Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Fiecare janta de aliaj Ford trece prin teste riguroase

Pentru a indeplini cele mai inalte standarde de siguranta inainte de a fi plasate intr-un vehicul Ford Motor Company.

Aceste piese sunt testate independent si, de asemenea, testate pentru a functiona cu vehiculul ca sistem, lucru pe care piata secundara nu il face si nici nu are mijloacele necesare.

Jantele de aliaj Ford original

Rotile suporta greutatea vehiculului dvs., deci daca sunt fisurate sau indoite, orice stres cauzat de conducere le poate deteriora si mai mult.
 
„Fixarea” jantelor poate lasa metalul slabit, ceea ce poate provoca daune suplimentare rotii sau anvelopei si poate duce chiar la un accident.
Asigurarea potrivita conteaza.
Aveti dreptul de a alege centrul de reparatii si piesele care va vor pastra Ford-ul Ford. Pentru a fi in siguranta, solicitati o acoperire a echipamentului original (OE) pe polita dvs. de asigurare auto. Daca aveti vreodata un accident, puteti informa agentul de asigurari ca doriti ca piesele OE sa fie utilizate pentru orice reparatii. Pastrarea integritatii Ford-ului dvs. dupa o coliziune este un lucru pe care va puteti baza atunci cand reparatiile sunt efectuate cu piese originale Ford. Acestea sunt piesele care au in spate aceeasi cercetare, testare si inginerie Ford, piesele care asigura ca Fordul dvs. indeplineste din nou standardele de siguranta cu care sunteti obisnuiti. Pur si simplu nu exista inlocuitor pentru siguranta si increderea care vine odata cu aceasta.
 
Cand vehiculul dvs. a fost intr-un accident, pur si simplu veti repara daunele si sunteti bine sa mergeti. Aceasta este asteptarea logica. Daca ar fi atat de simplu. Rotile false sunt de obicei dezvoltate avand in vedere cele mai mici costuri, ceea ce inseamna ca procesele de fabricatie si materialele utilizate tind sa fie cele mai ieftine disponibile. Rotile, care sunt copiate din modele originale, sunt adesea modificate si pentru a se potrivi cu o mare varietate de vehicule pentru care nu erau destinate initial, prin schimbarea decalajelor, latimii rotilor etc., si acest lucru poate avea un impact asupra rezistentei si durabilitatii acestora. . In cele din urma, rotile false trec rar prin faza viguroasa de cercetare si dezvoltare cu care se confrunta produsele autentice. In mod ingrijorator, nu doar rotile sunt falsificate. Alte componente cheie legate de siguranta, cum ar fi airbag-urile, franele, luminile si anvelopele sunt, de asemenea, produse de falsificatori.
 
Faptul este ca vehiculele de astazi sunt mai complexe ca niciodata - cu sisteme integrate care functioneaza impreuna si depind unele de altele pentru functionarea si performanta corespunzatoare. Este ca o reactie in lant. Deteriorarea unei piese individuale poate slabi sau compromite alte componente si sisteme. Este doar logic ca piesele cu care a fost fabricat vehiculul dvs. sa fie inlocuite cel mai bine cu piese echivalente realizate si pentru acel vehicul - piese producator de echipamente originale (OEM)
 

Ce face ca piesele OEM sa fie mai bune?

Exista un motiv intemeiat in spatele intelepciunii conventionale care spune ca piesele OEM sunt calea de urmat. Luati exemplele pieselor originale Ford. Cand vehiculul dvs. este un Ford, merita sa mergeti cu aceste piese, deoarece acestea sunt:
 
Conceput special pentru modelul de vehicul la care lucreaza. De la proiectare la testare pana la productie, acest lucru inseamna ca echipe de oameni au lucrat impreuna pentru a crea piesele potrivite chiar de pe linie. Treceti prin teste riguroase pentru a indeplini cele mai inalte standarde de siguranta. Componentele nu sunt testate numai in mod independent, ci si cu alte piese in sistemele integrate de vehicule Ford. Livrat cu respectarea stricta a specificatiilor si realizat cu acelasi tip de materiale utilizate initial. Acest lucru ajuta la asigurarea unei consistente a calitatii pe care se poate conta. Fabricat pentru a usura procesul de reparatii. Cu montarea corecta din cutie si proceduri detaliate de reparatii, puteti fi increzatori in ceea ce priveste readucerea vehiculului pe drum.
 

Care este alternativa jantelor de aliaj ?

Exista alte optiuni cand vine vorba de piese, dar acestea sunt alternative care sunt cel mai bine evitate. Daca nu primiti o reparatie OEM, probabil veti obtine:
 
Piese de schimb. Termeni precum piese de schimb auto, piese de schimb noi sau piese de schimb de calitate pot fi considerati ca inlocuitori de calitate inferioara. Piesele auto de coliziune de pe piata pieselor de schimb pot avea probleme de potrivire, finisare si durabilitate si pot sa nu indeplineasca aceleasi standarde ca piesele noi OEM.
Piese second. Cand auzi piese denumite „reconditionate” sau „reciclate”, asta inseamna sa te indepartezi. Acestea sunt piese preluate de la vehicule naufragiate care ar fi putut compromite calitatea si lipsesc potrivirea si finisajul unei piese noi OEM.
Piese contrafacute. Aceasta este optiunea mai dificila de evitat, deoarece ar putea arata ca un lucru real completat cu un logo cu aspect autentic. Cel mai bun mod de a evita acest risc este alegerea unui magazin certificat de marca si insistarea asupra pieselor OEM
 
Inlocuirea pieselor cu orice altceva decat piesele originale originale Ford poate compromite totul, inclusiv calitatea, durabilitatea si siguranta vehiculului dumneavoastra. Piesele conteaza si obtinerea pieselor OEM poate fi la fel de usoara ca solicitarea acestora. Amintiti-va, este apelul dvs. Daca conduceti un Ford, cel mai bun mod de a-l pastra asa este cu jantele originale Ford.
 
Jantele din aliaj ofera autovehiculului dvs. Ford un aspect unic si personal, fiind proiectate astfel incat sa completeze designul acestuia din fiecare unghi. Fiecare janta este testata impreuna cu toate tipurile de caroserie pentru a se asigura calitatea, siguranta si, bineinteles, aspectul extraordinar.

Jantele din aliaj auto-omologate de la FORD sunt dezvoltate cu accentul pe siguranta:

 • Ofera solutia perfecta pentru autovehiculul dvs., impreuna cu certificatul de confirmare (COC).
 • Fabricata in conformitate cu sistemul de management al calitatii DIN ISO 9001
 • Respecta specificatiile globale ale FORD si este testata temeinic pentru rezistenta si durabilitate.
 • Fabricata din materiale de calitate superioara, de ultima generatie.
 • Prezinta un finisaj rezistent la frigul din timpul iernii si este testata la expunerea indelungata la ceata salina, pentru a asigura o rezistenta excelenta la coroziune.
 • Fiecare janta este verificata cu raze X pentru detectarea defectelor de fabricatie.
 • Este examinata pe o perioada extinsa pe bancurile de testare, precum si pe autovehicul, pentru a se asigura mentinerea nivelurilor de siguranta pe intreg ciclul de viata al autovehiculului, precum si a performantelor si caracteristicilor de rulare.
 • Puteti reutiliza piulitele de roata si capacul central FORD originale, astfel incat nu aveti nevoie de piese suplimentare.
 • Este proiectata special pentru autovehiculul dvs. FORD, ceea ce inseamna ca nu necesita nicio modificare, prin urmare nu exista cerinte ascunse de indeplinit – doar „montati si uitati”.
 • Proiectata sa completeze stilul general al autovehiculului.
 • Beneficiaza de garantie FORD

Arata si simte diferit cu gama noastra de jante din aliaj Ford.

Toate au fost concepute pentru a completa aspectul Ford pe care il conduceti. Elegant, intentionat sau elegant, alegerea va apartine. Si poti fi sigur ca, indiferent de optiune de aliaj pe care o alegi, poti avea incredere ca au fost fabricate la cele mai inalte standarde, din cele mai bune materiale si au fost supuse unor teste pe termen lung pentru a te mentine in siguranta pe drum. Fiecare aliaj este verificat cu raze X pentru defecte si verificat in continuare pentru a se asigura ca aerul din anvelope nu se va pierde prin roata. Si, cu diferite stiluri, puteti fi sigur ca performanta aliajelor noastre este la fel de mare ca si aspectul lor.

De ce sa alegeti jantele din aliaj Ford?

Ford face jante din aliaj pentru masinile Ford, nu pentru altcineva. Prin urmare, nu este nevoie sa compromitem designul sau calitatea pentru a indeplini o serie de cerinte ale producatorilor. In schimb, ne putem concentra pe proiectarea si productia de jante din aliaj care completeaza perfect modelul specific pentru care sunt proiectate.

Construit un pic mai bine

Deoarece jantele noastre din aliaj sunt proiectate si construite pentru anumite modele Ford, stim exact specificatiile necesare. Dar le construim pentru a performa si mai bine – trecand dincolo de specificatiile modelului, pentru a oferi o marja linistitoare asupra caracteristicilor portante si a performantei de siguranta.

Testat si aprobat

Jantele din aliaj Ford sunt testate pentru durabilitate si rezistenta in fiecare etapa a procesului de proiectare si dezvoltare. Asta inseamna ca poti fi sigur ca indeplinesc standardele de calitate premium ale Ford si se potrivesc cu calitatea de fabricatie a vehiculului tau Ford.

Etapa 1: Proiectare stiintifica

Pentru fiecare noua janta din aliaj Ford, grupul de design Ford creeaza un design de baza. Specificatiile necesare pentru a se potrivi oricarui mod de vehicul anume sunt apoi calculate folosind procese stiintifice si matematice avansate si foarte precise.

Etapa 2: Studiu de fezabilitate

Odata ce proiectul a fost agreat, departamentul de inginerie realizeaza un studiu de proiectare si fezabilitate pentru modelul specific Ford. Toate stilurile de caroserie sunt incluse in studiu pentru a se asigura ca sunt indeplinite standardele de calitate si cerintele de siguranta rutiera, indiferent de diferitele caracteristici de distributie a greutatii.

Etapa 3: Prototiparea

Rotile prototip sunt produse si testate static minutios (inclusiv cu raze X) pentru dimensiuni, defecte de material, scurgeri, dezechilibru si rezistenta la impact.

Etapa 4: Testarea rutiera

Testul de durabilitate a vehiculului pe fiecare roata din aliaj de la terenul de proba Ford reprezinta 240.000 km de condus intr-o varietate de situatii reale de condus si conditii extreme.

Etapa 5: Testarea durabilitatii si rezistentei

Jantele Ford din aliaj sunt testate in laborator simuland conditii reale de condus, testele echivaland cu 300.000 km de condus cu roata pre-deteriorata pentru a reprezenta evenimente extreme, cum ar fi conducerea peste o bordura. Rotile trebuie sa treaca aceste teste inainte ca proiectul sa fie aprobat pentru fabricatie.

Potriviti si uitati

Montarea jantelor din aliaj Ford pe Fordul dumneavoastra este rapida si usoara. Deoarece rotile sunt proiectate special pentru Fordul dvs., este nevoie de putine modificari sau deloc, indiferent de dimensiunea rotii sau a anvelopei. Aceasta inseamna ca nu doar economisiti costurile de montare, ci si protejati garantia vehiculului, pe care alte jante din aliaj ar putea sa o anuleze.

Blocarea piulitelor rotilor

Asigurati-va rotile din aliaj si protejati-le de furt cu piulite de blocare pentru roti. Proiectate astfel incat sa nu poata fi indepartate cu unelte standard, piulitele de blocare Ford originale pot fi indepartate doar cu unealta speciala furnizata in kit. Deoarece piulitele noastre de blocare pentru roti sunt aprobate Thatcham, puteti fi siguri ca au fost concepute pentru a reduce riscul de furt si pentru a ajuta la reducerea primelor de asigurare.

Motive pentru a zambi

 • Pastrati valoarea reziduala a vehiculului dvs. cu piese Ford originale
 • Conceput pentru a completa aspectul Ford-ului tau
 • Proiectat special pentru Fordul dumneavoastra si fabricat la cele mai inalte standarde
 • Rotile sunt verificate cu raze X pentru defecte


Produse populare PieseFord.ro