Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Filtrele de combustibil pentru motoare Ford

Sunt proiectate pentru a mentine particulele daunatoare in afara sistemului de combustibil pentru a contribui la prelungirea duratei de viata a unui vehicul Ford

 
De ce sa cumparati:
Fiecare filtru de combustibil Motorcraft ofera calitatea si performanta pentru care este cunoscuta Ford Motor Company. Filtrele pentru motoare sunt singurele filtre recomandate pentru vehiculele Ford
Ajuta la prevenirea blocarii, pornirii slabe si potentiale defectiuni ale motorului.
Ajuta la imbunatatirea performantei vehiculului asigurand un debit uniform de motorina
Ajuta la blocarea impuritatilor si a contaminantilor din rezervorul de combustibil sau de gaz inainte ca acestia sa poata intra in motor sau sa infunde injectorele.
Compatibil cu combustibil flexibil acolo unde este necesar
Carcasa din otel inoxidabil din seria 300 ofera o rezistenta excelenta la coroziune.
Indeparteaza 99,9% din particule de 20 microni sau mai mari.
Conectorul si saibele de sprijin sunt lipite pentru o durabilitate si o rezistenta sporite.
Testarea ciclului termic efectuata pentru a asigura performante la temperaturi extreme de la -40 la 150 grade celsius
Proiectat pentru a indeplini specificatiile stricte ale SAE. 

Singurele filtre de combustibil recomandate de Ford Motor Company

Ajutati la prevenirea blocarii, pornirii slabe si potentiale defectiuni ale motorului
Contribuiti la imbunatatirea performantei vehiculului asigurand un debit uniform de combustibil
Ajutati la blocarea impuritatilor si a contaminantilor din rezervorul de combustibil sau de gaz inainte ca acestia sa poata patrunde in motor sau sa va infunde injectorele
Carcasa din otel inoxidabil din seria 300 ofera o rezistenta excelenta la coroziune dupa caz sau hartie
Indeparteaza 90% din particule de 20 microni sau mai mari
Conectorul si saibele de sprijin sunt lipite pentru o durabilitate si o rezistenta sporite
 
Filtre de combustibil Omnicraft gama noua Ford
Piese de calitate in care puteti avea incredere
Omnicraft este marca exclusiva de piese „Licenta” de piese de schimb premium. Cu peste un secol de patrimoniu pe care sa-l construiti, Omnicraft ofera o calitate si o potrivire excelente si este o alegere preferata de tehnicieni profesionisti in domeniul auto.
 
Avantajul Omnicraft
Disponibil pentru majoritatea vehiculelor care nu sunt Ford sau anumite modele Ford care sunt inrudite cu alte aplicatii non Ford
Fabricat la standarde stricte de calitate inginereasca
Ajutati la prevenirea blocarii, pornirii slabe si potentiale defectiuni ale motorului
Recomandat de Ford Motor Company. Ca parte a familiei de piese Ford, Omnicraft vine intarit cu patrimoniul de incredere al marcii Ford si cu garantia calitatii 

Caracteristici ale filtrului de combustibil Omnicraft

Ofera medii filtrante eficiente pentru a ajuta la blocarea impuritatilor si a contaminantilor din rezervorul de combustibil sau de gaz inainte ca acestia sa poata patrunde in motor sau sa infunde injectorele
Protejeaza motorul de abrazivul care cauzeaza uzura
Conceput pentru motoarele de astazi 

Exista o serie de lucruri importante de luat in considerare atunci cand alegeti un filtru de combustibil pentru un motor diesel. 

Poate ca cel mai important factor in alegerea unui filtru de combustibil este sa va asigurati ca filtrul a fost construit special pentru acel motor diesel. De exemplu, filtrele de combustibil Motorcraft® sunt construite special pentru motoarele diesel Ford. Deoarece filtrele de combustibil Motorcraft indeplinesc specificatiile OE solicitante, inclusiv cele mai recente imbunatatiri tehnice Ford, puteti avea incredere ca pot ajuta un motor diesel Ford sa-si atinga performantele maxime.
 
Ce sa stiti despre contaminantii cu motorina
 
Oricine a lucrat la motoarele diesel stie cat de sensibili sunt la contaminanti. Cele cinci contaminanti majori care afecteaza in mod obisnuit motoarele diesel sunt apa, praful mineral, particulele de metal, funinginea si cresterea organica de ceara / parafina-microbiana. Oricare dintre acesti contaminanti poate deteriora grav un motor diesel.
 
Modul in care proiectarea unui filtru de combustibil Motorcraft protejeaza un motor diesel
 
Plasa de plastic hidrofoba din filtrul primar si stratul special de pasla coalescenta din filtrul secundar elimina peste 98% din apa care trece prin filtru. Alte filtre de aftermarket nu au functionat la fel de bine la testare, oferind doar 65% - 81,2% eficienta de eliminare a apei, punand in pericol motorul dvs. diesel.
 
In plus, filtrul de motorina Motorcraft este construit cu rasini conductoare pentru a ajuta la descarcarea electrostatica.
 
Longevitate imbunatatita si zgomot redus al pompei de combustibil. Filtrul de motorina Motorcraft contine orificii de purjare a aerului in cutia de filtru care nu sunt prezente sau obstructionate la ofertele de filtru de schimb. Orificiile de aerisire calibrate permit degazarea, ceea ce ajuta la imbunatatirea longevitatii si la reducerea zgomotului pompei de combustibil.
 
Filtrare optima cu debit optim de combustibil. Pentru ca un motor diesel sa functioneze la maximum, filtrul de combustibil trebuie sa protejeze motorul impotriva deteriorarii contaminantilor, fara a restrictiona fluxul de combustibil catre motor. Designul avansat al unui filtru de combustibil Motorcraft ofera un echilibru intre filtrarea eficienta, filtrand toti cei cinci contaminanti principali ai combustibilului diesel, beneficiind de capacitatea optimizata de combustibil. Rezultatul este un motor diesel capabil sa-si atinga performantele maxime.
 
Reducerea surselor de aprindere nedorite. Pentru a aborda posibilitatea surselor de aprindere nedorite, filtrele de combustibil Motorcraft prezinta o rasina conductiva care disipa electricitatea statica, reducand sansele de degradare a plasticului si / sau coroziune, care ar putea duce la aprindere spontana. Filtrele de concurenta de pe piata aftermarket utilizeaza rasina standard, nu conductiva, care nu asigura descarcarea electrostatica necesara, punand motorul la un risc crescut. * 

Mai multa suprafata de filtrare!

Filtrul de motorina Motorcraft pentru motorul Diesel are o suprafata a filtrului cu 20% mai mare decat cea a filtrului standard de aftermarket. Suprafata redusa a filtrului filtrelor de aftermarket duce la reducerea duratei de viata si afecteaza performanta pornirii la rece. *
 
Filtre de combustibil Ford
Filtrele de combustibil originale au fost dezvoltate pentru a proteja aplicația specifică a sistemului de combustibil de praf și apă, contribuind la asigurarea unei durate de viață îndelungate a componentelor motorului.
 

5 fapte interesante despre Ford

In 1913, Ford Motor Company a fost prima care a inceput asamblarea liniei de masini. In ianuarie 1914, Henry Ford a introdus ziua de lucru de 8 ore si, in acelasi timp, a crescut salariul de la ture de la 3 USD la 5 USD. Drept urmare, multi mecanici cu experienta din toata tara si-au luat un loc de munca acolo, ceea ce a ajutat compania sa creasca drastic productivitatea si sa mareasca profiturile de doua ori in doi ani. 
Ford Motor Company a fost creatorul propriului campionat numit Formula Ford, care si-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare in 2017. Echipele-concurenti isi pot proiecta propria caroserie, dar trebuie sa foloseasca doar motoare Duratec de 1.6L cu o putere de 150 CP.
Ford GT a fost listat in Cartea Recordurilor Guinness: viteza maxima a masinii sport a fost de 455,8 km/h. Aceasta a facut-o cea mai rapida masina pentru drumurile de acces public.La Salonul Auto International de la Detroit in 2010, Ford Fusion Hybrid a fost anuntat cea mai buna masina a anului si, de asemenea, premiat drept cea mai eficienta masina din SUA.

Semne că Aveți Nevoie Urgentă de un Nou Filtru de Combustibil pentru Ford

Filtrul de combustibil poate părea o componentă mai puțin interesantă pentru pasionații de mașini, însă funcția sa este esențială pentru bunăstarea vehiculului dumneavoastră. Fără un filtru adecvat, combustibilul poate fi contaminat de impurități precum murdărie și aschii de vopsea. Rolul acestui filtru nu se rezumă doar la protejarea pompei de combustibil și a injectoarelor, ci contribuie și semnificativ la asigurarea unei eficiențe maxime în consumul de combustibil. De multe ori, importanța filtrului de combustibil, fie diesel, fie benzină, poate fi ușor neglijată, ceea ce poate duce la întârzieri prea mari înainte de înlocuirea acestuia cu unul nou.

Cinci Semne Clare că Este Timpul pentru un Nou Filtru de Combustibil:

  1. Motorul tremură în timpul mersului în gol: Dacă la oprirea la semafor sau la staționare, motorul rămâne nestatornic, aceasta ar putea indica o obstrucție a fluxului de combustibil, iar un filtru înfundat ar putea fi motivul.

  2. Dificultate la pornirea motorului: Există numeroase motive pentru care motorul nu pornește, dar incapacitatea acestuia de a consuma combustibil poate fi unul dintre acestea. Observând deja simptomele unei probleme în distribuția combustibilului înainte de pornire, filtrul de combustibil poate fi suspectat.

  3. Dificultate la pornire sau motorul pornește greu: Atunci când există un blocaj parțial, nu unul complet, mașina poate porni, dar nu fără efort. În acest caz, este crucial să rezolvați problema rapid pentru a evita situații de blocare ulterioare.

  4. Motorul se oprește în timpul mersului: Dacă observați că mașina întâmpină probleme în distribuția combustibilului și brusc sunteți blocat pe marginea drumului, acest lucru ar putea indica o problemă cu filtrul de combustibil.

  5. Probleme la viteze mici: Dacă motorul pare să primească combustibil eficient pe autostradă, dar începe să tremure la ieșirea de pe alee sau când accelerați după ce semaforul devine verde, acesta este un alt semn că filtrul ar putea fi problema.

Simptomele Unui Filtru de Combustibil Defect:

După ce ați identificat un filtru de combustibil defect, consultați un mecanic pentru înlocuirea acestuia. Simptomele asociate cu un filtru de combustibil defect includ:

  • Motor care se oprește sau funcționează în mod necorespunzător în timpul condusului, în special la accelerare.
  • Motorul nu rămâne în mersul în gol.
  • Scădere a puterii mașinii.
  • Imposibilitatea pornirii mașinii.
  • Aprinderea becului de verificare a motorului.

Pentru a afla mai multe despre momentul și necesitatea înlocuirii filtrului, consultați manualul de utilizare. Ford recomandă schimbarea filtrului la fiecare doi ani sau la fiecare 12.000-15.000 km, însă multe ateliere auto sugerează înlocuirea acestuia la fiecare 10.000 km pentru o siguranță sporită.

Asigurați-vă că înlocuiți filtrul în conformitate cu indicațiile și alegând produsele recomandate de Ford, menite să prevină blocarea, să asigure porniri fluide și să evite defectările motorului. Este o piesă mică, dar esențială pentru performanța și durabilitatea vehiculului dumneavoastră.

Sfat important: chiar și fără aceste simptome, puteți verifica rapid calitatea filtrului de combustibil suflând în el. Dacă aerul trece, este în regulă. În caz contrar, va trebui să înlocuiți filtrul.

Pentru a înlocui filtrul, consultați locația acestuia în vehiculul dvs. - aceasta poate varia de la modele vechi, unde filtrul se găsește între rezervorul de combustibil și motor, până la modele mai noi, în care filtrul poate fi plasat în interiorul rezervorului de combustibil, fiind mai dificil de înlocuit. Ați putea solicita ajutorul unui mecanic pentru a face acest lucru corect și eficient.


Produse populare PieseFord.ro