Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Barile originale Ford, grilele radiator se potrivesc si functioneaza.

Piesele de caroserie Ford sunt aceleasi cu piesele care au aparut noi cu vehiculul dvs. La fel ca originalul, acestea sunt proiectate special pentru a indeplini specificatiile Ford pentru orice, de la montare si finisare la protectie impotriva coroziunii si durabilitate. Dincolo de a arata corect, de a se potrivi corect si de a functiona corect, piesele ford este, de asemenea, singurele piese de reparatii care sunt sustinute de Ford.
 

Piesele Ford mentin integritatea vehiculului.

Pastrarea integritatii Ford-ului dvs. dupa o coliziune este un lucru pe care va puteti baza atunci cand reparatiile sunt efectuate cu piese originale Ford. Acestea sunt piesele care au in spate aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford, piesele care asigura ca Fordul dvs. indeplineste din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuiti. Pur si simplu nu exista niciun substitut pentru siguranta si increderea care vine odata cu aceasta
 
Coliziune
Partile de coliziune sunt cativa dintre cei mai importanti factori in siguranta soferului in cazul unui accident. Unele dintre cele mai frecvent inlocuite piese sunt:
 
Airbag-uri
Sticla auto - Parbrize, sticla din spate si sticla de usa
Bare de protectie
Aripile
Grile radiator
Capote, hayon
Iluminare - Faruri si stopuri
Oglinzi laterale
 
Aceste piese functioneaza impreuna asa cum au intentionat inginerii Ford sa asigure potrivirea, functionarea si, cel mai important, siguranta. Folosirea pieselor de caroserie Ford pentru a repara vehiculul garanteaza ca va avea aceleasi caracteristici de performanta structurala ca si la piesele originale, oferindu-va liniste sufleteasca in cazul unei coliziuni ulterioare.
 

Piesele originale utilizate pe vehiculele Ford Motor Company sunt proiectate si construite pentru a asigura o potrivire optima, functie, siguranta si integritate structurala.

Din acest motiv, Ford Motor Company nu aproba utilizarea de piese second hand, recuperate, piese de schimb aftermarket sau reconditionate. Calitatea, performanta si siguranta acestora este posibil ca piesele sa nu indeplineasca standardele Ford Motor Company. Numai prin achizitionarea echipamentului original Ford Piese de schimb de caroserie printr-un magazin autorizat Ford, puteti fi siguri de potrivirea, finisarea, calitatea si siguranta piesei.
Piese reciclate, recuperate, piese de schimb si reconditionate (inclusiv parti ale caroseriei, roti si siguranta componente de retinere) nu sunt autorizate de Ford. Se abate de la instructiunile de reparatii furnizate in Manualul atelierului Ford, incluzand metode de reparatii alternative sau utilizarea componentelor inlocuitoare, riscuri compromitand siguranta in caz de accident. Nerespectarea acestor instructiuni poate afecta negativ integritatea structurala si performanta de siguranta in caz de accident, care ar putea duce la vatamari corporale grave ale ocupantilor vehiculului intr-un accindent.
Mai mult, acordurile Ford stipuleaza ca toate piesele deteriorate ca urmare a unui coliziunea trebuie inlocuita cu piese de schimb originale ale echipamentului original Ford.
 
Piesele alternative sau aftermarket de caroserie nu sunt acoperite de noua garantie a piesei de service a vehiculului Ford Motor Company
sau orice varietate a Planului extins de service Ford. In plus, orice deteriorare sau defectiune a unei piese Ford cauzata de instalarea sau performanta necorespunzatoare a unei piese alternative nu este acoperita de Ford Motor Company 
 
Piese second hand de caroserie
Cele mai frecvente nume utilizate in estimari pentru piesele de recuperare luate dintr-o epava:
 
Reconditionat (Reconectare)
Reciclat
 
Acestea sunt piese luate dintr-un vehicul deteriorat si utilizate pentru a inlocui piesele vehiculului dumneavoastra. Piesele deteriorate din propriul vehicul pot fi recuperate si refolosite dupa un accident. Componentele metalice sau alte componente pot fi slabite sau compromise si pot sa nu ofere aceeasi potrivire si finisare ca o piesa noua originala.
 
Piesele auto de caroserie, bari, capote, hayoane, grile, airbaguri, de pe piata pieselor de schimb pot avea probleme cu ajustarea, finisarea si durabilitatea. Spre deosebire de piesele producatorului de echipamente originale (OEM), piesele de schimb nu sunt testate ca parte a unui sistem in timpul procesului de dezvoltare a vehiculului si este posibil sa nu indeplineasca aceleasi standarde ca piesele noi de coliziune OEM. 
 
Piesele Ford sunt singurele piese proiectate si construite la standardele specifice ale Ford Motor Company si sunt singurele piese recomandate pentru utilizare in vehiculul dvs. Ford ! Comanda online cu incredere piesele pe catalogul online PieseFord.ro
 

Piese Caroserie originale

 • Mențineți performanța excelentă de protecție a pasagerilor și a pietonilor
 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații
 • Restabiliți vehiculul la starea sa tehnică de pre-accident
 • Valabilitate continuă a garanției Ford Perforation pentru întregul vehicul
 • Garanția Ford Parts
 • Ușor de identificat chiar și după montarea unei mărci Ford foarte vizibile pe piesele de coliziune majore

Grile Radiator Ford

 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații

Ranforsari si absorbant soc bari fata si spate

 • Mențineți performanța excelentă de protecție a pasagerilor și a pietonilor
 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații
 • Restabiliți vehiculul la starea sa tehnică de pre-accident
 • Valabilitate continuă a garanției Ford Perforation pentru întregul vehicul
 • Garanția Ford Parts

Ford s-a dedicat intotdeauna crearii celei mai bune masini, SUV, camion sau crossover cu motoare de inalta performanta si caracteristici de siguranta de top. La PieseFord.ro personalul nostru este intotdeauna dedicat sa va raspunda intrebarilor pe care le puteti avea cu privire la comandarea de piese auto originale Ford de inalta calitate. Ford este unul dintre primii producatori de automobile din Statele Unite si exista de peste 100 de ani. Vehiculele Ford sunt cunoscute pentru performanta lor impresionanta, pastrand in acelasi timp vehiculele la preturi bune. La PieseFord.ro, piesele si accesoriile OEM Ford sunt reduse pentru a va oferi cele mai mici preturi posibile online. O companie americana de automobile legendara, Ford are o mostenire de succes in fabricarea de masini musculare cu motoare de mare putere. Oamenii se asteapta la multe de la Ford, iar compania continua sa livreze vehicule care se lauda cu fiabilitate solida. La PieseFord.ro, oferim transport rapid si accesibil, astfel incat piesele auto pe care le comandati sa va poata fi livrate rapid.

Despre Ford

Ford Motor Company este un producator auto international. Are sediul in Michigan, Statele Unite. Henry Ford a fondat compania. Si a fost infiintata pe 16 iunie 1903. Compania comercializeaza masini si camioane, piese Ford si vehicule de lux Lincoln. Se ocupa de automobile si piese auto produse in serie in Statele Unite si in intreaga lume de mai bine de 100 de ani. Cunoscut ca unul dintre cei mai mari trei producatori din Statele Unite, a castigat milioane de clienti fideli prin gama sa larga de vehicule si piese la preturi avantajoase. Camioanele si SUV-urile sale sunt la moda. Ford F-Series a fost cea mai bine vanduta masina din Statele Unite de zeci de ani.

Intre 1903 si 1908, Ford a produs o serie de modele numite cu litere. Volumul anual de vanzari al majoritatii acestor modele a fost de doar cateva sute. In 1908, Ford a introdus modelul T. A vandut milioane de unitati in aproximativ 20 de ani. In 1927, modelul A l-a inlocuit pe modelul T. A fost prima masina cu sticla de siguranta. La sfarsitul anului 1955, a creat o divizie independenta, Continental. Este o divizie care se concentreaza pe producerea de masini de lux. Aceasta divizie a fost responsabila pentru productia si vanzarea renumitului Continental Mark II. In acelasi timp, a format divizia Edsel. A inceput sa dezvolte si sa vanda modele pe 17 aprilie 1964. Mustang-ul a fost prezentat la Targul Mondial de la New York. In 1965, a introdus lampa de avertizare pentru centura de siguranta.

Capodoperele lui Ford - RS :d

In anii 1970, Ford era ca alti producatori auto autohtoni. A fost afectata de gusturile variate ale cumparatorilor si de noile reguli de stat. Multe dintre vehiculele companiei au devenit o umbra a imaginii lor mai vechi. In 1979, compania a achizitionat un pachet de actiuni la Mazda. A facilitat foarte mult sarcinile zilnice de crestere ale Ford. In anii 1990, Ford a cunoscut un boom in popularitate din cauza marelui succes al Explorer. In 1990 si 1994, a achizitionat, de asemenea, Jaguar Cars si Aston Martin. La mijlocul pana la sfarsitul anilor 1990, Ford a comercializat multe automobile pe masura ce economia crestea. A lansat mai multe masini noi, inclusiv „SUV-uri crossover”. Au fost construite pe un sasiu unibody. In 1999, Ford si-a extins linia prin achizitia diviziei Volvo. Si in 2000, a obtinut Land Rover. S-a vorbit chiar ca Ford va depasi General Motors ca cel mai mare producator auto din lume pentru o vreme.

In 2012, Ford a dezvaluit ca isi va vinde afacerea cu piese de aer conditionat catre Detroit Thermal Systems LLC. Este ultima afacere cu componente auto. In 2016, Ford a declarat strategiile de renovare a campusului si a centrului de inginerie din Dearborn o sarcina de constructie de 10 ani. Ar dubla numarul de angajati din aceste zone la 24.000 pana in 2017. CEO-ul Ford a informat ca anuleaza planurile de a construi o noua fabrica in Mexic pentru a produce Focus. Focus va fi acum produs la fabrica din Mexic. El a dezvaluit ca compania va finanta Michigan si va crea 700 de posturi. In 2017, Ford a inceput sa construiasca un campus urban cu utilizare mixta in cartierul Corktown din Detroit prin achizitionarea, renovarea si achizitionarea fabricii de pe strazile Michigan si Rosa Parks. Se va concentra pe vehiculele autonome si pe tehnologia masinilor electrice. 

Rolul esențial al Barelor de Protecție din Plastic în Siguranța Automobilului

Dezvoltările recente în materie de materiale pentru automobile au deschis noi posibilități pentru vehiculele de a deveni mai ușoare, mai eficiente energetic și mai sigure, aducând în același timp îmbunătățiri în confortul, controlul zgomotului și performanța acestora. Printre aceste inovații se numără și barele de protecție din plastic, cu rol crucial în asigurarea siguranței automobilelor.

Scopul Barelor de Protecție în Automobile Ford

Bara de protecție a vehiculului Ford este proiectată pentru a minimiza daunele fizice la capetele din față și spate ale mașinilor de pasageri în cazul coliziunilor cu viteze reduse. Cu toate acestea, nu sunt componente structurale menite să contribuie semnificativ la rezistența la accidentări sau la protecția ocupanților în timpul coliziunilor din față sau din spate. Ele sunt concepute pentru a proteja anumite părți ale vehiculului, precum capota, portbagajul, grila, sistemul de combustibil, evacuare și de răcire, precum și anumite echipamente de siguranță, cum ar fi luminile de parcare, farurile și stopurile, în cazul unor coliziuni la viteze reduse.

Standardul pentru barele de protecție impune cerințe stricte referitoare la performanța în cazul coliziunilor frontale și din spate la viteze reduse, pentru a preveni deteriorarea caroseriei și a echipamentelor de siguranță la impacturi cu bariere la 5 km/h pe toată lățimea și 1 km/h la colțuri.

Acest lucru echivalează cu un impact la 5 km/h pe un vehicul parcat cu aceeași greutate. Standardul impune protecția într-o regiune situată între 50 și 80 cm deasupra suprafeței drumului, oferind producătorului libertatea de a asigura această protecție prin diverse mijloace.

Barele de protecție joacă un rol semnificativ în costurile asigurărilor, deoarece multe daune fizice implică cantități relativ mici de pagube care ar putea fi prevenite de barele de protecție bine concepute.

Piesele Originale Ford și Siguranța Automobilului Ford

Piesele originale Ford reprezintă cea mai sigură opțiune pentru reparațiile în urma coliziunilor, fiind identice cu piesele utilizate inițial la fabricarea vehiculului dumneavoastră. Folosirea altor piese de înlocuire sau contrafăcute poate compromite calitatea, siguranța și durabilitatea mașinii.

Fiecare piesă originală este proiectată special pentru vehiculul dumneavoastră, garantând calitatea și siguranța la care vă așteptați de la un autoturism Ford. Alegând PieseFord.ro, mențineți standardul și integritatea marcii Ford.

Importanța Pieselor Originale OEM

Piesele originale OEM sunt preferate deoarece sunt concepute și testate pentru a se potrivi perfect vehiculului respectiv, respectând cele mai înalte standarde de siguranță guvernamentală și asigurând o calitate constantă.

Evitați alternativele care pot compromite integritatea mașinii, cum ar fi piesele de schimb de calitate inferioară, piesele de salvare sau contrafăcute, optând pentru piese OEM care să păstreze calitatea și siguranța automobilului dumneavoastră Ford.

Recunoașteți importanța pieselor originale pentru a menține integritatea și siguranța vehiculului dumneavoastră Ford.

Bara fata | Grila radiator | Cumpărați piese caroserie Ford OE #74071A6733


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Bara fata | Grila radiator | Cumpărați piese caroserie Ford OE #74071A6733

Barile originale Ford, grilele radiator se potrivesc si functioneaza.

Piesele de caroserie Ford sunt aceleasi cu piesele care au aparut noi cu vehiculul dvs. La fel ca originalul, acestea sunt proiectate special pentru a indeplini specificatiile Ford pentru orice, de la montare si finisare la protectie impotriva coroziunii si durabilitate. Dincolo de a arata corect, de a se potrivi corect si de a functiona corect, piesele ford este, de asemenea, singurele piese de reparatii care sunt sustinute de Ford.
 

Piesele Ford mentin integritatea vehiculului.

Pastrarea integritatii Ford-ului dvs. dupa o coliziune este un lucru pe care va puteti baza atunci cand reparatiile sunt efectuate cu piese originale Ford. Acestea sunt piesele care au in spate aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford, piesele care asigura ca Fordul dvs. indeplineste din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuiti. Pur si simplu nu exista niciun substitut pentru siguranta si increderea care vine odata cu aceasta
 
Coliziune
Partile de coliziune sunt cativa dintre cei mai importanti factori in siguranta soferului in cazul unui accident. Unele dintre cele mai frecvent inlocuite piese sunt:
 
Airbag-uri
Sticla auto - Parbrize, sticla din spate si sticla de usa
Bare de protectie
Aripile
Grile radiator
Capote, hayon
Iluminare - Faruri si stopuri
Oglinzi laterale
 
Aceste piese functioneaza impreuna asa cum au intentionat inginerii Ford sa asigure potrivirea, functionarea si, cel mai important, siguranta. Folosirea pieselor de caroserie Ford pentru a repara vehiculul garanteaza ca va avea aceleasi caracteristici de performanta structurala ca si la piesele originale, oferindu-va liniste sufleteasca in cazul unei coliziuni ulterioare.
 

Piesele originale utilizate pe vehiculele Ford Motor Company sunt proiectate si construite pentru a asigura o potrivire optima, functie, siguranta si integritate structurala.

Din acest motiv, Ford Motor Company nu aproba utilizarea de piese second hand, recuperate, piese de schimb aftermarket sau reconditionate. Calitatea, performanta si siguranta acestora este posibil ca piesele sa nu indeplineasca standardele Ford Motor Company. Numai prin achizitionarea echipamentului original Ford Piese de schimb de caroserie printr-un magazin autorizat Ford, puteti fi siguri de potrivirea, finisarea, calitatea si siguranta piesei.
Piese reciclate, recuperate, piese de schimb si reconditionate (inclusiv parti ale caroseriei, roti si siguranta componente de retinere) nu sunt autorizate de Ford. Se abate de la instructiunile de reparatii furnizate in Manualul atelierului Ford, incluzand metode de reparatii alternative sau utilizarea componentelor inlocuitoare, riscuri compromitand siguranta in caz de accident. Nerespectarea acestor instructiuni poate afecta negativ integritatea structurala si performanta de siguranta in caz de accident, care ar putea duce la vatamari corporale grave ale ocupantilor vehiculului intr-un accindent.
Mai mult, acordurile Ford stipuleaza ca toate piesele deteriorate ca urmare a unui coliziunea trebuie inlocuita cu piese de schimb originale ale echipamentului original Ford.
 
Piesele alternative sau aftermarket de caroserie nu sunt acoperite de noua garantie a piesei de service a vehiculului Ford Motor Company
sau orice varietate a Planului extins de service Ford. In plus, orice deteriorare sau defectiune a unei piese Ford cauzata de instalarea sau performanta necorespunzatoare a unei piese alternative nu este acoperita de Ford Motor Company 
 
Piese second hand de caroserie
Cele mai frecvente nume utilizate in estimari pentru piesele de recuperare luate dintr-o epava:
 
Reconditionat (Reconectare)
Reciclat
 
Acestea sunt piese luate dintr-un vehicul deteriorat si utilizate pentru a inlocui piesele vehiculului dumneavoastra. Piesele deteriorate din propriul vehicul pot fi recuperate si refolosite dupa un accident. Componentele metalice sau alte componente pot fi slabite sau compromise si pot sa nu ofere aceeasi potrivire si finisare ca o piesa noua originala.
 
Piesele auto de caroserie, bari, capote, hayoane, grile, airbaguri, de pe piata pieselor de schimb pot avea probleme cu ajustarea, finisarea si durabilitatea. Spre deosebire de piesele producatorului de echipamente originale (OEM), piesele de schimb nu sunt testate ca parte a unui sistem in timpul procesului de dezvoltare a vehiculului si este posibil sa nu indeplineasca aceleasi standarde ca piesele noi de coliziune OEM. 
 
Piesele Ford sunt singurele piese proiectate si construite la standardele specifice ale Ford Motor Company si sunt singurele piese recomandate pentru utilizare in vehiculul dvs. Ford ! Comanda online cu incredere piesele pe catalogul online PieseFord.ro
 

Piese Caroserie originale

 • Mențineți performanța excelentă de protecție a pasagerilor și a pietonilor
 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații
 • Restabiliți vehiculul la starea sa tehnică de pre-accident
 • Valabilitate continuă a garanției Ford Perforation pentru întregul vehicul
 • Garanția Ford Parts
 • Ușor de identificat chiar și după montarea unei mărci Ford foarte vizibile pe piesele de coliziune majore

Grile Radiator Ford

 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații

Ranforsari si absorbant soc bari fata si spate

 • Mențineți performanța excelentă de protecție a pasagerilor și a pietonilor
 • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
 • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
 • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații
 • Restabiliți vehiculul la starea sa tehnică de pre-accident
 • Valabilitate continuă a garanției Ford Perforation pentru întregul vehicul
 • Garanția Ford Parts

Ford s-a dedicat intotdeauna crearii celei mai bune masini, SUV, camion sau crossover cu motoare de inalta performanta si caracteristici de siguranta de top. La PieseFord.ro personalul nostru este intotdeauna dedicat sa va raspunda intrebarilor pe care le puteti avea cu privire la comandarea de piese auto originale Ford de inalta calitate. Ford este unul dintre primii producatori de automobile din Statele Unite si exista de peste 100 de ani. Vehiculele Ford sunt cunoscute pentru performanta lor impresionanta, pastrand in acelasi timp vehiculele la preturi bune. La PieseFord.ro, piesele si accesoriile OEM Ford sunt reduse pentru a va oferi cele mai mici preturi posibile online. O companie americana de automobile legendara, Ford are o mostenire de succes in fabricarea de masini musculare cu motoare de mare putere. Oamenii se asteapta la multe de la Ford, iar compania continua sa livreze vehicule care se lauda cu fiabilitate solida. La PieseFord.ro, oferim transport rapid si accesibil, astfel incat piesele auto pe care le comandati sa va poata fi livrate rapid.

Despre Ford

Ford Motor Company este un producator auto international. Are sediul in Michigan, Statele Unite. Henry Ford a fondat compania. Si a fost infiintata pe 16 iunie 1903. Compania comercializeaza masini si camioane, piese Ford si vehicule de lux Lincoln. Se ocupa de automobile si piese auto produse in serie in Statele Unite si in intreaga lume de mai bine de 100 de ani. Cunoscut ca unul dintre cei mai mari trei producatori din Statele Unite, a castigat milioane de clienti fideli prin gama sa larga de vehicule si piese la preturi avantajoase. Camioanele si SUV-urile sale sunt la moda. Ford F-Series a fost cea mai bine vanduta masina din Statele Unite de zeci de ani.

Intre 1903 si 1908, Ford a produs o serie de modele numite cu litere. Volumul anual de vanzari al majoritatii acestor modele a fost de doar cateva sute. In 1908, Ford a introdus modelul T. A vandut milioane de unitati in aproximativ 20 de ani. In 1927, modelul A l-a inlocuit pe modelul T. A fost prima masina cu sticla de siguranta. La sfarsitul anului 1955, a creat o divizie independenta, Continental. Este o divizie care se concentreaza pe producerea de masini de lux. Aceasta divizie a fost responsabila pentru productia si vanzarea renumitului Continental Mark II. In acelasi timp, a format divizia Edsel. A inceput sa dezvolte si sa vanda modele pe 17 aprilie 1964. Mustang-ul a fost prezentat la Targul Mondial de la New York. In 1965, a introdus lampa de avertizare pentru centura de siguranta.

Capodoperele lui Ford - RS :d

In anii 1970, Ford era ca alti producatori auto autohtoni. A fost afectata de gusturile variate ale cumparatorilor si de noile reguli de stat. Multe dintre vehiculele companiei au devenit o umbra a imaginii lor mai vechi. In 1979, compania a achizitionat un pachet de actiuni la Mazda. A facilitat foarte mult sarcinile zilnice de crestere ale Ford. In anii 1990, Ford a cunoscut un boom in popularitate din cauza marelui succes al Explorer. In 1990 si 1994, a achizitionat, de asemenea, Jaguar Cars si Aston Martin. La mijlocul pana la sfarsitul anilor 1990, Ford a comercializat multe automobile pe masura ce economia crestea. A lansat mai multe masini noi, inclusiv „SUV-uri crossover”. Au fost construite pe un sasiu unibody. In 1999, Ford si-a extins linia prin achizitia diviziei Volvo. Si in 2000, a obtinut Land Rover. S-a vorbit chiar ca Ford va depasi General Motors ca cel mai mare producator auto din lume pentru o vreme.

In 2012, Ford a dezvaluit ca isi va vinde afacerea cu piese de aer conditionat catre Detroit Thermal Systems LLC. Este ultima afacere cu componente auto. In 2016, Ford a declarat strategiile de renovare a campusului si a centrului de inginerie din Dearborn o sarcina de constructie de 10 ani. Ar dubla numarul de angajati din aceste zone la 24.000 pana in 2017. CEO-ul Ford a informat ca anuleaza planurile de a construi o noua fabrica in Mexic pentru a produce Focus. Focus va fi acum produs la fabrica din Mexic. El a dezvaluit ca compania va finanta Michigan si va crea 700 de posturi. In 2017, Ford a inceput sa construiasca un campus urban cu utilizare mixta in cartierul Corktown din Detroit prin achizitionarea, renovarea si achizitionarea fabricii de pe strazile Michigan si Rosa Parks. Se va concentra pe vehiculele autonome si pe tehnologia masinilor electrice. 

Rolul esențial al Barelor de Protecție din Plastic în Siguranța Automobilului

Dezvoltările recente în materie de materiale pentru automobile au deschis noi posibilități pentru vehiculele de a deveni mai ușoare, mai eficiente energetic și mai sigure, aducând în același timp îmbunătățiri în confortul, controlul zgomotului și performanța acestora. Printre aceste inovații se numără și barele de protecție din plastic, cu rol crucial în asigurarea siguranței automobilelor.

Scopul Barelor de Protecție în Automobile Ford

Bara de protecție a vehiculului Ford este proiectată pentru a minimiza daunele fizice la capetele din față și spate ale mașinilor de pasageri în cazul coliziunilor cu viteze reduse. Cu toate acestea, nu sunt componente structurale menite să contribuie semnificativ la rezistența la accidentări sau la protecția ocupanților în timpul coliziunilor din față sau din spate. Ele sunt concepute pentru a proteja anumite părți ale vehiculului, precum capota, portbagajul, grila, sistemul de combustibil, evacuare și de răcire, precum și anumite echipamente de siguranță, cum ar fi luminile de parcare, farurile și stopurile, în cazul unor coliziuni la viteze reduse.

Standardul pentru barele de protecție impune cerințe stricte referitoare la performanța în cazul coliziunilor frontale și din spate la viteze reduse, pentru a preveni deteriorarea caroseriei și a echipamentelor de siguranță la impacturi cu bariere la 5 km/h pe toată lățimea și 1 km/h la colțuri.

Acest lucru echivalează cu un impact la 5 km/h pe un vehicul parcat cu aceeași greutate. Standardul impune protecția într-o regiune situată între 50 și 80 cm deasupra suprafeței drumului, oferind producătorului libertatea de a asigura această protecție prin diverse mijloace.

Barele de protecție joacă un rol semnificativ în costurile asigurărilor, deoarece multe daune fizice implică cantități relativ mici de pagube care ar putea fi prevenite de barele de protecție bine concepute.

Piesele Originale Ford și Siguranța Automobilului Ford

Piesele originale Ford reprezintă cea mai sigură opțiune pentru reparațiile în urma coliziunilor, fiind identice cu piesele utilizate inițial la fabricarea vehiculului dumneavoastră. Folosirea altor piese de înlocuire sau contrafăcute poate compromite calitatea, siguranța și durabilitatea mașinii.

Fiecare piesă originală este proiectată special pentru vehiculul dumneavoastră, garantând calitatea și siguranța la care vă așteptați de la un autoturism Ford. Alegând PieseFord.ro, mențineți standardul și integritatea marcii Ford.

Importanța Pieselor Originale OEM

Piesele originale OEM sunt preferate deoarece sunt concepute și testate pentru a se potrivi perfect vehiculului respectiv, respectând cele mai înalte standarde de siguranță guvernamentală și asigurând o calitate constantă.

Evitați alternativele care pot compromite integritatea mașinii, cum ar fi piesele de schimb de calitate inferioară, piesele de salvare sau contrafăcute, optând pentru piese OEM care să păstreze calitatea și siguranța automobilului dumneavoastră Ford.

Recunoașteți importanța pieselor originale pentru a menține integritatea și siguranța vehiculului dumneavoastră Ford.
2024


Produse populare PieseFord.ro