Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Releele pentru bujiile incandescente diesel Ford Motorcraft

Sunt proiectate, fabricate si testate integral pentru a indeplini specificatiile si standardele de calitate Ford.

De ce sa cumparati:
 • Releele Motorcraft ofera motoarelor diesel Ford cantitatea corecta de curent pentru incalzire si pornire rapida.
 • Specific pentru aplicatie - nu este o solutie unica.
 • Conectorii OE ofera o instalare rapida si usoara.
 • Singurele piese recomandate de Ford Motor Company pentru vehiculele Ford.

Releele de pornire Motorcraft® sunt cele mai potrivite pentru vehiculele Ford.

Repere includ:
 • Conceput pentru a oferi performante de calitate la care ati asteptat de la produsele Ford Motor Company
 • Releele de pornire se conecteaza direct la circuitul de pornire - nu este nevoie de imbinari sau adaptoare
 • Recomandat de Ford Motor Company

Releele de semnalizare / lumina de avertizare Motorcraft® sunt proiectate pentru potrivirea, forma si functia potrivite.

Repere includ:
 • Testare de durata extinsa specificata de Ford si in conditii de mediu extreme (-40 ° C pana la 85 ° C)
 • Recomandat de Ford Motor Company

Modulele de control al stergatorului Motorcraft® sunt concepute pentru a oferi performanta de calitate pe care v-ati asteptat-o ​​de la produsele Ford Motor Company.

Repere includ:
 • Proiectat pentru a lucra cu sistemele electronice ale vehiculelor Ford 
 • Recomandat de Ford Motor Company

Modulele de aprindere Motorcraft® sunt recomandate de Ford Motor Company pentru utilizare la vehiculele Ford 

Repere includ:
 • Proiectat pentru a functiona sub o gama larga de temperaturi (de la -40 ° la 125 ° C)
 • Ecranat pentru receptie radio sau radio fara zgomot
 • Ajuta la asigurarea faptului ca nu exista declansari premature, greseli sau opriri rezultate din semnale externe tranzitorii
 • Proiectat pentru a indeplini cerintele vehiculului pentru conformitatea cu standardele guvernamentale privind consumul de combustibil si emisiile.
Multe vehicule mai noi au inlocuit, comutatorul traditional de aprindere cu cheie, cu un buton de pornire in cazul FORD este START STOP.
Pe masura ce tehnologia avanseaza, viata noastra devine mai convenabila, dar ne punem si noi in pericol?
Va porni butonul, va fi vreodata perfect? Este putin probabil, dar acesta este modul in care se indreapta industria
 
Deci, o cheie inteligenta, trimite un semnal de securitate codat, catre modulul de control al grupului de propulsie (PCM); prin sistemul de intrare fara cheie al vehiculului; cand fob-ul este in interiorul vehiculului. Aceasta ii spune modulului de control al grupului de propulsie (PCM) ca motorul poate fi pornit in orice moment. Inainte ca motorul sa porneasca, transmisia trebuie sa fie in parcare sau neutru; iar soferul trebuie sa apese si sa tina apasata pedala de frana.
 
Apasand butonul de pornire, trimite o comanda la modulul de control al grupului de propulsie (PCM). Modulul de control al grupului de propulsie (PCM) verifica apoi starea; intrerupatorul de siguranta parcare/neutru si comutatorul pedalei de frana. Daca transmisia este in parcare sau neutru si frana este activata, modulul de control al grupului de propulsie (PCM); apoi trimite o comanda de pornire la motorul de pornire pentru a porni motorul.

Buton de pornire – Sistem de intrare fara cheie Keyless FORD – Motorul nu porneste

Daca motorul nu porneste, atunci cand apasati butonul de pornire; oricare dintre urmatoarele pot impiedica pornirea motorului:
 
Baterie descarcata, in telecomanda inteligenta
Tineti cheia blocata de butonul de pornire. Apoi utilizati fob-ul pentru a apasa butonul de pornire in jos. Acest lucru ar trebui sa permita butonului sa citeasca inductiv codul de securitate din fob; si transmiteti comanda de pornire la modulul de control al grupului de propulsie (PCM). Motorul ar trebui sa porneasca. Inlocuiti bateria descarcata, in interiorul Smart Fob, cu o baterie noua cat mai curand posibil.
 
O baterie de masina descarcata sau descarcata poate impiedica pornirea sau pornirea motorului. Deschideti capota si verificati tensiunea bateriei cu un voltmetru. O baterie care are mai mult de aproximativ 12,4 volti ar trebui sa aiba suficienta tensiune pentru a porni motorul. Daca bateria este descarcata sau descarcata, incercati sa porniti bateria din alt vehicul; sau conectati un incarcator de baterie pentru a reincarca sau a mari bateria. De asemenea, verificati conexiunile cablurilor bateriei, pentru a va asigura ca sunt curate si stranse. Testati bateria pentru a determina starea acesteia.
 
Problema la modulul de control al grupului de propulsie (PCM).
Daca modulul de control al grupului de propulsie (PCM) are o defectiune interna; sau exista o problema cu sistemul antifurt (cum ar fi nu citirea corecta a fob-ului; sau codurile de securitate s-au desincronizat); va fi necesar un diagnostic suplimentar pentru a determina problema, cu butonul de pornire. Poate exista o problema de programare; sau o defectiune a sistemului de intrare fara cheie; sau modul de intrare fara cheie care directioneaza semnalul de securitate catre modulul de control al grupului de propulsie (PCM). In consecinta, veti avea nevoie de un instrument de scanare de calitate profesionala, cu capacitate bidirectionala si de reprogramare.
 
Electromotorul
Daca demarorul sau releul, modulul sau solenoidul care alimenteaza demarorul este defect; demarorul nu va porni motorul. Incercati sa sariti direct demarorul, pentru a vedea daca porneste motorul. Acest lucru va va spune daca demarorul functioneaza. Demarorul poate fi, de asemenea, scos si dus la un magazin de piese auto, care are un tester de pornire. Daca testul demarorului este prost, aveti nevoie de un demaror nou. Daca testeaza bine, problema nu este pornirea, ci probabil un modul de pornire, releu sau solenoid prost. Asigurati-va ca inspectati toate cablurile si firele care se conecteaza la demaror. Conexiuni ale cablurilor slabite, corodate sau deteriorate; poate impiedica pornirea unui demaror bun, cu un buton de pornire.
 
Siguranta arsa
 
De fapt, acesta ar trebui sa fie unul dintre primele lucruri de verificat. Localizati centrul de alimentare sub capota si verificati daca exista sigurante arse in circuitul de pornire. Inlocuiti dupa cum este necesar (inlocuiti intotdeauna cu siguranta de aceeasi capacitate de amperi).
 
Concluzie
Asadar, singura diferenta reala dintre un sistem de pornire cu buton si un comutator conventional de aprindere cu cheie este aceea ca; nu ai nevoie de cheie, pentru a inchide circuitul la contact. Butonul face asta. De asemenea, apasarea butonului face acelasi lucru ca si rotirea cheii. In cele din urma.

Ce ar trebui sa faci cand motorul FORD invarte, dar nu porneste.

Daca motorul porneste normal, dar nu porneste; cel putin stii ca bateria ta este buna si demarorul functioneaza.

Deci, inainte ca masina sa nu porneasca, ai observat ceva iesit din comun; cum ar fi putere scazuta sau o lumina de verificare a motorului?

Scanteie / Combustibil / Conpresie

In consecinta, daca vreuna dintre cele trei lipseste, motorul dvs. nu va porni.

Sa incepem cu bujia FORD

(NOTĂ: Dacă aveți fise bujii desigur). Pentru a face un test rapid pentru scânteie; scoateți o bujie sau folosiți o bujie suplimentară în trusa de scule. Atașați bujia la firul bujiei. Acum, utilizați un cablu jumper și atașați un capăt la bujie; iar celălalt la borna negativă a bateriei. În cele din urmă, încercați să întoarceți demarorul și să vedeți dacă bujia pornește. În consecință, dacă ștecherul nu se declanșează, pot apărea și alte probleme.

Alte cauze posibile includ:

 • Modul de aprindere defect
 • PCM
 • Distribuitor
 • Comutator de aprindere
 • Comutator de siguranță neutru
 • Bobina de aprindere
 • Sistem antifurt
 • Modulul ECU
 • Senzor de poziție cu came sau arbore cotit

Daca masina dvs. are oricare dintre acestea, puteti verifica daca exista scantei urmand acesti pasi:

 • Scoateti un fisa de bujie sau o bobina de la bujie.
 • Conectati un tester de scantei la firul sau la bobina.
 • Fixati testerul de priza la o masa buna.
 • Pune pe cineva sa porneasca motorul in timp ce cauti scanteia.
 • Repetati pentru fiecare cilindru.

Pentru orice cilindru/fisa de sarma/bobina care nu genereaza o scanteie solida; utilizati un multimetru sau o lumina de testare pentru a verifica prezenta puterii la bobina atunci cand porniti motorul.

Daca nu este detectata nicio putere, localizati senzorul (senzorii) came/manivela si testati-i pentru putere; si pentru deschidere si inchidere pe masura ce motorul porneste.

Faceti un test de compresie. Daca faci un test de compresie, trebuie sa ai cel putin; 125 lbs. de compresie pentru ca motorul sa functioneze. Daca aveti o compresie buna in toti cilindrii, cu exceptia unui singur; va functiona in continuare, dar va rata un cilindru.

Alte cauze posibile includ:

 • Cureaua sau lantul de distributie rupte sau alunecate
 • Supape arse sau indoite
 • Pistonuri sau inele uzate sau deteriorate
 • Arborele cu came sau arborele cotit spart

De asemenea, defecte la alte sisteme, nu doar probleme de aprindere, combustibil sau compresie; poate impiedica pornirea motorului, chiar daca motorul porneste. In consecinta, o componenta a sistemului in sine poate fi defecta; sau poate exista o problema cu conectorul sau cablajul sau.Produse populare PieseFord.ro