mai generos și o capacitate de încărcare mai mare în portbagaj, acest model a fost mult mai practic pentru familii și utilizarea de zi cu zi. Scaunele din spate puteau găzdui confortabil doi adulți, sau chiar trei, și puteau fi rabatate pentru a oferi un spațiu de încărcare impresionant. Performanță și Motorizare Ford Kuga MK2 a oferit o gamă variată de opțiuni de motorizare. Una dintre cele mai populare opțiuni a fost motorul diesel TDCi Duratorq de 2.0 litri, care a fost oferit cu puteri de 140 CP, 150 CP, 163 CP și 180 CP, disponibile în versiuni cu tracțiune față sau integrală. Acest motor a fost echipat cu un cuplu impresionant, ceea ce l-a făcut potrivit pentru sarcini de remorcare. Pentru cei care preferau benzină, au fost disponibile motoare EcoBoost de 1.6 litri și ulterior de 1.5 litri, oferind puteri cuprinse între 150 CP și 180 CP. Ford Kuga fabricat între anii 2013 și 2016 a fost disponibil cu o varietate de opțiuni de motorizare, inclusiv motoare pe benzină și diesel, pentru a satisface diverse preferințe și nevoi ale clienților. Iată o prezentare a gamei de motorizare a Ford Kuga din acei ani: Motoare pe Benzină: EcoBoost 1.6L: Acest motor pe benzină a fost disponibil în mai multe variante de putere, inclusiv 150 CP și 182 CP. A fost un motor turboalimentat cu injecție directă, oferind un echilibru bun între putere și economie de combustibil. EcoBoost 2.0L: Acest motor mai mare a fost disponibil cu o putere mai mare, de obicei în jur de 240 CP. Era, de asemenea, un motor turboalimentat, oferind performanțe solide pentru cei care caută o experiență de condus mai sportivă. Motoare Diesel: TDCi 2.0L: Motorul diesel TDCi de 2.0 litri a fost disponibil în mai multe versiuni de putere, cum ar fi 140 CP și 163 CP. A fost preferat de mulți clienți pentru economia de combustibil și cuplul său puternic, ceea ce îl făcea potrivit pentru conducere pe distanțe lungi. Transmisii: Cutie manuală cu 6 trepte: Majoritatea versiunilor Ford Kuga din acei ani au venit cu o cutie manuală cu 6 trepte, oferind control direct asupra schimbării treptelor. Cutie automată Powershift: Pentru cei care preferă o transmisie automată, Ford a oferit cutii automate cu dublu ambreiaj și 6 trepte, numite Powershift. Tracțiune integrală: Majoritatea variantelor Ford Kuga au venit cu tracțiune față, dar opțiunile de tracțiune integrală au fost disponibile pentru a face față condițiilor meteo dificile sau terenurilor off-road. Este important de menționat că disponibilitatea exactă a acestor motorizări și transmisii poate varia în funcție de piața și specificațiile locale. Înainte de achiziționarea unui Ford Kuga din acei ani, este recomandat să verificați exact ce motorizare și opțiuni de transmisie sunt disponibile în zona dvs. și să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de condus.  Concluzii Ford Kuga MK2 a reprezentat o evoluție semnificativă față de prima generație, oferind un design mai mare, mai practic și mai potrivit pentru nevoile familiei. Cu o varietate de opțiuni de motorizare și tehnologii avansate, acest model a avut un impact puternic pe piața auto britanică și a atras atenția cumpărătorilor din Marea Britanie. Cu caracteristici precum controlul tracțiunii inteligent și sistemul de tractiune integrală, Kuga MK2 a oferit o experiență de conducere sigură și plăcută. Dacă căutați un SUV versatil și spațios pentru familia dvs., Ford Kuga MK2 este o opțiune excelentă. Piese de schimb și Costuri Pentru întreținerea și reparațiile Ford Kuga MK2, puteți găsi o gamă variată de piese de schimb la PieseFord.ro. Iată câteva exemple de costuri pentru piese de schimb: Plăcuțele de frână: În funcție de marca, prețul poate varia între 29 și 35 de euro. Discurile de frână: Costă în jur de 121 de euro. Filtrele de aer: Prețurile pornesc de la 8 euro și pot ajunge până la 16 euro. Ștergătoarele de parbriz: Un set costă între 25 și 35 de euro. Pompa de apă: Va avea un preț de aproximativ 55 - 165 euro. Radiatorul de apă: Acesta costă aproximativ 240 de euro. Amortizoarele: Prețul este de aproximativ 150 de euro pentru setul Ford MotorCraft economic. Curea de distribuție cu pompă de apă: Se încadrează în intervalul de 250 - 350 de euro. Acestea sunt doar câteva exemple de piese de schimb și costurile lor estimate pentru Ford Kuga MK2. La PieseFord.ro, veți găsi o gamă completă de piese auto de înaltă calitate pentru acest model, disponibile la prețuri competitive. Experiența de Conducere Ford Kuga MK2 a oferit o experiență de conducere plăcută și sigură. Cu caracteristici precum Torque Vectoring Control și Dynamic Cornering Control, acest SUV a avut o manevrabilitate excelentă, menținându-și stabilitatea în viraje și oferind o direcție precisă. Sistemul de tracțiune integrală inteligentă a contribuit la o tracțiune sigură pe diverse tipuri de suprafețe, iar tehnologiile avansate precum Controlul Curbelor au adăugat siguranță în cazul unor situații de conducere dificile. Ford Kuga MK2 a fost potrivit pentru utilizarea urbană, dar și pentru aventuri în afara orașului, cu capacități de remorcare și o capacitate de adaptare la diverse condiții de drum. Chiar dacă nu avea gardă la sol pentru off-road, putea aborda cu ușurință drumuri forestiere și noroi. Concluzii Finale Ford Kuga MK2 a reprezentat un pas semnificativ în evoluția SUV-urilor Ford, oferind un model versatil, spațios și plin de tehnologie. Cu o gamă variată de opțiuni de motorizare și dotări, acesta a satisfăcut nevoile diferite ale cumpărătorilor. Cu o istorie de succes în Marea Britanie și o experiență de conducere plăcută, Ford Kuga MK2 a fost o alegere populară pentru familiile britanice. La PieseFord.ro, veți găsi piese auto de înaltă calitate pentru întreținerea și reparația acestui model, pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă posibilă. Beneficiile pentru Proprietarii de Ford Kuga din Anii 2013-2016 Proprietarii de Ford Kuga din anii 2013-2016 beneficiază de mai multe avantaje și caracteristici ale acestei mașini: Design Versatil: Ford Kuga MK2 are un design exterior și interior versatil, ceea ce îl face potrivit pentru familii, călătorii și utilizare urbană. Spațiu Generos: Această generație de Kuga oferă un spațiu interior mai mare față de predecesorul său, ceea ce îl face potrivit pentru familii și pentru transportul de obiecte voluminoase. Performanță Fiabilă: Ford Kuga este cunoscut pentru motorizările sale fiabile și eficiente, cu opțiuni diesel și benzină pentru a satisface diverse preferințe. Siguranță Avansată: Această mașină dispune de numeroase caracteristici de siguranță, precum sisteme de asistență la conducere, control al stabilității și controlul tracțiunii, pentru a oferi o experiență de conducere sigură. Tehnologie Avansată: Ford Kuga MK2 este echipat cu tehnologii avansate, inclusiv sisteme de infotainment, control vocal, și conectivitate la smartphone. Probleme Comune ale Ford Kuga din Anii 2013-2016 Cu toate beneficiile sale, Ford Kuga din anii 2013-2016 a fost supus unor probleme și defecțiuni comune, cum ar fi: Probleme cu Cutia de Viteze Powershift: Unele unități cu cutie de viteze Powershift au avut probleme de funcționare, ceea ce a dus la rechemări în service și reparații costisitoare. Sisteme Electronice și Electrice: Proprietarii au raportat probleme cu sistemele electronice și electrice, inclusiv ecranul tactil, luminile de avarie și sistemul de infotainment. Defecțiuni la Turbo și EGR: Au existat cazuri de defecțiuni la turbocompresoare și supape EGR, care au necesitat înlocuiri costisitoare. Sisteme de Suspensie și Frânare: Au fost semnalate probleme cu suspensia și sistemul de frânare, inclusiv uzura prematură a placuțelor de frână. Probleme cu Sistemul de Aer Conditionat: Uneori, sistemele de climatizare au avut probleme, inclusiv scurgeri de refrigerant sau compresoare defecte. Piese Auto Disponibile pe Catalogul PieseFord.ro Pentru a aborda aceste probleme și pentru întreținerea regulată a unui Ford Kuga din anii 2013-2016, proprietarii pot găsi o gamă variată de piese auto de înaltă calitate pe catalogul PieseFord.ro. Iată câteva exemple de piese auto disponibile: Plăcuțe de Frână: Plăcuțele de frână pot fi înlocuite cu modele de calitate pentru a menține performanța sistemului de frânare. Kit-uri de Ambreiaj: Pentru proprietarii cu transmisii manuale, kiturile de ambreiaj sunt disponibile pentru înlocuirea componentelor uzate. Senzori de Oxigen: Înlocuirea senzorilor de oxigen poate ajuta la îmbunătățirea eficienței motorului. Suspensii și Amortizoare: Componente pentru sistemele de suspensie și amortizoare pentru a menține o conducere confortabilă. Piese de Aer Conditionat: Piese de schimb pentru repararea sau întreținerea sistemului de climatizare. Componente Electronice și Electrice: Piese de schimb pentru sistemele electronice și electrice, cum ar fi senzorii și modulele. Acestea sunt doar câteva exemple de piese auto disponibile pentru Ford Kuga din anii 2013-2016 pe catalogul PieseFord.ro. Cu aceste piese de înaltă calitate, proprietarii pot menține și repara vehiculul lor pentru a asigura o funcționare fiabilă și sigură a mașinii lor Ford Kuga. Continuăm lista de piese auto disponibile pe catalogul PieseFord.ro, care pot fi utile proprietarilor de Ford Kuga din anii 2013-2016: Filtre de Aer și Ulei: Înlocuirea regulată a filtrelor de aer și ulei este esențială pentru menținerea performanței motorului și pentru a prelungi durata de viață a acestuia. Curele de Distribuție și Accesorii: Componente critice pentru motor, cum ar fi curelele de distribuție și pulele, sunt disponibile pentru înlocuirea lor la intervale recomandate. Senzori și Comutatoare: Senzorii și comutatoarele pentru diverse sisteme, cum ar fi senzorii de temperatură sau comutatoarele de lumină, sunt disponibile pentru a remedia problemele electrice. Piese de Caroserie și Iluminare: Pentru reparații sau înlocuirea componentelor de caroserie sau a sistemelor de iluminare, cum ar fi farurile sau stopurile. Sisteme de Emisii și Evacuare: Componente pentru sistemul de emisii și evacuare, cum ar fi catalizatoarele sau tevile de evacuare, sunt disponibile pentru a menține vehiculul conform standardelor de emisii. Componente de Suspensie și Direcție: Elemente critice pentru confortul și manevrabilitatea vehiculului, cum ar fi bucșele sau brațele de control, pot fi găsite pe catalog. Piese de Schimb pentru Cutia de Viteze: Pentru remedierea problemelor cutiei de viteze sau a componentelor sale, cum ar fi ambreiajele sau rulmenții. Accesorii și Piese de Tuning: Pentru cei care doresc să personalizeze sau să îmbunătățească aspectul și performanța mașinii lor Ford Kuga. Este important să menționăm că, pentru a asigura o corectă înlocuire a pieselor auto, proprietarii ar trebui să consulte manualul mașinii lor și să se consulte cu un mecanic calificat sau un service auto autorizat. Acest lucru ajută la asigurarea siguranței și performanței vehiculului. Pentru a identifica și comanda piesele potrivite pentru Ford Kuga din anii 2013-2016, proprietarii pot folosi catalogul PieseFord.ro, unde pot căuta și selecta piesele necesare în funcție de modelul și anul mașinii lor. Acest lucru facilitează găsirea și achiziționarea pieselor corecte pentru întreținerea și reparația mașinii lor Ford Kuga.
2024

Motorizari Ford Kuga Mk2

Piese Ford Kuga Mk2