Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


De ce sa alegeti turbosuflanta originala Ford ?

Piesele pentru motoare asigura potrivirea si functia OE de care aveti nevoie pentru modelele Ford. Si asta nu este surprinzator. 
La urma urmei, au fost proiectate de aceiasi oameni care au proiectat vehiculul. Alegeti calitate si fiabilitate. Alege piesele originale Ford. Nimic nu depaseste un original. Motorcraft si piesele originale Ford sunt concepute pentru vehiculele Ford. Fabricate dupa specificatii stricte, acestea au fost supuse unor teste de laborator si pe drumuri extinse. Acestea sunt construite pentru a ajuta la maximizarea performantei vehiculelor Ford si pentru a oferi increderea ca reparatia  va fi facuta si masina se va comporta ca noua.
 

Avantajul Motorcraft pentru piesele comandate online

Singurul turbocompresor aprobat de Ford disponibil pentru aplicatiile Ford disponibil si in varianta remanufacturat
Produsul este la preturi competitive
Depaseste cerintele riguroase de testare a refabricarii Ford Engineering
Performanta excelenta in toate conditiile de functionare
Sustinuta de o garantie limitata de doi ani cu kilometraj nelimitat
 
Caracteristici ale turbocompresorului Ford in general
Procesul de echilibrare de calitate OEM ajuta la minimizarea zgomotului si vibratiilor
Turbina si compresorul concepute pentru a se potrivi cu performantele OE pentru spor si eficienta
Reglat pentru un raspuns clar al clapetei de acceleratie si un cuplu excelent la nivel inferior
Componente fabricate pe masini de inalta precizie pentru a reduce tolerantele
Proiectat cu componente de inalta calitate pentru performante optime si durabilitate excelenta
Toate garniturile necesare sunt incluse pentru facilitarea instalarii incluse in setul de vanzare acolo unde este cazul sau separat
 

Turbocompresoare originale Ford si modul de functionare

Turbocompresoarele folosesc gazul fierbinte, in expansiune, care iese din orificiul de evacuare pentru a roti o turbina in interiorul 
turbocompresorului locuinte. La randul sau, aceasta roata de turbina actioneaza un arbore cu o turbina similara pe cealalta parte care este folosita pentru a trage aer in carcasa de admisie, comprimati-l si trimiteti-l afara la motor. Practic, turbocompresorul este insarcinat cu alimentarea fortata a motorului mai multa masa de aer decat altfel ar putea ingera intr-un aspirat natural mediu inconjurator. Adesea, un motor de productie si designul turbocompresorului poate duce la un motor capabil a dublarii masei sale de aer. Acest lucru are ca rezultat mai multa putere din masa mai putin mecanica. Cand aerul este comprimat, creeaza caldura. Aerul cald este mai putin dens, ceea ce rezulta cu mai putina putere decat ce aer mai rece si mult mai dens ar produce. Acesta este motivul pentru care avem schimbatoare de caldura (intercooleri) insarcinati cu extragerea caldurii din aceasta aer nou comprimat. Acesti schimbatori de caldura sunt de obicei gasite in fata vehiculului si ar putea fie deasupra, dedesubt sau in fata radiatorului. O serie de furtunuri speciale de inalta presiune si conectarea tubulaturii aisigura presiunea pe intreg sistemul. Fara aceastea sau un furtun spart la Ford-ul tau pot duce la pierderea de putere.
 
Calibrari 
Intern pentru ECM, veti gasi o serie de noi calibrari necesare pentru ca sistemul poate intelege dinamica si le poate controla
cu precizie. Unele dintre functiile tipice de calibrare intern la ECM includ:
• Volumul colectorului de admisie
• Volumul intercoolerului
• Harta eficientei compresoarelor
• Intarziere de deschidere / inchidere a supapei de ocolire
• Limite de presiune
• Limite de flux de aer
• Presiunea de intrare a clapetei (TIP) asteptata
 

Controlul acceleratiei

Astazi, vehiculele folosesc sisteme „acceleratie electronica sau clapeta cu senzor”. Aceste sistemele includ de obicei un ansamblu de pedala de acceleratie care contine un senzor APP. Senzorul APP are doua potentiometre cu doua pante pozitive diferite. Ansamblul APP va avea in total sase fire, doua Semnalele de referinta de 5V, doua retururi de semnal si doua semnale de pozitie a pedalei clapetei de acceleratie. Corpul clapetei de acceleratie va avea de obicei opt circuite unde doua sunt pentru motorul de acceleratie bidirectional. firele ramase suporta doua potentiometre pentru senzorii de pozitie a clapetei de acceleratie. Ambii senzori, cu toate acestea, au pante opuse - una in crestere in tensiune si cealalta descrescatoare. Acestea doua senzorii au, de asemenea, propriul lor semnal de referinta de 5V retur si iesire circuite de semnal. Ca diagnostic varf, cand aveti pante opuse, suma doua iesiri ar trebui sa ramana intotdeauna la fel. Deci daca tu trebuia sa masoare diferentialul cu un scop pe care tu ar trebui sa vada o linie plata undeva intre 0-5V si nu ar trebui sa se schimbe pe masura ce ati accelerat de la inchis la deschis. Daca semnalul se blipeste, atunci v-am descoperit problema.
 

Diagnostic turbosuflanta Ford

Cand aveti o problema la turbocompresor, este intotdeauna o idee buna sa efectuati o scanare completa a vehiculului, astfel incat sa puteti vedea daca exista alte module din retea raportand probleme care ar putea fi relevanta pentru diagnosticare. Daca suntem siguri ca avem nevoie de piese putem intra online pe PieseFord.ro si putem cauta piesele pentru turbosuflanta supape furtune radiatoare intercooler tot ce tine de motorul Ford.
 
De mic, tatal tau ti-a transmis dragostea pentru masini. Petrecerea timpului impreuna in garajul lui lucrand la masini a fost o activitate pretuita pentru amandoi. Tatal tau te-a invatat multe lucruri care au alimentat doar pasiunea ta pentru masini. Prima ta masina a fost un Ford Mustang GT din 1965 la care ati lucrat amandoi impreuna pentru a o pune in functiune. Acel Mustang a fost prima ta dragoste si stiai ca nu vei merge niciodata cu alta masina atata timp cat ai trait. Una dintre modificarile tale preferate la Mustang-ul tau a fost turbocompresorul Ford pe care l-ai adauga la modelele tale mai vechi. Acum continuati aceasta traditie. Dar de ce sa mergi cu un turbocompresor Ford? Un turbocompresor Ford este compus din doua parti; turbina si compresorul. Practic, sunt doua ventilatoare de aer asezate pe acelasi arbore metalic, astfel incat ambele se rotesc impreuna. Turbina va sta in fluxul de evacuare din cilindri. Pe masura ce acesti cilindri sufla gaz fierbinte pe langa palele ventilatorului, se rotesc, iar arborele la care sunt conectati se roteste, de asemenea. Compresorul se afla pe aceeasi turbina si se invarte si el, dar este montat in sistemul de admisie a aerului Ford. Deci, pe masura ce se invarte, atrage aer in masina si il forteaza in cilindri. Admisia de aer Ford este ceea ce contine admisia de aer unde se afla compresorul si este conectata la corpul clapetei.
 
Deci, care sunt unele dintre avantajele si dezavantajele de a avea un turbocompresor Ford, in loc sa spunem un compresor? Avantajele turbocompresorului dvs. Ford vor include cresterea semnificativa a cailor putere pentru acea viteza suplimentara dorita, este posibila o cilindree mai mica a motorului, puteti obtine mult mai multa putere in raport cu dimensiunea motorului, o economie de combustibil mai buna, deoarece motorul mai mic utilizeaza mai putin combustibil, astfel incat veti economisi bani la pompa si, in sfarsit, o eficienta mai mare, deoarece turbocompresoarele consuma energie care se pierde de obicei in motoarele aspirate natural si supraalimentate, ceea ce face ca recuperarea acestei energii sa imbunatateasca eficienta motorului dvs.
 
Sa aruncam o privire la dezavantaje. precum si de a avea un turbocompresor Ford. Este posibil sa aveti intarziere turbo, deoarece turbocompresoarele au nevoie de timp pana la cilindru si ofera un impuls util, ar putea exista un prag de crestere, deoarece turbocompresoarele sunt adesea dimensionate pentru anumite intervale de rotatii pe minut (RPM) in care un debit suficient de gaz de esapament este adecvat pentru a oferi un impuls suplimentar pentru motor. . Este posibil sa aveti, de asemenea, o crestere a puterii in cazul in care atingerea pragului de amplificare ofera o crestere instantanee a puterii, care ar putea compromite tractiunea anvelopei sau poate cauza instabilitate a masinii si, in cele din urma, este posibil sa fie necesar sa va schimbati uleiul de motor mai des. Acest lucru se datoreaza faptului ca turbocompresoarele Ford se incalzesc foarte mult si acceseaza alimentarea cu ulei de motor solicitand mai mult ulei de motor. Deoarece ati luat deja in considerare atat avantajele, cat si dezavantajele si ati ales sa ramaneti cu iubitul turbocompresor Ford, contati pe noi pentru a va ajuta sa obtineti cel mai bun pret atunci cand vine vorba de timpul pentru acel turbocompresor Ford de schimb. Suntem aici pentru a va ajuta cu toate nevoile dvs. de schimb pentru turbina Ford si avem o gama variata de turbocompresoare de schimb care sunt garantate pentru a se potrivi oricarui model Ford


Produse populare PieseFord.ro