Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Te rugam sa selectezi masina ta Ford pentru a putea vizualiza produsele adecvate.


Supapa EGR Ford ajuta la mentinerea emisiilor si performantei motorului

Piese de schimb OE direct-fit - acestea sunt aceleasi care au venit din fabrica
Componentele interne din otel inoxidabil si infasurarile si conexiunile din cupru incapsulate (in supape electronice) ajuta la protejarea supapei de mediul sau de operare dur si asigura o functionare precisa
Fortele mari de deschidere si inchidere minimizeaza efectele coroziunii si reduc timpul de raspuns la deschidere si inchidere, oferind un control mai precis al emisiilor
Designul robust ajuta la asigurarea duratei de functionare lungi si a performantei maxime pentru controlul emisiilor
 
Testat pentru a respecta standardele riguroase de inginerie Ford
Dupa trecerea testelor functionale si de durabilitate, supapele sunt testate extensiv in vehicul pentru a se asigura ca functioneaza in armonie cu intregul motor si sistemul de control al emisiilor
Supus la numeroase teste functionale si de mediu
Testarea extinsa a mediului ajuta la asigurarea
Supapele EGR Motorcraft functioneaza asa cum sunt proiectate in conditii de operare extrem de dure
 

Senzorii DPFE (diferentiali de presiune electronica) sunt o parte integranta a sistemului EGR (recirculare gaze de esapament).

Senzorul DPFE furnizeaza informatii modulului de control al grupului de propulsie (PCM) pentru a-i spune cat de mult gaz de evacuare curge prin sistem. PCM foloseste aceste informatii pentru a controla supapa EGR si alti factori pentru a optimiza performanta si emisiile motorului.
 
Caracteristici ale senzorului Motorcraft DPFE
Respecta toate specificatiile Ford OE pentru a asigura performante si durabilitate optime
Proiectat pentru o durata lunga de viata in conditii dure de sub capota
Specificatie test de durabilitate - 10 ani / 100.000 km
Performanta OE poate insemna mai putine reveniri din cauza verificarii luminilor motorului sau a altor probleme de conducere
Proiectat si calibrat ca parte integranta a intregului sistem de emisii, astfel incat sa functioneze in armonie cu alte componente pentru a oferi cea mai buna performanta de conducere posibila si economie de combustibil
Conectorii electrici OE asigura o fixare sigilata si sigura
 
Senzorii DPFE Motorcraft sunt supusi unei testari amanuntite
Testare cheie a duratei de viata - In plus fata de toate testele dovedite, Motorcraft DPFE sunt testate pentru o durata de viata de 10 ani / 100.000 mile (400 milioane cicluri de presiune minime) in aplicatia vehiculului si a motorului pentru care au fost proiectate
Fiecare senzor DPFE sufera 22 de teste de performanta, electricitate, fiabilitate si durabilitate in timpul procedurii de validare si in productie
Senzorii Motorcraft® DPFE sunt singurii recomandati de Ford Motor Company pentru utilizarea la vehiculele Ford si Lincoln. Repere includ:
 
Ajuta la asigurarea performantei si durabilitatii optime
Functioneaza cu alti senzori de emisie ai vehiculului pentru a oferi o eficienta optima a combustibilului si emisii
Respectarea specificatiilor OE ajuta la minimizarea reparatiilor repetate si avertismentelor false „Check engine”
Designul include inovatii si upgrade-uri OE
Acoperire 100% a vehiculelor Ford acolo unde este cazul
 
Supapa EGR a masinii tale FORD joaca un rol important in a ajuta mediul inconjurator, dar majoritatea proprietarilor de masini nu stiu ce face cu adevarat. De fapt, probabil ca nu ati auzit niciodata de o supapa EGR pana acum. Daca este cazul, nu veti sti cum sa identificati semnele ca supapa dvs. se defecteaza, ceea ce ar putea duce la o poluare inutila. Din fericire pentru tine, PieseFORD.ro este un expert in toate lucrurile legate de masina, asa ca iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre supapa EGR a masinii tale Ford.
 
Inainte de a va spune despre rolul supapei dvs. EGR si despre cum sa va dati seama daca a dvs. este defect, permiteti-ne sa ne prezentam! PieseFORD.ro este o companie, care se angajeaza sa imbunatateasca experienta de reparatii auto pentru proprietarii de masini din toata tara. Aceasta industrie are o reputatie proasta si suntem aici pentru a schimba asta definitiv! Suntem singura solutie auto de incredere pe care proprietarii de masini se pot baza, indiferent daca au nevoie de o simpla schimbare a uleiului sau de o inlocuire mai complexa a bateriei. Indiferent de ce ai nevoie, suntem aici pentru tine ! Dar fara alte prelungiri, sa vorbim despre supapa EGR a masinii tale !
 

Functia supapei EGR din masina dvs Ford

EGR inseamna recirculare a gazelor de esapament si, pe scurt, exact asta face supapa EGR in masina ta. Minimizeaza oxizii nocivi de azot (NOx) care ies din teava de evacuare a masinii tale. Pentru a face acest lucru, EGR permite ca unele dintre gazele de esapament sa intre in sistem si utilizeaza reactii chimice pentru a reduce productia de gaz NOx. Supapa limiteaza cantitatea de oxigen care vine in contact cu gazul si are ca rezultat o temperatura de ardere mai scazuta. Cu mai putin oxigen si o temperatura de ardere mai scazuta, productia de NOx poate fi redusa cu pana la 70%.
 
Pe langa reducerea productiei de NOx, poate ajuta motoarele cu injectie directa pe benzina sa reduca pierderile prin pompare si sa imbunatateasca eficienta. Daca masina dvs. are un motor diesel, aceasta poate reduce ciocanirea motorinei in timpul mersului la ralanti.
 
Supapa EGR are doua setari principale, deschis si inchis. Supapa poate fi, de asemenea, partial deschisa si partial inchisa, in functie de modul in care functioneaza. Cand masina este la ralanti sau se misca cu o viteza mica, supapa se va deschide treptat. Cand masina dumneavoastra se misca cu o viteza mai mare, aceasta va fi inchisa mai mult pentru a permite fluxul de oxigen sa intre. Acest mecanism de deschidere si inchidere a supapei permite masinii dumneavoastra sa se asigure ca cantitatea adecvata de oxigen intra in sistem pentru a putea reduce productia de gaz NOx.
 
Exista multe tipuri diferite de supape EGR, cum ar fi motorina de inalta presiune, motorina de joasa presiune, benzina, actionate in vid, supapa EGR digitala si multe altele. Majoritatea vehiculelor mai vechi au o supapa EGR actionata cu vid, iar vehiculele mai noi tind sa aiba o supapa EGR digitala sau electronica.
 

Semne ale unei supape EGR defectuoase

Treaba unei supape EGR nu este una usoara. Din acest motiv, acestea vor trebui inlocuite in timp. La fel ca multe alte parti ale masinii dvs., este posibil sa observati simptome ca supapa EGR este defecta, chiar daca nu stiti exact care este problema. Acumularea de particule de carbon poate infunda sistemul, ceea ce face ca diversele parti sa nu functioneze ca de obicei.
 
Ar trebui sa va verificati supapa EGR de catre un profesionist calificat din cand in cand, doar pentru a va asigura ca functioneaza corect. Nu va trebui sa va inlocuiti supapa EGR decat daca a aparut probleme, dar cand gasiti probleme, este important sa o inlocuiti cat mai curand posibil.
 
De asemenea, se sugereaza de obicei ca proprietarii de masini sa primeasca si o curatare cu carbon la fiecare 50.000 de km.


Cum veti sti daca supapa EGR se defecteaza la FORD ? Iata cele mai comune semne care indica o problema cu supapa EGR!

 • Zgomote de ciocanit
 • Functionare in gol
 • Performanta generala slaba a vehiculului
 • Cresterea productiei de emisii
 • Consum crescut de combustibil
 • Masina se blocheaza in timp ce merge la relanti
 • Mirosuri de combustibil
 • Lumina de verificare a motorului se aprinde

Daca observati oricare dintre simptomele de mai sus, ar trebui sa contactati un profesionist calificat cat mai curand posibil.

Pot conduce fara supapa EGR?

Din punct de vedere tehnic, puteti conduce fara o supapa EGR functionala. Nu va afecta sanatatea motorului dvs., dar va dauna mediului. Rolul supapei dvs. EGR este de a reduce numarul de gaze toxice NOx din aer, astfel incat daca nu functioneaza corect, mai multe gaze toxice vor fi eliberate in aer. Din acest motiv, nu recomandam sa conduceti prea mult timp fara o supapa EGR functionala.

Pentru a rezuma totul intr-un mod scurt si dulce, puteti face naveta la serviciu fara supapa EGR, dar nu va recomandam sa mergeti intr-o calatorie!

Servicii mobile de inlocuire a supapei EGR

Aici, la PieseFORD.ro, oferim piese convenabile a supapelor EGR clientilor din toata tara. Alegand serviciile noastre in locul unui atelier de reparatii traditional, veti putea economisi timp, bani si stres. Vom livra piesele, direct in locatia preferata, cum ar fi acasa sau la birou. Nu va trebui sa treci prin bataia de cap de a duce vehiculul compromis la magazin sau sa pierzi ore din timpul tau pretios. Cu PieseFORD, veti incepe sa asteptati cu nerabdare piesele noastre auto.

Dar cum va vom inlocui supapa EGR? Pentru noi este simplu. Pentru a va inlocui supapa EGR, va trebui sa parcurgem cativa pasi pentru a indeparta piesa rupta si a instala una noua.

Importanța și Impactul Recirculării Gazelor de Eșapament (EGR) în Motoarele cu Ardere Internă

În motoarele cu ardere internă, recircularea gazelor de eșapament (EGR) reprezintă o tehnică crucială pentru reducerea emisiilor, atât în motoarele pe benzină, cât și în cele diesel.

EGR funcționează prin reintroducerea unei părți din gazele de eșapament înapoi în cilindrii motorului, diluând astfel O2 în fluxul de aer și furnizând gaze inerte pentru a absorbi căldura de ardere. Acest proces reduce temperaturile maxime din cilindru și limitează formarea de oxid de azot (NOx) în timpul arderei.

Impactul și Implicarea Tehnologiei EGR în Motoarele Actuale Ford

În motoarele pe benzină, EGR reduce cantitatea de combustibil disponibilă pentru ardere, fără a influența raportul aer-combustibil. La motoarele diesel, EGR înlocuiește excesul de oxigen din amestecul de pre-ardere, reducând formarea de NOx la temperaturi înalte.

Deși EGR încetinește arderea, avansarea sincronizării scânteii compensează acest efect. Cu toate acestea, impactul asupra eficienței motorului depinde de proiectarea specifică a acestuia, uneori implicând un compromis între eficiență și emisiile de NOx.

EGR-ul reducând pierderile de strangulare și respingerea căldurii, teoretic, îmbunătățește eficiența motoarelor pe benzină. De asemenea, limitează disocierile chimice și nu este utilizat la sarcini mari sau la ralanti, unde poate afecta stabilitatea arderei.

Efectele Negative și Problemele EGR

Cu toate beneficiile sale, EGR-ul poate aduce și efecte negative. Depunerile de carbon pot bloca supapa EGR, reducând performanța și creând probleme în funcționarea motorului. Acest lucru poate fi vizibil prin consum crescut de combustibil sau prin fum negru în evacuare.

În plus, utilizarea pe termen lung a EGR-ului poate duce la acumularea de carbon și murdărie în sistemele de admisie și chiar în uleiul de motor, afectând performanța și durabilitatea motorului.

Concluzii

Recircularea gazelor de eșapament are beneficii semnificative în reducerea emisiilor, dar necesită o întreținere regulată pentru a preveni acumularea de depozite și pentru a menține performanța motorului. În plus, modificările sau eliminarea componentelor EGR pot duce la probleme legale și de conformitate cu standardele de emisii.

Supapa EGR Ford protejeaza motorul si mediul #07C5807D0D


ro
2024-02-26T00:36:15+00:00
Supapa EGR Ford protejeaza motorul si mediul #07C5807D0D

Supapa EGR Ford ajuta la mentinerea emisiilor si performantei motorului

Piese de schimb OE direct-fit - acestea sunt aceleasi care au venit din fabrica
Componentele interne din otel inoxidabil si infasurarile si conexiunile din cupru incapsulate (in supape electronice) ajuta la protejarea supapei de mediul sau de operare dur si asigura o functionare precisa
Fortele mari de deschidere si inchidere minimizeaza efectele coroziunii si reduc timpul de raspuns la deschidere si inchidere, oferind un control mai precis al emisiilor
Designul robust ajuta la asigurarea duratei de functionare lungi si a performantei maxime pentru controlul emisiilor
 
Testat pentru a respecta standardele riguroase de inginerie Ford
Dupa trecerea testelor functionale si de durabilitate, supapele sunt testate extensiv in vehicul pentru a se asigura ca functioneaza in armonie cu intregul motor si sistemul de control al emisiilor
Supus la numeroase teste functionale si de mediu
Testarea extinsa a mediului ajuta la asigurarea
Supapele EGR Motorcraft functioneaza asa cum sunt proiectate in conditii de operare extrem de dure
 

Senzorii DPFE (diferentiali de presiune electronica) sunt o parte integranta a sistemului EGR (recirculare gaze de esapament).

Senzorul DPFE furnizeaza informatii modulului de control al grupului de propulsie (PCM) pentru a-i spune cat de mult gaz de evacuare curge prin sistem. PCM foloseste aceste informatii pentru a controla supapa EGR si alti factori pentru a optimiza performanta si emisiile motorului.
 
Caracteristici ale senzorului Motorcraft DPFE
Respecta toate specificatiile Ford OE pentru a asigura performante si durabilitate optime
Proiectat pentru o durata lunga de viata in conditii dure de sub capota
Specificatie test de durabilitate - 10 ani / 100.000 km
Performanta OE poate insemna mai putine reveniri din cauza verificarii luminilor motorului sau a altor probleme de conducere
Proiectat si calibrat ca parte integranta a intregului sistem de emisii, astfel incat sa functioneze in armonie cu alte componente pentru a oferi cea mai buna performanta de conducere posibila si economie de combustibil
Conectorii electrici OE asigura o fixare sigilata si sigura
 
Senzorii DPFE Motorcraft sunt supusi unei testari amanuntite
Testare cheie a duratei de viata - In plus fata de toate testele dovedite, Motorcraft DPFE sunt testate pentru o durata de viata de 10 ani / 100.000 mile (400 milioane cicluri de presiune minime) in aplicatia vehiculului si a motorului pentru care au fost proiectate
Fiecare senzor DPFE sufera 22 de teste de performanta, electricitate, fiabilitate si durabilitate in timpul procedurii de validare si in productie
Senzorii Motorcraft® DPFE sunt singurii recomandati de Ford Motor Company pentru utilizarea la vehiculele Ford si Lincoln. Repere includ:
 
Ajuta la asigurarea performantei si durabilitatii optime
Functioneaza cu alti senzori de emisie ai vehiculului pentru a oferi o eficienta optima a combustibilului si emisii
Respectarea specificatiilor OE ajuta la minimizarea reparatiilor repetate si avertismentelor false „Check engine”
Designul include inovatii si upgrade-uri OE
Acoperire 100% a vehiculelor Ford acolo unde este cazul
 
Supapa EGR a masinii tale FORD joaca un rol important in a ajuta mediul inconjurator, dar majoritatea proprietarilor de masini nu stiu ce face cu adevarat. De fapt, probabil ca nu ati auzit niciodata de o supapa EGR pana acum. Daca este cazul, nu veti sti cum sa identificati semnele ca supapa dvs. se defecteaza, ceea ce ar putea duce la o poluare inutila. Din fericire pentru tine, PieseFORD.ro este un expert in toate lucrurile legate de masina, asa ca iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre supapa EGR a masinii tale Ford.
 
Inainte de a va spune despre rolul supapei dvs. EGR si despre cum sa va dati seama daca a dvs. este defect, permiteti-ne sa ne prezentam! PieseFORD.ro este o companie, care se angajeaza sa imbunatateasca experienta de reparatii auto pentru proprietarii de masini din toata tara. Aceasta industrie are o reputatie proasta si suntem aici pentru a schimba asta definitiv! Suntem singura solutie auto de incredere pe care proprietarii de masini se pot baza, indiferent daca au nevoie de o simpla schimbare a uleiului sau de o inlocuire mai complexa a bateriei. Indiferent de ce ai nevoie, suntem aici pentru tine ! Dar fara alte prelungiri, sa vorbim despre supapa EGR a masinii tale !
 

Functia supapei EGR din masina dvs Ford

EGR inseamna recirculare a gazelor de esapament si, pe scurt, exact asta face supapa EGR in masina ta. Minimizeaza oxizii nocivi de azot (NOx) care ies din teava de evacuare a masinii tale. Pentru a face acest lucru, EGR permite ca unele dintre gazele de esapament sa intre in sistem si utilizeaza reactii chimice pentru a reduce productia de gaz NOx. Supapa limiteaza cantitatea de oxigen care vine in contact cu gazul si are ca rezultat o temperatura de ardere mai scazuta. Cu mai putin oxigen si o temperatura de ardere mai scazuta, productia de NOx poate fi redusa cu pana la 70%.
 
Pe langa reducerea productiei de NOx, poate ajuta motoarele cu injectie directa pe benzina sa reduca pierderile prin pompare si sa imbunatateasca eficienta. Daca masina dvs. are un motor diesel, aceasta poate reduce ciocanirea motorinei in timpul mersului la ralanti.
 
Supapa EGR are doua setari principale, deschis si inchis. Supapa poate fi, de asemenea, partial deschisa si partial inchisa, in functie de modul in care functioneaza. Cand masina este la ralanti sau se misca cu o viteza mica, supapa se va deschide treptat. Cand masina dumneavoastra se misca cu o viteza mai mare, aceasta va fi inchisa mai mult pentru a permite fluxul de oxigen sa intre. Acest mecanism de deschidere si inchidere a supapei permite masinii dumneavoastra sa se asigure ca cantitatea adecvata de oxigen intra in sistem pentru a putea reduce productia de gaz NOx.
 
Exista multe tipuri diferite de supape EGR, cum ar fi motorina de inalta presiune, motorina de joasa presiune, benzina, actionate in vid, supapa EGR digitala si multe altele. Majoritatea vehiculelor mai vechi au o supapa EGR actionata cu vid, iar vehiculele mai noi tind sa aiba o supapa EGR digitala sau electronica.
 

Semne ale unei supape EGR defectuoase

Treaba unei supape EGR nu este una usoara. Din acest motiv, acestea vor trebui inlocuite in timp. La fel ca multe alte parti ale masinii dvs., este posibil sa observati simptome ca supapa EGR este defecta, chiar daca nu stiti exact care este problema. Acumularea de particule de carbon poate infunda sistemul, ceea ce face ca diversele parti sa nu functioneze ca de obicei.
 
Ar trebui sa va verificati supapa EGR de catre un profesionist calificat din cand in cand, doar pentru a va asigura ca functioneaza corect. Nu va trebui sa va inlocuiti supapa EGR decat daca a aparut probleme, dar cand gasiti probleme, este important sa o inlocuiti cat mai curand posibil.
 
De asemenea, se sugereaza de obicei ca proprietarii de masini sa primeasca si o curatare cu carbon la fiecare 50.000 de km.


Cum veti sti daca supapa EGR se defecteaza la FORD ? Iata cele mai comune semne care indica o problema cu supapa EGR!

 • Zgomote de ciocanit
 • Functionare in gol
 • Performanta generala slaba a vehiculului
 • Cresterea productiei de emisii
 • Consum crescut de combustibil
 • Masina se blocheaza in timp ce merge la relanti
 • Mirosuri de combustibil
 • Lumina de verificare a motorului se aprinde

Daca observati oricare dintre simptomele de mai sus, ar trebui sa contactati un profesionist calificat cat mai curand posibil.

Pot conduce fara supapa EGR?

Din punct de vedere tehnic, puteti conduce fara o supapa EGR functionala. Nu va afecta sanatatea motorului dvs., dar va dauna mediului. Rolul supapei dvs. EGR este de a reduce numarul de gaze toxice NOx din aer, astfel incat daca nu functioneaza corect, mai multe gaze toxice vor fi eliberate in aer. Din acest motiv, nu recomandam sa conduceti prea mult timp fara o supapa EGR functionala.

Pentru a rezuma totul intr-un mod scurt si dulce, puteti face naveta la serviciu fara supapa EGR, dar nu va recomandam sa mergeti intr-o calatorie!

Servicii mobile de inlocuire a supapei EGR

Aici, la PieseFORD.ro, oferim piese convenabile a supapelor EGR clientilor din toata tara. Alegand serviciile noastre in locul unui atelier de reparatii traditional, veti putea economisi timp, bani si stres. Vom livra piesele, direct in locatia preferata, cum ar fi acasa sau la birou. Nu va trebui sa treci prin bataia de cap de a duce vehiculul compromis la magazin sau sa pierzi ore din timpul tau pretios. Cu PieseFORD, veti incepe sa asteptati cu nerabdare piesele noastre auto.

Dar cum va vom inlocui supapa EGR? Pentru noi este simplu. Pentru a va inlocui supapa EGR, va trebui sa parcurgem cativa pasi pentru a indeparta piesa rupta si a instala una noua.

Importanța și Impactul Recirculării Gazelor de Eșapament (EGR) în Motoarele cu Ardere Internă

În motoarele cu ardere internă, recircularea gazelor de eșapament (EGR) reprezintă o tehnică crucială pentru reducerea emisiilor, atât în motoarele pe benzină, cât și în cele diesel.

EGR funcționează prin reintroducerea unei părți din gazele de eșapament înapoi în cilindrii motorului, diluând astfel O2 în fluxul de aer și furnizând gaze inerte pentru a absorbi căldura de ardere. Acest proces reduce temperaturile maxime din cilindru și limitează formarea de oxid de azot (NOx) în timpul arderei.

Impactul și Implicarea Tehnologiei EGR în Motoarele Actuale Ford

În motoarele pe benzină, EGR reduce cantitatea de combustibil disponibilă pentru ardere, fără a influența raportul aer-combustibil. La motoarele diesel, EGR înlocuiește excesul de oxigen din amestecul de pre-ardere, reducând formarea de NOx la temperaturi înalte.

Deși EGR încetinește arderea, avansarea sincronizării scânteii compensează acest efect. Cu toate acestea, impactul asupra eficienței motorului depinde de proiectarea specifică a acestuia, uneori implicând un compromis între eficiență și emisiile de NOx.

EGR-ul reducând pierderile de strangulare și respingerea căldurii, teoretic, îmbunătățește eficiența motoarelor pe benzină. De asemenea, limitează disocierile chimice și nu este utilizat la sarcini mari sau la ralanti, unde poate afecta stabilitatea arderei.

Efectele Negative și Problemele EGR

Cu toate beneficiile sale, EGR-ul poate aduce și efecte negative. Depunerile de carbon pot bloca supapa EGR, reducând performanța și creând probleme în funcționarea motorului. Acest lucru poate fi vizibil prin consum crescut de combustibil sau prin fum negru în evacuare.

În plus, utilizarea pe termen lung a EGR-ului poate duce la acumularea de carbon și murdărie în sistemele de admisie și chiar în uleiul de motor, afectând performanța și durabilitatea motorului.

Concluzii

Recircularea gazelor de eșapament are beneficii semnificative în reducerea emisiilor, dar necesită o întreținere regulată pentru a preveni acumularea de depozite și pentru a menține performanța motorului. În plus, modificările sau eliminarea componentelor EGR pot duce la probleme legale și de conformitate cu standardele de emisii.
2024


Produse populare PieseFord.ro