Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Transformati aspectul vehiculului dvs Ford cu capace noi pentru roti.

Concepute pentru a completa stilul Ford-ului dvs., capacele noastre pentru roti sunt modalitatea ideala de a face vehiculele echipate cu roti de otel sa fie reparate.
Fabricate din materiale de inalta calitate, capacele originale ale rotilor Ford au suprafete vopsite si sigilate pentru o curatare usoara si au fost dezvoltate pentru a fi rezistente la spalarea auto.
Acestea sunt proiectate avand in vedere siguranta, cu fixari speciale din otel pentru a le mentine fixate in siguranta.
Disponibile ca articole individuale sau ca set de patru, pentru vehiculele actuale si modelele mai vechi, acestea sunt la preturi competitive si vin intr-o gama larga de modele atragatoare. Doar alegeti-va!
 
Transformati aspectul vehiculului dvs. cu capace de roti ale echipamentului original (OE) Ford sau cu garnituri de roata asa cum sunt cunoscute si ele. Ford ofera o gama larga de capace originale pentru vehicule cu roti din tabla, care sunt:
  • Proiectat pentru a se potrivi cu stilul general al vehiculului
  • Fabricat din materiale de inalta calitate
  • Au suprafete vopsite si sigilate, proiectate pentru a fi rezistente la spalarea masinii, pentru o curatare usoara
  • Incorporati fixari speciale din otel pentru a le mentine fixate in siguranta
  • Disponibil ca articole individuale, precum si seturi de patru la preturi competitive

Cum instalez corect capacele rotilor FORD ?

Capacele rotilor sau sunt capace turnate care se potrivesc peste jantele existente din otel ale vehiculului Ford, pentru a imbunatati aspectul jantelor din otel. Motivul pentru care producatorii de vehicule pun capace pentru roti sau capace pentru vehiculele lor este pentru a imbunatati aspectul, la un cost mai mic decat adaugarea de jante scumpe de tip aliaj. Capacele de roata sunt de obicei montate pe vehicule care nu au jantele din aliaj .

Capacele centrale ale rotilor sunt uneori denumite in mod eronat capace de butuc sau capace de roata. Cu toate acestea, capacele de roata si capacele de butuc acopera intreaga roata (acoperire completa), spre deosebire de capacele din centrul rotii care de obicei acopera doar centrul rotii. Cu toate acestea, exista si cateva stiluri de capace pentru centrul rotii care acopera piulitele rotilor. Capacele centrului rotii in majoritatea cazurilor nu se potrivesc generic.

Ce dimensiune am nevoie pentru capacele pentru roti?

Dimensiunea capacului rotii vehiculului dvs. este aceeasi cu dimensiunea anvelopei dvs. Daca vehiculul dvs. are anvelope de 15", dimensiunea capacului dvs. de roata este de 15". Vindem capace de roti NOI, de prima calitate FORD. Oferim, de asemenea, capace noi pentru centrul rotii si o aprovizionare limitata de capace OEM, capace pentru centrul rotii. 

Vor zbura capacele? NU 

Linia noastra de acoperire a rotii foloseste o cleme de otel patentate de ultima ora si/sau retinere a sarmei. Acest sistem ofera cea mai sigura retinere posibila. Daca sunt montate corect pe roata, nu se vor desprinde decat daca trebuie sa le scoateti pentru a schimba o anvelopa. Nota: capacele rotilor si capacele butucului trebuie instalate numai pe rotile din otel pentru o potrivire adecvata si nu sunt proiectate pentru a se fixa corect pe rotile cromate.

De unde stiu ca aceste capace se potrivesc masinii mele?

In 99% din cazuri, capacele de roata sunt interschimbabile intre diferite marci si modele, atata timp cat ramaneti in aceeasi dimensiune a anvelopei. Cu alte cuvinte, linia noastra de acoperire a rotilor se va potrivi cu 99% din toate vehiculele de pe drum in prezent. In majoritatea cazurilor, un capac de roata de 16 inchi se potriveste unui vehicul cu anvelope de 16 inchi. Acelasi lucru este valabil si pentru toate celelalte dimensiuni de roti*. Simtiti-va liber sa alegeti stilul de capac de roata care va atrage din oricare dintre „stilurile generale” din dimensiunea rotii/anvelopei dumneavoastra.

*Cu toate acestea, vechea zicala este „exista o exceptie de la fiecare regula” si in acest caz exceptia sunt cateva vehicule din anii 1980 cu anvelope/roti de 13 inchi.

De exemplu, daca aveti un vehicul cu tractiune fata din anii 1980 cu roti de 13 inchi, ar trebui sa alegeti un stil de acoperire a rotii care este similar cu stilul dvs. actual**, mai ales daca stilul dvs. acal nu are piulite simulate. Acesta este un mod sigur. sa pleci. **(presupunand ca ai avut capace de roata pe vehicul la un moment dat)

In mod obisnuit, capacele de roti si capacele de roti moderne sunt fabricate din plastic. Multe stiluri de capace de roti si capace de butuc au piulite cromate simulate care nu sunt functionale. Singurul scop al piulitelor simulate este de a imbunatati aspectul capacului rotii sau a capacului butucului si de a ascunde piulitele reale ale rotii, care de obicei nu sunt cromate si nu sunt foarte atractive.

 Sunt disponibile capace metalice pentru roti?

Capacele metalice pentru roti sunt aproape invechite chiar si la nivelul echipamentului original. Situatia este similara cu cea a tablourilor de bord metalice care acum sunt invechite, dar candva erau materialul de alegere pentru producatorii de masini. Capacele noastre de roata sunt fabricate din materiale plastice de inalta tehnologie, materialul ales pentru majoritatea producatorilor de masini din lume si a producatorilor de capace de roata. Astazi, piesele interioare si exterioare ale automobilelor, inclusiv panourile caroseriei, sunt fabricate din plastic. De asemenea, va rugam sa retineti ca exista diferite grade de plastic. Comerciantii cu amanuntul „Ave totul” vand de obicei cea mai ieftina limita de calitate pe care o pot cumpara. Capacele noastre pentru roti sunt de calitate profesionala, utilizate si vandute de dealerii de masini si de multi profesionisti care lucreaza pentru dealerii de masini care instaleaza capace de roti. Aceste capace de roata au un strat de baza in 2 trepte/un strat transparent pentru o durabilitate excelenta, in contrast puternic cu ceea ce este adesea vandut in magazinele de vanzare cu amanuntul. Capacele noastre de roti Ford original vor oferi de obicei ani de service fara probleme.

Ce zici de calitatea capacului rotii FORD?

Aceste aspecte importante sunt adesea ascunse de majoritatea consumatorilor. Multi comercianti cu amanuntul „au de toate”, magazine de piese auto si dealeri de capace de roti cu tarif redus vand capace de roti care sunt fabricate din plastice fragile, ieftine, reciclate, care se sparg usor. Motivul pentru care le cumpara pentru a vi le vinde este ca sunt ieftine! Refuzam sa vindem capace de roti de calitate inferioara, capace de butuc si elementele de acoperire a rotilor aferente clientilor nostri.

In schimb, capacurile de roata si capacele noastre de calitate profesionala sunt fabricate 100% din plastic, care au o durabilitate mult mai buna, dar sunt mult mai costisitoare de produs. Se numesc FORD original. Capacele noastre de roti si liniile de capace de butuc au, de asemenea, agenti flexibili scumpi, care nu se gasesc in multe liniii. Acesti agenti flexibili scumpi adaugati asigura performanta pe termen lung in cele mai dure conditii meteorologice. Spre deosebire de marcile ieftine, capacele de roata si capacele noastre de calitate profesionala pot fi indepartate daca este necesar pentru a schimba o anvelopa fara a deteriora capacul sau roata vehiculului dumneavoastra.

In plus, spre deosebire de multe marci ieftine, toate capacele noastre argintii si de culoare dubla folosesc un strat de baza de ultima generatie/sistem de finisare cu strat transparent pentru o durabilitate de lunga durata. Strat de baza / sisteme de vopsea transparenta sunt, de asemenea, utilizate la nivel OEM.Produse populare PieseFord.ro