Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Lamele stergatorului de parbriz Ford sunt potrivite pentru vreme

Contribuind la o vizibilitate imbunatatita kilometru dupa kilometru. Sunt potrivite pentru orice vehicul Ford Motor Company, precum si la 95% din marcile si modelele competitive.

Unele includ chiar si senzor uzura care indica starea acestuia in timp 

De ce sa cumparati:
Designul cu profil redus reduce ridicarea vantului.
Conectorul preasamblat se potriveste majoritatii tipurilor de brate de stergator.
Compusul de cauciuc optimizat ofera o performanta excelenta de stergere.
Indicatorul de uzura inovator pe unele lame schimba culoarea atunci cand este necesara inlocuirea.
Singurele piese recomandate de Ford Motor Company pentru vehiculele Ford
 

Lamele stergatoare conventionale premium

Constructie de calitate superioara - toate metalele, tip pin, sunt rezistente la coroziune si durabile
Produs cu element de stergere din cauciuc Tec3® - acelasi element utilizat pentru echipamentul original. Cauciuc complet natural
Adaptor universal preinstalat pentru o instalare usoara
Usor de montat
Include indicatorul de uzura
Indicatorul se transforma din negru in galben cand performanta lamei este diminuata
Ofera dovezi vizuale ale uzurii
Pret economic
Tehnologie DuoTec + ™
Un corp din cauciuc sintetic si o margine de stergere naturala ofera o stergere linistita si o conversatie redusa
Profilul optimizat din cauciuc ofera o stergere excelenta in orice conditii meteorologice
Cauciucul natural si sintetic extrudat ajuta la asigurarea unei performante constante la temperaturi extreme
Combinarea unui cadru din metal cu o formulare avansata din cauciuc ofera o durabilitate excelenta cu protectie impotriva coroziunii
 

Lamele stergator potrivite pentru vehiculele Ford

Forma anti-gheata din neopren ajuta la prevenirea acumularii de gheata
Punctele de presiune bazate pe aplicatie ajuta la mentinerea unei presiuni uniforme pe parbriz
Suprastructura polimerica (cadrul) ajuta la prevenirea ruginii si coroziunii
Racleta extrudata este proiectata pentru a oferi performante superioare
Disponibil in sapte dimensiuni populare de la 15 "la 24"
 

Motoarele de stergere a parbrizului Motorcraft sunt proiectate pentru a oferi performanta si fiabilitate originale ale echipamentelor.

Toate piesele sunt supuse testelor riguroase de laborator si din lumea reala pentru a indeplini standardele stricte de inginerie Ford.
 
De ce sa cumparati:
Disponibil ca ansambluri noi si remanufacturate (toate motoarele sunt noi).
Aceleasi parti care au venit in vehicul din fabrica.
Ofera puterea necesara pentru o functionare usoara a stergatorului, care curata eficient si eficient zapada, ploaia si resturile de la fereastra.
Aplicatie specifica pentru potrivirea personalizata si usurinta instalarii.
Testare cheie de viata care simuleaza o durata de viata de 10 ani / 150.000 km (peste 1,5 milioane de cicluri de functionare).
Durabilitate testata, inclusiv spray continuu de sare de 96 de ore.
Temperatura si umiditatea testate in diferite regiuni geografice, de la - 40 grade la 100 grade celsius.
Testat la incarcarea sistemului pentru a elimina interferentele radio statice si alte interferente electronice de zgomot.
 
Ștergătoare Ford
 
Lamele ștergător convenționale
Construcție completă de cadru metalic cu protecție împotriva coroziunii și acoperire pentru a prelungi durata de viață
Ștergeți chiar și presiunea prin punctele de contact răspândite în mod regulat pentru a evita brâul, pentru a reduce uzura și pentru a permite viziunea fără pete la orice viteză
 
Lamele plate sau flat blade
Designul lamei plate de înaltă calitate Ford, asigurând performanțe fiabile și durabile pe toată durata de viață a lamei
 
Lamele ștergătoarelor Motorcraft® sunt proiectate pentru toate tipurile de vreme, contribuind la o vizibilitate îmbunătățită. Durabile și receptive, sunt potrivite pentru o varietate de aplicații mai vechi ale vehiculelor Ford și vin cu toate componentele necesare pentru a asigura o potrivire simplă, pentru prima dată.
 
 • Gama de produse cuprinzătoare
 • Se potrivesc și funcționează excelent
 • Calitate de ștergere optimă și confort vizual
 • Proiectat pentru performanță și durabilitate ridicate
 • Materiale folosite din cauciuc de înaltă calitate
 • Vehicul cu lame plate reglat în mod specific pe parbrizul individual
 • Tehnologie anti-lift Spoiler pentru performanțe optime la viteză mare
 • Presiune de suprafață echilibrată pe toată lungimea ștergătoarelor
 • Diagnostic ușor prin indicator de uzură

De cativa ani, producatorii de automobile incearca fie sa elimine complet stergatoarele, fie sa le controleze automat viteza. Ei bine, au avut succes si asta este ceea ce numim stergatoare automate cu sens de ploaie. Stergatoarele automate pot fi intelese ca stergatoare inteligente care pornesc automat detectarea ploii si isi ajusteaza viteza in functie de intensitatea ploii. Majoritatea stergatoarelor automate folosesc un senzor care este plasat in spatele parbrizului. Cand ploua, senzorul emite lumina infrarosie care este reflectata inapoi in diferite unghiuri, in functie de intensitatea picaturilor de apa care cad pe parbriz. Cu cat ploaia este mai mare, cu atat lumina se reflecta mai putin. Pe baza cantitatii de lumina reflectata, sistemul activeaza stergatorul si controleaza si viteza acestuia.

Ei bine, pe scurt, stergatoarele automate cu senzor de ploaie sunt foarte convenabile si la indemana, atunci cand vine vorba de siguranta la conducere. In mijlocul ploilor abundente, stergatoarele automate inteligente nu numai ca ajusteaza automat viteza stergatoarelor, ci si frecventa acesteia, pe baza datelor legate de viteza vehiculului dumneavoastra. Acesta este un avantaj major de siguranta, deoarece ploile abundente provoaca probleme severe de vizibilitate. Cu stergatoarele automate alaturi, nu va trebui sa reglati manual nivelurile stergatoarelor, pe masura ce se schimba tiparul de precipitatii.

Mai mult, atunci cand stergatoarele automate sunt combinate cu farurile automate, combinatia devine si mai fructuoasa, deoarece de multe ori farurile trebuie aprinse pentru o vizibilitate mai buna pe fondul ploilor abundente. Deci, totul era despre cat de bune sunt stergatoarele automate cu sens de ploaie. Ramaneti fixat pe catalogul de piese auto PieseFORD.ro pentru tot ce se afla in domeniul auto.

Probleme frecvente la stergatorul de parbriz Ford 

Uneori, stergatoarele de parbriz Ford, vor manji apa in toate directiile. Acest lucru indica faptul ca este posibil sa aveti lamele uzate, o lama de stergator murdara sau lichidul de stergator de parbriz defect. O alta problema este apa care se intinde doar intr-o directie. Acest lucru poate indica stergatoarele dvs. sunt dure, vechi sau au dimensiunea gresita. Daca aveti margele de apa care nu se vor sterge, acest lucru poate indica ca parbrizul dvs. are murdarie si reziduuri acumulate pe el. Daca stergatoarele dvs. fac zgomot in timp ce functioneaza si apar urme pe geam, acest lucru poate indica un brat stergator indoit. Un mecanic se poate uita la vehiculul dumneavoastra si poate determina cauza corecta a problemei. Daca este necesar, pot inlocui lama stergatoarelor de parbriz in acest moment.

Diferite tipuri de stergatoare de parbriz Ford

Stergatoarele traditionale in stil cadru sunt cele mai comune si sunt standard pe majoritatea vehiculelor. Acestea folosesc un cadru metalic si o banda de cauciuc pentru a sterge resturile de pe parbriz. Lamele stergatoarelor de iarna au o lama traditionala intr-o carcasa de cauciuc. Carcasa mentine stergatorul fara zapada si fara gheata, astfel incat functioneaza mai repede pe vreme rea. Stergatoarele premium vin in multe marci diferite, sunt conforme cu parbrizul si au tehnologie cu cauciuc dublu.

Cum sa alegi stergatoarele de parbriz

Manualul de utilizare care a venit impreuna cu vehiculul dumneavoastra are specificatii cand vine vorba de stergatoarele de parbriz. Consultati aceste cerinte pentru a determina dimensiunea stergatoarelor de parbriz pe care trebuie sa le cumparati. Cand inlocuiti lamele, este important sa le inlocuiti pe ambele in acelasi timp pentru a mentine calitatea constanta. Stergatoarele de parbriz sunt o caracteristica importanta de siguranta a vehiculului dumneavoastra Ford. Fara ele, zapada si ploaia va pot afecta vederea in timp ce conduceti. Daca stergatoarele de parbriz nu functioneaza corect, puteti comanda un set nou Ford Motorcraft pe catalogul oficial PieseFORD.ro. Daca aveti intrebari despre stergatoarele dvs., profesionistii de la PieseFord.ro va pot raspunde si va pot ajuta sa alegeti stergatoarele de parbriz potrivite pentru vehiculul dvs.

Evoluția și Funcționarea Stergătoarelor de Parbriz pentru Vehicule Ford

Un stergator de parbriz reprezintă un dispozitiv esențial utilizat pentru a îndepărta ploaia, zăpada, gheața și alte reziduuri de pe parbrizul vehiculelor Ford, asigurând o vizibilitate clară pentru șofer. Acest element este prezent pe majoritatea vehiculelor, fiind adesea o cerință legală și este alcătuit dintr-un brat metalic, o lamă de cauciuc și un motor pentru funcționare.

Bratul stergatorului este alimentat de obicei de un motor electric sau pneumatic și poartă o lamă care se deplasează înainte și înapoi peste parbriz, eliminând apa și alte impurități. Pentru a îmbunătăți funcționalitatea în condiții dificile, unele vehicule utilizează un sistem suplimentar de spălare a parbrizului care pulverizează lichid de spălat sau antigel pentru curățarea eficientă a geamului.

Istoria stergatoarelor de parbriz este plină de inovații, cu multiple brevete înregistrate începând din 1896 și dezvoltări ulterioare care au adus îmbunătățiri tehnologice semnificative.

De-a lungul timpului, au apărut diverse tipuri de stergatoare, inclusiv cele cu viteze variabile, intermitente și chiar pantografice pentru acoperirea mai bună a suprafeței parbrizului. Mai mult, unele modele recente includ tehnologii inovatoare, cum ar fi indicatoarele de uzură, pentru a alerta șoferul când este necesară înlocuirea lamei.

Diversitatea acestor dispozitive și adaptările la condițiile specifice de conducere au făcut ca stergatoarele de parbriz să devină esențiale pentru o vizibilitate optimă și siguranță pe drum.

Stergatoarele moderne de parbriz pentru vehiculele Ford reprezintă un aspect crucial pentru siguranța și performanța în timpul condusului. De la primele inovații până la tehnologiile actuale, aceste dispozitive au evoluat semnificativ, asigurând o vizibilitate clară și fiabilitate în diverse condiții meteo.

Stergatoarele originale Ford siguranta vizibilitatii | Magazin Ford #08C5433A60


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Stergatoarele originale Ford siguranta vizibilitatii | Magazin Ford #08C5433A60

Lamele stergatorului de parbriz Ford sunt potrivite pentru vreme

Contribuind la o vizibilitate imbunatatita kilometru dupa kilometru. Sunt potrivite pentru orice vehicul Ford Motor Company, precum si la 95% din marcile si modelele competitive.

Unele includ chiar si senzor uzura care indica starea acestuia in timp 

De ce sa cumparati:
Designul cu profil redus reduce ridicarea vantului.
Conectorul preasamblat se potriveste majoritatii tipurilor de brate de stergator.
Compusul de cauciuc optimizat ofera o performanta excelenta de stergere.
Indicatorul de uzura inovator pe unele lame schimba culoarea atunci cand este necesara inlocuirea.
Singurele piese recomandate de Ford Motor Company pentru vehiculele Ford
 

Lamele stergatoare conventionale premium

Constructie de calitate superioara - toate metalele, tip pin, sunt rezistente la coroziune si durabile
Produs cu element de stergere din cauciuc Tec3® - acelasi element utilizat pentru echipamentul original. Cauciuc complet natural
Adaptor universal preinstalat pentru o instalare usoara
Usor de montat
Include indicatorul de uzura
Indicatorul se transforma din negru in galben cand performanta lamei este diminuata
Ofera dovezi vizuale ale uzurii
Pret economic
Tehnologie DuoTec + ™
Un corp din cauciuc sintetic si o margine de stergere naturala ofera o stergere linistita si o conversatie redusa
Profilul optimizat din cauciuc ofera o stergere excelenta in orice conditii meteorologice
Cauciucul natural si sintetic extrudat ajuta la asigurarea unei performante constante la temperaturi extreme
Combinarea unui cadru din metal cu o formulare avansata din cauciuc ofera o durabilitate excelenta cu protectie impotriva coroziunii
 

Lamele stergator potrivite pentru vehiculele Ford

Forma anti-gheata din neopren ajuta la prevenirea acumularii de gheata
Punctele de presiune bazate pe aplicatie ajuta la mentinerea unei presiuni uniforme pe parbriz
Suprastructura polimerica (cadrul) ajuta la prevenirea ruginii si coroziunii
Racleta extrudata este proiectata pentru a oferi performante superioare
Disponibil in sapte dimensiuni populare de la 15 "la 24"
 

Motoarele de stergere a parbrizului Motorcraft sunt proiectate pentru a oferi performanta si fiabilitate originale ale echipamentelor.

Toate piesele sunt supuse testelor riguroase de laborator si din lumea reala pentru a indeplini standardele stricte de inginerie Ford.
 
De ce sa cumparati:
Disponibil ca ansambluri noi si remanufacturate (toate motoarele sunt noi).
Aceleasi parti care au venit in vehicul din fabrica.
Ofera puterea necesara pentru o functionare usoara a stergatorului, care curata eficient si eficient zapada, ploaia si resturile de la fereastra.
Aplicatie specifica pentru potrivirea personalizata si usurinta instalarii.
Testare cheie de viata care simuleaza o durata de viata de 10 ani / 150.000 km (peste 1,5 milioane de cicluri de functionare).
Durabilitate testata, inclusiv spray continuu de sare de 96 de ore.
Temperatura si umiditatea testate in diferite regiuni geografice, de la - 40 grade la 100 grade celsius.
Testat la incarcarea sistemului pentru a elimina interferentele radio statice si alte interferente electronice de zgomot.
 
Ștergătoare Ford
 
Lamele ștergător convenționale
Construcție completă de cadru metalic cu protecție împotriva coroziunii și acoperire pentru a prelungi durata de viață
Ștergeți chiar și presiunea prin punctele de contact răspândite în mod regulat pentru a evita brâul, pentru a reduce uzura și pentru a permite viziunea fără pete la orice viteză
 
Lamele plate sau flat blade
Designul lamei plate de înaltă calitate Ford, asigurând performanțe fiabile și durabile pe toată durata de viață a lamei
 
Lamele ștergătoarelor Motorcraft® sunt proiectate pentru toate tipurile de vreme, contribuind la o vizibilitate îmbunătățită. Durabile și receptive, sunt potrivite pentru o varietate de aplicații mai vechi ale vehiculelor Ford și vin cu toate componentele necesare pentru a asigura o potrivire simplă, pentru prima dată.
 
 • Gama de produse cuprinzătoare
 • Se potrivesc și funcționează excelent
 • Calitate de ștergere optimă și confort vizual
 • Proiectat pentru performanță și durabilitate ridicate
 • Materiale folosite din cauciuc de înaltă calitate
 • Vehicul cu lame plate reglat în mod specific pe parbrizul individual
 • Tehnologie anti-lift Spoiler pentru performanțe optime la viteză mare
 • Presiune de suprafață echilibrată pe toată lungimea ștergătoarelor
 • Diagnostic ușor prin indicator de uzură

De cativa ani, producatorii de automobile incearca fie sa elimine complet stergatoarele, fie sa le controleze automat viteza. Ei bine, au avut succes si asta este ceea ce numim stergatoare automate cu sens de ploaie. Stergatoarele automate pot fi intelese ca stergatoare inteligente care pornesc automat detectarea ploii si isi ajusteaza viteza in functie de intensitatea ploii. Majoritatea stergatoarelor automate folosesc un senzor care este plasat in spatele parbrizului. Cand ploua, senzorul emite lumina infrarosie care este reflectata inapoi in diferite unghiuri, in functie de intensitatea picaturilor de apa care cad pe parbriz. Cu cat ploaia este mai mare, cu atat lumina se reflecta mai putin. Pe baza cantitatii de lumina reflectata, sistemul activeaza stergatorul si controleaza si viteza acestuia.

Ei bine, pe scurt, stergatoarele automate cu senzor de ploaie sunt foarte convenabile si la indemana, atunci cand vine vorba de siguranta la conducere. In mijlocul ploilor abundente, stergatoarele automate inteligente nu numai ca ajusteaza automat viteza stergatoarelor, ci si frecventa acesteia, pe baza datelor legate de viteza vehiculului dumneavoastra. Acesta este un avantaj major de siguranta, deoarece ploile abundente provoaca probleme severe de vizibilitate. Cu stergatoarele automate alaturi, nu va trebui sa reglati manual nivelurile stergatoarelor, pe masura ce se schimba tiparul de precipitatii.

Mai mult, atunci cand stergatoarele automate sunt combinate cu farurile automate, combinatia devine si mai fructuoasa, deoarece de multe ori farurile trebuie aprinse pentru o vizibilitate mai buna pe fondul ploilor abundente. Deci, totul era despre cat de bune sunt stergatoarele automate cu sens de ploaie. Ramaneti fixat pe catalogul de piese auto PieseFORD.ro pentru tot ce se afla in domeniul auto.

Probleme frecvente la stergatorul de parbriz Ford 

Uneori, stergatoarele de parbriz Ford, vor manji apa in toate directiile. Acest lucru indica faptul ca este posibil sa aveti lamele uzate, o lama de stergator murdara sau lichidul de stergator de parbriz defect. O alta problema este apa care se intinde doar intr-o directie. Acest lucru poate indica stergatoarele dvs. sunt dure, vechi sau au dimensiunea gresita. Daca aveti margele de apa care nu se vor sterge, acest lucru poate indica ca parbrizul dvs. are murdarie si reziduuri acumulate pe el. Daca stergatoarele dvs. fac zgomot in timp ce functioneaza si apar urme pe geam, acest lucru poate indica un brat stergator indoit. Un mecanic se poate uita la vehiculul dumneavoastra si poate determina cauza corecta a problemei. Daca este necesar, pot inlocui lama stergatoarelor de parbriz in acest moment.

Diferite tipuri de stergatoare de parbriz Ford

Stergatoarele traditionale in stil cadru sunt cele mai comune si sunt standard pe majoritatea vehiculelor. Acestea folosesc un cadru metalic si o banda de cauciuc pentru a sterge resturile de pe parbriz. Lamele stergatoarelor de iarna au o lama traditionala intr-o carcasa de cauciuc. Carcasa mentine stergatorul fara zapada si fara gheata, astfel incat functioneaza mai repede pe vreme rea. Stergatoarele premium vin in multe marci diferite, sunt conforme cu parbrizul si au tehnologie cu cauciuc dublu.

Cum sa alegi stergatoarele de parbriz

Manualul de utilizare care a venit impreuna cu vehiculul dumneavoastra are specificatii cand vine vorba de stergatoarele de parbriz. Consultati aceste cerinte pentru a determina dimensiunea stergatoarelor de parbriz pe care trebuie sa le cumparati. Cand inlocuiti lamele, este important sa le inlocuiti pe ambele in acelasi timp pentru a mentine calitatea constanta. Stergatoarele de parbriz sunt o caracteristica importanta de siguranta a vehiculului dumneavoastra Ford. Fara ele, zapada si ploaia va pot afecta vederea in timp ce conduceti. Daca stergatoarele de parbriz nu functioneaza corect, puteti comanda un set nou Ford Motorcraft pe catalogul oficial PieseFORD.ro. Daca aveti intrebari despre stergatoarele dvs., profesionistii de la PieseFord.ro va pot raspunde si va pot ajuta sa alegeti stergatoarele de parbriz potrivite pentru vehiculul dvs.

Evoluția și Funcționarea Stergătoarelor de Parbriz pentru Vehicule Ford

Un stergator de parbriz reprezintă un dispozitiv esențial utilizat pentru a îndepărta ploaia, zăpada, gheața și alte reziduuri de pe parbrizul vehiculelor Ford, asigurând o vizibilitate clară pentru șofer. Acest element este prezent pe majoritatea vehiculelor, fiind adesea o cerință legală și este alcătuit dintr-un brat metalic, o lamă de cauciuc și un motor pentru funcționare.

Bratul stergatorului este alimentat de obicei de un motor electric sau pneumatic și poartă o lamă care se deplasează înainte și înapoi peste parbriz, eliminând apa și alte impurități. Pentru a îmbunătăți funcționalitatea în condiții dificile, unele vehicule utilizează un sistem suplimentar de spălare a parbrizului care pulverizează lichid de spălat sau antigel pentru curățarea eficientă a geamului.

Istoria stergatoarelor de parbriz este plină de inovații, cu multiple brevete înregistrate începând din 1896 și dezvoltări ulterioare care au adus îmbunătățiri tehnologice semnificative.

De-a lungul timpului, au apărut diverse tipuri de stergatoare, inclusiv cele cu viteze variabile, intermitente și chiar pantografice pentru acoperirea mai bună a suprafeței parbrizului. Mai mult, unele modele recente includ tehnologii inovatoare, cum ar fi indicatoarele de uzură, pentru a alerta șoferul când este necesară înlocuirea lamei.

Diversitatea acestor dispozitive și adaptările la condițiile specifice de conducere au făcut ca stergatoarele de parbriz să devină esențiale pentru o vizibilitate optimă și siguranță pe drum.

Stergatoarele moderne de parbriz pentru vehiculele Ford reprezintă un aspect crucial pentru siguranța și performanța în timpul condusului. De la primele inovații până la tehnologiile actuale, aceste dispozitive au evoluat semnificativ, asigurând o vizibilitate clară și fiabilitate în diverse condiții meteo.
2024


Produse populare PieseFord.ro