Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Macarale geam Ford sunt disponibile atat manuale, cat si electrice

Ansamblurile de putere includ motoare noi pentru ridicarea geamurilor Motorcraft
Toate piesele echipamentului original
Respectati toate specificatiile Ford OE
Aplicatie specifica pentru o potrivire sigura si o instalare mai usoara
Includeti inovatii sau actualizari OE
 

Motoarele pentru macarale si performanta

 • Performanta testata pentru functionare fara deteriorari la mai multe stari de incarcare a bateriei
 • Testat prin scufundare pentru rezistenta la apa
 • Zgomot si vibratii testate pentru a atinge un maximum de 40 dB (evaluare linistita a camerei in conformitate cu American Speech-Language-Hearing Association)
 • Testarea temperaturii variind de la -40 ° F la peste 70 ° grade celsius
 • Durabilitate testata pentru a indeplini specificatiile de viata de 10 ani / 100.000 km

Regulatoarele de fereastra si ansamblurile de regulatoare Motorcraft® sunt proiectate pentru a asigura o potrivire precisa si o instalare rapida.

Acestea includ, de asemenea, cele mai noi inovatii si upgrade-uri de inginerie. Repere includ:
 
 • Pre-lubrifiat pentru functionare silentioasa
 • Punctele de fixare se aliniaza cu usa vehiculului si orificiile de sticla, asigurand o instalare precisa
 • Pentru a asigura deplasarea lina si viteza optima a ferestrei, regulatorul si traseele de sticla sunt potrivite
 • Ansamblurile de regulatoare includ motoare pentru ridicarea geamurilor Motorcraft®
Avantajul Motorcraft la preturi competitive pentru vehiculele Ford 
Gata de instalare din cutie
Fabricat din piese 100% noi
Sustinut de Ford Motor Company
2 ani / garantie nelimitata de kilometraj *
 

Caracteristici ale motorului pentru ridicarea geamurilor

Indeplineste cerintele de calitate OE
Cablaj de fixare directa, nu este necesara imbinarea
Include hardware de montare, dupa caz
Conectorii OE ofera conexiuni electrice fiabile
Motoarele sunt lubrifiate in timpul asamblarii pentru o functionare silentioasa
Motoarele cu cuplu ridicat ajuta la prevenirea defectiunilor premature cauzate de intemperii sau legaturi uzate
Punctele de fixare se potrivesc punctelor de montare ale vehiculului pentru o instalare usoara
Componente de precizie utilizate si durabilitate 100% testate pentru o durata lunga de viata
Motoare concepute pentru aplicatii specifice vehiculului pentru a asigura deplasarea lina si viteza optima a geamului
Proiectat pentru a indeplini standardele Ford NVH
 

Motoarele noi si remanufacturate de ridicare a ferestrelor Motorcraft® sunt proiectate pentru a oferi o potrivire perfecta si o instalare mai usoara si mai rapida. Acestea includ, de asemenea, cele mai noi inovatii si upgrade-uri de inginerie. Repere includ:

 
Pentru o functionare silentioasa, lubrifierea este utilizata in timpul asamblarii
Punctele de fixare se aliniaza cu usa vehiculului si orificiile de sticla, contribuind la o instalare precisa
Motoarele cu cuplu ridicat ajuta la prevenirea defectiunilor premature cauzate de conditiile meteorologice nefavorabile sau de legatura uzata
Pentru a asigura o deplasare lina si viteze optime ale geamurilor, motoarele de ridicare sunt construite pentru a se potrivi cu regulatoarele si traseele de sticla pentru usile specifice vehiculului
Respectati cerintele Ford Motor Company privind zgomotul, vibratiile si duritatea (NVH)
Testat pentru durabilitate
Unitatile remanufacturate au piese critice care sunt inlocuite cu componente OE
 

Cum sa remediati un geam blocat de masina

Geamurile nu se ruleaza in sus sau in jos? Exista moduri in jurul asta
 
Daca geamurile masinii tale Ford se blocheaza poate fi un cosmar, indiferent daca se blocheaza in sus sau in jos. Daca se blocheaza, puteti spune la revedere de la cafeaua si operatiunile bancare, iar daca raman blocate, o zi ploioasa se poate inrautati brusc. Indiferent daca aveti geamuri electrice sau geamuri manuale, va puteti da seama de ce nu se vor ridica geamurile dvs. daca urmati cateva sfaturi simple. Daca ai noroc, s-ar putea chiar sa poti face ca geamul blocat sa se urce imediat, fara instrumente speciale de diagnosticare a masinii.

Cum functioneaza geamurile masinii Ford ?

Geamurile auto folosesc o parte numita regulator pentru a le ridica si a le cobori in interiorul canalelor. Geamurile manuale au regulatoare care sunt conectate fizic la manivele, iar rotirea manivela este modul in care ridicati si coborati geamul. Geamurile electrice au regulatoare care sunt conectate la motoare, dar functioneaza pe acelasi principiu de baza.
 
Deoarece geamurile manuale si electrice au componente diferite, ele esueaza si din diferite motive:
Geamuri electrice: Geamurile masinii electrice folosesc de obicei un motor electric reversibil conectat la un regulator pentru a ridica si a cobori geamul. Intrerupatoarele, cablurile si motorul se pot defecta, iar regulatorul se poate bloca sau esua complet.
Geamuri manuale: Geamurile manuale ale masinii folosesc o manivela si un regulator mecanic pentru a ridica si a cobori geamul din interiorul usii. Angrenajele din regulator sau manivela se pot dezlipi, regulatorul se poate indoi si deforma si, de asemenea, regulatorul se poate bloca din cauza frecarii daca lubrifiantul se usuca.
 
Doua moduri de a ridica o fereastra electrica care nu mai functioneaza
In functie de exact ceea ce a esuat, uneori este posibil ca un geam electric sa se ridice dupa ce s-a blocat. Daca comutatorul este in regula si motorul este prost, atunci este posibil sa puteti face ca geamul sa se roteasca pentru ultima data, lovind fizic motorul cu comutatorul tinut in pozitia sus sau inchis.
 
Iata cum sa ridicati un geam electric blocat fara unelte:
Rotiti cheia de contact in pozitia pornit sau accesoriu. Daca celelalte ferestre sunt capabile sa functioneze si poti porni radioul, il ai in pozitia corecta. Apasati si mentineti apasat comutatorul geamului in pozitia inchis sau sus. Este foarte important sa tii butonul apasat si sa te asiguri ca impingi partea care inchide fereastra. Cu butonul geamului apasat, deschideti si apoi trantiti usa masinii. Daca nu functioneaza prima data, il poti incerca de cateva ori. Daca functioneaza si tii butonul apasat, fereastra ar trebui sa se ridice. Fereastra s-ar putea sa fie din calea ei
Daca fereastra scoate un sunet de macinat cand incercati sa o rulati sau puteti auzi motorul functionand, atunci exista o problema cu regulatorul sau este posibil ca geamul sa fi iesit din urma. Este posibil sa puteti derula fereastra urmand acest proces daca fereastra nu este complet in jos:
 • Rotiti cheia de contact in pozitia pentru accesorii.
 • Cu usa deschisa, asezati-va palmele impreuna cu fereastra intre ele.
 • Rugati un ajutor sa apese intrerupatorul geamului.
 • Aplicati presiune pe fereastra cu palmele si incercati sa o ridicati.

Ce poate cauza defectarea ferestrelor electrice?

Exista trei lucruri principale care cauzeaza defectarea geamurilor electrice: sigurante ars, intrerupatoare proaste si motoare arse. De asemenea, este posibil ca regulatorul de geam sa se uzeze, sa se indoaie sau sa se blocheze, desi acest lucru este mai putin frecvent.

Unele dintre aceste probleme sunt destul de usor de rezolvat, in timp ce altele necesita instrumente specializate si pot necesita ajutorul unui profesionist.

Iata cateva sfaturi de baza de depanare pe care sa le incercati atunci cand geamurile dvs. electrice nu se ridica sau coboara:

 • Verificati comutatorul de blocare de siguranta a geamului. Daca comutatorul de blocare este activat, geamurile nu se vor rula in sus sau in jos. Verificati mai intai acest lucru, deoarece este usor sa loviti accidental aceste comutatoare fara sa va dati seama.
 • Verificati sigurantele. Daca niciunul dintre geamuri nu se roteste in sus sau in jos, verificati sigurantele. Inlocuiti sigurantele arse si incercati din nou. Daca siguranta se arde din nou, cautati un scurtcircuit. Nu folositi o siguranta mai mare decat cea recomandata.
 • Apasati comutatorul geamului in sus si in jos si ascultati. Daca auziti un sunet din interiorul usii cand apasati intrerupatorul, inseamna ca comutatorul functioneaza. Motorul geamului electric este probabil prost, sau regulatorul s-ar putea bloca.
 • Apasati comutatorul geamului si urmariti instrumentele de bord. Acesta este un alt mod usor de a exclude o comutare proasta. Daca indicatorul de tensiune de pe bord se misca chiar si cel mai mic cand apasati comutatorul, banuiti ca este un motor defect.
 • Incercati celelalte comutatoare. Daca geamul din partea pasagerului nu se ridica sau se coboara, incercati cu comutatorul principal situat pe partea soferului sau pe consola centrala. Daca functioneaza, atunci comutatorul din partea pasagerului este stricat.

Schimbati comutatoarele daca este posibil. La unele masini, comutatoarele geamurilor sunt toate identice. Acest lucru va permite sa schimbati unul dintr-o fereastra care functioneaza cu o fereastra care nu functioneaza. Daca fereastra incepe sa functioneze cu noul comutator, atunci aveti un comutator prost.

Verificati alimentarea comutatorului. Daca comutatorul are putere si masa, atunci suspectati cablarea sau motorul.

Verificati alimentarea motorului. Daca motorul are putere si masa, iar geamul nu se rostogoleste in sus sau in jos, atunci motorul este stricat.Produse populare PieseFord.ro