Piese auto Ford Ecosport Facelift #A0P72625K

PieseFord.ro vă aduce soluții complete pentru Ford EcoSport. Găsiți piese de schimb, accesorii, și multe altele pentru a vă îmbunătăți experiența de conducere. Comandați acum #A0P72625K

Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!
Piese auto Ford Ecosport Facelift

PieseFord.ro vă aduce soluții complete pentru Ford EcoSport. Găsiți piese de schimb, accesorii, și multe altele pentru a vă îmbunătăți experiența de conducere. Comandați acum #A0P72625K

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip

Piese originale Ford EcoSport 2019-2023


Piese și Accesorii Ford ECOSPORT - PieseFord.ro #A0P72625K

PieseFord.ro vă aduce soluții complete pentru Ford EcoSport. Găsiți piese de schimb, accesorii, și multe altele pentru a vă îmbunătăți experiența de conducere. Comandați acum #A0P72625K

Ce este noul Ford EcoSport?

Ford oferă pentru segmentul SUV-urilor Ecosport. Bazat pe Fiesta de ultimă generație - un best-seller din Marea Britanie.

Istoricul modelului EcoSport

Acest lucru se datorează probabil faptului că această mașină a fost proiectată inițial pentru a deservi piețele emergente din America de Sud și Asia, unde accesibilitatea solului sunt factorii cruciali. Așadar, când Ford a început să le scoată din 2013 din fabrici din India, China, Thailanda și Brazilia, aceasta a fost o mașină construită pe o bază strictă de costuri și, prin urmare, nu era potrivită pentru gusturile europene mai exigente.

Evoluția lui Ford EcoSport

Totuși, acest lucru nu a împiedicat Ford să împingă ușor interiorul, să ivesteasca în câteva motoare noi și să trimită mașina aici, completată cu o roată de rezervă montată pe spate care a readus coșmarurile din anii 90 ai Vitara. În 2015, Ford a primit mesajul și a oferit EcoSport o schimbare, eliminând acea roată de rezervă neplăcută, revizuirea suspensiei și ridicarea numărului echipamentelor. Alți trei ani încoace și Ford a oferit EcoSport un alt facelift important și a mutat producția în România, în încercarea de a se agăța de o explozie de noi rivali, inclusiv Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona și Seat Arona. Actualizările din 2018 includ stilul exterior pentru a se potrivi cu Kuga și Edge, un interior care să se potrivească cu noul Fiesta și cu niveluri noi de design, cu opțiuni de personalizare sporite.

Experiența de conducere

Conducere urbană

Mult mai bine decât a fost în trecut. În mod clar încurcat de eforturile sale inițiale, inginerii Ford s-au dat jos și au încercat cu adevărat să stoarcă tot ce pot de la o mașină care nu a avut cel mai bun început în viață. Acum face o impresie trecătoare a unui Fiesta la viteza orașului, care este locul în care este probabil să-și petreacă cea mai mare parte a timpului, dar în colțuri tinde să se răstoarne și se simte mult mai greu. Nu este surprinzător pentru că așa este, dar alți rivali precum Seat Arona sunt mai strâns aliniați la superminisurile din care au fost generați.

Siguranță și confort

O izolare fonică plus o suspensie și o direcție reglată, în special pentru Europa, înseamnă că nu se simte la fel de fragilă ca altădată. De asemenea, nu merge prea prost, dar izvoarele moi înseamnă că sunteți înconjurat pe suprafețele accidentate ale drumului. Direcția ușoară și sensibilă va fi perfectă pentru 90% dintre clienți, dar îi lipsește șoapta de feedback pe care o obțineți într-un Fiesta care face o plăcere autentică de a conduce.

Opțiuni de motorizare

Opțiunile motorului includ acum EcoBoost de trei cilindri Ford cu 123 CP sau 138 CP, și un diesel de 1,5 cu 99 CP sau 123 CP. Dieselul mai puternic este disponibil doar cu AWD (primul pentru EcoSport), în timp ce un manual cu șase trepte este standard - doar benzina de 123 CP este oferită cu un automobil cu șase trepte. După cum vă așteptați, emisiile de CO2 ale motorinei sunt mai mici, dar este benzina strălucitoare cu trei poturi pe care o recomandăm - în special versiunea de 138 CP. OK, deci 0-62 mph în 11,8 secunde nu este rapid, dar punch-ul în viteză se simte mai sănătos decât acesta, trece înapoi fără probleme peste 6.000 rpm și rămâne liniștit și, în general, discret în restul timpului.

Concluzie

În toată cinstea, este un pic de critică marcantă care marchează acest tip de mașină în funcție de viteză, senzație de direcție și capacitate de viraje, deoarece marea majoritate a clienților nu le poate interesa mai puțin.

Pe scurt, în timp ce, înainte de a vă îndepărta activ de EcoSport pentru modul secundar pe care l-a condus, acum este adecvat pentru clasă, dar încă nu are scânteie din linia de sânge Fiesta.

Magazinul PieseFord.ro pentru Piese și Accesorii Ford EcoSport

Pentru a vă menține Ford EcoSport în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de experiența de conducere la maxim, puteți conta pe magazinul oficial PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese și accesorii originale Ford, garantând compatibilitatea perfectă și performanța optimă a mașinii dvs. Cu servicii de livrare rapidă și opțiuni de plată convenabile, PieseFord.ro face achiziționarea de piese auto ușoară și accesibilă. Astfel, puteți avea încredere că mașina dvs. Ford EcoSport rămâne în cea mai bună formă, iar siguranța și performanța sa sunt asigurate.

Interiorul Ford EcoSport 2018-2020

Acum ajungem la bitul care contează cu adevărat, dar înainte să sarim, un cuvânt pentru designul exterior. Acum, în conformitate cu Kuga și Edge, complet cu grilă snouty și faruri înclinate, nu mai este runtul de gunoi Ford.

Mergeți pentru noul garnitură de linie ST, care adaugă suspensie sport (încă nu foarte sport), un kit de caroserie, aliaje afumate de 17 inci, un volan cu fund plat, scaune din piele și plăci de scuff ST, și nu este un lucru cu aspect rău - atât timp cât îți plac mașinile care seamănă cu pantofii sport. Chiar și la niveluri mai mici de titan și Zetec, puteți lăsa părul în jos cu un acoperiș contrastant și oglinzi aripi în alb, roșu, negru sau portocaliu.

Experiența Interioară

Față și centru în interior este un nou sistem de infotainment Sync 3 din noul Fiesta. Partea superioară a gamei cu ecran tactil de 8 inch scoate un pic în mod precar din partea superioară a tabloului de bord, dar este greu de defectat în ceea ce privește grafica, conținutul (Apple CarPlay, DAB, Bluetooth prezent și corect). De asemenea, este disponibil un ecran tactil de 6,5 inci, deși fără navigație satelit, iar un upgrade audio B&O cu zece difuzoare merită în plus 300 de euro .

Aspecte Importante ale Modelului EcoSport

Deci, la cinci ani de la lansare, EcoSport se simte în sfârșit actualizat, dar ceea ce nu s-a schimbat sunt defecte fundamentale în ambalaj. În timp ce rândul din față este perfect spațios și aerisit, banca din spate este înghesuită și, în ciuda unui nou podea mobilă inteligentă, covorul din spate este încă limitat: 355 litri joacă 400 de litri în Seat Arona.

Magazinul PieseFord.ro pentru Piese și Accesorii Ford EcoSport

Pentru a vă menține Ford EcoSport în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de experiența de conducere la maxim, puteți conta pe magazinul oficial PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese și accesorii originale Ford, garantând compatibilitatea perfectă și performanța optimă a mașinii dvs.

Ce piese găsiți pe site-ul PieseFord.ro? Ei bine, oferim o gamă variată de piese și accesorii pentru Ford EcoSport, inclusiv, dar fără a ne limita la:

  1. Piese de schimb: De la filtre de ulei și aer până la bujii și placuțe de frână, aveți acces la o selecție cuprinzătoare de piese de schimb de înaltă calitate.

  2. Accesorii interioare și exterioare: Upgradați și personalizați aspectul și confortul mașinii dvs. cu accesorii precum covorașe auto, jante din aliaj, spoiler, praguri laterale și multe altele.

  3. Sisteme audio și multimedia: Îmbunătățiți experiența dvs. de conducere cu sisteme audio de top, boxe performante și echipamente multimedia de ultimă generație.

  4. Componente de motor și transmisie: Găsiți piese esențiale pentru întreținerea și repararea motorului și a transmisiei mașinii dvs., pentru a vă asigura că aceasta funcționează în cea mai bună formă posibilă.

  5. Piese de caroserie și iluminare: Recondiționați sau reparați aspectul exterior al mașinii dvs. cu ajutorul unei game variate de piese de caroserie și sisteme de iluminare.

Cu servicii de livrare rapidă și opțiuni de plată convenabile, PieseFord.ro face achiziționarea de piese auto ușoară și accesibilă. Astfel, puteți avea încredere că mașina dvs. Ford EcoSport rămâne în cea mai bună formă, iar siguranța și performanța sa sunt asigurate. Vă invităm să explorați site-ul nostru și să găsiți piesele și accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă bucura la maxim de experiența de conducere cu Ford EcoSport. Cu PieseFord.ro, sunteți mereu pe drumul cel bun!

Piese și Accesorii Ford ECOSPORT - PieseFord.ro #A0P72625K


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Piese și Accesorii Ford ECOSPORT - PieseFord.ro #A0P72625K
Piese auto Ford Ecosport Facelift #A0P72625K
Ce este noul Ford EcoSport? Ford oferă pentru segmentul SUV-urilor Ecosport. Bazat pe Fiesta de ultimă generație - un best-seller din Marea Britanie. Istoricul modelului EcoSport Acest lucru se datorează probabil faptului că această mașină a fost proiectată inițial pentru a deservi piețele emergente din America de Sud și Asia, unde accesibilitatea solului sunt factorii cruciali. Așadar, când Ford a început să le scoată din 2013 din fabrici din India, China, Thailanda și Brazilia, aceasta a fost o mașină construită pe o bază strictă de costuri și, prin urmare, nu era potrivită pentru gusturile europene mai exigente. Evoluția lui Ford EcoSport Totuși, acest lucru nu a împiedicat Ford să împingă ușor interiorul, să ivesteasca în câteva motoare noi și să trimită mașina aici, completată cu o roată de rezervă montată pe spate care a readus coșmarurile din anii 90 ai Vitara. În 2015, Ford a primit mesajul și a oferit EcoSport o schimbare, eliminând acea roată de rezervă neplăcută, revizuirea suspensiei și ridicarea numărului echipamentelor. Alți trei ani încoace și Ford a oferit EcoSport un alt facelift important și a mutat producția în România, în încercarea de a se agăța de o explozie de noi rivali, inclusiv Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona și Seat Arona. Actualizările din 2018 includ stilul exterior pentru a se potrivi cu Kuga și Edge, un interior care să se potrivească cu noul Fiesta și cu niveluri noi de design, cu opțiuni de personalizare sporite. Experiența de conducere Conducere urbană Mult mai bine decât a fost în trecut. În mod clar încurcat de eforturile sale inițiale, inginerii Ford s-au dat jos și au încercat cu adevărat să stoarcă tot ce pot de la o mașină care nu a avut cel mai bun început în viață. Acum face o impresie trecătoare a unui Fiesta la viteza orașului, care este locul în care este probabil să-și petreacă cea mai mare parte a timpului, dar în colțuri tinde să se răstoarne și se simte mult mai greu. Nu este surprinzător pentru că așa este, dar alți rivali precum Seat Arona sunt mai strâns aliniați la superminisurile din care au fost generați. Siguranță și confort O izolare fonică plus o suspensie și o direcție reglată, în special pentru Europa, înseamnă că nu se simte la fel de fragilă ca altădată. De asemenea, nu merge prea prost, dar izvoarele moi înseamnă că sunteți înconjurat pe suprafețele accidentate ale drumului. Direcția ușoară și sensibilă va fi perfectă pentru 90% dintre clienți, dar îi lipsește șoapta de feedback pe care o obțineți într-un Fiesta care face o plăcere autentică de a conduce. Opțiuni de motorizare Opțiunile motorului includ acum EcoBoost de trei cilindri Ford cu 123 CP sau 138 CP, și un diesel de 1,5 cu 99 CP sau 123 CP. Dieselul mai puternic este disponibil doar cu AWD (primul pentru EcoSport), în timp ce un manual cu șase trepte este standard - doar benzina de 123 CP este oferită cu un automobil cu șase trepte. După cum vă așteptați, emisiile de CO2 ale motorinei sunt mai mici, dar este benzina strălucitoare cu trei poturi pe care o recomandăm - în special versiunea de 138 CP. OK, deci 0-62 mph în 11,8 secunde nu este rapid, dar punch-ul în viteză se simte mai sănătos decât acesta, trece înapoi fără probleme peste 6.000 rpm și rămâne liniștit și, în general, discret în restul timpului. Concluzie În toată cinstea, este un pic de critică marcantă care marchează acest tip de mașină în funcție de viteză, senzație de direcție și capacitate de viraje, deoarece marea majoritate a clienților nu le poate interesa mai puțin. Pe scurt, în timp ce, înainte de a vă îndepărta activ de EcoSport pentru modul secundar pe care l-a condus, acum este adecvat pentru clasă, dar încă nu are scânteie din linia de sânge Fiesta. Magazinul PieseFord.ro pentru Piese și Accesorii Ford EcoSport Pentru a vă menține Ford EcoSport în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de experiența de conducere la maxim, puteți conta pe magazinul oficial PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese și accesorii originale Ford, garantând compatibilitatea perfectă și performanța optimă a mașinii dvs. Cu servicii de livrare rapidă și opțiuni de plată convenabile, PieseFord.ro face achiziționarea de piese auto ușoară și accesibilă. Astfel, puteți avea încredere că mașina dvs. Ford EcoSport rămâne în cea mai bună formă, iar siguranța și performanța sa sunt asigurate. Interiorul Ford EcoSport 2018-2020 Acum ajungem la bitul care contează cu adevărat, dar înainte să sarim, un cuvânt pentru designul exterior. Acum, în conformitate cu Kuga și Edge, complet cu grilă snouty și faruri înclinate, nu mai este runtul de gunoi Ford. Mergeți pentru noul garnitură de linie ST, care adaugă suspensie sport (încă nu foarte sport), un kit de caroserie, aliaje afumate de 17 inci, un volan cu fund plat, scaune din piele și plăci de scuff ST, și nu este un lucru cu aspect rău - atât timp cât îți plac mașinile care seamănă cu pantofii sport. Chiar și la niveluri mai mici de titan și Zetec, puteți lăsa părul în jos cu un acoperiș contrastant și oglinzi aripi în alb, roșu, negru sau portocaliu. Experiența Interioară Față și centru în interior este un nou sistem de infotainment Sync 3 din noul Fiesta. Partea superioară a gamei cu ecran tactil de 8 inch scoate un pic în mod precar din partea superioară a tabloului de bord, dar este greu de defectat în ceea ce privește grafica, conținutul (Apple CarPlay, DAB, Bluetooth prezent și corect). De asemenea, este disponibil un ecran tactil de 6,5 inci, deși fără navigație satelit, iar un upgrade audio B&O cu zece difuzoare merită în plus 300 de euro . Aspecte Importante ale Modelului EcoSport Deci, la cinci ani de la lansare, EcoSport se simte în sfârșit actualizat, dar ceea ce nu s-a schimbat sunt defecte fundamentale în ambalaj. În timp ce rândul din față este perfect spațios și aerisit, banca din spate este înghesuită și, în ciuda unui nou podea mobilă inteligentă, covorul din spate este încă limitat: 355 litri joacă 400 de litri în Seat Arona. Magazinul PieseFord.ro pentru Piese și Accesorii Ford EcoSport Pentru a vă menține Ford EcoSport în cea mai bună formă și pentru a vă bucura de experiența de conducere la maxim, puteți conta pe magazinul oficial PieseFord.ro. Aici veți găsi o gamă largă de piese și accesorii originale Ford, garantând compatibilitatea perfectă și performanța optimă a mașinii dvs. Ce piese găsiți pe site-ul PieseFord.ro? Ei bine, oferim o gamă variată de piese și accesorii pentru Ford EcoSport, inclusiv, dar fără a ne limita la: Piese de schimb: De la filtre de ulei și aer până la bujii și placuțe de frână, aveți acces la o selecție cuprinzătoare de piese de schimb de înaltă calitate. Accesorii interioare și exterioare: Upgradați și personalizați aspectul și confortul mașinii dvs. cu accesorii precum covorașe auto, jante din aliaj, spoiler, praguri laterale și multe altele. Sisteme audio și multimedia: Îmbunătățiți experiența dvs. de conducere cu sisteme audio de top, boxe performante și echipamente multimedia de ultimă generație. Componente de motor și transmisie: Găsiți piese esențiale pentru întreținerea și repararea motorului și a transmisiei mașinii dvs., pentru a vă asigura că aceasta funcționează în cea mai bună formă posibilă. Piese de caroserie și iluminare: Recondiționați sau reparați aspectul exterior al mașinii dvs. cu ajutorul unei game variate de piese de caroserie și sisteme de iluminare. Cu servicii de livrare rapidă și opțiuni de plată convenabile, PieseFord.ro face achiziționarea de piese auto ușoară și accesibilă. Astfel, puteți avea încredere că mașina dvs. Ford EcoSport rămâne în cea mai bună formă, iar siguranța și performanța sa sunt asigurate. Vă invităm să explorați site-ul nostru și să găsiți piesele și accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă bucura la maxim de experiența de conducere cu Ford EcoSport. Cu PieseFord.ro, sunteți mereu pe drumul cel bun!
2024

Motorizari Ford Ecosport Facelift

Piese Ford Ecosport Facelift