Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Piesele aftermarket nu sunt acoperite de garantia service Ford

Lampa stop semnalizatoare stopuri

In plus, orice deteriorare sau esec al unei Piese Ford cauzata de instalarea sau performanta necorespunzatoare a unei piese aftermarket nu este acoperita de Ford. Noua piesa de service a autovehiculului companiei Ford Motor Company sau garantia de coroziune sau orice varietate a Ford Extended
 
Planul de servicii.
Cu toate acestea, utilizarea unei piese de imitatie de caroserie pentru repararea coliziunii nu anuleaza, in sine, garantia masinii
Piesa de service a vehiculului noua companie sau garantia de coroziune sau orice varietate a serviciului  garantie. Acoperirile de garantie pentru restul vehiculului, cu exceptia piesei imitate in sine, raman in vigoare. Ford considera ca interesele proprietarilor de vehicule si ale reparatorilor de caroserie sunt cel mai bine protejate atunci cand autenticul Ford piesele de schimb de caroserie sunt utilizate pentru a repara daunele cauzate de coliziune.
 
Parbrizul dvs. OEM este conceput pentru a se integra cu sisteme de camere care informeaza totul, de la avertizari de iesire a benzii pana la franare autonoma pana la senzori de ploaie. Un parbriz cu diferente de forma, grosime sau alte specificatii poate afecta calibrarile camerei si poate afecta siguranta.
 
Sticla acustica SoundScreen® inmoaie semnificativ zgomotul provenit de la motor, anvelope si vant in timpul conducerii - contribuind la imbunatatirea experientei generale a cabinei. Parbrizele de pe piata pieselor de schimb nu au acelasi strat de strat asurzitor de zgomot la nivel inalt pe care il veti gasi cu un parbriz OEM.
 
Cand un airbag este activat intr-un accident, un parbriz OEM este proiectat sa ramana in cadru pentru a ajuta la mentinerea integritatii structurale a vehiculului. Daca unghiul si specificatiile nu sunt aceleasi cu parbrizul original, poate exista un risc mai mare de detasare a parbrizului - reducand eficacitatea airbagului.
 
Deteriorarea tablelor este mai mult decat cosmetica. Tablele metalice protejeaza piesele si sistemele extrem de avansate din usile, acoperisul, bare de protectie si multe altele. Asigurati-va ca un centru de coliziune de renume inspecteaza daunele din tabla pentru a va asigura ca nu este altceva decat o dantura care poate fi lovita. Vehiculele mai noi folosesc tabla de inalta rezistenta, cum ar fi aluminiu de calitate militara. Furnizorii de piese de schimb aftermarket nu sunt echipati ca Ford pentru a reproduce acest metal. Inlocuiti partile caroseriei deteriorate sau uzate cu altele noi. Fie ca este vorba de o bara de protectie noua sau de grila pe care o cautati sau de orice parte a ornamentelor interioare, aici le gasiti. Explorati gama noastra de parti ale caroseriei si gasiti inlocuitori care se potrivesc perfect
 

Iluminat stopuri lampi semnalizatoarele Ford

Luminile contrafacute nu ofera o iluminare suficienta pentru conducerea pe timp de noapte ceruta de autoritatile de reglementare si deseori nu reusesc testele de caldura, plastic, coroziune, praf, umiditate si vibratii solicitate de autoritatile de reglementare. Aceste piese functioneaza impreuna asa cum au intentionat inginerii Ford sa asigure potrivirea, functionarea si cel mai important, siguranta. Folosirea pieselor de caroserie Ford pentru a repara vehiculul va garanteaza ca va avea aceleasi caracteristici de performanta structurala ca si la piesele originale, oferindu-va liniste sufleteasca in cazul unei coliziuni ulterioare.
 
Lămpi și lentile spate Ford
  • Potriviți specificațiile originale de producție
  • Se potrivesc excelent și finisaj pe masura
  • Testat întotdeauna pentru a asigura performanța acestora, așa cum se specifică în specificațiile Ford
  • Potriviți calitatea, măsurătorile și toleranțele pieselor montate din fabrică
  • Poate fi montat în timpul specificat pentru reparații
  • Garanția Ford Parts
  • Ușor de identificat chiar și după montarea unei mărci Ford foarte vizibile pe piesele de coliziune majore

De ce sa folositi piese de caroserie Ford originale?

Achizitionarea de piese Ford originale pentru vehiculul dvs. nu a fost niciodata mai usoara, scutindu-va de stresul impovarat de obicei cu aprovizionarea cu piese de schimb care ar putea sa nu se potriveasca corect, pentru a va asigura ca vehiculul dumneavoastra este la mainile capabile ale PieseFORD.ro . Prin gama noastra cuprinzatoare de servicii de mai jos, puteti fi sigur ca veti gasi piesa de schimb exacta pentru orice lucrare de intretinere sau reparatie care s-ar putea prezenta pe durata de viata a masinii dvs in magazinul nostru Ford lansat recent.

Piese de echipament original Ford

Proiectate conform specificatiilor exacte, piesele de echipament original Ford (OE) respecta toata legislatia europeana referitoare la standardele de siguranta si de mediu, asigurand in acelasi timp un raport calitate-pret excelent si o potrivire pentru prima data garantata atunci cand sunt montate de dealerul local Ford. Piesele OE Ford sunt singura modalitate prin care poti fi sigur ca ceea ce primesti va fi un inlocuitor nou-nout, testat temeinic, fabricat din fabrica, acoperit de garantia noastra paneuropeana cuprinzatoare pentru piese si accesorii, ajutand la protejarea sigurantei tale si pasagerii tai.

Piese Ford Motorcraft®

Piesele Ford Motorcraft® sunt produse remanufacturate care ofera aplicatii specifice vehiculelor de inalta calitate pentru vehiculele Ford la preturi competitive, in special pentru reparatiile modelelor mai vechi. Toate piesele trebuie sa treaca prin verificari stricte de calitate prin respectarea specificatiilor Ford stricte pe tot parcursul procesului de remanufactura, mentinand astfel garantia pentru echipamentul original (OE). Ford este mandru de acreditarile sale ecologice; ca atare, muncim din greu pentru a economisi energie valoroasa oriunde putem in timpul acestui proces de regenerare. Facand acest lucru, nu numai ca participam in mod activ la a contribui la conservarea mediului la nivel global, ci si aducem aceste economii clientilor nostri. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina Ford Motorcraft.

Piese Ford online

Piesele originale Ford sunt acum disponibile online, reprezentand o schimbare interesanta in modul in care clientii nostri pot acum sa rasfoiasca si sa cumpere piese originale pentru echipamente originale (OE) si Motorcraft, toate acoperite de garantia noastra superba si cuprinzatoare paneuropeana pentru piese si accesorii. Aprobati de Ford, clientii au siguranta ca stie ca miile de articole din stoc sunt piese OE 100% garantate, fiecare expediata direct de la Centrul de distributie de piese Ford din Romania, cu retailerii nostri aprobati Ford la indemana pentru a va ajuta daca exista vreo indoiala cu privire la potrivire.

Caracteristicile masinilor Ford

Exteriorul si interiorul masinilor Ford sunt dezvoltate tinand cont de conditiile de iluminare care se modifica in timpul zilei. Specialistii companiei fac tot posibilul pentru a face masinile la fel de atractive in orice conditii meteorologice si pentru a preveni ca elementele interioare sa deranjeze si sa deranjeze soferul in timpul conducerii. In timpul productiei de modele moderne, compania se concentreaza pe economia de combustibil si pe respectarea mediului. De exemplu, Ford Mondeo de ultima generatie cu motor diesel de 1,8L, in afara de consumul redus de combustibil, emite cu 20% mai putin dioxid de carbon decat primul. In timp ce cea mai noua tehnologie Ford Flexifuel, bazata pe bioetanol, permite reducerea emisiilor de CO2 in atmosfera cu 30-80% in comparatie cu tipurile de combustibil traditionale. Deci, de exemplu, masinile Ford Flexifuel si Ford C-Max Flexifuel, care functioneaza cu combustibil E85, pot fi numite fara indoiala modele ecologice.

Compania acorda o atentie deosebita sigurantei pasagerilor. A fost primul care a adoptat centurile de siguranta gonflabile, cu care sunt echipate scaunele din spate ale modelelor Flex, Fusion, Mondeo si altele.

Acum nu este nicio problema sa cumparati profitabil piese de schimb pentru Ford ! Preturile mici si promotiile regulate detinute de magazinul nostru online va vor ajuta sa economisiti semnificativ la fiecare achizitie!

Evoluția Iluminatului Auto și Semnalizare Rutieră

Istoria Iluminatului Auto

Primele vehicule rutiere au folosit lampi cu combustibil înainte de a avea acces la iluminatul electric. Modelul Ford T a utilizat lampi din carbura pentru faruri și lampi cu ulei pentru lampile de stop. Iluminarea complet electrică nu a devenit o caracteristică standard până la câțiva ani după introducerea sa. Dinamo pentru farurile auto au fost montate pentru prima dată în jurul anului 1908, devenind obișnuite în automobilele anilor 1920.

Florence Lawrence, o stea a filmului mut, este adesea creditată cu proiectarea primului "brat de semnalizare automată", precursor al semnalizatorului modern, împreună cu primul semnal de frână mecanic. Cu toate acestea, ea nu a brevetat aceste invenții și, în consecință, nu a primit niciun credit sau profit pentru ele.

Lampile de stop și lampile de frână au fost introduse în jurul anului 1915, iar până în 1919, farurile "dip" erau disponibile. Farul cu fascicul etans a fost introdus în 1936 și standardizat ca singurul tip acceptabil în SUA în 1940. Semnalizatoarele auto-anulabile au fost dezvoltate în 1940, iar până în 1945, farurile și semnalizările au fost integrate în caroseria mașinii.

Sursele de lumină cu far halogen au fost dezvoltate în Europa în anii 1960, iar farurile HID au fost produse începând cu 1991. În 1993, primele lampi de frână cu LED-uri au fost instalate pe automobilele de serie, iar farurile cu LED-uri au fost introduse în primul deceniu al secolului XXI.

Lampile de Stop și Semnalizarea Rutieră

Lampi de Pozitie Spate (Lampi de Stop)

Vizibilitatea pentru partea din spate a unui vehicul Ford este asigurată de lampile de stop Acestea sunt necesare pentru a produce doar lumină roșie și pentru a fi conectate astfel încât să fie aprinse ori de câte ori sunt activate lampile de pozitie din fata, inclusiv atunci când farurile sunt aprinse. Lampile de pozitie spate pot fi combinate cu lampile de stop ale vehiculului sau separate de ele.

Reglementările la nivel mondial stipulează rapoarte minime de intensitate între modurile luminos (stop) și slab (poziția spate), astfel încât un vehicul care afișează lampile de pozitie spate să nu fie interpretat greșit ca afișând lampile de stop și invers.

Lampi de Stop (Lumini de Frână)

Luminile spate rosii, mai strălucitoare decât lampile de pozitie spate, sunt activate atunci când șoferul acționează frânele vehiculului. Acestea sunt numite în mod formal lampi de stop în standardele și reglementările tehnice și în Convenția de la Viena privind circulația rutieră.

Lampa de stop cu montare înaltă centrală (CHMSL) este necesară în mai multe țări. CHMSL este destinată să ofere un avertisment șoferilor atunci când vederea asupra lampilor de stop stânga și dreapta ale vehiculului este blocată de alte vehicule.

Alte Tipuri de Iluminat Rutier

Lampi de Ceață Față și Spate

Lampile de ceată din față oferă un fascicul de lumină larg, util în condiții de vizibilitate redusă din cauza ploii, ceții sau zăpezii. Cele galbene selective sunt adesea disponibile ca opțiuni cosmetice în multe țări.

LED-uri în Iluminatul Auto

LED-urile sunt din ce în ce mai utilizate în iluminatul auto datorită duratei lor de viață lungi și rezistenței la vibrații. Ele oferă un potențial beneficiu în siguranță, crescând la intensitate maximă mai rapid decât becurile cu incandescentă, oferind mai mult timp șoferilor din spate pentru a reacționa la frânare.

Concluzie

Evoluția iluminatului auto și a semnalizării rutiere a trecut printr-o serie de inovații, de la lampi cu combustibil la LED-uri, aducând îmbunătățiri în vizibilitate și siguranță pe drumurile din întreaga lume.

 Produse populare PieseFord.ro